2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum

düzelecek canim , Allah'in izni ile , belki hemen alamadin koklayamadin ama inşallah kisa surede alicaksin kucagina , dualarimiz seninle moralini saglam tut Allah yardimciniz olsun.

çok şükür bak enfeksiyon çıkmamış... bu kadarı da olası bişeydir annesi üzülme sen... minicik vücuduyla zorluklara direnmeye çalışıyo... ama bak ne kadar güçlü bir evladın var ki sana ve hayata sımsıkı tutundu... rabbime şükürler olsun... inşallah en kısa zamanda solunum sıkıntısı da geçicek... güzel ece nefes almayı öğrenicek... herşey çok güzel olucak...

zor günler geçiriyorsunuz ama ben herşeyin iyi olacağına yürekten inanıyorum kalbini ferah tut herşey yoluna girecek, sadece biraz sabır... çok şükürki tahliller temiz çıkmış solunum sıkıntısını da en kısa sürede atlatır inşallah

heran her şey olabilir yani her an çatlayabilirim diyorsun :))

Bi arkadsşın doğuma giderken çatlağı yoktu doğurdu geldi bi baktık çatlakları var göbek inince çıktı, bende de yok şimdilik öyle olmasından korkuyorummm

Kolay mı annesi biz koca kadınlar sezeryandan dikişinden ağrısından korkuyoruz zorlanıyoruz ecemiz doğar doğmaz ameliyat oldu, iiyileşecek inşallah ciğerleri bedeni alışacak.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum, kızım ilk hasta olduğunda 11 aylıktı, ateşlenmişti ve gece nefes alamıyordu yatakları tırmalıyordu o nefes alamadıkça sanki ben de alamıyordum, göğsüm tıkanıyordu, ama iyileşince dünyanın en mutlu insanıydım. Ece daha küçücük, ama maşallah ameliyatı atlattı, güçlü bir bebek o, senin sütünü de alıyor, hiç korkma sütün korucak onu, bağışıklık sistemini beslicek iyice.inşallah en kısa zamanda atlatır annesi. sen de kendine iyi bak ve bir an önce toparlansın vücudun. onun en çok sana ihtiyacı olacak çünkü

RNA TASARIM

Evet çatlaklar kilo aınca olduğu gbi hızlı kilo verince de olabiliyor malesef. Benim hamilelik öncesi bacaklarımda vardı, kesin hamileyken de karnımda olur diyodum olmadı, doğumdan sonra da olmadı, öyle çok düzenli krem kullanmadım ama 6 aylıkken filan başlamıştım çatlak kremi sürmeye, arada bir sürüyodum, doğumdan sonra da biraz sürmüştüm. Ama doğum yapanlar genelde olcak olunca her gün de krem sürsen oluyo diyolar. yapcak bişey yok.

RNA TASARIM

suzancım çok sağolll hemen bende doldurdum form. hem kendi adıma doldurdum hemde kv adına. onun soyismi farklı diye birde onun adına doldurdum. bir tanede annemin adına mı doldursam
ilahii nisayycımm. çok güldüm rüyanaa. bu kadar kk ya takılırsak olacağı budurrr
Gunaydın kızlar

huggies deneme paketini söyleyen arkadaşa teşekkürler.Bende kayıt yaptırdım bakalım gelecek mi:)
inşallah gelir çok heveslendim bakalımm
senin kociş çok sıkılmış beklemekten anlaşılann

merhaba kızlar kusura bakmayın biraz kafanızı şişiricem yoksa çatlıcam konuşmak için annemi aradım misafirleri varmış konuşamadık ve ben 3-4 saattir kendi kendimi yiyorum affedin.. kayınvalidesinin ümüğünü sıkan bir arkadaş vardı bu hararetimle ona bile yardımcı olabilirim.. bnde bi kv de var ben ona kendimce NE GEREK VAR HANIM diyorum.. evde son 1 odam kaldı temizlenmeyen camı perdesi oda boyanıcağı için bekletiyoruz sonunda boyacımızı ayarladık yarın sabah gelicek he bu boya işide kv nin kazığı o ayrı olay.. bizim bu bölgede genelde kışın soba kullanıldığı için pek yaygın değildir kalorifer olayı ama evimde o sistemde var evlenirken bnm oğlum çok üşür sobasız yapamaz çeyizinde sobada var dimi diye diye zorla aldırttı babamda böyle şeyleri sevmez lafı sözü sırf bnm canım sıkılıcak diye zaten herşeyimi aldılar ki burda adette öyledir evlenirken eşyayı kız tarafı yapar ev almak düğün yapmak takı olayı damat tarafına aittir.. a dan z ye bir sürü masraf etti babacığım bana.. herneyse efendim bu sobamız malum bu senede öyle bir tüttü ki odayı boşver eşyalarım mahfoluyo ve bu gün eşimle konup doldurmaya çalışıyo ne gerek var boyaya boş yere masraf daha idare eder bilmem ne bunun gibi birçok şey.. ayrıca çokta pazarlıkçıdır annemlerede 2-3 defa beşiği siz alın arabayı biz alalım demiş zaten annemler alıyo beşiğimizi illa alıcaz dediler caydıramadım yarında almaya gidicez.. ve geçen haftada ne gerek var kaynanam diyo ki arabanın acelesi yok sanki hemen kullanıcakmısın bi yere mi çıkacaksın en az 2-3 ay sonra lazım demeye başladı ki unutturmaya çalışıcak sonrada üstüne soğuk su iç.. ama inat ettim benim aileme almak zorundaymış gibi dır dır dır beşik aldırtmayı biliyo, onun marifet gibi arabayı biz aldık demesini çekmeye razıyım inadım inat unutturmıcam... gözünü bizde açıyo eltimlere yeminle hiç öyle değiller yaa.. ya bunun gibi o kadar çok şeyi var ki bunlar devede kulak kalır yanii.. şimdide sırf utansınlar diye boya parasını kendim verip annemler verdi diye lafımı sokucam belki utanırlar eşime zaten duyurmıcam anasıkılıklı şey oda sinir etti annem haksız sayılmaz diyo annesigili bilmemde eşimin yerin dibine giriceğini biliyorum.. ya kızlar çok uzattım da doğurmak üzereyim araba konusu dışında ne kaynanamlar nede görümcemler (2 tane var), eltimlerle konuşmuyoruz biride ne eksiğin var al şu kibrit çöpüde bizden olsun demediler ben daha ne diyim ki... bişey beklediğime değil herşeyini kendim yapmaya çalıştım ve annemleri enayi yerine koymalarına deli oluyorum..

Son düzenleme:
Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
canımmm gözünaydıın. senin haberini bekliyorum dünden berii.
inşallah ilk fırsatta yazarsın doğum hikayeni.Duru nun fotosunuda bekliyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…