canim acaip abur cubur yemek istiyooo benimmmmmmmmmmmmmm
canım benımm
bu arada senn suyun gelmısya su geldıkden ne ka zamansonra en gec gıtmemıs gerek bılgın varmı cnm:44:
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
gözün aydin canimmm , maşallahh
sen evdekiişleri bitirdin , herşey hazir ama şimdide bebiş gelmez
çok şükür bak enfeksiyon çıkmamış... bu kadarı da olası bişeydir annesi üzülme sen... minicik vücuduyla zorluklara direnmeye çalışıyo... ama bak ne kadar güçlü bir evladın var ki sana ve hayata sımsıkı tutundu... rabbime şükürler olsun... inşallah en kısa zamanda solunum sıkıntısı da geçicek... güzel ece nefes almayı öğrenicek... herşey çok güzel olucak...Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
yemekte yiemedik açız açççç
Çok saoll:):)
Evet işler bitti de kafam da rahat,,o da gelir üzmez annesini,herhalde 12 13ü gibi sezareyn olurus teyzesi
neden yemediniz yaa...tosunumu aç bırakma :18:
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
kurufasulye vardi
salata bar vs var ordanda ben yiemiyorum malum yıkanma mevzusu ,
aç kaldik
heran her şey olabilir yani her an çatlayabilirim diyorsun :))
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Kızlar poğacayı bende denemek ıstıorum da bıkac sorum olacak. Pişirdikten sonra mı buzlugaatıoruz?buzuğa atarsak mıgrodalgada ısıtıp öyle mı servıs yapıoruz o kısmıanlayamadım:))) ben yaptıgım boreklerı genellıkle pısırmeden buzluğa atıorum cunku ..
Bi arkadsşın doğuma giderken çatlağı yoktu doğurdu geldi bi baktık çatlakları var göbek inince çıktı, bende de yok şimdilik öyle olmasından korkuyorummm
Kolay mı annesi biz koca kadınlar sezeryandan dikişinden ağrısından korkuyoruz zorlanıyoruz ecemiz doğar doğmaz ameliyat oldu, iiyileşecek inşallah ciğerleri bedeni alışacak.
suzancım çok sağolll hemen bende doldurdum form. hem kendi adıma doldurdum hemde kv adına. onun soyismi farklı diye birde onun adına doldurdum. bir tanede annemin adına mı doldursamhttps://www.huggies.com.tr/numune-iste/
be uye odum ılk basta molfıx kullannıcam ama paşamın totosu sevmesse dıye uye oldum ordanda numune gelıcek olmazsa onuda denerız kısmet se tabım hangısı olursaa sızde ıstersenız burosur kk reklamından aldımm
ilahii nisayycımm. çok güldüm rüyanaa. bu kadar kk ya takılırsak olacağı budurrrmutlaka bekliyoruz..
bugün rüyamda yarimi gördümm.. bize misafirliğe geliyordu 1 2 gün kalacakmış hatta. otobüsten inince beni arayacakmış ama şarjım bitmiş bana ulaşamayınca sora sora bulmuş evimi çok şaşırıyorumnasıl buldun özzür diliyorum falan ertesi gün ben işe geliyorum yarim de çarşıya çıkmış kendisi gezmiş oluyo aa ne cesaret bilmediğin yerde gezmeye çıkmışın diyorummalum üstüme hiçbişi örtmeden yatıyorum totoda açıkta doğal olark sonuç bu galiba
inşallah gelir çok heveslendim bakalımmGunaydın kızlar
huggies deneme paketini söyleyen arkadaşa teşekkürler.Bende kayıt yaptırdım bakalım gelecek mi:)
Günaydın canlar.Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum.kalanlarıda yani bizide allah bir avazda kurtarsın inşallah.Bizde işimize geldik.haftaya cuma son allah kısmet ederse :) bende bebeğimde gayet rahatız sanki hiç doğmayacak gibi.Dün eşim bilgisayarda ne araştırıyodu bilsenizsölim.google ye yazmış kocaman erken doğum nasıl olur diye.Sanırım erkn yaptırıcak doğumumu korkutup falan deli yahuu gülgül yerlere yattık oğlumla hadi bakalım cumartsi kontrol var.sadece arada karnımda kasıma olyor normal heralde bakaım ne dicekkk
canımmm gözünaydıın. senin haberini bekliyorum dünden berii.Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
Dışardan bişe söyle öle bi imkanın varsa,bikaç şey geldi aklıma da söyleyemiorum ,,malum hamiş dolu burasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?