merhaba kızlar kusura bakmayın biraz kafanızı şişiricem yoksa çatlıcam konuşmak için annemi aradım misafirleri varmış konuşamadık ve ben 3-4 saattir kendi kendimi yiyorum affedin.. kayınvalidesinin ümüğünü sıkan bir arkadaş vardı bu hararetimle ona bile yardımcı olabilirim.. bnde bi kv de var ben ona kendimce NE GEREK VAR HANIM diyorum.. evde son 1 odam kaldı temizlenmeyen camı perdesi oda boyanıcağı için bekletiyoruz sonunda boyacımızı ayarladık yarın sabah gelicek he bu boya işide kv nin kazığı o ayrı olay.. bizim bu bölgede genelde kışın soba kullanıldığı için pek yaygın değildir kalorifer olayı ama evimde o sistemde var evlenirken bnm oğlum çok üşür sobasız yapamaz çeyizinde sobada var dimi diye diye zorla aldırttı babamda böyle şeyleri sevmez lafı sözü sırf bnm canım sıkılıcak diye zaten herşeyimi aldılar ki burda adette öyledir evlenirken eşyayı kız tarafı yapar ev almak düğün yapmak takı olayı damat tarafına aittir.. a dan z ye bir sürü masraf etti babacığım bana.. herneyse efendim bu sobamız malum bu senede öyle bir tüttü ki odayı boşver eşyalarım mahfoluyo ve bu gün eşimle konup doldurmaya çalışıyo ne gerek var boyaya boş yere masraf daha idare eder bilmem ne bunun gibi birçok şey.. ayrıca çokta pazarlıkçıdır annemlerede 2-3 defa beşiği siz alın arabayı biz alalım demiş zaten annemler alıyo beşiğimizi illa alıcaz dediler caydıramadım yarında almaya gidicez.. ve geçen haftada ne gerek var kaynanam diyo ki arabanın acelesi yok sanki hemen kullanıcakmısın bi yere mi çıkacaksın en az 2-3 ay sonra lazım demeye başladı ki unutturmaya çalışıcak sonrada üstüne soğuk su iç.. ama inat ettim benim aileme almak zorundaymış gibi dır dır dır beşik aldırtmayı biliyo, onun marifet gibi arabayı biz aldık demesini çekmeye razıyım inadım inat unutturmıcam... gözünü bizde açıyo eltimlere yeminle hiç öyle değiller yaa.. ya bunun gibi o kadar çok şeyi var ki bunlar devede kulak kalır yanii.. şimdide sırf utansınlar diye boya parasını kendim verip annemler verdi diye lafımı sokucam belki utanırlar eşime zaten duyurmıcam anasıkılıklı şey oda sinir etti annem haksız sayılmaz diyo annesigili bilmemde eşimin yerin dibine giriceğini biliyorum.. ya kızlar çok uzattım da doğurmak üzereyim araba konusu dışında ne kaynanamlar nede görümcemler (2 tane var), eltimlerle konuşmuyoruz biride ne eksiğin var al şu kibrit çöpüde bizden olsun demediler ben daha ne diyim ki...
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
sen üzülme canim , ver adresini ben bu hızla ve göbekle senin kv yi duvara yapiştiririm kağıt niyetine bakarsin
her evde var her yerde varrrr o yüzden takmayalim , konussunalr dursunlar tın tın tın
hayır olsun canım rüyangunaydınnnn annelerrr :))
dun gece ruyamda dguruyorum anlatım sızede :)))
gece yatmadan once wc ye gıdıorum tuvltımı yapıorum tam kalkerken kırmızı bıse gelıo aha dıorum nişan
snrada ped fln koyuyorum beklıorum suyumun gelmesını yatıorum tabı bu arada agrı sancı bse yok gece bda kalkıorum banyoya adım atıorum suyum gelıo ped oldugu ıcın cok fazla goremedım nekdn gldgnısancımn gelmesını beklıorum 2 saat gecıo ondan sonra baslıo belım kasıklarım agrımaya eşimi uyandırıorum daha anca uyandırıorum hea nişan geldıgnde uyandırsam hemn hastaneye gtrr neyse kalk dıorum zman tut agrılarım var tabı sıklasıo eşim daha dururmu hadı hastaneye cantamı alıorum cıkıoruz ebeler gelıo bakıo edıoacıklıga cok guzel dıo normal yaparsın sen dıolar epıdurelı yapın artk dıorum cok sancım var drmda yokmus tabı ızne cıkmıs ebeler bnı dgurtuyodu vallahı dun aksam cok hazıran annelerınn dgm hıkayelerını okudum sanırım bde heryerın camı acık totoyuda usuttk :))) olucagı buydu ama zorlanmıodum yha fazla korkmadımkıııııııııı
rüyan hayır olsun canım.ahahahahhahaaa
altım kaçırıcam şimdi.... bu gece de rüyasında beni gören görene...
bende kendimi gördüm... hastaneye gidiyoruz doğum için....hay allah hayır olsun bakalım
yarın akşam annemle babam geliyo kısmet olursa... aylizim bekledi bunca zaman anneannesini de beklesin oldu olucak
iş yoğunluğundan sonra evde olmak gibisi yok gerçekten. sende kavuşmuşsun bu rahata hadi gözünaydın..slm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla
hayır olsun canım inşallah.Biz geldikkkkkk
Sabah kontrolümüz vardı.Suyumuz yerine gelmiş öncekine göre
Çok şükür dedim ve rahatladım.Sonra karnın
ne kadar sert rahim kasılmaların var dedi hiç acı,sancı çekmiyor musun dedi?
Yokkkk dedimmmm arada sırada sertleşiyor dedim KIzçen sana zorluk çıkarmıyor maşallah dedi
doğumun çok kolay olacak dedi:26::26:İnşallah dedim.
Pazartesi günü çatı muayenesi için çağırdı umarım çatımız da müsaittir de
normal bir şekilde doğururum
Bu arada akşam rüyamda doğum yaptım ama böyle bir doğum yok
Doktorumda sedyeye yattığım zaman hep birkaç resim takılıyordu gözüme
Eski doğum yöntemleriyle ilgili.Neyse ben normal diye rüyamda tutturuyorum
Ayaktayken karnımdan bebişimin kolu birden bariz bir şekilde öne doğru fırlıyor
Doktor parmaklarını tutuyor ve zamanı gelmiş diyor...Tam o sırada büyük abdestimi yapıyorum
Ardından kapkara çikolata renginde bir kızanNasıl tatlı diyorum.Evet diyor oğluşunuz
çok tatlı.Neeeee erkek mi?Benim DURU'm var ve bana onu verinnn diyorum
Doktor burada DURU yok diyor.Eşim hemen paşam benim deyip alıyor kızanı
Ben gayet şaşkın,üzgün sonra uyanıyorum
Su ter içerisinde
Hayırlısı bakalım
ne güzel yaaa iyice sona yaklaşıyoruz bebişlerimizi alıcaz artık kucağıma.gerçi ben bazen sanki doğmuycak hep böyle yaşıycam gibi hissediyorumDün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuşBenim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):) Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var
Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi
Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa
Hastaneden 9da çıktık dedim gel aşkım bi starbucks yapalım:):)
Benden haberler bu kadar.
SEVGİNİN GÜCÜCanımcım hiç merak etme hayat onunla daha da güzelleşiyor dert tasa ne kelime yaa kaç gecedir uykusuzum ama Allah sana güç kuvvet veriyor ki zaten onun yüzüne baktığın an her şeyi unutuyorsun..hiç bakma sen o diyenlere bünye ile alakalı ve sevgisinin gücüyle..
bana birtek annemle kv diyor çıkar gezersin ne olcak diye. diğer herkes tek tip bunlar iyi günlerin iyi değerlendir çok arıcaksın falan diyorlarkızlar yaa bana siz gibi diyen hiç olmuyo bebek araban var çıkar gezersin eve tıkılıp kalma diyolar,bebeğin sağlık durumu iyi olursa memleketinede git bayrama diyolaracaba akrabalarımız yok burda sürekli görüştüklerimde teyze dayı hala kuzen felan ondandır acep
hadi çabuk git gelsayfaları cok biriktirmeyin bakalım kızceler ben bebek odası için perde şiparısı vermeye gidiyom
az kalmış o zamn seninde bebişine kavuşmana. benim oğlanda hiç gelme belirtisi yok. nstde de çıkmadı bişey zatenSelam herkese
dogum yapanlara opucukler:)
Bende yarn yada cumartesi kontrole gitcm
Dogum tarihni kararlastrck doktor.
Sezryn olacagi icin 15inden once alabilrz dedi
sancilarm devam ediyo cunku
kizim israrla erken gelmek istiyo:)
Bakalm hayrlisi.
Bende durumlar boyle
hepinize bi suru opucukler
:1
24 saat miiiidaha geçen aynı soruyu doktoruma sordum suyun geldikten sonra 24 saat vaktin var dedi
canım benımm
bu arada senn suyun gelmısya su geldıkden ne ka zamansonra en gec gıtmemıs gerek bılgın varmı cnm:44:
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
o bikaç kırmızılıktan 1 hafta sonra karnımın alt taraflarında çatlak başladı benimgünaydın canlar ne kadar sıcak bu havalar de mi yaa gece su iinde uyanıyorum hep...
bu arada dün kilo muhabbeti olmuştu bende yazayım 14 kilo almıştım en son 2 hafta önce yarın sabah kontrol var muhtemelen 15-16 olmuşumdur :)
bi de benim göbeğimde hiç çatlak yok ama yan taraflarımda bi kaç kırmızılık oluşmuş herhalde onlar çatlak oluyor arkadaşım da hiç belli olmaz benim bir gecede çatlamıştı diyorbelki de çatlayacak daha inş. olmaz ama
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
ohh bizimde az kaldı şükür.slm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla
anam biran kendi ayaklarım sandımayyy benım ayakalr a cok guluyorum ben yaaa cok kotulerr kocamanlar esıme dıyorum oglum gıbı bende sana bır tekme atarsam gorursun dıyeeeeeeeeeekocaman ayklarr spor larım olmuyr artık parmak arası terlık gıyıyorum ancakkk heeh şişme yoksa ırılestırler acayıp ya benım ayakalrım kucukdu zatenn 38 dıı 39 olmuyr sımdılerdeeeeeeeee
Eki Görüntüle 743596 baksanızaaaaaaaatopbiklerrrrrrrrrrrrrr heele parmaklarımm pöfffffffffffff
Dün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuşBenim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):) Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var
Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi
Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa
Hastaneden 9da çıktık dedim gel aşkım bi starbucks yapalım:):)
Benden haberler bu kadar.
iyileşecek annesi az kaldı inşallahh..allahım güç kuvvet versin kızınaKızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
gerçekten ya aklım hep burdasuzancım çok sağolll hemen bende doldurdum form. hem kendi adıma doldurdum hemde kv adına. onun soyismi farklı diye birde onun adına doldurdum. bir tanede annemin adına mı doldursam
ilahii nisayycımm. çok güldüm rüyanaa. bu kadar kk ya takılırsak olacağı budurrr
inşallah gelir çok heveslendim bakalımm
senin kociş çok sıkılmış beklemekten anlaşılann
allahımanalı babalı büüyütsün inşallahh26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
canım sen çok güçlü bir annesin ve Ece de tıpkı annesi gibi çok güçlü.Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
merhaba kızlar kusura bakmayın biraz kafanızı şişiricem yoksa çatlıcam konuşmak için annemi aradım misafirleri varmış konuşamadık ve ben 3-4 saattir kendi kendimi yiyorum affedin.. kayınvalidesinin ümüğünü sıkan bir arkadaş vardı bu hararetimle ona bile yardımcı olabilirim.. bnde bi kv de var ben ona kendimce NE GEREK VAR HANIM diyorum.. evde son 1 odam kaldı temizlenmeyen camı perdesi oda boyanıcağı için bekletiyoruz sonunda boyacımızı ayarladık yarın sabah gelicek he bu boya işide kv nin kazığı o ayrı olay.. bizim bu bölgede genelde kışın soba kullanıldığı için pek yaygın değildir kalorifer olayı ama evimde o sistemde var evlenirken bnm oğlum çok üşür sobasız yapamaz çeyizinde sobada var dimi diye diye zorla aldırttı babamda böyle şeyleri sevmez lafı sözü sırf bnm canım sıkılıcak diye zaten herşeyimi aldılar ki burda adette öyledir evlenirken eşyayı kız tarafı yapar ev almak düğün yapmak takı olayı damat tarafına aittir.. a dan z ye bir sürü masraf etti babacığım bana.. herneyse efendim bu sobamız malum bu senede öyle bir tüttü ki odayı boşver eşyalarım mahfoluyo ve bu gün eşimle konup doldurmaya çalışıyo ne gerek var boyaya boş yere masraf daha idare eder bilmem ne bunun gibi birçok şey.. ayrıca çokta pazarlıkçıdır annemlerede 2-3 defa beşiği siz alın arabayı biz alalım demiş zaten annemler alıyo beşiğimizi illa alıcaz dediler caydıramadım yarında almaya gidicez.. ve geçen haftada ne gerek var kaynanam diyo ki arabanın acelesi yok sanki hemen kullanıcakmısın bi yere mi çıkacaksın en az 2-3 ay sonra lazım demeye başladı ki unutturmaya çalışıcak sonrada üstüne soğuk su iç.. ama inat ettim benim aileme almak zorundaymış gibi dır dır dır beşik aldırtmayı biliyo, onun marifet gibi arabayı biz aldık demesini çekmeye razıyım inadım inat unutturmıcam... gözünü bizde açıyo eltimlere yeminle hiç öyle değiller yaa.. ya bunun gibi o kadar çok şeyi var ki bunlar devede kulak kalır yanii.. şimdide sırf utansınlar diye boya parasını kendim verip annemler verdi diye lafımı sokucam belki utanırlar eşime zaten duyurmıcam anasıkılıklı şey oda sinir etti annem haksız sayılmaz diyo annesigili bilmemde eşimin yerin dibine giriceğini biliyorum.. ya kızlar çok uzattım da doğurmak üzereyim araba konusu dışında ne kaynanamlar nede görümcemler (2 tane var), eltimlerle konuşmuyoruz biride ne eksiğin var al şu kibrit çöpüde bizden olsun demediler ben daha ne diyim ki... bişey beklediğime değil herşeyini kendim yapmaya çalıştım ve annemleri enayi yerine koymalarına deli oluyorum..
gözünaydıın canım26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
oohh yarasın afiyet bal olsuunnvar canim , her ne kadar orhanli tuzlada olsamda dagin başı olsada :) buldum , söyledim yedim ohh şükür doyduk
sen sütünle besler kocaman bi kız yaparsın canım onu hiç merak etmeKizlar hastaneden yazayim dedim bebegimin bir gram bile suyu kalmamis doktor acele ettigimize sevindi cok sukur sag salim kavustuk kizimiza.cok kucuk bir bebek suyu az oldugu icin kilo olcumu hataliymis 2350 gramcik dogdu kizim ama saglikli masallah.bembeyaz bir bebek.sutum hemen geldi emmeye calisiyor ama memede aninda uyuyakaliyor cok tatli.benim agrilarim var daha.simdilik bu kadar tekrar yazarim insallah .okuyamiyorum yazdiklarinizi kusura bakmayin hepinizi opuyoruz
ahhh canmmm senı cok ıı anlıorum bızde evımızı yaptrrken kalrferı dosettık ama daha dglgaz gelmedı soba pıslığyle bnde ugrasıorum ve cok kotu oluyo ev sapsarı oluyo duvarlar perdeler... kocannda ne aklını karıstırıosa kv. sen sımdı dgm yapıcaksın gelenn gdenn btmıcek mıllet zaten laf yapmaya yer arıo... allahım yarabbım yha o dert bndede var cnm daha hıc sormadılar ne eksıgı var dıe ne kaldı dıe. sıkma cnnı bunaltmada kendını olan yıne bıze oluyo kendmızı bunalttıgmızla kalıoruz.
kızlarrr kontrolden geldik kızım 2.950 gram olmuş yani 3 kiloboyumuzuda 7 ile çarpıoduk sanırım oda 50 cm çıkıo
19.07 doğum tarihi gözüküyor dedi kafası aşağı doğru makat gelişli değil çok şükür suyu herşeyi normal dedi ve 2 hafta sonraya gün verdi 13 teemuzda gel dedi haftayada izinliymiş zaten pöff son haftalarda herhafta gidenler var bana baya geç gibi geldi:18::18:haftaya doğmaz inşallah bebişim
o bikaç kırmızılıktan 1 hafta sonra karnımın alt taraflarında çatlak başladı benim
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ohh bizimde az kaldı şükür.
anam biran kendi ayaklarım sandımbirkaç gündür şişmiordu tekrar başladı bendede ne yazıkki
aynen benim doktorumda öle duruşunu bile kendim sordum makat gelişli değil demi die yok normal duruo dedi
iyileşecek annesi az kaldı inşallahh..allahım güç kuvvet versin kızına
gerçekten ya aklım hep burda
allahımanalı babalı büüyütsün inşallahh
Kızlar yarın büyük gün.Doğuma gidiyorum.Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.Çok heyecanlıyım.Sağlıklı sıhatli bir şekilde Allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)
Kizlar hastaneden yazayim dedim bebegimin bir gram bile suyu kalmamis doktor acele ettigimize sevindi cok sukur sag salim kavustuk kizimiza.cok kucuk bir bebek suyu az oldugu icin kilo olcumu hataliymis 2350 gramcik dogdu kizim ama saglikli masallah.bembeyaz bir bebek.sutum hemen geldi emmeye calisiyor ama memede aninda uyuyakaliyor cok tatli.benim agrilarim var daha.simdilik bu kadar tekrar yazarim insallah .okuyamiyorum yazdiklarinizi kusura bakmayin hepinizi opuyoruz
ayy ne güzel yaaa. son saatlerrr.Kızlar yarın büyük gün.Doğuma gidiyorum.Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.Çok heyecanlıyım.Sağlıklı sıhatli bir şekilde Allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)
ya canım sorma bnm evimin temizliğine bile ne gerek var dedi ya düşüne biliyomusun evinde ne var ki senin diyo.. perdeler halılar temizmiş.. ya sanki herkes pis olduğu için mi temizlik yapıyo sonucta yeni bir bebek gelicek dezenfekte olması lazım bunu bilmiyorlar kendisi afedersiniz 2 hafta evi silip süpürmediği oluyo eşşek gibi ben yapıyodum daha 1 ay önceside yaptım dip tırnak ona gerek yok yapma demiyo bu halimle laf etmiyim diyorumda istiyolarda yüzüne bişey diyemem demedimde şimdiye kadar.. geleni gidenide çok önemsemez beğenmeyen gelmesin der işin içinden çıkar.. ama gerçekten millet laf etcek yer arıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?