2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim karnım baya bi aşağıya indi. göğsümün altında kocaman bi boşluk var, artık o kadar belirgin ki indiği :S Karnın aşağıya inmesi doğumun yaklaştığının mı habercisi? En son bebeğimiz tersti, o haldeyken normal doğum olursa diye çok korkuyorum Pazartesi günü gideceğim doktora, ayın birinde, o zamana kadar bişey olur mu ki :S

sen üzülme canim , ver adresini ben bu hızla ve göbekle senin kv yi duvara yapiştiririm kağıt niyetine bakarsin

her evde var her yerde varrrr o yüzden takmayalim , konussunalr dursunlar tın tın tın

sen üzülme canim , ver adresini ben bu hızla ve göbekle senin kv yi duvara yapiştiririm kağıt niyetine bakarsin

her evde var her yerde varrrr o yüzden takmayalim , konussunalr dursunlar tın tın tın

aman canım gözüm görmesin sen onu başka yere yapıştır lütfen

hayır olsun canım rüyan
sen doğumu bütün detaylarıyla yaşamışsın canım rüyanda
inşallah gerçekte de kolayca doğurursunnn
rüyan hayır olsun canım.
belkide Nazlı kızımız Ayliz anneannesiyle dedesini bekledide ondan gelmedi şimdiye kadar bakarsın bu gece geliyorum derr
slm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla
iş yoğunluğundan sonra evde olmak gibisi yok gerçekten. sende kavuşmuşsun bu rahata hadi gözünaydın..
doğum tarihinizde belli olucakmış hadi hayırlı haberlerle bekliyoruz akşama
hayır olsun canım inşallah.
bu gece herkes doğurmuş rüyasında anlaşılan
sabırsız annişler siziiii

Kizlar hastaneden yazayim dedim bebegimin bir gram bile suyu kalmamis doktor acele ettigimize sevindi cok sukur sag salim kavustuk kizimiza.cok kucuk bir bebek suyu az oldugu icin kilo olcumu hataliymis 2350 gramcik dogdu kizim ama saglikli masallah.bembeyaz bir bebek.sutum hemen geldi emmeye calisiyor ama memede aninda uyuyakaliyor cok tatli.benim agrilarim var daha.simdilik bu kadar tekrar yazarim insallah .okuyamiyorum yazdiklarinizi kusura bakmayin hepinizi opuyoruz

ne güzel yaaa iyice sona yaklaşıyoruz bebişlerimizi alıcaz artık kucağıma.gerçi ben bazen sanki doğmuycak hep böyle yaşıycam gibi hissediyorum
azda olsa bilgi vermiş canım doktorun buna şükür
SEVGİNİN GÜCÜ
işte en önemlisi buuu. çok güzel anlatmışsın canım. hepimiz çok istedik bu bebişleri tabiki zorlukları olcauk ama o minnacık bedebleri bi tatlı gülüşleri mis kokuları herşeye değer benceeee

bana birtek annemle kv diyor çıkar gezersin ne olcak diye. diğer herkes tek tip bunlar iyi günlerin iyi değerlendir çok arıcaksın falan diyorlar
sayfaları cok biriktirmeyin bakalım kızceler ben bebek odası için perde şiparısı vermeye gidiyom
hadi çabuk git gel
bende aybaşı halledicem o işi
az kalmış o zamn seninde bebişine kavuşmana. benim oğlanda hiç gelme belirtisi yok. nstde de çıkmadı bişey zaten son gününe kadar beklicek benim sıpa galiba
daha geçen aynı soruyu doktoruma sordum suyun geldikten sonra 24 saat vaktin var dedi
24 saat miiii

canım benımm
bu arada senn suyun gelmısya su geldıkden ne ka zamansonra en gec gıtmemıs gerek bılgın varmı cnm:44:

canımcım benim kanamam geldi suyum gelmedi. kanamadan yarım ssat sonra sancım başladı. ve 2 saat sonra da doğurmak üzereydim normal yapabilseydim eğer.

Canım benimm Allah şifasını verecektir sen üzülme, hem bak sonuçlar da temizmiş. buna da şükür canım benim. Bugünlerde geçecek biraz zamana ihtiyacı var ecemizin. Bu arada benim kızımın adı da Ece. Bizim ecemiz de doğdu. Yarın komşularım ve arkadaşlarımla yasin okuyacağız sizin için de okuyacağız bir an evvel iyileşmeniz için. Dualarımız sizinle..

26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.

Ömürlü olsun canım Allah analı babalı büyütsün fotosunu bekliyoruz..

kızlarrr kontrolden geldik kızım 2.950 gram olmuş yani 3 kiloboyumuzuda 7 ile çarpıoduk sanırım oda 50 cm çıkıo
19.07 doğum tarihi gözüküyor dedi kafası aşağı doğru makat gelişli değil çok şükür suyu herşeyi normal dedi ve 2 hafta sonraya gün verdi 13 teemuzda gel dedi haftayada izinliymiş zaten pöff son haftalarda herhafta gidenler var bana baya geç gibi geldi:18::18:haftaya doğmaz inşallah bebişim
o bikaç kırmızılıktan 1 hafta sonra karnımın alt taraflarında çatlak başladı benim
Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
slm herkese,evden yazmak süpermiş yaaa..dün itibariyle işi bıraktım artık...biraz dinleneyim di mi ama :) akşam 5te kontrol var doğum tarihimiz belli olcak...offf strese girdim valla
ohh bizimde az kaldı şükür.
anam biran kendi ayaklarım sandım birkaç gündür şişmiordu tekrar başladı bendede ne yazıkki
aynen benim doktorumda öle duruşunu bile kendim sordum makat gelişli değil demi die yok normal duruo dedi

iyileşecek annesi az kaldı inşallahh..allahım güç kuvvet versin kızına
gerçekten ya aklım hep burda
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
allahımanalı babalı büüyütsün inşallahh

canım sen çok güçlü bir annesin ve Ece de tıpkı annesi gibi çok güçlü.
Atlatıcaksınız bugünleri yakın zamanda Allahın izniyle. Eviniz mutlu bir çekirdek aile olucaksınız hayırlısıyla inşallah

ahhh canmmm senı cok ıı anlıorum bızde evımızı yaptrrken kalrferı dosettık ama daha dglgaz gelmedı soba pıslığyle bnde ugrasıorum ve cok kotu oluyo ev sapsarı oluyo duvarlar perdeler... kocannda ne aklını karıstırıosa kv. sen sımdı dgm yapıcaksın gelenn gdenn btmıcek mıllet zaten laf yapmaya yer arıo... allahım yarabbım yha o dert bndede var cnm daha hıc sormadılar ne eksıgı var dıe ne kaldı dıe. sıkma cnnı bunaltmada kendını olan yıne bıze oluyo kendmızı bunalttıgmızla kalıoruz.

gözünaydıın canım
ne kadar doğdu kızın. doğumun nasıldı kızın nasıl. detaylarını bekliyoruz en yakın zamanda
var canim , her ne kadar orhanli tuzlada olsamda dagin başı olsada :) buldum , söyledim yedim ohh şükür doyduk
oohh yarasın afiyet bal olsuunn
sen sütünle besler kocaman bi kız yaparsın canım onu hiç merak etme
bizde seni kocaman öpüyoruz oğlumlaa

Kızlar yarın büyük gün.Doğuma gidiyorum.Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.Çok heyecanlıyım.Sağlıklı sıhatli bir şekilde Allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)

ya canım sorma bnm evimin temizliğine bile ne gerek var dedi ya düşüne biliyomusun evinde ne var ki senin diyo.. perdeler halılar temizmiş.. ya sanki herkes pis olduğu için mi temizlik yapıyo sonucta yeni bir bebek gelicek dezenfekte olması lazım bunu bilmiyorlar kendisi afedersiniz 2 hafta evi silip süpürmediği oluyo eşşek gibi ben yapıyodum daha 1 ay önceside yaptım dip tırnak ona gerek yok yapma demiyo bu halimle laf etmiyim diyorumda istiyolarda yüzüne bişey diyemem demedimde şimdiye kadar.. geleni gidenide çok önemsemez beğenmeyen gelmesin der işin içinden çıkar.. ama gerçekten millet laf etcek yer arıyor..

Son düzenleme:

ooyyy... bir normal doğum hikayesi daha... hemen öğrenmek istiyorum detayları...
Gözünüz aydın... allah analı babalı büyütsün...

ahaaa aklıma ne geldi...
Happymother teyzeden sürpriz bi hediye kazandı minik kızınnnnnn

Son düzenleme:

GÖZÜN AYDİN CANİMM BENİMMM

ooyy kuzucummm benim... hyırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşllah....

ayy ne güzel yaaa. son saatlerrr.
inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına. bizim yerimizede kokla oğlunu
güzel haberlerini bekliyoruzz

:)))) ayhhhh cnmmmmm aynı bızm kv :)) ben evı tozlu pıs gormeye dayanamm oda bnm tam tersım ben bu halımle gttm temızlık yaptım eşim bna kızıo nıe yapıosun dıe ozmn burda kalmıcaz ddm evımıze gdcez mıkrop kapıcam ddm burda :)) bnada aynısını ddı kv bnm tullerım temızmıs halılarımda temızmıss temız olsalar bıle yenı ev kurduk sonucta halılar ılk defa yıkanıcak tuylerınn cıkması lazm bebk gelıcek eve tuy olmamsı lazm ah ahhhhhh. yuzune bnde bse dyemm ama eşim bnı gordukce annesıne kendı soluyo yap et dıye eşşimide temızlıge alştrdım sulu yemege alıştrdım annesınde yemek yemeden gelır :))))) ayh kendmı anlattm sana bnde cok sınırlıyım de kv.. mısafırı onemsemez bızdede tam tersıdr oyuzden ben cırpınırım bırısı gelıcekse kv hıc bse yapmaz :)) gulerek anlatıorum cnmm bnde cok sınırlıydım arkadaslar bnı sakınlestrdı sende sakınlesınce sende guluceksın bosverrrrrr sende kendı temızlıgını yap brak kv temızlıgını kendı kuzenlerını fln cagır hıc olmadı temızlıge yardma bn ole yapıorum tatlım takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…