canim acaip abur cubur yemek istiyooo benimmmmmmmmmmmmmm
bende bendeeeeeeeeebenimdeeeeeeeeeeee
wuu ıyıymıs yaaa olurya öle burudm ama sızmalar harıc sızma seklınde olursa (1 cay bardagı gıbım)ve sonrasında bolca gelırse dırek gıtmek gerekkkkkk:18:daha geçen aynı soruyu doktoruma sordum suyun geldikten sonra 24 saat vaktin var dedi
cok sukrukı enfeksıyon yokmus cnm benım ınsl kızında normale doner ve evınıze gecrsınızzzzzKızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
anamm hıkayenı merak edıyorum hemde cok darısı bıse ınsl cnm benımdua ıle ALLAH bagıslasın ınsl26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
ınsl ı sancı ıle donenler bıle varmıs tatlım olurya kısmet ısı bunlarrrrrrrrrbenim karnım baya bi aşağıya indi. göğsümün altında kocaman bi boşluk var, artık o kadar belirgin ki indiği :S Karnın aşağıya inmesi doğumun yaklaştığının mı habercisi? En son bebeğimiz tersti, o haldeyken normal doğum olursa diye çok korkuyorumPazartesi günü gideceğim doktora, ayın birinde, o zamana kadar bişey olur mu ki :S
abow mınnak bır beıs daha hayırlsı ıle cok sukrukurtuldun ya cnm benım bundna sonra sutun yara ınsl da hemen toparlanır bebegınn ınsl herseyde bır ayır vardır dıye bosuna denmıyor bak suyunuz bıtmek uzereymısKizlar hastaneden yazayim dedim bebegimin bir gram bile suyu kalmamis doktor acele ettigimize sevindi cok sukur sag salim kavustuk kizimiza.cok kucuk bir bebek suyu az oldugu icin kilo olcumu hataliymis 2350 gramcik dogdu kizim ama saglikli masallah.bembeyaz bir bebek.sutum hemen geldi emmeye calisiyor ama memede aninda uyuyakaliyor cok tatli.benim agrilarim var daha.simdilik bu kadar tekrar yazarim insallah .okuyamiyorum yazdiklarinizi kusura bakmayin hepinizi opuyoruz
pardon yanlıs hatrıladım demekkı cnmcanımcım benim kanamam geldi suyum gelmedi. kanamadan yarım ssat sonra sancım başladı. ve 2 saat sonra da doğurmak üzereydim normal yapabilseydim eğer.
Canım benimm Allah şifasını verecektir sen üzülme, hem bak sonuçlar da temizmiş. buna da şükür canım benim. Bugünlerde geçecek biraz zamana ihtiyacı var ecemizin. Bu arada benim kızımın adı da Ece. Bizim ecemiz de doğdu. Yarın komşularım ve arkadaşlarımla yasin okuyacağız sizin için de okuyacağız bir an evvel iyileşmeniz için. Dualarımız sizinle..
Ömürlü olsun canım Allah analı babalı büyütsün fotosunu bekliyoruz..
genel ayakalr boleee heraldeeeekızlarrr kontrolden geldik kızım 2.950 gram olmuş yani 3 kiloboyumuzuda 7 ile çarpıoduk sanırım oda 50 cm çıkıo
19.07 doğum tarihi gözüküyor dedi kafası aşağı doğru makat gelişli değil çok şükür suyu herşeyi normal dedi ve 2 hafta sonraya gün verdi 13 teemuzda gel dedi haftayada izinliymiş zaten pöff son haftalarda herhafta gidenler var bana baya geç gibi geldi:18::18:haftaya doğmaz inşallah bebişim
o bikaç kırmızılıktan 1 hafta sonra karnımın alt taraflarında çatlak başladı benim
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
ohh bizimde az kaldı şükür.
anam biran kendi ayaklarım sandımbirkaç gündür şişmiordu tekrar başladı bendede ne yazıkki
aynen benim doktorumda öle duruşunu bile kendim sordum makat gelişli değil demi die yok normal duruo dedi
iyileşecek annesi az kaldı inşallahh..allahım güç kuvvet versin kızına
gerçekten ya aklım hep burda
allahımanalı babalı büüyütsün inşallahh
wuu ALLAH kolaylıkversın ınsl saglıcakal kucgaına almak naısp olsun cnm benımmKızlar yarın büyük gün.Doğuma gidiyorum.Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.Çok heyecanlıyım.Sağlıklı sıhatli bir şekilde Allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)
ne hedıyesı kıs kacırdım ben o rayııooyyy... bir normal doğum hikayesi daha... hemen öğrenmek istiyorum detayları...
Gözünüz aydın... allah analı babalı büyütsün...
ahaaa aklıma ne geldi...
Happymother teyzeden sürpriz bi hediye kazandı minik kızınnnnnn
kızlar tevbe estağfirullah karnım bi acayip oldu... aşağıya indi de indi... bi de sol tarafım sanki boşluk ama sağ tarafım kabarık... tırsıyomuyum ne... aylizin hareketlerini de dinlemedim mutfakta buzluğa bişiler atmakla meşguldüm... şimdi uzattım ayaklarımı pek hareketli de değil... bakalım ne zaman kıpraşıcak mızmız prensesim...
soluna yat canım benımkızlar tevbe estağfirullah karnım bi acayip oldu... aşağıya indi de indi... bi de sol tarafım sanki boşluk ama sağ tarafım kabarık... tırsıyomuyum ne... aylizin hareketlerini de dinlemedim mutfakta buzluğa bişiler atmakla meşguldüm... şimdi uzattım ayaklarımı pek hareketli de değil... bakalım ne zaman kıpraşıcak mızmız prensesim...
kızlar yarın büyük gün.doğuma gidiyorum.oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.çok heyecanlıyım.sağlıklı sıhatli bir şekilde allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)
:)))) ayhhhh cnmmmmm aynı bızm kv :)) ben evı tozlu pıs gormeye dayanamm oda bnm tam tersım ben bu halımle gttm temızlık yaptım eşim bna kızıo nıe yapıosun dıe ozmn burda kalmıcaz ddm evımıze gdcez mıkrop kapıcam ddm burda :)) bnada aynısını ddı kv bnm tullerım temızmıs halılarımda temızmıss temız olsalar bıle yenı ev kurduk sonucta halılar ılk defa yıkanıcak tuylerınn cıkması lazm bebk gelıcek eve tuy olmamsı lazm ah ahhhhhh. yuzune bnde bse dyemm ama eşim bnı gordukce annesıne kendı soluyo yap et dıye eşşimide temızlıge alştrdım sulu yemege alıştrdım annesınde yemek yemeden gelır :))))) ayh kendmı anlattm sana bnde cok sınırlıyım de kv.. mısafırı onemsemez bızdede tam tersıdr oyuzden ben cırpınırım bırısı gelıcekse kv hıc bse yapmaz :)) gulerek anlatıorum cnmm bnde cok sınırlıydım arkadaslar bnı sakınlestrdı sende sakınlesınce sende guluceksın bosverrrrrr sende kendı temızlıgını yap brak kv temızlıgını kendı kuzenlerını fln cagır hıc olmadı temızlıge yardma bn ole yapıorum tatlım takma kafana
hey kokoşum benim beeeeayh hadı hayırlısı cnmmm aylız yola cıktı sanırımmmm anca susu pusu bıtmıstr hanımzademızn
görebiliyorum göbişimin delikinisoluna yat canım benım
ve wc takıbı yap su ıdrarla atılabılıryor sızma seklınde ona gore dıkkate alırsınn karnını asagı ındıgını naısl anladın gobıs delıgını gorebılıyormusun eskısı gıbı ve mıdende en az 4 parmak bosluk varmı kii
ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neeekıyametmi kopucak yoksa
son zamnların yha sımdı ıyı olmak ıster sennle torununu sevmeye hangı yuzle gelcek yoksa
ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neeekıyametmi kopucak yoksa
hııııhhh....
ben çağırmadan gelemezkiii
bak anneannesiyle dedesini bekliyor senin kız. şuan sinyallerini veriyor sankikızlar tevbe estağfirullah karnım bi acayip oldu... aşağıya indi de indi... bi de sol tarafım sanki boşluk ama sağ tarafım kabarık... tırsıyomuyum ne... aylizin hareketlerini de dinlemedim mutfakta buzluğa bişiler atmakla meşguldüm... şimdi uzattım ayaklarımı pek hareketli de değil... bakalım ne zaman kıpraşıcak mızmız prensesim...
senin kv ye arada bir böyle gel gitler oluyor hayırdır inşallahahahhaha...
bu nedirr yaaa
:))) huuuuuuuuuuuuuuuuu...
ayh ne aklıma geldı bn onceden eşime hep dıodum bn kucuk cocugumu kımseye opturtmm dıe dun gece gelmıs bna dıokı kız kardesı cok sevıomus sımdıden onu bnde bılıorum ddm sevıcek opp koklucakmıs bn bıse dersem opme fln dıe bda kucagına almazms ben bse demıcekmısm oldu ddm kucucuk cocugn yanaklarından opucek deıl heralde ddm opturtmm ddm bse deme ne olucakmıs opmekten demezmı bna sınır oldum yhaaaa
bak anneannesiyle dedesini bekliyor senin kız. şuan sinyallerini veriyor sanki
benimkinin anasıda kardeşide bastıra bastıra corp corp öperler sinir olurum ağlar çocuklar resmen. eşime benim çocuuğumuöle öpmesinler söle dedim sölemezsen ben bişi derim dedim kavga ederiz o zaman dedi:))) huuuuuuuuuuuuuuuuu...
ayh ne aklıma geldı bn onceden eşime hep dıodum bn kucuk cocugumu kımseye opturtmm dıe dun gece gelmıs bna dıokı kız kardesı cok sevıomus sımdıden onu bnde bılıorum ddm sevıcek opp koklucakmıs bn bıse dersem opme fln dıe bda kucagına almazms ben bse demıcekmısm oldu ddm kucucuk cocugn yanaklarından opucek deıl heralde ddm opturtmm ddm bse deme ne olucakmıs opmekten demezmı bna sınır oldum yhaaaa
eennn güzeli kendi yağımızda kavrulmak.kimseden gelmesin bişey amaannn. kimsenin ağzına laf vermeye gerek yokkk.maşşallahhh canım dilini ısır nazar etme.. herzaman göremessin böyle şeyleri.. benimkide bize masraf olmasın derdin de ama çıkarıp cebinden verdiğide yok.. nasıl olcaksa öyle..:44::44::44:
yeni doğan bebek yanağından öpülür mü yaa. senin görümcek inadından yapıyor heralde hayret bişiii:))) huuuuuuuuuuuuuuuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?