2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar tevbe estağfirullah karnım bi acayip oldu... aşağıya indi de indi... bi de sol tarafım sanki boşluk ama sağ tarafım kabarık... tırsıyomuyum ne... aylizin hareketlerini de dinlemedim mutfakta buzluğa bişiler atmakla meşguldüm... şimdi uzattım ayaklarımı pek hareketli de değil... bakalım ne zaman kıpraşıcak mızmız prensesim...

kızlar cıktık ark.(son dk haberımız oldu).OTURMAISNA GITITIK KUR AN dınledıkk yemek yedık ordan markete gıttık ekmegımızı hurmamaızı aldıkk bollcaasonra eve geldıkve asansor kullanmadan cıktım tamm 7.katt 5.kattta takatım kalmadı ama ogluma dedım dayan eve cıkalım sana dondurma ısmarlıcam e cıktık komsum aanahtar bıraktım ne olur ne olmaz dıye ve dırek dusa gırdıkkkk ohhmısler gıbı dısarsıı 40 derecemsı az once esım aradı dedı pöff heel dıyorum ne ka sıcakk sımıde yedık sıze bakıyoruz zeynep dogurmsu ayyy bend e istyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim acaip abur cubur yemek istiyooo benimmmmmmmmmmmmmm

benimdeeeeeeeeeeee
bende bendeeeeeeeeeama sımdı dondurma ısmarladım paşamaa gec kaldınızz sızede ısmarlardık ama

daha geçen aynı soruyu doktoruma sordum suyun geldikten sonra 24 saat vaktin var dedi
wuu ıyıymıs yaaa olurya öle burudm ama sızmalar harıc sızma seklınde olursa (1 cay bardagı gıbım)ve sonrasında bolca gelırse dırek gıtmek gerekkkkkk:18:
cok sukrukı enfeksıyon yokmus cnm benım ınsl kızında normale doner ve evınıze gecrsınızzzzz

26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
anamm hıkayenı merak edıyorum hemde cok darısı bıse ınsl cnm benımdua ıle ALLAH bagıslasın ınsl
ınsl ı sancı ıle donenler bıle varmıs tatlım olurya kısmet ısı bunlarrrrrrrrr
abow mınnak bır beıs daha hayırlsı ıle cok sukrukurtuldun ya cnm benım bundna sonra sutun yara ınsl da hemen toparlanır bebegınn ınsl herseyde bır ayır vardır dıye bosuna denmıyor bak suyunuz bıtmek uzereymıs
pardon yanlıs hatrıladım demekkı cnm

genel ayakalr boleee heraldeeee

wuu ALLAH kolaylıkversın ınsl saglıcakal kucgaına almak naısp olsun cnm benımm
ne hedıyesı kıs kacırdım ben o rayıı

ayh hadı hayırlısı cnmmm aylız yola cıktı sanırımmmm anca susu pusu bıtmıstr hanımzademızn

soluna yat canım benım
ve wc takıbı yap su ıdrarla atılabılıryor sızma seklınde ona gore dıkkate alırsınn karnını asagı ındıgını naısl anladın gobıs delıgını gorebılıyormusun eskısı gıbı ve mıdende en az 4 parmak bosluk varmı kii

hadi hayırlısı inşallah canimmm ,

iyi haberlerini bekliyoruz

ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neee kıyametmi kopucak yoksa

ayh hadı hayırlısı cnmmm aylız yola cıktı sanırımmmm anca susu pusu bıtmıstr hanımzademızn
hey kokoşum benim beeee
görebiliyorum göbişimin delikini 4 parmak değil bi karış nerdeyse o boşluk

son zamnların yha sımdı ıyı olmak ıster sennle torununu sevmeye hangı yuzle gelcek yoksa

maşşallahhh canım dilini ısır nazar etme.. herzaman göremessin böyle şeyleri.. benimkide bize masraf olmasın derdin de ama çıkarıp cebinden verdiğide yok.. nasıl olcaksa öyle..:44::44::44:

hııııhhh....
ben çağırmadan gelemezkiii

:))) huuuuuuuuuuuuuuuuu...

ayh ne aklıma geldı bn onceden eşime hep dıodum bn kucuk cocugumu kımseye opturtmm dıe dun gece gelmıs bna dıokı kız kardesı cok sevıomus sımdıden onu bnde bılıorum ddm sevıcek opp koklucakmıs bn bıse dersem opme fln dıe bda kucagına almazms ben bse demıcekmısm oldu ddm kucucuk cocugn yanaklarından opucek deıl heralde ddm opturtmm ddm bse deme ne olucakmıs opmekten demezmı bna sınır oldum yhaaaa

bak anneannesiyle dedesini bekliyor senin kız. şuan sinyallerini veriyor sanki

senin kv ye arada bir böyle gel gitler oluyor hayırdır inşallah

kimse de kırılmaz... herşeyin bi usul adabı var... höytlemeden tatlı tatlı söylenir eşşek değil ya anlar... o ne el kadar bebe şapur şupur...mikrop kapar allah korusun...

benimkinin anasıda kardeşide bastıra bastıra corp corp öperler sinir olurum ağlar çocuklar resmen. eşime benim çocuuğumuöle öpmesinler söle dedim sölemezsen ben bişi derim dedim kavga ederiz o zaman dedi. adam gibi öpseler bi halt oluyo sanki banane kavga edersekde ederiz ne çekiyoruz doğuracağız die

maşşallahhh canım dilini ısır nazar etme.. herzaman göremessin böyle şeyleri.. benimkide bize masraf olmasın derdin de ama çıkarıp cebinden verdiğide yok.. nasıl olcaksa öyle..:44::44::44:
eennn güzeli kendi yağımızda kavrulmak.kimseden gelmesin bişey amaannn. kimsenin ağzına laf vermeye gerek yokkk.

yeni doğan bebek yanağından öpülür mü yaa. senin görümcek inadından yapıyor heralde hayret bişiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…