benimkinin anasıda kardeşide bastıra bastıra corp corp öperler sinir olurum ağlar çocuklar resmen. eşime benim çocuuğumuöle öpmesinler söle dedim sölemezsen ben bişi derim dedim kavga ederiz o zaman dedi. adam gibi öpseler bi halt oluyo sanki banane kavga edersekde ederiz ne çekiyoruz doğuracağız die
gelcek tabiii sen rahat otur daha hiç anlamıcaksın ne olduğunuuugelicekmi dersin teyzesi
meraklı babası da tutturmuş yarın dr gidelim diye... napıcaksak...
kimse de kırılmaz... herşeyin bi usul adabı var... höytlemeden tatlı tatlı söylenir eşşek değil ya anlar... o ne el kadar bebe şapur şupur...mikrop kapar allah korusun...
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neeekıyametmi kopucak yoksa
anamm kesın gelemsı yakın o zaman yarımcımher an hazırlıklı ol suyun gelır-nısan-kanam vs..olmurmu olur ben senden daha cok umutlendım vallaaaaaaaaaaaaaaaaahey kokoşum benim beeee
görebiliyorum göbişimin delikini4 parmak değil bi karış nerdeyse o boşluk
yeni doğan bebeğe dokunulmaz bile ne öpmesi. tutsun valla canım inadınvalla bnm cerkez ınadım tutarsagorurler ozmn
aynen canım böyle hatırlat senevet hatta eşime bn bunu solerken tv de ozmnlar babası bebgnı opmus olmustu mıkrop kapmıstı ucuk varmıs dudagında hastalık gecmıstı bebege ozmnlar bnı anlıodu unuttu heralde hatırlatmak lazm
yeni doğan bebeğe dokunulmaz bile ne öpmesi. tutsun valla canım inadın
ama biliyorum tatlı tatlı uyarırsın sen
aynen canım böyle hatırlat sen
torun tatlıdır dıye dememısler yeırnı hazırlıyordur kadın artıkın ne yapsınn
anamm kesın gelemsı yakın o zaman yarımcımher an hazırlıklı ol suyun gelır-nısan-kanam vs..olmurmu olur ben senden daha cok umutlendım vallaaaaaaaaaaaaaaaaa
bısde paşamla sızı optuk tatlımmbiz kaçıyoruz kızcığımılaa öptük hepinizi ve bebüşlerinizii
yaaa gelsınler artık sıradakıler beklemede sırada sonralardakıler catır catır doguruyorrrgaz vermeyin bana yahu... gelirse burdayım bekliyorum prensesimi
ya sayfayı yeniledikçe afr diye bi dosyayı indiriyo bilgisayara bu ne şimdi;?
artık geriliyorum ya, herşeye alınıyorum, ağlamak istiyorum hep, kimseyle konuşmak istemiyorum
doğurmak istiyorum doğurmak, çok fena kasılmalarım var ama düzensiz tabiki, azcık belim de ağrımaya başladı
daha vaktim var biliyorum ama sıkıldımmm çokk
dokunsalar salya sümük ağlıcam
ayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?