2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynn ole valla hele su son aylarımm anca hamıle oldgmu anladım valla cocugmu kımsye yedrtmm bn

ben eşime demıstım zaten cocuk dgnca kotu gelın olurum dıe

kimse de kırılmaz... herşeyin bi usul adabı var... höytlemeden tatlı tatlı söylenir eşşek değil ya anlar... o ne el kadar bebe şapur şupur...mikrop kapar allah korusun...

evet hatta eşime bn bunu solerken tv de ozmnlar babası bebgnı opmus olmustu mıkrop kapmıstı ucuk varmıs dudagında hastalık gecmıstı bebege ozmnlar bnı anlıodu unuttu heralde hatırlatmak lazm

torun tatlıdır dıye dememısler yeırnı hazırlıyordur kadın artıkın ne yapsınn

hey kokoşum benim beeee

görebiliyorum göbişimin delikini 4 parmak değil bi karış nerdeyse o boşluk
anamm kesın gelemsı yakın o zaman yarımcımher an hazırlıklı ol suyun gelır-nısan-kanam vs..olmurmu olur ben senden daha cok umutlendım vallaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla bnm cerkez ınadım tutarsagorurler ozmn
yeni doğan bebeğe dokunulmaz bile ne öpmesi. tutsun valla canım inadın
ama biliyorum tatlı tatlı uyarırsın sen
evet hatta eşime bn bunu solerken tv de ozmnlar babası bebgnı opmus olmustu mıkrop kapmıstı ucuk varmıs dudagında hastalık gecmıstı bebege ozmnlar bnı anlıodu unuttu heralde hatırlatmak lazm
aynen canım böyle hatırlat sen

yeni doğan bebeğe dokunulmaz bile ne öpmesi. tutsun valla canım inadın
ama biliyorum tatlı tatlı uyarırsın sen

aynen canım böyle hatırlat sen

ole herkese solerım anlatrım yolunu yaparım anlamazlarsa kotu gelın olurum cocugmn saglıgı daha onemlı

gaz vermeyin bana yahu... gelirse burdayım bekliyorum prensesimi

:44:kızlar kk dan sızede ındırme adında afr.dosyası gelıyormu benım pc de afr dosyası ındırılıyor dıyor sureklı vırus fılan olmasın dedım baktım kk dan gelıyorrr

evet aynenn afr her yenılemede oluyro bu sey yahuu pc bır halt olursa kocıs ambargo koyar fılan amann dıyı bır kk dan gorusruyomm zatiiiiiiiiiiiiiiiii

artık geriliyorum ya, herşeye alınıyorum, ağlamak istiyorum hep, kimseyle konuşmak istemiyorum
doğurmak istiyorum doğurmak, çok fena kasılmalarım var ama düzensiz tabiki, azcık belim de ağrımaya başladı
daha vaktim var biliyorum ama sıkıldımmm çokk
dokunsalar salya sümük ağlıcam

ayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum

bu ara hepımızde var cnm o aynı haftalardayız allah sabır versın hepımıze

ayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum

allah seni ne etmesin....
bna da kızlar erken gelir diye kandırdılar hep al 40tayım ama hala beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…