2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum
olurmu olur st tutu tatlım gıt gıde kısalacak dk lar st ler o na gore dusnelı hela gelecek beraberınde wc de takıp et ıdrar takıbı fasla olabılır se su gelme ıhtımalı (sızma seklınde)nısan vb. belırtılerr bana da gonder sacnıdna yaaaaaaaaaaaaaaaaa

heyt bee...
eski ebelerden kim kaldııı

senin beşinci doğummuydu suzi

Ben geldimmmm kızçemleeeee
2 saat kadar uyumuşuz
Kalktığımızda su ter içindeydik sanki uyurken
biri su dökmüş üzerimize ya da çişimizi yapmışız başımıza kadar
Neyse yemeklerimizi yaptık yine buzluk böreği yaptık...
Arık buzlukta yer yokYeterrrr yapmayacağım
Babamızı bekliyoruz acıkmış kızçemle
Anası sanki acıkmadı da
Geçmişe bir bakayım ben

Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz, korkularımız var, sen daha da zor zamanlardan geciyorsun. Ama bak buyuk Allahim sag salim kucagina verdi kuzucugunu, sana da dayanma gucu verdi bunca zaman. Allahin izniyle her gecen gun daha iyi olacaksiniz. Hepimizin duaları sizinle, inan rüyamda bile gördüm sizi. O kadar iç içeyiz artık, Rabbim bu sevgiyi karşılıksız bırakmaz insallah. Sen icini ferah tut.

allah seni ne etmesin....
bna da kızlar erken gelir diye kandırdılar hep al 40tayım ama hala beklemedeyim

aman sus benim kız duymasın o kadar da beklemesin neyse şaka bi yana allah vakti geldiğinde hayırlı sağlıklı bi şekilde versin yani gelsin

karnından değişik değişik sesler gelen varmı
sanki gurulduyo... ama açlık gurultusu gibi değil... babamız da diyoki senin kız konuşmaya başladı

ay tatlım gitmezmiyim 5 dakikada bir wc deyim sen gerçekten bayağı bilgilisin bilgilendirdiğin için teşekkürler

kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm

karnından değişik değişik sesler gelen varmı
sanki gurulduyo... ama açlık gurultusu gibi değil... babamız da diyoki senin kız konuşmaya başladı

ahahaha aha senin kız şimdiden dillenmiş çıkar çıkmaz yürümeyede başlar artık

ayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum
ınsll

heyt bee...
eski ebelerden kim kaldııı

senin beşinci doğummuydu suzi
o ka arastırmak dan tatlım ve 4-5 sendır cocuk hamıle alanınla doktora yapmıs kadr bılgılıyımmm

ne oldu gen kızzzzzzzzzzzzzzz

ay tatlım gitmezmiyim 5 dakikada bir wc deyim sen gerçekten bayağı bilgilisin bilgilendirdiğin için teşekkürler
bır cay bardagı gıbı gelırmıs beebgın suyu en az olarakdna benım ark..gecen erken dogum yaptı markkette suyu gelmıs ebebk suyu hıc kalmamıs yanı yavasdan ıdrarala gıtmıss suyusuu onun ıcın dedımm dıkkat et de cnm yavas dna gıdebılırr mıs cunkumm onlemmımızı alalımda takdır ALlAH danrıca ederım ınsl faydası olur tatlımm
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
wu yarımm hadı yaa dogurda bende dogurayımmmmm gercı sbh dan berı kasılarımda sızlanmalr var ama dusensizzzzzzzzzzzz

bır cay bardagı gıbı gelırmıs beebgın suyu en az olarakdna benım ark..gecen erken dogum yaptı markkette suyu gelmıs ebebk suyu hıc kalmamıs yanı yavasdan ıdrarala gıtmıss suyusuu onun ıcın dedımm dıkkat et de cnm yavas dna gıdebılırr mıs cunkumm onlemmımızı alalımda takdır ALlAH danrıca ederım ınsl faydası olur tatlımm

çok sağol canım benim çok sık idrara çıkıyorum belki sabaha kadar 5 ,6 defa uyku felanda kalmadı dikkat etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…