olurmu olur st tutu tatlım gıt gıde kısalacak dk lar st ler o na gore dusnelı hela gelecek beraberınde wc de takıp et ıdrar takıbı fasla olabılır se su gelme ıhtımalı (sızma seklınde)nısan vb. belırtılerr bana da gonder sacnıdna yaaaaaaaaaaaaaaaaaayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum
olurmu olur st tutu tatlım gıt gıde kısalacak dk lar st ler o na gore dusnelı hela gelecek beraberınde wc de takıp et ıdrar takıbı fasla olabılır se su gelme ıhtımalı (sızma seklınde)nısan vb. belırtılerr bana da gonder sacnıdna yaaaaaaaaaaaaaaaaa
heyt bee...
eski ebelerden kim kaldııı
senin beşinci doğummuydu suzi
Kizlar dogum yaptm ikimiz de iyiyiz daha sonra ayrintilari yazarim insallah.hepinize dualariniz icin tesekkurler.spinal yaptim rahatti
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
allah seni ne etmesin....
bna da kızlar erken gelir diye kandırdılar hep al 40tayım ama hala beklemedeyim
olurmu olur st tutu tatlım gıt gıde kısalacak dk lar st ler o na gore dusnelı hela gelecek beraberınde wc de takıp et ıdrar takıbı fasla olabılır se su gelme ıhtımalı (sızma seklınde)nısan vb. belırtılerr bana da gonder sacnıdna yaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnından değişik değişik sesler gelen varmı
sanki gurulduyo... ama açlık gurultusu gibi değil... babamız da diyoki senin kız konuşmaya başladı
ınsllayy belimden karnıma doğru yayılan bi ağrı var inşallah doğum sancısıdır ama arada oluyor böyle doğurmak istiyorum kızımı minik yavrumu koklamak istiyorum kızlar erken gelir diyorlar ama bilemiyorum
o ka arastırmak dan tatlım ve 4-5 sendır cocuk hamıle alanınla doktora yapmıs kadr bılgılıyımmmheyt bee...
eski ebelerden kim kaldııı
senin beşinci doğummuydu suzi
ne oldu gen kızzzzzzzzzzzzzzz
bır cay bardagı gıbı gelırmıs beebgın suyu en az olarakdna benım ark..gecen erken dogum yaptı markkette suyu gelmıs ebebk suyu hıc kalmamıs yanı yavasdan ıdrarala gıtmıss suyusuu onun ıcın dedımm dıkkat et de cnm yavas dna gıdebılırr mıs cunkumm onlemmımızı alalımda takdır ALlAH danay tatlım gitmezmiyim 5 dakikada bir wc deyim sen gerçekten bayağı bilgilisin bilgilendirdiğin için teşekkürler
wu yarımm hadı yaa dogurda bende dogurayımmmmm gercı sbh dan berı kasılarımda sızlanmalr var ama dusensizzzzzzzzzzzzkızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?