ben 2 cıkıyorum ama magnorm(kalsıyum)ılacını ıcınce 3-4 oluyorrbır cay bardagı gıbı gelırmıs beebgın suyu en az olarakdna benım ark..gecen erken dogum yaptı markkette suyu gelmıs ebebk suyu hıc kalmamıs yanı yavasdan ıdrarala gıtmıss suyusuu onun ıcın dedımm dıkkat et de cnm yavas dna gıdebılırr mıs cunkumm onlemmımızı alalımda takdır ALlAH danrıca ederım ınsl faydası olur tatlımm
çok sağol canım benim çok sık idrara çıkıyorum belki sabaha kadar 5 ,6 defa uyku felanda kalmadı dikkat etmeye çalışıyorum
ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neeekıyametmi kopucak yoksa
ay ilahi çok güldüm yaa
benim kv de soruyo ne ihtiyacınız kaldı alalım diye, şükür bişeyimiz eksik değil diyorum. aaa siz bize alacak bişey bırakmamışsınız diyor. ben de doğumda yaparsınız diyorumbana düğünde bi tane küçük altın takmışlardı kendileri, sonra kızlarının düğünü oldu takip eden sene, ana bi baktım bilezik, künye düzdüler. delirdim tabi ben imkanları yok diye sess çıkarmamıştım düğünümde. gittim konştum neden böyle yaptınız diye, ben doğumda yaparım diye düşündüm dedi (deli mi ne, nerden biliyosa doğum olacağını taa o vakitlerden) şimdi ben de yazdım tabi bunu kenara o bilezik buraya gelecek arkadaaş, ihtiyacım yok şükür ama namus meselesi oldu bu
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımaaa
yaparsın sen hatta tanıdıgım bi suru kurabiyeci var evde yapıyor nakit calısıyor hatta parti organizasyonunu bile evden yapıyor
evet tatlıskom haklısın dusunmemeye calısıyorum...ben en iyisi biraz kitap okuyayım..mucxx
bu arada biliyor musunuz her iki saatte vucudun kabul ettigi protein miktarı sabitmis yani bi oturusta 10 kg et yeseniz de vucut sadece bir miktarını alıyormus, o yuzden et sut yumurta vsyi 2ser saattte birer porsiyon almak daha mantıklıymıs
canım senin doğum ne alemde benim de belirtim yok doktora ne zaman gitcen
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
Kizlar hastaneden yazayim dedim bebegimin bir gram bile suyu kalmamis doktor acele ettigimize sevindi cok sukur sag salim kavustuk kizimiza.cok kucuk bir bebek suyu az oldugu icin kilo olcumu hataliymis 2350 gramcik dogdu kizim ama saglikli masallah.bembeyaz bir bebek.sutum hemen geldi emmeye calisiyor ama memede aninda uyuyakaliyor cok tatli.benim agrilarim var daha.simdilik bu kadar tekrar yazarim insallah .okuyamiyorum yazdiklarinizi kusura bakmayin hepinizi opuyoruz
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
sakacı senıUzun bir aradan sonra herkese merhaba:)))
Doğurdum.
deeeermişim :))
İzne çıktım çıkalı totom yer görmedi.
Ne çok iş varmış yahu.haftaya ev temizlenecek dip köşe.
He totom yer görmedi ama hastane çantam hala yok :))) var da hazır değil yani :)) rahatım sorun yok.
Doktor kontrolü vardı bugun doğum tarihi belirlendi.
9 Temmuz'da Sezeryan olacağım Allah I'n izniyle.
Doğacağını biliyorsun ama tarihin kesinleşmesi daha bir tuhaf yaptı beni.şaşkın şaşkın dolaşıyorum evde.
Yapmam gereken bir sürü iş var daha.kurabiye,yarım kalan kapı süsü ... V.s
Doğum yapan kader arkadaşlarım hepinizin bebeği hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğerlerinin başına.
sakacı senızate n dogurdumu dıyordu dermısımı duyunca afalladımmmmmmm
allah senı ne yapmaya emiiii
kızlar kasıklarımdakı agrım
18:00-18:45
18:45-19:30
arası gırıyor 5-10 dk suruyorrr regl olucamm gıbım sımdıde degısık agrı var hayırdır ınsl merdıven cıkmak ıse yaradıı heralde aksam yuruyusunden sonrada cıkımm enn ıyısııııı
paşamda kasılıyorkı o kaaaaaaaaaaa:44::44:
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)))
Doğurdum.
deeeermişim :))
İzne çıktım çıkalı totom yer görmedi.
Ne çok iş varmış yahu.haftaya ev temizlenecek dip köşe.
He totom yer görmedi ama hastane çantam hala yok :))) var da hazır değil yani :)) rahatım sorun yok.
Doktor kontrolü vardı bugun doğum tarihi belirlendi.
9 Temmuz'da Sezeryan olacağım Allah I'n izniyle.
Doğacağını biliyorsun ama tarihin kesinleşmesi daha bir tuhaf yaptı beni.şaşkın şaşkın dolaşıyorum evde.
Yapmam gereken bir sürü iş var daha.kurabiye,yarım kalan kapı süsü ... V.s
Doğum yapan kader arkadaşlarım hepinizin bebeği hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğerlerinin başına.
Sancılar düzene girmiş gibi suzancım.
Geliyor geliyor Alperen geliyor :))))
ayy ınsl.duzenelı gelır de gelır paşmm yaaaaaaaa o ka ozledıkkı onu babsı dıyr oglum gel gell beklıyoruz sıpanımm yok bızımkı ancak kasım kasım kasılıyorrrrrrrr:)))
Uzun süre girmeyenler doğurdum diye girince ben de bi kandırayım dedim :)))
Biz iyiyiz çok şükür teyzesi,daha gelmeyeceğiz biraz daha büyümemiz gerek))
namusay ilahi çok güldüm yaa
benim kv de soruyo ne ihtiyacınız kaldı alalım diye, şükür bişeyimiz eksik değil diyorum. aaa siz bize alacak bişey bırakmamışsınız diyor. ben de doğumda yaparsınız diyorumbana düğünde bi tane küçük altın takmışlardı kendileri, sonra kızlarının düğünü oldu takip eden sene, ana bi baktım bilezik, künye düzdüler. delirdim tabi ben imkanları yok diye sess çıkarmamıştım düğünümde. gittim konştum neden böyle yaptınız diye, ben doğumda yaparım diye düşündüm dedi (deli mi ne, nerden biliyosa doğum olacağını taa o vakitlerden) şimdi ben de yazdım tabi bunu kenara o bilezik buraya gelecek arkadaaş, ihtiyacım yok şükür ama namus meselesi oldu bu
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?