2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben 2 cıkıyorum ama magnorm(kalsıyum)ılacını ıcınce 3-4 oluyorr

kocıs gelmek uzere gorusuruzzzzzzzzzyemek vaktııııııııııııııııııı

ay ilahi çok güldüm yaa

benim kv de soruyo ne ihtiyacınız kaldı alalım diye, şükür bişeyimiz eksik değil diyorum. aaa siz bize alacak bişey bırakmamışsınız diyor. ben de doğumda yaparsınız diyorum bana düğünde bi tane küçük altın takmışlardı kendileri, sonra kızlarının düğünü oldu takip eden sene, ana bi baktım bilezik, künye düzdüler. delirdim tabi ben imkanları yok diye sess çıkarmamıştım düğünümde. gittim konştum neden böyle yaptınız diye, ben doğumda yaparım diye düşündüm dedi (deli mi ne, nerden biliyosa doğum olacağını taa o vakitlerden) şimdi ben de yazdım tabi bunu kenara o bilezik buraya gelecek arkadaaş, ihtiyacım yok şükür ama namus meselesi oldu bu

bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımaaa

Vsn

Senide tebrik ederimmm,,ne güsel yaaa Bu kaçıncı temmuz bebişi böle yafffMaşallah sizeeeEn kısa zamanda bekliors tabide hikayenii

ahahahhahaaaa
arkadaş bunların frekanslarla oynuyo birileri he... hasta bunlar hasta... istemiyorum kimsenin bişiciğini... saf kadın sen benm düğünüme gelmemişsin biz senin yardmını kabul edermiyiz... allah muhtaç etmesin yani

canım benim bi kaç arkadaşda da anlatığın oldu 10 gün küvezde kadılar şimdi maşalahları var canını sıkma tez zamanda kavşun inşallah

canım hayırlı osun önceki öçümlerde kaç çıkıyordu ki benimki 2500 kilo dedi beinmkide en fazla o kadar doğar annesi büyütürüz biz onları misler gibim

kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm

hayırlı olsun bitanem. bugün en çok güzel haber aldık kz yarim suzi ve ben baştayken sona mı kalcez

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba:)))
Doğurdum.
deeeermişim :))

İzne çıktım çıkalı totom yer görmedi.
Ne çok iş varmış yahu.haftaya ev temizlenecek dip köşe.
He totom yer görmedi ama hastane çantam hala yok :))) var da hazır değil yani :)) rahatım sorun yok.
Doktor kontrolü vardı bugun doğum tarihi belirlendi.
9 Temmuz'da Sezeryan olacağım Allah I'n izniyle.
Doğacağını biliyorsun ama tarihin kesinleşmesi daha bir tuhaf yaptı beni.şaşkın şaşkın dolaşıyorum evde.
Yapmam gereken bir sürü iş var daha.kurabiye,yarım kalan kapı süsü ... V.s

Doğum yapan kader arkadaşlarım hepinizin bebeği hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğerlerinin başına.

sakacı senı zate n dogurdumu dıyordu dermısımı duyunca afalladımmmmmmm
allah senı ne yapmaya emiiii

kızlar kasıklarımdakı agrım

18:00-18:45
18:45-19:30
arası gırıyor 5-10 dk suruyorrr regl olucamm gıbım sımdıde degısık agrı var hayırdır ınsl merdıven cıkmak ıse yaradıı heralde aksam yuruyusunden sonrada cıkımm enn ıyısııııı

paşamda kasılıyorkı o kaaaaaaaaaaa:44::44:

sakacı senı zate n dogurdumu dıyordu dermısımı duyunca afalladımmmmmmm
allah senı ne yapmaya emiiii

:)))
Uzun süre girmeyenler doğurdum diye girince ben de bi kandırayım dedim :)))
Biz iyiyiz çok şükür teyzesi,daha gelmeyeceğiz biraz daha büyümemiz gerek ))

Sancılar düzene girmiş gibi suzancım.
Geliyor geliyor Alperen geliyor :))))

bizde merak ettik seni :)

oh zamaninda belli olmus , hadi hayirlisi inş.

Sancılar düzene girmiş gibi suzancım.
Geliyor geliyor Alperen geliyor :))))

:)))
Uzun süre girmeyenler doğurdum diye girince ben de bi kandırayım dedim :)))
Biz iyiyiz çok şükür teyzesi,daha gelmeyeceğiz biraz daha büyümemiz gerek ))
ayy ınsl.duzenelı gelır de gelır paşmm yaaaaaaaa o ka ozledıkkı onu babsı dıyr oglum gel gell beklıyoruz sıpanımm yok bızımkı ancak kasım kasım kasılıyorrrrrrrr

dk tutuyorum ama bılmem dusensız gene hanı suanda yokk gıtttı ler geriipöffffffffffff

he her gıren dogurudm dıyıp gıdıyor anacımm sendnde beklıyordukk ama zamnı varr hhe

kızlar 19asos03--p.tesı spınal anestesı ıle doguma gırcegını yasmıss su sırlar cokdan yapmıstır ınsl baskada forum agırmemıs hayırlsıı ınsll

sancılarımm ınsl dusene gırer de bende kucagıma laırım askımııııııııııı dua ıleeeeeeeeeeeeeeee

namus meselesiii

ii aksmlar kıslar namazı kılıp yuruyuse cıkıyorus kocısle ALLAH a amenet olun ınsl sancılarım dusene gırer yaff kısmet gercı dua ıle ınsl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…