2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar bugün hiç bakamadım ne çok doğuran olmuş ; ayy ne güzel yaa
darısı başımıza inşallah,allah analı babalı büyütsün kızlar biz bekliyoruz hala bakalım:)
gerçi bekliyoruz demeyede çekiniyorum,suzan ve yarim varken :))) kızlar sizi daha çok bekliyorum nerdeyse;

bide çok sıkılıyorum ben yaa evde daraldım iyice,bide sıcaklar...eşim işten geldi gelir gelmez dedim hadi gidiyoruz ben çok daraldım
hemen bi avm yemekti falan derken,anamm iki mağaza gezmeye takatimde kalmamışşş..
hem sıkılıyom hem gezemiyorumm:)))

bebişim oğluşum gelde senle vakit geçireyim yaaaaa .....

Karabiberim çok sevindim tarihin belli olmuşşAyy aslında benim de belli olcaktı da ben istemedim,dedim sus doktor

kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
aaaaaaa çookkk şaşkınım şuandaaaaa
aynı zamanda çookk sevinçliyim tatlıımm
Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla büyüsün üzmesin hiç anneciğini
çok sevindim canım darısı bize artııkk
ben hakkaten doğurdun sandım uzun zamandır görmeyince
12 gün kalmış canım bişey değil.
çokta zorlama kendini işleri bitircem diye. bitmiyo o hazırlıklar ev işleri. ben artık sallamıyorum. olmazsada olmaz.
aaaa suziii Alperen geliyoooorrrr
o haziran topic ine mi geçmişti canım?
seninde yakın bak 2 güne doğurursun sende
bende sıkılmaya vaktim olsun istiyorum. hergün yapılcak bişey var. bense bişey yapmadan bütüüünn gün pc başına pineklemek istiyorum. bak mesela yarın yapıcaklarıma erken kalkıp sağlık ocağına gitmem lazım. ordan eczaneye kan ilacı almaya. ordan çarşıya bebek şekerlerimin siparişini vermeye. sonra elektrikçi çağırmam lazım oğlumun lambasını taktırmaya. çamaşırlar katlancak ütülencek.her gün rutin yemek bulaşık zaten. bi rahata eremedim yahuu

Karabiberim çok sevindim tarihin belli olmuşşAyy aslında benim de belli olcaktı da ben istemedim,dedim sus doktor
az daha dursun zaten yaa.
bende bazen dursun son ana kadar diyorum bazende hemen gelsin istiyorum öyle karışık bişiler işte

ohh hallettim şukur canım darısı başına bi halısı bıde duvar stıcerlerı eksık onlarda pazar gunune kaldı,bu arada emınonunde keceden bebek suslerı yapan bı dükkan buldum kapı süsümü felan yaptırdım

kızlar şu afp.php var ya inen.
o bi reklam şeysiymiş sanırım. açılamadığı için iniyormuş. ben google chrome kullanıyorum. onun ayarlarından çerezleri ve geçmişi silince düzeldi. söyliyim dedim

Kızlar tarifi denedim acayip güzel bişey oldu bu poçalar :))) aynı pastane poğcası gıbı :))ben bu sene pastacılık kursuna gıttım pastane pocası falan vs tum poçaları denedık bu tarıf de hem kolay hem lezzetli hemde pratık :))bol bol yapıp atacagım buzluga bende

canım sen kocanı anasına fazla gönderme uyanık seninkiler maşallah oğulları ile haberi salmıslar

hadi gözünaydın canım bişey kalmamış seninde.
ben kapı süsüyle takı yastığının siparişini verdim. aybaşı hazır olcak inşallah. yarında şekerlerinin siparişini vericem başkada süslemelik bişey kalmıyor heralde

ay bende özendim iyice bende yapayım bu poğaçadan.tarifi kaydetmiştim pc ye. bakalım becerebilcekmiyim

canım yaa o börekler, yemeye gelecem ben senin kızçe doğduktan sonra

seninkide hallolmus canım ne güzel ay bası geldi oldu zaten

merhaba kızlar
kuzenim geldi mutfağımı temizliyor bende bilg başında geçmişi okudum
oğlumun dolabını bir kez daha sildim tolanmıştır diye ki tozlanmış
şimdi kalkimde biraz oğluşumun kıyafetlerini ütülim

yavrularına kavuşan annelerimizin gözü aydı

mrb kızlar. büyük gün geldi çattı. ALLAHIN izniyle yarın oğlumu kucağıma alıcam. epidudural sezeryan olıcak.doğum hikayemi daha sonra paylaşırım .bi hüzün çöktü içime sürekli ağlıyasım war .korkudan deil ama bu hüzün hormonlardan sanırım.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…