bende de indiriyor onu ne hakkaten yaa virüs mü yoksa :18:ya sayfayı yeniledikçe afr diye bi dosyayı indiriyo bilgisayara bu ne şimdi;?
Karabiberim çok sevindim tarihin belli olmuşşAyy aslında benim de belli olcaktı da ben istemedim,dedim sus doktor
aaaaaaa çookkk şaşkınım şuandaaaaakızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
ben hakkaten doğurdun sandım uzun zamandır görmeyinceUzun bir aradan sonra herkese merhaba:)))
Doğurdum.
deeeermişim :))
İzne çıktım çıkalı totom yer görmedi.
Ne çok iş varmış yahu.haftaya ev temizlenecek dip köşe.
He totom yer görmedi ama hastane çantam hala yok :))) var da hazır değil yani :)) rahatım sorun yok.
Doktor kontrolü vardı bugun doğum tarihi belirlendi.
9 Temmuz'da Sezeryan olacağım Allah I'n izniyle.
Doğacağını biliyorsun ama tarihin kesinleşmesi daha bir tuhaf yaptı beni.şaşkın şaşkın dolaşıyorum evde.
Yapmam gereken bir sürü iş var daha.kurabiye,yarım kalan kapı süsü ... V.s
Doğum yapan kader arkadaşlarım hepinizin bebeği hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğerlerinin başına.
aaaa suziii Alperen geliyoooorrrrkızlar kasıklarımdakı agrım
18:00-18:45
18:45-19:30
arası gırıyor 5-10 dk suruyorrr regl olucamm gıbım sımdıde degısık agrı var hayırdır ınsl merdıven cıkmak ıse yaradıı heralde aksam yuruyusunden sonrada cıkımm enn ıyısııııı
paşamda kasılıyorkı o kaaaaaaaaaaa:44::44:
o haziran topic ine mi geçmişti canım?kızlar 19asos03--p.tesı spınal anestesı ıle doguma gırcegını yasmıss su sırlar cokdan yapmıstır ınsl baskada forum agırmemıs hayırlsıı ınsll
sancılarımm ınsl dusene gırer de bende kucagıma laırım askımııııııııııı dua ıleeeeeeeeeeeeeeee
bende sıkılmaya vaktim olsun istiyorum. hergün yapılcak bişey var. bense bişey yapmadan bütüüünn gün pc başına pineklemek istiyorum. bak mesela yarın yapıcaklarıma erken kalkıp sağlık ocağına gitmem lazım. ordan eczaneye kan ilacı almaya. ordan çarşıya bebek şekerlerimin siparişini vermeye. sonra elektrikçi çağırmam lazım oğlumun lambasını taktırmaya. çamaşırlar katlancak ütülencek.her gün rutin yemek bulaşık zaten. bi rahata eremedim yahuuKızlar bugün hiç bakamadım ne çok doğuran olmuş ; ayy ne güzel yaa
darısı başımıza inşallah,allah analı babalı büyütsün kızlar biz bekliyoruz hala bakalım:)
gerçi bekliyoruz demeyede çekiniyorum,suzan ve yarim varken :))) kızlar sizi daha çok bekliyorum nerdeyse;
bide çok sıkılıyorum ben yaa evde daraldım iyice,bide sıcaklar...eşim işten geldi gelir gelmez dedim hadi gidiyoruz ben çok daraldım
hemen bi avm yemekti falan derken,anamm iki mağaza gezmeye takatimde kalmamışşş..
hem sıkılıyom hem gezemiyorumm:)))
bebişim oğluşum gelde senle vakit geçireyim yaaaaa .....
az daha dursun zaten yaa.Karabiberim çok sevindim tarihin belli olmuşşAyy aslında benim de belli olcaktı da ben istemedim,dedim sus doktor
ne güzel yaaa iyice sona yaklaşıyoruz bebişlerimizi alıcaz artık kucağıma.gerçi ben bazen sanki doğmuycak hep böyle yaşıycam gibi hissediyorum
azda olsa bilgi vermiş canım doktorunbuna şükür
SEVGİNİN GÜCÜ
işte en önemlisi buuu. çok güzel anlatmışsın canım. hepimiz çok istedik bu bebişleri tabiki zorlukları olcauk ama o minnacık bedebleri bi tatlı gülüşleri mis kokuları herşeye değer benceeee
bana birtek annemle kv diyor çıkar gezersin ne olcak diye. diğer herkes tek tip bunlar iyi günlerin iyi değerlendir çok arıcaksın falan diyorlar
hadi çabuk git gel
bende aybaşı halledicem o işi
az kalmış o zamn seninde bebişine kavuşmana. benim oğlanda hiç gelme belirtisi yok. nstde de çıkmadı bişey zatenson gününe kadar beklicek benim sıpa galiba
24 saat miiii
kızlarrr kontrolden geldik kızım 2.950 gram olmuş yani 3 kiloboyumuzuda 7 ile çarpıoduk sanırım oda 50 cm çıkıo
19.07 doğum tarihi gözüküyor dedi kafası aşağı doğru makat gelişli değil çok şükür suyu herşeyi normal dedi ve 2 hafta sonraya gün verdi 13 teemuzda gel dedi haftayada izinliymiş zaten pöff son haftalarda herhafta gidenler var bana baya geç gibi geldi:18::18:haftaya doğmaz inşallah bebişim
hadı gözün aydın canımtam yaz zamanı olunca doktorlar hep izine ayrılıyor şükür ki ramazana geliyo doğumlar benım toktorda ıkı haftadır izinli pazartesi gelicek
:))) huuuuuuuuuuuuuuuuu...
ayh ne aklıma geldı bn onceden eşime hep dıodum bn kucuk cocugumu kımseye opturtmm dıe dun gece gelmıs bna dıokı kız kardesı cok sevıomus sımdıden onu bnde bılıorum ddm sevıcek opp koklucakmıs bn bıse dersem opme fln dıe bda kucagına almazms ben bse demıcekmısm oldu ddm kucucuk cocugn yanaklarından opucek deıl heralde ddm opturtmm ddm bse deme ne olucakmıs opmekten demezmı bna sınır oldum yhaaaa
hadi gözünaydın canım bişey kalmamış seninde.ohh hallettim şukur canım darısı başınabi halısı bıde duvar stıcerlerı eksık onlarda pazar gunune kaldı,bu arada emınonunde keceden bebek suslerı yapan bı dükkan buldum kapı süsümü felan yaptırdım
ay bende özendim iyice bende yapayım bu poğaçadan.tarifi kaydetmiştim pc ye. bakalım becerebilcekmiyimKızlar tarifi denedim acayip güzel bişey oldu bu poçalar :))) aynı pastane poğcası gıbı :))ben bu sene pastacılık kursuna gıttım pastane pocası falan vs tum poçaları denedık bu tarıf de hem kolay hem lezzetli hemde pratık :))bol bol yapıp atacagım buzluga bende
Ben geldimmmm kızçemleeeee
2 saat kadar uyumuşuz
Kalktığımızda su ter içindeydik sanki uyurken
biri su dökmüş üzerimize ya da çişimizi yapmışız başımıza kadar
Neyse yemeklerimizi yaptık yine buzluk böreği yaptık...
Arık buzlukta yer yokYeterrrr yapmayacağım
Babamızı bekliyoruz acıkmış kızçemle
Anası sanki acıkmadı da
Geçmişe bir bakayım ben
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
ay bende özendim iyice bende yapayım bu poğaçadan.tarifi kaydetmiştim pc ye. bakalım becerebilcekmiyim
hadi gözünaydın canım bişey kalmamış seninde.
ben kapı süsüyle takı yastığının siparişini verdim. aybaşı hazır olcak inşallah. yarında şekerlerinin siparişini vericem başkada süslemelik bişey kalmıyor heralde
Yap cnm yap. Nıe beceremıcekmısın koy tum malzemelerı karıstır :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?