2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yap cnm yap. Nıe beceremıcekmısın koy tum malzemelerı karıstır :)))
hiç hamur işi bişeyler yapmadım ben kek kurabiye dışında ondan yapabilirmiyim bilmiyorum :44::44:
hadi gözünaydın canım. Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

Benim gibi bekleyenler varmış daha ben doğurmayan bir ben kalmışımdır diyordum doğuran arkadaşlarada çok sevindim darısı bizim başımıza

canım ne güzel işte yapacak bişeyler olması iyidir :))))
ben allaha şükür işlerimi hallettim,alacaklarımı aldım,halılarımda yıkamadan geldi temiz temiz sericem ama kızkardeşim yıllık izne çıkıyo haftasonu,en son bi dip köşe silip süpürün onunla birlikte halılarıda sercem misss:)
valizler de hazır kapının önünde hastane için bekliyooo ayyy içimmm daralıyooo :))))

bir tek börek falan yapıp atmadım buzluğa,burdaki kızların çoğu yptı bende kıskandım acaba yapıp atsammı dondurucuya;
hiç niyetimde yoktu ama hamarat hanımlar aklıma soktu :)))

Benim de nerdeyse bir karış aşağıya indi belki daha fazlaa, korkmaya başladım, doğum belirtisi değildir heralde daha, ben hiç hazır değilimi daha beşiğimizi bile kuramadık :S

kızlar iyi akşamlar.nasılsınız.biz iyiyiz bakalım.hayırlısıyla 2 haftamız kaldı.dün sağlık ocağındaki ebe baktı.bebeğin gayet sağlıklı dedi maşallah kuzucuğuma:))rapor aldıktan sonra iyi toparlandı dedi.Allahın izniyle 3 kilonun üstünde doğurursun dedi.

kızlar bişey diyeceğim.bebiş hareket ettikçe afedersiniz şeyim düşecek gibi oluyor:))))

benimde hiç aklımda yoktu kızlar soktu aklıma yapıcam bende çok özendim
Benim de nerdeyse bir karış aşağıya indi belki daha fazlaa, korkmaya başladım, doğum belirtisi değildir heralde daha, ben hiç hazır değilimi daha beşiğimizi bile kuramadık :S
sen artık hazırlıklarını bitir bence. heran gelebilir bebiş. ne kaldıki
senin bebişte inmiş galiba aşağıya ondan mı acıyor acaba

bence sen beşiği kur cnm,zaten az kalmış baksana :))

o dediğinin aynısı bende de oluyor,özellikle bu akşam çok fena,aşşağıya aşşağıya bastırıyo oğlum :S

bebiş indi doğum kanalına bile girdi....o bölgem bi tuhaf oluyor.:)))sanki düşecek gibi.alttan üstten fena yani:))))

biz beşiği nisan sonu gibi almıştık, kurmadan kaldırmıştık ortadan, geçen hafta kuralım diye bi açtık, ayağında çatlak vardı, toz kir içindeydi, yıkacaktım tabi ki ama o kadar kirli bişey görünce biz bunu istemeyiz dedik, sanırım bize teşhir ürününü vermişler, hemen ertesi gün götürdük, bu böyle diye gösterdik, değiştirelim dediler, ama ellerinde yokmuş, pazartesiye getiririz biz kurarız bi sıkıntı olmaz inş. dediler, ben daha çoook günümüz var diye düşündüğümden tamam dedik, şimdi beşiği bekliyoruz, o arada da kızımız doğarsa naparız bilmiyorum, yatağı bile yok.. :)

herkese iyi geceler ,doktor kontrolüm vardı bugün
36+5im bugün..sanırım 38+2de bebeğimi alcak doktor...haftaya cuma son bir kontrol daha var...o gün netleşcek doğum tarihi...
ama benim bebeğim zayıf sanırım yaaa 2kg600 gr...tam haftasında doğsa 3ü geçerdi ama bu 10 gün içinde kaç kg alır acaba...önce bir moralim bozuldu ama doktor dert etme doğduktan sonra büyür bişe olmaz dedi...

küçük bi talihsizlik yaşamışsın cnm ama en büyük aksiliğin bu olsun başkada sorunun olmasın inş ... bebiş yatacak bi yer bulur,sağlıcakla gelsinlerde dünyaya kuzularımız :)))))))))

merhaba kızlar geçmişi okumak çok zor ya ,sık giremiyorum artık eskisi gibi.pazartesi doğumu bekliyorum artık.yalnız ben hiç yüyüyememeye başladım.altımdan sanki bir ağırlık hissediyorum hemen oturuyorum.neyse birkeç gün var artık.sanırım veryengin doğum yapmış,çok sevindim.bir bebeğimiz daha geldi.tebrik ediyorum canım seni.

bugun cok gezdık teyzelerı:)
babamızla gittik bebek sekrlerını sepetını ısım yazılı suslerını fılan sıparıs verdık. hepsı 100 tlye mal oldu ama cok sekrler dogum oldgnda haber vercez hemen tarıhı basıp alcaz ınsallah.

klımamızı aldık kızalr yatak odasına. boylelıkle buyuk bı yukden de kurtulduk ınsallah
gerıye pazar gunku e bebekden yapcagm son alsverıse kaldı umarım guzel bı ındırım kuponu verırler. onuda tammlar koyarız cantayı kapmıza
annemlerde guzel bı balık keyfı yaptık annemler fılan karnın cok asagıya ınmıs bıde zayıflamıssın dedler azda olsa motove oldum ama babannem bos bulundu BU HAAAA dıye bı tepkı verınce gulme krızıne grdım:) yaslılıgna verdm artık kadın benı nkdr kılolu goruyosa

dogum yapan varmı cok merak edyorm kızlar

sen beslenmene dikkat et.alabildiği kadar alsın.protein ağırlıklı beslen.meyveni sütünü yumurtanı filan eksik etme.canınıda sıkma.bebişinde etkilenmesin annesi ))asıl iş doğumdan sonra inşaalah sütle dolar taşarız da miniklerimizi besleriz ))

26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat olur inş. DARISI BİZEEEE :)

aşagıya indiyse bebek dönmüştür o zaman. dönmediyse aşagı nasıl iner acaba.. yani bence senin bebiş büyük ihtimallle dönmüş olabilir inş :)

Dediğiniz gibiyse o kadar sevinirim ki... İnşallah dönmüştür de ondan karnım aşağıya inmiştir... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…