e tabi doğduktan sonra büyür dert etme bencede
en son vsn doğum yaptı canım. artık hergün bir doğum haberi alıyoruzz.
seninde epey eksiğin bitmiş gözünaydın canım
maşallah canım baya büyümüş minik prenses.
e gelsin artık canımmm
senin bu aspiratör anını unutamam canım.
bakalım bizler neler yaşıycaz
aaaa geliyomu yoksa bebişşş.Kızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı
inşallah canım ya,,aslında ben hep dedim ki kızım olsun..kilo derdi olmasın zayıf olsun dedim..belki de allah istediğim gibi bir kız vercek bana...benim bebeğim bir de ters duruyor...senin kaç kg bebeğin...
biz geldik teyzeler...
babamızla sahilde gittik yemek yedik yürüdük gezdik tozduk... sonra bi de hastaneye uğradıkbugünkü şikkayetlerimizi anlattık... karnımın kasılmaları devam ediyodu... bide belimden bi ağrı girdi... eve çıkmadan uğrayalım dedik... önce alttan muayene ettiler 2 cm açılma... rahimde henüz incelme yok... ama bebek aşağıya iyice inmiş... fakat rahim henüz ortalarda rahim inmemiş... suyu - kalp atışları çok şükür normal... ölçümleri de haftasıyla uyumlu... bacak boyumuz herzamanki gibi 2 hafta geriden geliyo... ama çok da takılmıyoruz artık napalım... kilomuz 3400 gr olmuş... nst de de sancımız çıkmadı... cumartesi bi daha gidicez kısmetse nst için...
Siz merak etmeyin o gaz sancılarının alasını yaşadık bizeğer kolik bebeği olan olursa ben size bir sürü denenmiş yol öneririm, hatırlatırım. Ama tabi ki inşallah kimse öyle şeyler yaşamaz. çünkü bebeğinizin o küçücük olduğu zamanların tadını çıkarmak zorlaşıyor, gerçi bi açıdan da iyi bişey çünkü hiç unutamıycaanız anılarınız oluyor Eşimle ben özellikle ilk 6 ayımızı hiç unutamayız heralde :) 6 ay boyunca neredeyse hiç 3 saat kesintisiz uyuyamayıp hatta yatağımızda bile üstüste 3 gün yatamadığımız olmuştur. Hep bunu anlatıyorum ama mutfakta tezgah üstünde kızımız, eşim veya ben de armut koltuklarda son ses aspiratörle uyur kalırdık. 2 saat kesintisiz uyursak kar sayardık. Ama yine de şimdi keyifle anıyoruz, yaşarken zor olmuş da olsa unutulmaz zamanlardı
Eki Görüntüle 743915 Eki Görüntüle 743916 RNA TASARIM
Kızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı
canlaaarrr yarın 7.30 da hastanede olcaz, 8.30 da sezeryana alcaklar oğlumla kavuşuyoruz inşallah. nolur dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım oğlumu kucağıma. çok karışığım çooook, mutlu, heyecanlı, korkak, telaşlı...yarın en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam güzel anneler, normal doğum olamasa da, sezeryan sırasında hepinize dua edicem aklımdasınız çok öpüyoruz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın.dq
aklımda zatençok söyledim di mi aspiratör ü ama bak nasıl kazınmış kafama o günler :) anıp duruyorum :) sizin de öyle bi probleminiz olursa direk deneyin bu yöntemi başka şeylerle uğraşıp yorulmayın
Ya bilemedik ki ağrı sancı yok sadece pembe kanama var.. Bakalım hayırlısıaaaa geliyomu yoksa bebişşş.
sancın falan var mı canım. ayy çok heyecanlandım şimdi
bu kadar az ve pembe olsa da nişan olabilir mi kicnm ben 38 haftalığım 2645gr.bebeğinde inş döner.
maşşlah bebğine..iyi 2cm inş devamı da gelirr ...
ayy benim kızda kolik di ...ayy Allahım sabahlara kadar uyumuyorduu.yapmadıgımız şey kalmıyordu..4 aylık fln olunca geçmeye başlamıştı.
abooo kızz nişanın gelmiştir senin ... hadi bakalım yol göründü.hayırlıısıyla bebeğini kucagına da alırsın inş...
Ya bilemedik ki ağrı sancı yok sadece pembe kanama var.. Bakalım hayırlısı
bu kadar az ve pembe olsa da nişan olabilir mi ki
Cumartesi kontrolum vardı yarın da devam ederse gitcez hemen... Arayamıyorum ben ya hep çekiniyorum .. Bi de bebek bariz hareketli .. Öyle olunca korkmadım ama??canım dr aradın mı belki gel der
mrb kızlar. büyük gün geldi çattı. ALLAHIN izniyle yarın oğlumu kucağıma alıcam. epidudural sezeryan olıcak.doğum hikayemi daha sonra paylaşırım .bi hüzün çöktü içime sürekli ağlıyasım war .korkudan deil ama bu hüzün hormonlardan sanırım.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
Benim de nerdeyse bir karış aşağıya indi belki daha fazlaa, korkmaya başladım, doğum belirtisi değildir heralde daha, ben hiç hazır değilimi daha beşiğimizi bile kuramadık :S
kızlar iyi akşamlar.nasılsınız.biz iyiyiz bakalım.hayırlısıyla 2 haftamız kaldı.dün sağlık ocağındaki ebe baktı.bebeğin gayet sağlıklı dedi maşallah kuzucuğuma:))rapor aldıktan sonra iyi toparlandı dedi.Allahın izniyle 3 kilonun üstünde doğurursun dedi.
kızlar bişey diyeceğim.bebiş hareket ettikçe afedersiniz şeyim düşecek gibi oluyor:))))
herkese iyi geceler ,doktor kontrolüm vardı bugün
36+5im bugün..sanırım 38+2de bebeğimi alcak doktor...haftaya cuma son bir kontrol daha var...o gün netleşcek doğum tarihi...
ama benim bebeğim zayıf sanırım yaaa 2kg600 gr...tam haftasında doğsa 3ü geçerdi ama bu 10 gün içinde kaç kg alır acaba...önce bir moralim bozuldu ama doktor dert etme doğduktan sonra büyür bişe olmaz dedi...
merhaba kızlar geçmişi okumak çok zor ya ,sık giremiyorum artık eskisi gibi.pazartesi doğumu bekliyorum artık.yalnız ben hiç yüyüyememeye başladım.altımdan sanki bir ağırlık hissediyorum hemen oturuyorum.neyse birkeç gün var artık.sanırım veryengin doğum yapmış,çok sevindim.bir bebeğimiz daha geldi.tebrik ediyorum canım seni.
kızlar konuyu değiştirmiş gibi olucam ama az önce 20 dakika dizisini izliyodum tuba büyüküstün bikini giymiş... ay şok oldum kadının vücudunu görünce hala kız gibi nası oluyor bu yaa kadın bi de ikiz doğurdu ... ne bi çatlak var ne bi selülit.. o nası bi fizikti yaaa :))))))))))))
canlar bugün öğleden sonra evde değildim daha yeni geldim geçmişi okuyamadım sabah 8 de randevum var inş. her şey yolundadır bi şeyler ters gidecek diye korkuyorum iyi haberlerimle gelirim inş. geçmişi öyle okuyup oğluma yaptığım süsü eklerim sizede :)
iyi geceler
canlaaarrr yarın 7.30 da hastanede olcaz, 8.30 da sezeryana alcaklar oğlumla kavuşuyoruz inşallah. nolur dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım oğlumu kucağıma. çok karışığım çooook, mutlu, heyecanlı, korkak, telaşlı...yarın en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam güzel anneler, normal doğum olamasa da, sezeryan sırasında hepinize dua edicem aklımdasınız çok öpüyoruz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın.dq
Cumartesi kontrolum vardı yarın da devam ederse gitcez hemen... Arayamıyorum ben ya hep çekiniyorum .. Bi de bebek bariz hareketli .. Öyle olunca korkmadım ama??
Ariyim bari. Du bakıyım kesin gel dicekolsun yine bi arasaydın canım yarın olmadı gidersiniz için ferahlardı
olsun yine bi arasaydın canım yarın olmadı gidersiniz için ferahlardı
Ariyim bari. Du bakıyım kesin gel dicek
Cumartesi kontrolum vardı yarın da devam ederse gitcez hemen... Arayamıyorum ben ya hep çekiniyorum .. Bi de bebek bariz hareketli .. Öyle olunca korkmadım ama??
Ariyim bari. Du bakıyım kesin gel dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?