2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

çok söyledim di mi aspiratör ü ama bak nasıl kazınmış kafama o günler :) anıp duruyorum :) sizin de öyle bi probleminiz olursa direk deneyin bu yöntemi başka şeylerle uğraşıp yorulmayın

canlaaarrr yarın 7.30 da hastanede olcaz, 8.30 da sezeryana alcaklar oğlumla kavuşuyoruz inşallah. nolur dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım oğlumu kucağıma. çok karışığım çooook, mutlu, heyecanlı, korkak, telaşlı...yarın en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam güzel anneler, normal doğum olamasa da, sezeryan sırasında hepinize dua edicem aklımdasınız çok öpüyoruz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın.dq

inşallah canım ya,,aslında ben hep dedim ki kızım olsun..kilo derdi olmasın zayıf olsun dedim..belki de allah istediğim gibi bir kız vercek bana...benim bebeğim bir de ters duruyor...senin kaç kg bebeğin...

cnm ben 38 haftalığım 2645gr.bebeğinde inş döner.

maşşlah bebğine.. iyi 2cm inş devamı da gelirr ...

ayy benim kızda kolik di ...ayy Allahım sabahlara kadar uyumuyorduu.yapmadıgımız şey kalmıyordu..4 aylık fln olunca geçmeye başlamıştı.

Kızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı

abooo kızz nişanın gelmiştir senin ... hadi bakalım yol göründü.hayırlıısıyla bebeğini kucagına da alırsın inş...

kızlar benim akşamdan beri midem bulanıyor yaa..iştah da gitti... suyu bile zor içiyorum.. benimle aynı durum da olan var mı???

sende kavuşuyorsun bebeğine.. Alahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin inş. güzel haberini bekliyoruzz.Darısı bizee :)

aaaa geliyomu yoksa bebişşş.
sancın falan var mı canım. ayy çok heyecanlandım şimdi
Ya bilemedik ki ağrı sancı yok sadece pembe kanama var.. Bakalım hayırlısı
bu kadar az ve pembe olsa da nişan olabilir mi ki

cnm gözün aydın güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de nerdeyse bir karış aşağıya indi belki daha fazlaa, korkmaya başladım, doğum belirtisi değildir heralde daha, ben hiç hazır değilimi daha beşiğimizi bile kuramadık :S

bende :18:

maşallah cnm bazen banada oluyor

yarım ile 1 kilo arası alır bence süt iç muz kavun ceviz bal ye cnm bolbol

:18: güzel haberlerini bekliyoruz cnm :18:

pehh

iyi haberlerini bekliyorz cnm :13:

hadi cnm gözün aydın hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın

Ya bilemedik ki ağrı sancı yok sadece pembe kanama var.. Bakalım hayırlısı

bu kadar az ve pembe olsa da nişan olabilir mi ki

kığzzz arasana dr nu :18:

ütülerin yarısı bitti buzdolabını temizledim kuzenimde mutfak dolaplarını bitirmek üzere bugun yoga da vardı yoruldum ayaklarım davul ben yatıyorum az sonra iyi geceler hepinize

Cumartesi kontrolum vardı yarın da devam ederse gitcez hemen... Arayamıyorum ben ya hep çekiniyorum .. Bi de bebek bariz hareketli .. Öyle olunca korkmadım ama??

canim benim de sali kontrol vardi pazartesi sabah pembe geldi nisanim suyum azar azar geldi kii cis sanmistim hic sancim da yoktu ama hastaneye gidince acilmam vardi benden soylemesiii yarina birakma derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…