2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydın kızlar nasılsınız???biz iiz çok şükür geldik işimize çalışıyoruz ..son 3 gün sonra bizi bu saatte görmeniz biraz zor uyuyor olucaz çünkü

Çok güzel omuş herşeyi canım güzel günlerde büyüt
herkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)

bizim minik prensimizin ismi YİĞİT ALP olacak inşallah...hepsi isimleriyle büyüsün
canım gözün aydın çok sevindim...sağlıcakla büyüt durunu...
bende doktoruma sinir oluyorum...gerçi bu gidişimde bişeyler olmuş kadına bi ilgili canımlar cicimler dedik noluyo eşim bile farketti hep böle devam eder inş doğuma kadar...
canım daha iyi olacak sen sıkma canını..bak bukadarını bile beklemiyordun..ne güzel emzirmişin kucağına almışın ya bunlarda olmasaydı d,mi???inşallah her geçen gün daha ii olacak allahın izniyle
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
aaaaa Zeynep doğurdunmu çok sevindim canım hikayeni anlatta bizede moral olsun ..umarım ikinizde iisinizdir...
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm

gözün aydın canım...doğum hikayenide bekliyoruz...

kendimi tırda düşündüm kocamda arkamdan koşardı herhalde

anam doğmuşda anasını uyutmuyormuşşş

kızz 24 ünden 8 ine 15 gün var o fazladan 15 gün daha içindemi tutacan

ben kocanin arkandan kosma kısmından ziyade seni tıra nasil çıkarırız onu düşündüm :)))

ben arada deneme yapiom burdada imkansiz oluyo , arkadan birirnin itmesi gerekio

he nolcak ki 15 günden o kadar tuttuk ya

günaydınlarr hanımlarr benım sancılar dusensız oldugu icın geldı gectı gene pöfffffff
gece cokk moralım bozuldu canım cok yandıı agladımda agladımm
cünkü göbegimdeki yırtıklar cook canımı yakıyor oa krem surdu yıkıyorum sureklı vazelın suruyorum biiir sure sonra geenee yanı:26:
gece kasınmakdan uyuyamadımm hersye ıı fakat hem kasınır hemde kasıdıkca daha cok yarılıp kabarıyor cok feciiii en son uyumusum gece 3 de tekrar kasıntıya uayndımm delii olcam yaaa gelsın artık erkekımde rahatlayım bu konuda ınsl yaaaaaaaaaaaa canım halende cok yanıyoooo
neyse gecmıse bakalım bız
sonra temızlık yapacagız sonra mısafırımız gelcekkk işte böle bısdenn

canim hayırlısı hakkinizda , en dogru karari doktorun vericektir mutlaka.

günaydinnn hoş geldin canim uyyalim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarrr merhabaaa çok canım sıkılıyor iş yerinde son 1 haftam

Günaydıııın bugün nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz :) ilacımız bitmiş erkenden gittik gün isinmeden ilacımızı aldık geldik. Şimdi de sizin eşliğinizde kahvalta yapıyoruz her zamanki gibi. Ya kızlar ya dün akşam şu geçmişi bitiriyim dedim bisuru alıntı yaptım tam cevap yazıyordum hop pc kapandı anam dedim hemen şarja taktım ama yazdıklarım hepsi gitmiş geçe geçe moralım bozuldu. Aklımda kalanlar:

Ndd cım oğluşunu odası güzel olmış güle güle kullanıp buyütmek nasip olsun
suzan ben ne şiş tombiş ayaklar gördüm seninki yine de iyi, zaten son ayda normal bi şeymiş neyse az kaldı canım

veryergin, zeynep_beren gözünüz aydıııın ve geçmiş olsun. Çok sevindim Allahım analı babalı mutlu mesüt sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşaallah. Darısı bizim başımızaaaa

Bugün doğum yapacak olanlar vardı Allah kolaylık ve yardımcınız olsun kızlar. Dualarımız sizenle

Neyse biz oğluşumle tekrer geçmişe donuyoruz okumadıklarımı bir gözden geçiriyim.

Bu arada CUMANIZ mübarek olsun Gününüz güzel dualarınız kabul olsun inşallah. Görüşürüüüüz...

kız suzan bi git dogur yaaaaaaaaaaaaaaaa ne misafiri ne temizligiiii

karnina yogurt sürsene canim dünde demiştimm, iyi geliyo

kuzum yaaa okdar acıyomuki???benim yeni yeni çıktı ondanmı acımıyo pek..demekkki ileriki haftalarda kaşınacak haaa acıyacak birde...
günaydinnn hoş geldin canim uyyalim artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın tatlım hoşbuldukkkkk..nasılsın???

Kızım uyurken bende size bı bakayım dedim.Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın.O kadar muhteşem bişey ki.

Yarimmmmm mutlaka normal doğum yapmalısın canım.hemen 2 saat içinde ayaktasın kimseye muhtaç olmuyorsun.fırsat buldukça yazarım

Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim yardımcı olsun hepinize bi sancıda kurtulun

ittirici buluruz bitane
kızlarrr merhabaaa çok canım sıkılıyor iş yerinde son 1 haftam
aynen yaa uyudum az önce sandalyede kapımıda kapattım ohh ama çok terlemişmi uyandım hemen

günaydın arkadaşım benim bebeğimin karın bölgeside geriden geliyormuş son ultrasonda öyle dedi kafayı bayağı takmıştım doktora dedim ben bayağı takıldım bu konuya takılacak bişey yok genetiksel bişey belli olmayacak gözle görüncek bişey değil diyor bilmiyorum belkide o anki duruş pozisyonundan öyle ölçüm oldu hiç takmıyorum sende takma rabbim büyüktür allahın izniyle sağ sağlim alacaz yavrularımızı kucağımıza bu arada benim kızım da 10 gün önce 2700 felandı doktor banada zayıf dedi ne yapalım iyi bakar büyütürüz

acenu canım sana bişey anlatmak istiyorum...hani bizim kavanoz işimiz vardıya...dün benim öküzcanla biraz bu kaonuda atıştık....yok efendim şimdiye kadar ağzını açmamış ben çok gereksiz harcamalar yapıyomuşum ne gerek varmış zaten bebek şekeri almışız boşuna insanları memenun etmek için niye para harcıyomuşun falan filan....aaaa meğer adam ne dolmuş garibim...bende dururmuyum para benim ben kazanıyorum alıyorum sana mı sorcam falan dedim ...bi ağrına gitmiş sorma yüzüme bakmıyor ...
şimdi ben napsam bilemedim yapsammı kavanozları yoksa yapmasammı??birde içimde kalacak yapmazsam..
bebek şekerlerini sırf eminönüne gittik diye birdaha vakit bulamayız diye orda girdiğimiz ilk mağazadan aldık yani içime pek sinmeden aldım...

mrb canim ,

bizde sıkılıyoz teyzesiii 3 temmuzu bekliyoruzzzzzzzzz

oğlum şimdiden iş hayatına atıldı

evet bizim oğlanlar doğuştan çalışıyorlar

ittirici buluruz bitane

aynen yaa uyudum az önce sandalyede kapımıda kapattım ohh ama çok terlemişmi uyandım hemen

ay benim odam şeffaf oda bi uyusam hemen herkes görür

kızlar ben çok fena terliyorum ya anlatamam her zaman terliyorum bu çok kötü bişey ya

hayirli cumalar canim sanada

iyiyim canim sen nasilsinn? tosuncuk nasil

bizde iiz teyzesi..çok şükür oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu hale gelmiş yani normal doğum umudumuz var hala doğum kanalınada girmiş çok şükür...ama doktor bu oğlan 37 38 de gelir 40 ı beklemez dedi niyeki ???nasıl belli oluyo yaa neye göre dedi acep anlamadım gitti...birde bu sefer doktorumuz bi iyiydiki sorma maşallah...canım cicim demeler şakalar falan eşimde şaşırdı nolmuş bu kadına diyo tatile çıkacakmış belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…