Günaydın kızlar nasılsınız???biz iiz çok şükür geldik işimize çalışıyoruz ..son 3 gün sonra bizi bu saatte görmeniz biraz zor uyuyor olucaz çünkü
bizim minik prensimizin ismi YİĞİT ALP olacak inşallah...hepsi isimleriyle büyüsün
hep böle devam eder inş doğuma kadar...
gözün aydın canım...doğum hikayenide bekliyoruz...
Çok güzel omuş herşeyi canım güzel günlerde büyütOğlumun odasından bikaç görüntü kızlar. Bir perdesi kaldı onu da ay başı alıcaz inşallah
Eki Görüntüle 742936 Eki Görüntüle 742937 Eki Görüntüle 742938 Eki Görüntüle 742939 Eki Görüntüle 742940 Eki Görüntüle 742941 Eki Görüntüle 742942
herkese günaydın.oğlu olacak arkadaşlar isimleriniz hazır mı ben hala kararsızım belki sizden kopya çekerim.:)
bizim minik prensimizin ismi YİĞİT ALP olacak inşallah...hepsi isimleriyle büyüsün
canım gözün aydın çok sevindim...sağlıcakla büyüt durunu...Teyzeleri doktordan geliyoruz giderken içime de doğdu eşime dedim ki bak da gör doktor dicek ki biz bunu yarın bir gün alalım dicek dedim o da yok artık hatta şimdi gidelim alalım dermiş dedi gülmüştük falan
Neyse içeri girdik ultrasonda baktı doktorumuz biraz suyumuz azalmış bağırsak gelişimimiz tamamlanmış ilk kakası da bayağı oluşmuş dedi yani doğmaya yakın gözüküyor dedi. Kendi doğmadan bizim onu almamız lazım dedi çünkü ters Allah korusun normal doğum çok riskli
Ben zaten bi gariplik hissediyordum yalancı sancı yani karın kasılmalarım şiddetlenmişti hatta kasılınca belime de sızısı vurmaya başlamıştı demek doğum yakın olduğu içinmiş
Çok uzattım sonuç olarak yarın sabah 6.30da hastaneye gidin ben de 7de gelicem 7.30da sezaryene alacam dedi orda heyecandan bayılacak gibi oldum kalakaldım sonra Allah güç verdi şimdi iyiyim güçlüyüm
Hastaneye gittik oda tuttuk sonra kavanoz şekerlerimiz için pembe ve beyaz badem şekerlerinden aldık eve geldik
Kuaföre gittim fönümü de çektirdim kızımla Duru'mla kavuşmaya hazırım
Spinal yapacak ama ben cesaret edebilir miyim bilemiyorum
Kızım 37+2de doğacak kilosu 3e çok yakın boyu da 49 cm.
Bizim için dua eder misiniz teyzeleri
Sizleri çok seviyoruz
bende doktoruma sinir oluyorum...gerçi bu gidişimde bişeyler olmuş kadına bi ilgili canımlar cicimler dedik noluyo eşim bile farkettiDün de bizim kontrolümüz vardıı,, 3 kilo olmuşuz teyzeleri,49 cmde boyumuz olmuşBenim yavrum yine eli ağzının oralarda, baş parmak açık, biraz sıkışmış şekilde duruo:):) Ama beklicek daha hiç sancı falan bişeyimz çıkmadı:):)Doktor dediki sezaryen tarihi verimmi??Bende yok dedim verme:):) Korktum, doğurcas valla iş cidddiye binio, o da güldü vermedi:):)
Burda nst resmi olanlar çok hoşuma gitmişti.Ama benim olmuycaktı çünkü nst odası iki kişilik ,neyse bu sefer ben vardım sadece eşim de girdi,,artık benimde nst resmim var
Ufaktan sinir oluyorum yaf doktoruma,,her seferinde aşırı bi yoğunluk.Hani diodum başlarda belki bu kadar çabuk oluo sonlara doğru daha çok konuşcak falan ,,yok hala öyle,, bişeyler sorcam böyle bi ayak üstü soruorum falan ulen doğurcam az dur da konuş,,şöyle olursa dikkat et böyle olursa bunu yap falan de ,,yok öle bişe..Siz de olmasanız cahil cahil kalıcam
Spinalle epidurali sordumm,bide baş ağrısı olayını.Normal doğumda yapılan epidural dedi,daha uzun süreli.ama dedi sezaryen de spinal yapılır da hastalar ona da epidural der dedi.Kısa süreli oluomuş o işte.Eskiden dedi iğneler falan daha kalındı dedi şimdi çok çok ince dedi,,ve baş ağrısı da önceden oluodu dedi,en azından dedi burda öyle dedi.Şimdi oldukça tecrübe kazanıldığı için herşey çok daha güsel oluo dedi
Kan idrar tahlili verdim,albümine bakıcak, ama bu sefer unutmadım çişimi kaba yapmayıEşim de on kere hatırlattı,hahaaa
Hastaneden 9da çıktık dedim gel aşkım bi starbucks yapalım:):)
Benden haberler bu kadar.
canım daha iyi olacak sen sıkma canını..bak bukadarını bile beklemiyordun..ne güzel emzirmişin kucağına almışın ya bunlarda olmasaydı d,mi???inşallah her geçen gün daha ii olacak allahın izniyleKızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
aaaaa Zeynep doğurdunmu çok sevindim canım hikayeni anlatta bizede moral olsun ..umarım ikinizde iisinizdir...26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
gözün aydın canım...doğum hikayenide bekliyoruz...