Gunaydın kızlar
Bugun kasık ağrısıyla sabahın köründe kalktım.Bacaklarımda ağrıyor.
Gecmısı okudum.Bugun doğuma gıdenler varmış.Allah hepsine yardım etsın ınsallah.Her gun yenı doğumlar.Ne garıp ya.Daha dun hamıle olduğumuzu ogrenmıstık oysa:)
allahım analı babalı büyütsün inşallah...kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
pöff bu arada doğurmayız inşallah yaa.kızlarrr kontrolden geldik kızım 2.950 gram olmuş yani 3 kiloboyumuzuda 7 ile çarpıoduk sanırım oda 50 cm çıkıo
19.07 doğum tarihi gözüküyor dedi kafası aşağı doğru makat gelişli değil çok şükür suyu herşeyi normal dedi ve 2 hafta sonraya gün verdi 13 teemuzda gel dedi haftayada izinliymiş zaten pöff son haftalarda herhafta gidenler var bana baya geç gibi geldi:18::18:haftaya doğmaz inşallah bebişim
hadı gözün aydın canımtam yaz zamanı olunca doktorlar hep izine ayrılıyor şükür ki ramazana geliyo doğumlar benım toktorda ıkı haftadır izinli pazartesi gelicek
mrb kızlar. büyük gün geldi çattı. ALLAHIN izniyle yarın oğlumu kucağıma alıcam. epidudural sezeryan olıcak.doğum hikayemi daha sonra paylaşırım .bi hüzün çöktü içime sürekli ağlıyasım war .korkudan deil ama bu hüzün hormonlardan sanırım.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
allah kolaylık versin sağlıklı şekilde kucağınıza alırsın inşallahh..canlaaarrr yarın 7.30 da hastanede olcaz, 8.30 da sezeryana alcaklar oğlumla kavuşuyoruz inşallah. nolur dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım oğlumu kucağıma. çok karışığım çooook, mutlu, heyecanlı, korkak, telaşlı...yarın en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam güzel anneler, normal doğum olamasa da, sezeryan sırasında hepinize dua edicem aklımdasınız çok öpüyoruz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın.dq
günaydin canim ,
evet , daha dün fasulyem die seviyodum şimdi tosunum die seviyorum :)))
agri bizdede var , vücudumu taimiyo garibim ayakalrim artık sanki(
az kaldi, neysekii
günaydıınnn az kaldı şükür evden evden sohbet ederiz artıkın..
mutlaka canımmm istanbul-afyon ne kadarkii burnunun dibiolmazz :) izne cikinca gelirsin bi kahve içmeye artık
bu ne hamaratlık maşallah...Günaydın tombikler,
Eşimi işe gönderdim, balkonu yıkadım, çamaşır attım makinaya, evi süpürdüm, yoruldum biraz.
Nasılsınız? Bugün doğuma gidecek arkadaşlar varmıydı hatırlayamadım.
Allah hepimize kolay doğum nasip etsn.
Bir de 3 gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz, ne yapsam bilemedim
Fikir verir misinizzz
mutlaka canımmm istanbul-afyon ne kadarkii burnunun dibi
bu ne hamaratlık maşallah...
Günaydın tombikler,
Eşimi işe gönderdim, balkonu yıkadım, çamaşır attım makinaya, evi süpürdüm, yoruldum biraz.
Nasılsınız? Bugün doğuma gidecek arkadaşlar varmıydı hatırlayamadım.
Allah hepimize kolay doğum nasip etsn.
Bir de 3 gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz, ne yapsam bilemedim
Fikir verir misinizzz
mutlaka canımmm istanbul-afyon ne kadarkii burnunun dibi
bu ne hamaratlık maşallah...
Günaydın kızlar bende işe geldim ama yine :) doğuma giden arkadaşlar bir avazda kurtarsın allah sizi ne güzel birgnde doğuracaksınız.Sanırım ramazan sonu gibi doğursam belki kadir gecesine denk gelinlerimiz olurdu ama sanmam ramazanın ortası gibi doğururuz heralde sağlıkla olsunlarda napalım.hastande şerbet vericektim vazgeçtim nede olsa ramazan olmaz heralde diye düşündüm napalım artık.mevlütte dağatırız.
Gunaydinlar guzel anneler ve melekleri biz butun gece uyumadik uykusuz geceler ilk gunde basladi cani sagolsun oyle guzel ki her seye deger. Bu arada bizim durucuk cok kucuk bir bebek ama teyzeleri masallah kuvvetli ve saglikli benim kizim o yuzden kimse bebegim kucuk diye korkmasin 37+2de dogum yaptim cok sukur her seyi gelismis.bundan sonra cok emecek buyuyecek insallah.eve cikacagz bugun.ayrintilari yazmayi cok istiyorum ozellikle spinal icin.kimse korkmasin benim gibi korkak bi insan bile cok rahat yaptiysa herkes yapabillir cok tavsiye ederim.hepinizi opuyoruz teyzeleri Allaha emanet olun
Gunaydinlar guzel anneler ve melekleri biz butun gece uyumadik uykusuz geceler ilk gunde basladi cani sagolsun oyle guzel ki her seye deger. Bu arada bizim durucuk cok kucuk bir bebek ama teyzeleri masallah kuvvetli ve saglikli benim kizim o yuzden kimse bebegim kucuk diye korkmasin 37+2de dogum yaptim cok sukur her seyi gelismis.bundan sonra cok emecek buyuyecek insallah.eve cikacagz bugun.ayrintilari yazmayi cok istiyorum ozellikle spinal icin.kimse korkmasin benim gibi korkak bi insan bile cok rahat yaptiysa herkes yapabillir cok tavsiye ederim.hepinizi opuyoruz teyzeleri Allaha emanet olun
he tabisiii ne var afyon dan bua , ben aldiririm seni tırla
akşamda bırktırırım sıkıntı yok
kızz 24 ünden 8 ine 15 gün var o fazladan 15 gün daha içindemi tutacangünaydinnn ,
ben dua ediyorum inş bayramda dogar ,herkes orucluyken hastanelerde kalmayalim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?