2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kizlar gozunuz aydin,bebislerinizi Allah anali babali buyutsun,bahtlari acik olsun insallah heerkesee iyi geceleer

Gunaydın kızlar
Bugun kasık ağrısıyla sabahın köründe kalktım.Bacaklarımda ağrıyor.
Gecmısı okudum.Bugun doğuma gıdenler varmış.Allah hepsine yardım etsın ınsallah.Her gun yenı doğumlar.Ne garıp ya.Daha dun hamıle olduğumuzu ogrenmıstık oysa:)

herkese günaydin ,
biz geldik açılışı yapalim dedik , haftaya bende uyuycammm
hava kapali yagıcak gibi , benimde uykum var pöfff bitsin bugunde tatile girelim

günaydin canim ,

evet , daha dün fasulyem die seviyodum şimdi tosunum die seviyorum :)))

agri bizdede var , vücudumu taimiyo garibim ayakalrim artık sanki (

az kaldi, neysekii

nasılsınız. biz geldik yine
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
allahım analı babalı büyütsün inşallah...

günaydin canim ,

evet , daha dün fasulyem die seviyodum şimdi tosunum die seviyorum :)))

agri bizdede var , vücudumu taimiyo garibim ayakalrim artık sanki (

az kaldi, neysekii

günaydıınnn az kaldı şükür evden evden sohbet ederiz artıkın..

Günaydın tombikler,

Eşimi işe gönderdim, balkonu yıkadım, çamaşır attım makinaya, evi süpürdüm, yoruldum biraz.

Nasılsınız? Bugün doğuma gidecek arkadaşlar varmıydı hatırlayamadım.
Allah hepimize kolay doğum nasip etsn.

Bir de 3 gün sonra ilk evlilik yıldönümümüz, ne yapsam bilemedim
Fikir verir misinizzz

olmazz :) izne cikinca gelirsin bi kahve içmeye artık
mutlaka canımmm istanbul-afyon ne kadarkii burnunun dibi
bu ne hamaratlık maşallah...

Günaydın kızlar bende işe geldim ama yine :) doğuma giden arkadaşlar bir avazda kurtarsın allah sizi ne güzel birgnde doğuracaksınız.Sanırım ramazan sonu gibi doğursam belki kadir gecesine denk gelinlerimiz olurdu ama sanmam ramazanın ortası gibi doğururuz heralde sağlıkla olsunlarda napalım.hastande şerbet vericektim vazgeçtim nede olsa ramazan olmaz heralde diye düşündüm napalım artık.mevlütte dağatırız.

günaydin ,
tombik degiliz gayet fit ve orantili koca göbeklerimiz var lütfennn

sabah sabah iyi hamaratlik yapmişsin maşallahhhh diyelim :)) darisi benim bi türlü kalkmayan totomaa inş
evlilik yildönümün için bişi diyemiycem bugunde benim eşimin dogum günü , halen bişide almadimda programda yapmadim ,

Gunaydinlar guzel anneler ve melekleri biz butun gece uyumadik uykusuz geceler ilk gunde basladi cani sagolsun oyle guzel ki her seye deger. Bu arada bizim durucuk cok kucuk bir bebek ama teyzeleri masallah kuvvetli ve saglikli benim kizim o yuzden kimse bebegim kucuk diye korkmasin 37+2de dogum yaptim cok sukur her seyi gelismis.bundan sonra cok emecek buyuyecek insallah.eve cikacagz bugun.ayrintilari yazmayi cok istiyorum ozellikle spinal icin.kimse korkmasin benim gibi korkak bi insan bile cok rahat yaptiysa herkes yapabillir cok tavsiye ederim.hepinizi opuyoruz teyzeleri Allaha emanet olun

günaydinnn ,

ben dua ediyorum inş bayramda dogar ,herkes orucluyken hastanelerde kalmayalim die

günaydın güzel anneler 2 gün önce doktordaydım bebeğim 1 haftada 130 gr almış az gibi yani şu an 2.600 oldu zayıf bi bebek olacak doktorum öyle söyledi bu ara beslenmeme dikkat ediyorum inş. daha fazla kilo alır bi de benim baç çevresi iyi önde gidiyo ama karın çevresi haftasına göre geri inş. bi sıkıntı yoktur sizler nasılsınız artık doğumlar başladı darısı başımıza benim sezaryen olacağı için muhtemelen 15 temmuz olur tabi bebeğim zayıf old. için doktorum daha da erteleyebilir birazck kilo alsın diye hakkımızda hayrlısı olur inş.

canım
4 gözle bekliyoruzzzzz ,

canım allah sana ve bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin darısı başımıza. senin kaç kiloydu bebeğin benim bebekte minik olacağı için merak ettim şu an 36+1 ve 2.600 gr inş. bu iki hafta daha da alır ben de sağlıcakla kucağıma alırm

he tabisiii ne var afyon dan bua , ben aldiririm seni tırla

akşamda bırktırırım sıkıntı yok
kendimi tırda düşündüm kocamda arkamdan koşardı herhalde
anam doğmuşda anasını uyutmuyormuşşş
günaydinnn ,

ben dua ediyorum inş bayramda dogar ,herkes orucluyken hastanelerde kalmayalim die
kızz 24 ünden 8 ine 15 gün var o fazladan 15 gün daha içindemi tutacan

kızlar günaydın. doktor 1 temmuzda gel 2 temmuzda ameliyat günüm alalım bebeği dedi ama ben istemedim. 3 temmuzda gideceğim kontrole. muhtemelen 9 temmuza gün verecek bir sonraki ameliyat günü olduğu için. Tabiki o zamana kadar bekleyebilirsek. Neden beklemek istediğime gelince ilk bebeğim 36+6 da 2850 gr doğmuştu. kilo yüzünden çok sorun yaşadık. Oğlumdaki gibi olsun istemiyorum. Şu anda kızım 3200 olmuştur galiba bilemedim ne yapsam beklerken Rabbim korusun istenmedik bişeye sebeb olurum diye korkmaya başladım. Beklenen doğum tarihim 11 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…