acenu canım sana bişey anlatmak istiyorum...hani bizim kavanoz işimiz vardıya...dün benim öküzcanla biraz bu kaonuda atıştık....yok efendim şimdiye kadar ağzını açmamış ben çok gereksiz harcamalar yapıyomuşum ne gerek varmış zaten bebek şekeri almışız boşuna insanları memenun etmek için niye para harcıyomuşun falan filan....aaaa meğer adam ne dolmuş garibim...bende dururmuyum para benim ben kazanıyorum alıyorum sana mı sorcam falan dedim ...bi ağrına gitmiş sorma yüzüme bakmıyor ...
şimdi ben napsam bilemedim yapsammı kavanozları yoksa yapmasammı??birde içimde kalacak yapmazsam..
bebek şekerlerini sırf eminönüne gittik diye birdaha vakit bulamayız diye orda girdiğimiz ilk mağazadan aldık yani içime pek sinmeden aldım...
Kızım uyurken bende size bı bakayım dedim.Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın.O kadar muhteşem bişey ki.
Yarimmmmm mutlaka normal doğum yapmalısın canım.hemen 2 saat içinde ayaktasın kimseye muhtaç olmuyorsun.fırsat buldukça yazarım
Kızlar bugün hiç bakamadım ne çok doğuran olmuş ; ayy ne güzel yaa
darısı başımıza inşallah,allah analı babalı büyütsün kızlar biz bekliyoruz hala bakalım:)
gerçi bekliyoruz demeyede çekiniyorum,suzan ve yarim varken :))) kızlar sizi daha çok bekliyorum nerdeyse;
bide çok sıkılıyorum ben yaa evde daraldım iyice,bide sıcaklar...eşim işten geldi gelir gelmez dedim hadi gidiyoruz ben çok daraldım
hemen bi avm yemekti falan derken,anamm iki mağaza gezmeye takatimde kalmamışşş..
hem sıkılıyom hem gezemiyorumm:)))
bebişim oğluşum gelde senle vakit geçireyim yaaaaa .....
yok benım ark.lıstemde var ordan goruyorum yazdıklarını cnm evlerındeler mıs ock sukru ıyılermıssaaaaaaa çookkk şaşkınım şuandaaaaa
aynı zamanda çookk sevinçliyim tatlıımm
Allah analı babalı büyütsün. sağlıkla büyüsün üzmesin hiç anneciğini
çok sevindim canım darısı bize artııkk
ben hakkaten doğurdun sandım uzun zamandır görmeyince
12 gün kalmış canım bişey değil.
çokta zorlama kendini işleri bitircem diye. bitmiyo o hazırlıklar ev işleri. ben artık sallamıyorum. olmazsada olmaz.
aaaa suziii Alperen geliyoooorrrr
o haziran topic ine mi geçmişti canım?
seninde yakın bak 2 güne doğurursun sende
bende sıkılmaya vaktim olsun istiyorum. hergün yapılcak bişey var. bense bişey yapmadan bütüüünn gün pc başına pineklemek istiyorum. bak mesela yarın yapıcaklarıma erken kalkıp sağlık ocağına gitmem lazım. ordan eczaneye kan ilacı almaya. ordan çarşıya bebek şekerlerimin siparişini vermeye. sonra elektrikçi çağırmam lazım oğlumun lambasını taktırmaya. çamaşırlar katlancak ütülencek.her gün rutin yemek bulaşık zaten. bi rahata eremedim yahuu
ALLAH kolaylık versın canım benım ınsl saglıcakal kucgaına alırsınnnmrb kızlar. büyük gün geldi çattı. ALLAHIN izniyle yarın oğlumu kucağıma alıcam. epidudural sezeryan olıcak.doğum hikayemi daha sonra paylaşırım .bi hüzün çöktü içime sürekli ağlıyasım war .korkudan deil ama bu hüzün hormonlardan sanırım.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun
kanaala ındıgı ıcnın oluyor tatalımm gececek ınsl dogururuncaaaaakızlar iyi akşamlar.nasılsınız.biz iyiyiz bakalım.hayırlısıyla 2 haftamız kaldı.dün sağlık ocağındaki ebe baktı.bebeğin gayet sağlıklı dedi maşallah kuzucuğuma:))rapor aldıktan sonra iyi toparlandı dedi.Allahın izniyle 3 kilonun üstünde doğurursun dedi.
kızlar bişey diyeceğim.bebiş hareket ettikçe afedersiniz şeyim düşecek gibi oluyor:))))
biz beşiği nisan sonu gibi almıştık, kurmadan kaldırmıştık ortadan, geçen hafta kuralım diye bi açtık, ayağında çatlak vardı, toz kir içindeydi, yıkacaktım tabi ki ama o kadar kirli bişey görünce biz bunu istemeyiz dedik, sanırım bize teşhir ürününü vermişler, hemen ertesi gün götürdük, bu böyle diye gösterdik, değiştirelim dediler, ama ellerinde yokmuş, pazartesiye getiririz biz kurarız bi sıkıntı olmaz inş. dediler, ben daha çoook günümüz var diye düşündüğümden tamam dedik, şimdi beşiği bekliyoruz, o arada da kızımız doğarsa naparız bilmiyorum, yatağı bile yok.. :)
merhaba kızlar geçmişi okumak çok zor ya ,sık giremiyorum artık eskisi gibi.pazartesi doğumu bekliyorum artık.yalnız ben hiç yüyüyememeye başladım.altımdan sanki bir ağırlık hissediyorum hemen oturuyorum.neyse birkeç gün var artık.sanırım veryengin doğum yapmış,çok sevindim.bir bebeğimiz daha geldi.tebrik ediyorum canım seni.
guzel haberler alman dılegımle canım benımcanlar bugün öğleden sonra evde değildim daha yeni geldim geçmişi okuyamadım sabah 8 de randevum var inş. her şey yolundadır bi şeyler ters gidecek diye korkuyorum iyi haberlerimle gelirim inş. geçmişi öyle okuyup oğluma yaptığım süsü eklerim sizede :)
iyi geceler
acılamnız artıs tebrıklerbiz geldik teyzeler...
babamızla sahilde gittik yemek yedik yürüdük gezdik tozduk... sonra bi de hastaneye uğradıkbugünkü şikkayetlerimizi anlattık... karnımın kasılmaları devam ediyodu... bide belimden bi ağrı girdi... eve çıkmadan uğrayalım dedik... önce alttan muayene ettiler 2 cm açılma... rahimde henüz incelme yok... ama bebek aşağıya iyice inmiş... fakat rahim henüz ortalarda rahim inmemiş... suyu - kalp atışları çok şükür normal... ölçümleri de haftasıyla uyumlu... bacak boyumuz herzamanki gibi 2 hafta geriden geliyo... ama çok da takılmıyoruz artık napalım... kilomuz 3400 gr olmuş... nst de de sancımız çıkmadı... cumartesi bi daha gidicez kısmetse nst için...
nısan dır muhtemelen bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı
ALLAH kolaylık versın su sıralar ınslemısıyorusnudur cnm benımcanlaaarrr yarın 7.30 da hastanede olcaz, 8.30 da sezeryana alcaklar oğlumla kavuşuyoruz inşallah. nolur dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım oğlumu kucağıma. çok karışığım çooook, mutlu, heyecanlı, korkak, telaşlı...yarın en kısa zamanda size haber vermeye çalışıcam güzel anneler, normal doğum olamasa da, sezeryan sırasında hepinize dua edicem aklımdasınız çok öpüyoruz kendinize ve bebiklerinize iyi bakın.dq
son aylar ılk aylara benzermıs ALLAH kolaylık versın cnmmmkızlar benim akşamdan beri midem bulanıyor yaa..iştah da gitti... suyu bile zor içiyorum.. benimle aynı durum da olan var mı???
wuu paşamla uykusuz her gece yaparız artıkınnGunaydinlar guzel anneler ve melekleri biz butun gece uyumadik uykusuz geceler ilk gunde basladi cani sagolsun oyle guzel ki her seye deger. Bu arada bizim durucuk cok kucuk bir bebek ama teyzeleri masallah kuvvetli ve saglikli benim kizim o yuzden kimse bebegim kucuk diye korkmasin 37+2de dogum yaptim cok sukur her seyi gelismis.bundan sonra cok emecek buyuyecek insallah.eve cikacagz bugun.ayrintilari yazmayi cok istiyorum ozellikle spinal icin.kimse korkmasin benim gibi korkak bi insan bile cok rahat yaptiysa herkes yapabillir cok tavsiye ederim.hepinizi opuyoruz teyzeleri Allaha emanet olun
az kalmıs safgaa ınsll cnmmmmkızlarrr merhabaaa çok canım sıkılıyor iş yerinde son 1 haftam
az kaldı evet cok sukru ma agelmıyor gecmıyor gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrGünaydıııınbugün nasılsınız bakalım? Biz iyiyiz :) ilacımız bitmiş erkenden gittik gün isinmeden ilacımızı aldık geldik. Şimdi de sizin eşliğinizde kahvalta yapıyoruz her zamanki gibi. Ya kızlar ya dün akşam şu geçmişi bitiriyim dedim bisuru alıntı yaptım tam cevap yazıyordum hop pc kapandı anam dedim hemen şarja taktım ama yazdıklarım hepsi gitmiş geçe geçe moralım bozuldu. Aklımda kalanlar:
Ndd cım oğluşunu odası güzel olmış güle güle kullanıp buyütmek nasip olsun
suzan ben ne şiş tombiş ayaklar gördüm seninki yine de iyi, zaten son ayda normal bi şeymişneyse az kaldı canım
veryergin, zeynep_beren gözünüz aydıııın ve geçmiş olsun. Çok sevindimAllahım analı babalı mutlu mesüt sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşaallah. Darısı bizim başımızaaaa
Bugün doğum yapacak olanlar vardı Allah kolaylık ve yardımcınız olsun kızlar. Dualarımız sizenle
Neyse biz oğluşumle tekrer geçmişe donuyoruz okumadıklarımı bir gözden geçiriyim.
Bu arada CUMANIZ mübarek olsunGününüz güzel dualarınız kabul olsun inşallah. Görüşürüüüüz...
ay elımde olsa sımdıkk dogururummmm valla ama paşm vaktını beklıyorr acanu cumm temsılık de can sıkıntısı valla ıcım rahatlasın fılan sonraada 3-5 parca utum var onu yapımmm ne yapım vakıt gecmıyorrrrrrrrrrrrkız suzan bi git dogur yaaaaaaaaaaaaaaaa ne misafiri ne temizligiiii
karnina yogurt sürsene canim dünde demiştimm, iyi geliyo
yok ya derım ııce gerıldıı paşamda kanlada oldugu ıcnkuzum yaaa okdar acıyomuki???benim yeni yeni çıktı ondanmı acımıyo pek..demekkki ileriki haftalarda kaşınacak haaa acıyacak birde...
günaydın tatlım hoşbuldukkkkk..nasılsın???
Kızım uyurken bende size bı bakayım dedim.Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın.O kadar muhteşem bişey ki.
Yarimmmmm mutlaka normal doğum yapmalısın canım.hemen 2 saat içinde ayaktasın kimseye muhtaç olmuyorsun.fırsat buldukça yazarım
Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim yardımcı olsun hepinize bi sancıda kurtulun
ayyınsl bısde normal yaparız tatlım yaaSuzan eeeeeeeeee hadi doğur kız artık ya çok merak ediyorum seni
bu ara hepımızde var cnm o aynı haftalardayız allah sabır versın hepımıze
bizde iiz teyzesi..çok şükür oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu hale gelmiş yani normal doğum umudumuz var haladoğum kanalınada girmiş çok şükür...ama doktor bu oğlan 37 38 de gelir 40 ı beklemez dedi niyeki ???nasıl belli oluyo yaa neye göre dedi acep anlamadım gitti...birde bu sefer doktorumuz bi iyiydiki sorma maşallah...canım cicim demeler şakalar falan eşimde şaşırdı nolmuş bu kadına diyo tatile çıkacakmış belki ondandır
gözün aydın cnaım enım alttan muayene ettımıbizde iiz teyzesi..çok şükür oğlumun kilosu haftasıyla uyumlu hale gelmiş yani normal doğum umudumuz var haladoğum kanalınada girmiş çok şükür...ama doktor bu oğlan 37 38 de gelir 40 ı beklemez dedi niyeki ???nasıl belli oluyo yaa neye göre dedi acep anlamadım gitti...birde bu sefer doktorumuz bi iyiydiki sorma maşallah...canım cicim demeler şakalar falan eşimde şaşırdı nolmuş bu kadına diyo tatile çıkacakmış belki ondandır
ayyy haspammmmmmmmmmmmmmmmm
senin öküzcanla benim öküzcani bi odaya hapsetmek lazim :)))
benimkide dioki ne lazimsa al çekinme vs ( heralde alicam karnım burnumda işe geliyorum ben ) sonrada dioki bu ay biraz abartmıssın vs vs
valla canim taş çatlasın 100 tl ye mal oluyo kavanozlar , 1 haftalık sigara parasi benim öküzcanin , hiççte dinlemem yaparim , hem el emeğim hem heves ediyorum ben ya ilk bebegim , birilerini mutlu etmek yada gösteriş için değilki bu , bu ine çizgiyi anlayamamişlar ,
öküzcanlara eğitimm şart
hayyyy ağzına sağlıkkk..valla yaaa bu halimizle işe gelip para kazanıyor onlara destek oluyoruz bide harcamalarımıza laf ediyolar...aalıcamm işte ohhh...hatta bugün maaşımı aldım öğlen çıkıp onuda harcıcam sefam olsun.....
nasil girmiş kız kanala ? o yüzden dedi belkide 40 'ı beklemez diyeee ,
benim p.tesi kontrol vardi canim , 37-38 de catı muaynesi yapariz dedi , şimdilik hersey normal görünüyo dedi yan yatıo benim paşa , ayaklar sagda kafa solda
acaba benimki yan yatıo ondan mı demedi dogumla ilgili bişey ,
seninki kanala girmiş o yuzden mi dogum yaklaşmiş oluyo yani :18::18::18::18:
gözün aydın cnaım enım alttan muayene ettımı
ordan bılmıstır belkı rahım dvarı ınceldıysee dogum az cok bellı oluyordaaaaaaa
yürü beeeee , ama hepsini harcama canim bu gazlaaa
benim daha 5 gün var maaş almamao yzuden şuan sessizligimi koruyorum
gel kuzum ben aldım harcayalım beraberrrrr oğullarımıza feda olsun....
valla bu kadın böle diye diye erken doğurtacak beni..hani diyodumya nezmandır rahimde bi ağrı hissediyorum belimdede çok oluyodu bebeğin başı baskı yapıyor dedi ...hemde 3 4 kez tekrarladı 37 38 de sürpriz yapabilir bu bebek diye :18: aman sağlıklı olsunda gelsin artık hiç farketmez nede olsa izne çıkıyorum artık evimin erkeğini beklicem evde
günaydın suzancım hayırlı cumalar sanada...hayır alttan bakmadı ayın 10 unda gitcez tekrardan ozman bakıcak galiba:18:
ama burdaki kızlardan da duydum son ana kadar dönebilirmişte yani kanala girmesi doğum pozisyonu alması şimdilik pek garanti değil..yinede hakkımızda hayılsı..
birde nts ye girdim ilk defa patladım sıkıntıdannnn..artık her muayene öncesi o işgenceyi çekicez mecburrrrr
hmmvalla bu kadın böle diye diye erken doğurtacak beni..hani diyodumya nezmandır rahimde bi ağrı hissediyorum belimdede çok oluyodu bebeğin başı baskı yapıyor dedi ...hemde 3 4 kez tekrarladı 37 38 de sürpriz yapabilir bu bebek diye :18: aman sağlıklı olsunda gelsin artık hiç farketmez nede olsa izne çıkıyorum artık evimin erkeğini beklicem evde
günaydın suzancım hayırlı cumalar sanada...hayır alttan bakmadı ayın 10 unda gitcez tekrardan ozman bakıcak galiba:18:
ama burdaki kızlardan da duydum son ana kadar dönebilirmişte yani kanala girmesi doğum pozisyonu alması şimdilik pek garanti değil..yinede hakkımızda hayılsı..
birde nts ye girdim ilk defa patladım sıkıntıdannnn..artık her muayene öncesi o işgenceyi çekicez mecburrrrr
bayanlar hepinize merhaba size bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. beylikdüzü, avcılar, yenibosna bu civarda bebek beşik satan mağazalar var mı? varsa nerede tarif edebilir misiniz? şimdiden teşekkürler...
canım ben avcılarda oturuyorum...belis mobilyadan aldım oda takımını...yenibosnada hakan bebe mağazası var..büyük toyata var o sırada kalıyo mağaza hemen bulursun yani...sadece beşikmi alıcan yokssa takımmı???ayrı satılıyormu bilmiyorum....internette telefonları var benim aldığım yerin ordanda istersen sorabilirsin..
sadece beşik alıcam canım. internetten belis mobilya yazınca çıkarmı ordan sorayım o zaman teşekkürler. buralarda nerde satılır hiç bilmiyorum.
kız suzan bi git dogur yaaaaaaaaaaaaaaaa ne misafiri ne temizligiiii
karnina yogurt sürsene canim dünde demiştimm, iyi geliyo
acenu canım sana bişey anlatmak istiyorum...hani bizim kavanoz işimiz vardıya...dün benim öküzcanla biraz bu kaonuda atıştık....yok efendim şimdiye kadar ağzını açmamış ben çok gereksiz harcamalar yapıyomuşum ne gerek varmış zaten bebek şekeri almışız boşuna insanları memenun etmek için niye para harcıyomuşun falan filan....aaaa meğer adam ne dolmuş garibim...bende dururmuyum para benim ben kazanıyorum alıyorum sana mı sorcam falan dedim ...bi ağrına gitmiş sorma yüzüme bakmıyor ...
şimdi ben napsam bilemedim yapsammı kavanozları yoksa yapmasammı??birde içimde kalacak yapmazsam..
bebek şekerlerini sırf eminönüne gittik diye birdaha vakit bulamayız diye orda girdiğimiz ilk mağazadan aldık yani içime pek sinmeden aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?