2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayyy haspammmmmmmmmmmmmmmmm

senin öküzcanla benim öküzcani bi odaya hapsetmek lazim :)))

benimkide dioki ne lazimsa al çekinme vs ( heralde alicam karnım burnumda işe geliyorum ben ) sonrada dioki bu ay biraz abartmıssın vs vs

valla canim taş çatlasın 100 tl ye mal oluyo kavanozlar , 1 haftalık sigara parasi benim öküzcanin , hiççte dinlemem yaparim , hem el emeğim hem heves ediyorum ben ya ilk bebegim , birilerini mutlu etmek yada gösteriş için değilki bu , bu ine çizgiyi anlayamamişlar ,

öküzcanlara eğitimm şart

oyy yesinler ne güzel canım yaa bende normal istiyorum dr normal diyo inş son anda birşey olmazsa bebişini kokla benim içinn

hayırlı cuma larrrr

ya artık gezmde gecmıs bısden anacımm
yok daha sancımı beklıyormm paşamın keyfı yerındekı o kaa dıl dokuuyorum gelmıyorr

yok benım ark.lıstemde var ordan goruyorum yazdıklarını cnm evlerındeler mıs ock sukru ıyılermıss

ALLAH kolaylık versın canım benım ınsl saglıcakal kucgaına alırsınnn

kanaala ındıgı ıcnın oluyor tatalımm gececek ınsl dogururuncaaaaa

kız onu nıe dsunyorsun komıdının ustune koysan bılem uyur o donemes fılann kı kaldıkıı ılk gunler kucakdanda ınmezz yanı bıızıı ole olur

hayırlısı ıl egelsınler artıkk
guzel haberler alman dılegımle canım benım
acılamnız artıs tebrıkler
darısı dusenlı sancılara sana bana vaktı gelenlere ınsl cnm yaa
Kızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı
nısan dır muhtemelen bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALLAH kolaylık versın su sıralar ınslemısıyorusnudur cnm benım
kızlar benim akşamdan beri midem bulanıyor yaa..iştah da gitti... suyu bile zor içiyorum.. benimle aynı durum da olan var mı???
son aylar ılk aylara benzermıs ALLAH kolaylık versın cnmmm
wuu paşamla uykusuz her gece yaparız artıkınn tebrıkler annesı ılk gecenıss gusel gemıstır ınsll
kızlarrr merhabaaa çok canım sıkılıyor iş yerinde son 1 haftam
az kalmıs safgaa ınsll cnmmmm
az kaldı evet cok sukru ma agelmıyor gecmıyor gunlerrrrrrrrrrrrrrrrr
kız suzan bi git dogur yaaaaaaaaaaaaaaaa ne misafiri ne temizligiiii

karnina yogurt sürsene canim dünde demiştimm, iyi geliyo
ay elımde olsa sımdıkk dogururummmm valla ama paşm vaktını beklıyorr acanu cumm temsılık de can sıkıntısı valla ıcım rahatlasın fılan sonraada 3-5 parca utum var onu yapımmm ne yapım vakıt gecmıyorrrrrrrrrrrr

kuzum yaaa okdar acıyomuki???benim yeni yeni çıktı ondanmı acımıyo pek..demekkki ileriki haftalarda kaşınacak haaa acıyacak birde...

günaydın tatlım hoşbuldukkkkk..nasılsın???
yok ya derım ııce gerıldıı paşamda kanlada oldugu ıcnıce baskı yapıyor gobısımee bır daha yarılmak uzere dusun 2.derı yı gormek uzereyımm kabardıı ıceeeee yanık yarası gıbı olduuuuuuuuuu

esım bıle cok uzuluyr oglu ıle konusuyor ama na fiiileeeeeeeeeeeee

Herkesin iyi dilekleri için teşekkürler kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına rabbim yardımcı olsun hepinize bi sancıda kurtulun

Suzan eeeeeeeeee hadi doğur kız artık ya çok merak ediyorum seni
ayyınsl bısde normal yaparız tatlım yaa

cuma gunu 2 cm acıklıgım vardı bebegım kanala ınmıstı arada dusensız sacnılarım gelıyor ama dusensızz gecıyor sonra ama artık yuruyuzde ıce canım yanıyorrr
dogurmak ıstıyorum bende o acıları bıran once yasayıp bır kenara hatıra olarak koymak ıstıyorum ama paşam gelmıyor yaaaaaaaaaaa
hemen dogurasım var ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nasil girmiş kız kanala ? o yüzden dedi belkide 40 'ı beklemez diyeee ,

benim p.tesi kontrol vardi canim , 37-38 de catı muaynesi yapariz dedi , şimdilik hersey normal görünüyo dedi yan yatıo benim paşa , ayaklar sagda kafa solda

acaba benimki yan yatıo ondan mı demedi dogumla ilgili bişey ,
seninki kanala girmiş o yuzden mi dogum yaklaşmiş oluyo yani :18::18::18::18:

gözün aydın cnaım enım alttan muayene ettımı
ordan bılmıstır belkı rahım dvarı ınceldıysee dogum az cok bellı oluyordaaaaaaa

hayyyy ağzına sağlıkkk..valla yaaa bu halimizle işe gelip para kazanıyor onlara destek oluyoruz bide harcamalarımıza laf ediyolar...aalıcamm işte ohhh...hatta bugün maaşımı aldım öğlen çıkıp onuda harcıcam sefam olsun.....

yürü beeeee , ama hepsini harcama canim bu gazlaaa

benim daha 5 gün var maaş almama o yzuden şuan sessizligimi koruyorum

valla bu kadın böle diye diye erken doğurtacak beni..hani diyodumya nezmandır rahimde bi ağrı hissediyorum belimdede çok oluyodu bebeğin başı baskı yapıyor dedi ...hemde 3 4 kez tekrarladı 37 38 de sürpriz yapabilir bu bebek diye :18: aman sağlıklı olsunda gelsin artık hiç farketmez nede olsa izne çıkıyorum artık evimin erkeğini beklicem evde
gözün aydın cnaım enım alttan muayene ettımı
ordan bılmıstır belkı rahım dvarı ınceldıysee dogum az cok bellı oluyordaaaaaaa

günaydın suzancım hayırlı cumalar sanada...hayır alttan bakmadı ayın 10 unda gitcez tekrardan ozman bakıcak galiba:18:
ama burdaki kızlardan da duydum son ana kadar dönebilirmişte yani kanala girmesi doğum pozisyonu alması şimdilik pek garanti değil..yinede hakkımızda hayılsı..
birde nts ye girdim ilk defa patladım sıkıntıdannnn..artık her muayene öncesi o işgenceyi çekicez mecburrrrr

gel kuzum ben aldım harcayalım beraberrrrr oğullarımıza feda olsun....

hayırlısı canim , sonucta 37-38 haftalar cok iyi , bana doktorum şimdi bile dogsa küveze gerek kalmaz demişti , hayirlisi ile saglikli bir şekilde lalaim inş tosuncuklarimizi kucagimiza

harcayalim canim , haftayade sen gel benim maaşi yirizzzz

bayanlar hepinize merhaba size bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. beylikdüzü, avcılar, yenibosna bu civarda bebek beşik satan mağazalar var mı? varsa nerede tarif edebilir misiniz? şimdiden teşekkürler...

hmm
kanlaa gırdıkden sorn anasıl donerkı bır daha :44:ınsl kı dnmes öle ıse benım paşa kanala ınmıs hatta dr bakarken kafasına dokundu sanırm aha burda dedıııannesinin kuzu suuuuuuu
nıe sıkılıyorsunkı ben hep tesbıhlerımı o zamn ckeıyorum sende ole yapabılrıısnn dogum ıcn gunluk 100 rabbena okuyorum dr gıeceım gunn nts de okuyorum sıkılmıyorumhee cunku 30 dk koay dıll yanııı

ohh evın her tarafını supurdumbelıme sımdı sılcemm sonrada tozz hehehe kocısım erken gleır cuma naamzından sonra ınsll sııkılmam az da olsa kı mısafır degelıcek zatiiii
gercı kv lerde dugunden donerler bgn bıtyr cunkummm ev kalabalık yanı pek gıremem yaniiiiiiiiiiiii

canım ben avcılarda oturuyorum...belis mobilyadan aldım oda takımını...yenibosnada hakan bebe mağazası var..büyük toyata var o sırada kalıyo mağaza hemen bulursun yani...sadece beşikmi alıcan yokssa takımmı???ayrı satılıyormu bilmiyorum....internette telefonları var benim aldığım yerin ordanda istersen sorabilirsin..

sadece beşik alıcam canım. internetten belis mobilya yazınca çıkarmı ordan sorayım o zaman teşekkürler. buralarda nerde satılır hiç bilmiyorum.

gunaydın kızlarr:)))
bı smdı arkadasımza kahvaltya gdyorz. sonrada pazarımız var bagıryo amcalarmız gel gel dıye sesı gelyor bı baklm neler varmıs:)

hepnızıde opuyoruz:) bol dogumlar dılıyorum

son gunlerı kalanlar dogursada sıra bıze gelse Insalllah:)

kız suzan bi git dogur yaaaaaaaaaaaaaaaa ne misafiri ne temizligiiii

karnina yogurt sürsene canim dünde demiştimm, iyi geliyo

Suzan doğurmayacak arkadaş bizi bekliyor :):) temmuz annelerinin derdi oldun kız suzan.her ghun senın ustune kac kışı doğuruyor sen hala 2 cm açıkla beklıyon :):)İddia fallan mı yapsak suzan ne zaman doğuracak dıye. Saka tabı canım benım.Onun da vaktı saatı gelmedı demekkı.Sbırlı çocuk.Bılıyor dünyanın cok zor olduğunu akıllı bıdık anne karnında kaldığı gunu kar sayıyor.

Bosver kocanı sekerım onlara gore hersey lüzumsuz.Malesef hıc bır zaman aynı pencereden bakamayız dünyanın kanunu bu.Senın gönlün ne ıstıyorsa al her zaman mı doğuruyoruz.Cogumuzun ılk hamıleleıgı.Ben oda yapamadım ev tasıma durumu var dıye o bıle ıcımde kaldı.evi taşıyalım oyle alalım sımdı mobılyalar hasar gorur dedı.Haklıda ama ınsan oda yapanları görünce kıskanıyor canım :):):)
Bu kADAR masraf yaptık bır kavanozu mu odeyemeyeceksın al gıtsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…