2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

doguncada bu kadar sabırlı olur inş:))

aynen aynenn

Son düzenleme:
aynen vaktını beklıyor kuzumm benım bende tmeıslık yaptım sıl supur toz al sımdı yogurt surcem gobısımee bu arda aksama dugun var esımın ark..hemde akrabaa kına aya gıdecegız ehheeh sancım fılan olursa arabaınn bagaj da zatenn valıs dırek hast..gercı aynı mahalladeyız de dogurmadan bır dugun dah agecırelımm

paşamm rahat keyfı yerınde ne olsunn babamıza dıyorum cuma namazında bol dua et de paşam bugn gelsın dıyeeee
oglenden sorna eltıme gecegizz esımle aksama da kınaya gecerızz yarın ancak yazarım kısmet se sızeeeeeee gercı daha 1 st burdayımm
SIMDI YOGURT LANMA ZAMANIII

Huhuhuhuuhuu temmuz annecikleri(haziranda doğursakta birçoğumuz)
Bizler geldikkkkk kızçemlee
38.haftamız kutlu ve mutlu olsun vatana:81::81::81::119::119::124::124::111::111::123::123:
Babamızzzz da güller almış bizeeee ne kadar da mutlu olduk:98::98::123::123:
Bugünnn cırcır modundayız Normali midir acep?Dün kabız gibi bugün cırcır
ben bu kadar şaşkınsam bağırsaklarım kimbilir neler çekiyor:44::44::44:
.Pazartesi günü çatı muaynemiz var o yüzden
bugün lazer için gittiğim kadına temizliğe gideceğim son son
Ağda ile hallediversinGeçmişi okuyayım bennnnn

ben cıkıoyrum kocıs geldı yogurt ıce delı ettı bunu yaa esımle bır saglık ocagaına ugrayım dr solım belkı krem fılan verırı cok canım yanıyr cunku ordanda eltıme gecerız

karnından değişik değişik sesler gelen varmı
sanki gurulduyo... ama açlık gurultusu gibi değil... babamız da diyoki senin kız konuşmaya başladı

Var canım bende de oldu 3-4 kez hatta dışarıya rahatça duyuluyor. Eşim bu ne gaz mı çıkartıyor diyordu

kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm

Canım gözün aydın. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsin inşallah

herkese günaydin ,
biz geldik açılışı yapalim dedik , haftaya bende uyuycammm
hava kapali yagıcak gibi , benimde uykum var pöfff bitsin bugunde tatile girelim

Valla kız hep bakıyorum bu kız ne zaman 37 haftalık olucak da izine çıkacak diye, sanki ben çalışıyorum gibi sana acıyorum bu haliyle kızcaz git gel bide gece yarısına kadar çalışıyor diye. Sonunda izine ayırılacaksın nedense çok mutlu oldum senin adına

Kız suzan maşallah sana var ya. İnsan doğuracam diye evde oturur sen hep harekette gezmelerdesin maşallah. Bu nasıl bir güç nasıl bir iradeyse Ama var ya sen bir doğur valla burda herkes OH çekecek inan bana çünkü her sabah geçmişi okumaya başladığımda acaba suzan doğurdu mu diye okumaya başlıyorum

ben cıkıoyrum kocıs geldı yogurt ıce delı ettı bunu yaa esımle bır saglık ocagaına ugrayım dr solım belkı krem fılan verırı cok canım yanıyr cunku ordanda eltıme gecerız

cnm iyi gelmedimi yogurt ?
bana dr demişti bide troysd die bi krem vermişti kaşindi ve yanma içn.

bendede aynısı var dogum yakın oldugunda olurmus dr ıyı dedı hatta super dedıydııııııı tebrıkler ınsll kısa zamanda kavusursun duru naaaaaaaaaa

Son düzenleme:
cnm iyi gelmedimi yogurt ?
bana dr demişti bide troysd die bi krem vermişti kaşindi ve yanma içn.
yok canım ya daha beter acıyorlar ve kasınıyorlarrrrrrrrrrduramıyorumm suandaaaaaaaaaaa ama saglık ocagaı oglen tatılıne gırdı pöffffffffffffffffffffffff

günaydınn canlar biz geldik doktordan haberlerimş verewyim de geçmişi öyle okuyacasğımmm

çok şükür boynunda olan kordonu gözükmedi bu sefer çözülmüş galibba doğum pozisyonun da yine ama yine suyumuz sınırda yine bide erken dooğum bkliyor benden ondan ciğer geliştirici iğne verdi ikisini gelirken vurulduk ikisi de 12 saat sonra gece 11 de vurulacağız

kilomuzda 3060 gr olmuş boyuna yine uzun olacask annesi dedi söylemedi:)

yaa bu iğneyi vurunan var mı hiç okumadım burda bide iğneyi vurulduktan sonra özellikle 2 gün hiç kalkmadan yat dedi bu ne alaka anlamadım

ALLAH razı olsun cnaım sızede ınsl
hehe cok beklersınız dahaaa

paşam yerınde rahatt
ALLAH razı olsun merak edıyorsunn
e hareket berekettır canım benım o ka olmasamm dogumu nasıl kolay yapıcamm daha cok hareket etmem gerek de dısarı sıcak cıkaıyorum gunduslerıı yoksa sabah yuryusumde eksık olmasdıı emın oll
ama aksma kınaya gıdeecemm nasıp see oynamam zaten ama akrabaları gormus olurummhıc yokdan saaason gormelık olur belkııı

Gelin gelin hepiniz doğurunca alın kızçelerinizi,,paşalarınızı bize gelin
Tanışalım kaynaşalımmmm ne güzel olur bol bol da yerizzzz
ama sen ıst...dasın cnm yaa
bense kayserıı pöffffffff
ayyyemek mııı geleyım ben hehehe su sırlar hazır yemek bulupp yemek ıcın yol gosluyorum ama kımselerde yok yapacakk pöffffffffff

gosun aydın olsun cnm benımm ı haberlelr almsısnnn kg nısdeııı sukurr darısı dıger kıslaraaaa:13:

yarim nerelerde kızlar bu saatlerde burda olurdu
hıı hııı nerde bu kız aylız le dun gece gıtmıstı dr sımdı uyuyormukı ıcaba yoksam sancımı tuttuu ole olsa haber verrıdı gercıı dun gece annesıgıl gelecektı belkı musaıt zamn bulamamıstırrr

hmm annesi geldiyse onlarla vakit geçiriyordur kız bu akşam kına varmış beni de alsana yawww bi göbecik atıvereydim

Bebo kavuşmuştur bebişinee,,kokluodur şimdi onu oh misssBiri daha vardı yaf bugün bebişine kavuşcak??Ayyy normal olursa üç ,,sezaryen olursa iki haftam var

Hava kapalı birazcık serin gibi çok mutluyum benSanırım haftasonu böyle olcakmışş,,

ALLAH'ım ne güzel ne güzel ,
Ben de doğurmak istiyorum artıkkkkkk ama normal
Sizler kavuştunuz cennet kokulularınıza darısı bizlerin başına (amin)
Çok istiyorum artık içimdekini görmek,kokusunu içime çekmek ve emzirmek
Yarimmm gibi benim de karnımdan değişik guruldamalar geliyor:44::44:
Kızçem yine hareketli uzun bacaklarını bir türlü sığdıramadı en sonunda
ciğerlerimin tam ortasında duruyor.Yediklerim midemi yaksa da umrumda değil
kızçem sağolsun ben onun parmaklarını,gıdısını,kulak arkasını,totosunu,avuç içlerini
ve gözlerini yerimmmm ayyyyy aşka geldimmmmm
yarimmmmm kıssssss nerelerdesin sennnn:1
:

hadi bi git bakalım ne diycek bizede sölersin belki başımıza gelir...

kadına bak yaa karın kaşıntısı için gidiyo doktora biz doğursun diye beklerken oooooooo

sağolasın canım beniim çok şükür kordon beni korkutuyordu kurtulmuş binlerce şükür bi gelse hayırlısı ile çok merak ediyorum ben artık bebeğimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…