hakan bebe nin internet adresi bebekodamiz.com du ordan ulaşabilirsin telefonlarına...
Suzan doğurmayacak arkadaş bizi bekliyor :):) temmuz annelerinin derdi oldun kız suzan.her ghun senın ustune kac kışı doğuruyor sen hala 2 cm açıkla beklıyon :):)İddia fallan mı yapsak suzan ne zaman doğuracak dıye. Saka tabı canım benım.Onun da vaktı saatı gelmedı demekkı.Sbırlı çocuk.Bılıyor dünyanın cok zor olduğunu akıllı bıdık anne karnında kaldığı gunu kar sayıyor.
Bosver kocanı sekerım onlara gore hersey lüzumsuz.Malesef hıc bır zaman aynı pencereden bakamayız dünyanın kanunu bu.Senın gönlün ne ıstıyorsa al her zaman mı doğuruyoruz.Cogumuzun ılk hamıleleıgı.Ben oda yapamadım ev tasıma durumu var dıye o bıle ıcımde kaldı.evi taşıyalım oyle alalım sımdı mobılyalar hasar gorur dedı.Haklıda ama ınsan oda yapanları görünce kıskanıyor canım :):):)
Bu kADAR masraf yaptık bır kavanozu mu odeyemeyeceksın al gıtsın.
aynen vaktını beklıyor kuzumm benım bende tmeıslık yaptım sıl supur toz al sımdı yogurt surcem gobısımeeSuzan doğurmayacak arkadaş bizi bekliyor :):) temmuz annelerinin derdi oldun kız suzan.her ghun senın ustune kac kışı doğuruyor sen hala 2 cm açıkla beklıyon :):)İddia fallan mı yapsak suzan ne zaman doğuracak dıye. Saka tabı canım benım.Onun da vaktı saatı gelmedı demekkı.Sbırlı çocuk.Bılıyor dünyanın cok zor olduğunu akıllı bıdık anne karnında kaldığı gunu kar sayıyor.
Bosver kocanı sekerım onlara gore hersey lüzumsuz.Malesef hıc bır zaman aynı pencereden bakamayız dünyanın kanunu bu.Senın gönlün ne ıstıyorsa al her zaman mı doğuruyoruz.Cogumuzun ılk hamıleleıgı.Ben oda yapamadım ev tasıma durumu var dıye o bıle ıcımde kaldı.evi taşıyalım oyle alalım sımdı mobılyalar hasar gorur dedı.Haklıda ama ınsan oda yapanları görünce kıskanıyor canım :):):)
Bu kADAR masraf yaptık bır kavanozu mu odeyemeyeceksın al gıtsın.
karnından değişik değişik sesler gelen varmı
sanki gurulduyo... ama açlık gurultusu gibi değil... babamız da diyoki senin kız konuşmaya başladı
kızlar oğlum geldi çok güzel bir duygu :)25haziran sabah 5ten beri hastaneyi z çok zor oldu detayları anlatirim öptüm
herkese günaydin ,
biz geldik açılışı yapalim dedik , haftaya bende uyuycammm
hava kapali yagıcak gibi , benimde uykum var pöfff bitsin bugunde tatile girelim
hmm
kanlaa gırdıkden sorn anasıl donerkı bır daha :44:ınsl kı dnmes öle ıse benım paşa kanala ınmıs hatta dr bakarken kafasına dokundu sanırm aha burda dedıııannesinin kuzu suuuuuuu
nıe sıkılıyorsunkı ben hep tesbıhlerımı o zamn ckeıyorum sende ole yapabılrıısnndogum ıcn gunluk 100 rabbena okuyorum dr gıeceım gunn nts de okuyorum sıkılmıyorumhee cunku 30 dk koay dıll yanııı
ohh evın her tarafını supurdumbelıme sımdı sılcemm sonrada tozz hehehe kocısım erken gleır cuma naamzından sonra ınsll sııkılmam az da olsa kı mısafır degelıcek zatiiii
gercı kv lerde dugunden donerler bgn bıtyr cunkummmev kalabalık yanı pek gıremem yaniiiiiiiiiiiii
aynen vaktını beklıyor kuzumm benım bende tmeıslık yaptım sıl supur toz al sımdı yogurt surcem gobısımeebu arda aksama dugun var esımın ark..hemde akrabaa kına aya gıdecegız ehheeh sancım fılan olursa arabaınn bagaj da zatenn valıs dırek hast..gercı aynı mahalladeyız de dogurmadan bır dugun dah agecırelımm
paşamm rahat keyfı yerınde ne olsunn babamıza dıyorum cuma namazında bol dua et de paşam bugn gelsın dıyeeee
oglenden sorna eltıme gecegizz esımle aksama da kınaya gecerızz yarın ancak yazarım kısmet se sızeeeeeee gercı daha 1 st burdayımm
SIMDI YOGURT LANMA ZAMANIII
ben cıkıoyrum kocıs geldı yogurt ıce delı ettı bunu yaa esımle bır saglık ocagaına ugrayım dr solım belkı krem fılan verırı cok canım yanıyr cunku ordanda eltıme gecerız
bendede aynısı var dogum yakın oldugunda olurmus dr ıyı dedı hatta super dedıydıııııııHuhuhuhuuhuu temmuz annecikleri(haziranda doğursakta birçoğumuz)
Bizler geldikkkkk kızçemlee
38.haftamız kutlu ve mutlu olsun vatana:81::81::81::119::119::124::124::111::111::123::123:
Babamızzzz da güller almış bizeeee ne kadar da mutlu olduk:98::98::123::123:
Bugünnn cırcır modundayızNormali midir acep?Dün kabız gibi bugün cırcır
ben bu kadar şaşkınsam bağırsaklarım kimbilir neler çekiyor:44::44::44:
.Pazartesi günü çatı muaynemiz var o yüzden
bugün lazer için gittiğim kadına temizliğe gideceğim son son
Ağda ile hallediversinGeçmişi okuyayım bennnnn
yok canım ya daha beter acıyorlar ve kasınıyorlarrrrrrrrrrcnm iyi gelmedimi yogurt ?
bana dr demişti bide troysd die bi krem vermişti kaşindi ve yanma içn.
canım yaa o börekler, yemeye gelecem ben senin kızçe doğduktan sonra
Var canım bende de oldu 3-4 kez hatta dışarıya rahatça duyuluyor. Eşim bu ne gaz mı çıkartıyor diyordu
Canım gözün aydın. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsininşallah
Valla kız hep bakıyorum bu kız ne zaman 37 haftalık olucak da izine çıkacak diye, sanki ben çalışıyorum gibi sana acıyorum bu haliyle kızcaz git gel bide gece yarısına kadar çalışıyor diye. Sonunda izine ayırılacaksınnedense çok mutlu oldum senin adına
Kız suzan maşallah sana var ya. İnsan doğuracam diye evde oturur sen hep harekette gezmelerdesin maşallah. Bu nasıl bir güç nasıl bir iradeyseAma var ya sen bir doğur valla burda herkes OH çekecek inan bana çünkü her sabah geçmişi okumaya başladığımda acaba suzan doğurdu mu diye okumaya başlıyorum
ama sen ıst...dasın cnm yaa
Gelin gelin hepiniz doğurunca alın kızçelerinizi,,paşalarınızı bize gelin
Tanışalım kaynaşalımmmm ne güzel olur bol bol da yerizzzz
gosun aydın olsun cnm benımm ı haberlelr almsısnnn kg nısdeııı sukurr darısı dıger kıslaraaaa:13:günaydınn canlar biz geldik doktordan haberlerimş verewyim de geçmişi öyle okuyacasğımmm
çok şükür boynunda olan kordonu gözükmedi bu sefer çözülmüş galibba doğum pozisyonun da yine ama yine suyumuz sınırda yine bide erken dooğum bkliyor benden ondan ciğer geliştirici iğne verdi ikisini gelirken vurulduk ikisi de 12 saat sonra gece 11 de vurulacağız
kilomuzda 3060 gr olmuş boyuna yine uzun olacask annesi dedi söylemedi:)
yaa bu iğneyi vurunan var mı hiç okumadım burda bide iğneyi vurulduktan sonra özellikle 2 gün hiç kalkmadan yat dedi bu ne alaka anlamadım
hıı hııı nerde bu kız aylız le dun gece gıtmıstı dr sımdı uyuyormukı ıcaba yoksam sancımı tuttuu ole olsa haber verrıdı gercıı dun gece annesıgıl gelecektı belkı musaıt zamn bulamamıstırrryarim nerelerde kızlar bu saatlerde burda olurdu
hıı hııı nerde bu kız aylız le dun gece gıtmıstı dr sımdı uyuyormukı ıcaba yoksam sancımı tuttuu ole olsa haber verrıdı gercıı dun gece annesıgıl gelecektı belkı musaıt zamn bulamamıstırrr
ben cıkıoyrum kocıs geldı yogurt ıce delı ettı bunu yaa esımle bır saglık ocagaına ugrayım dr solım belkı krem fılan verırı cok canım yanıyr cunku ordanda eltıme gecerız
ama sen ıst...dasın cnm yaa
bense kayserıı pöffffffff
ayyyemek mııı geleyım ben hehehe su sırlar hazır yemek bulupp yemek ıcın yol gosluyorum ama kımselerde yok yapacakk pöffffffffff
gosun aydın olsun cnm benımm ı haberlelr almsısnnn kg nısdeııı sukurr darısı dıger kıslaraaaa:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?