2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim admen gecelerin kadini , ben sabah 8.30 aksam 6 :))))
admenle izin günlerimiz ayniii ama ikimizde illlallah dedik artıkkkkkkkkkkkkkkkk bitsinnnn

Ayyyyy kızlarrrr çok alakasız olacak ama bu ürünleri arıyorum kaç zamandır
Ama bir türlü bulamıyorum..Eğer orda burda gözünüze ilişirse bana haber verir misiniz?
Taktım bir kere illaki bulacağım bunları

cnm su için bol bol su ve komposto diyorlar , dinlenmek gerek diyorlar ,hayirlisi ile alirsin inş canim kucagina bebişini , iğne kullanmadim bi fikrim yok

cnm annesi bu aksam gelio ,
yarimde birazdan gelir uyyodur kızıyla :)

anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş

kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş

Eklentiler

• $1044927_10151652905882978_708202598_n.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 34
canim admen gecelerin kadini , ben sabah 8.30 aksam 6 :))))
admenle izin günlerimiz ayniii ama ikimizde illlallah dedik artıkkkkkkkkkkkkkkkk bitsinnnn
Evet gece çalışan benim ben 12 lere kadar... hemde yasal olmadığı halde ama napcan ekmek parası azdaha dayan canım az daha
o benden de geliyo dün geceden beri ama dün gece alttan muayene oldum aradım gece dr ondan olabilir devam ederse gel dedi... şimdilerde de bi adet sancısı çekiyorum hayır olsun
yarimcim bu sefer ayliz geliyor mu ne???hadi hayılısı inşallah....alttan muayene acıttımı canını??
Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
çok güzelmiş maviş maviş iyi günlerde kullan canım...
kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş

oyyy çok tatlı olmuş bu yaa.ellerine sağlık

Hiç korkma benim ilk bebeğim göbek önde bacak geride kafa degeri o biçimdi.. Valla fıstık gibi su an..poposunu yicem..

canim benim de sali kontrol vardi pazartesi sabah pembe geldi nisanim suyum azar azar geldi kii cis sanmistim hic sancim da yoktu ama hastaneye gidince acilmam vardi benden soylemesiii yarina birakma derimm
Hadi yawwwww :18:
hadi ne dicek bakalım
cumartesi gitcem canım kasılmalar yok ağrı yok sadece pembe noktalar var iç çamaşırında bekliyoruz

hee birde bizim kiz kanala girmis nst cekiliyor hala hareketliydii
Valla aynen senin dediğin gibi durum bende
olabilir cnm. bide nişan illaki kanlı olcak diye bişey yok.peki kıvamı nasıl dı yogunmuydu..
Yok sulu pembe nokta canım
suyun ve sancın yoksa gel demezz bence .. çünki nişan geldikten sonra 1 hafta içerisinde de olabiliyormuş.ama bizim ikinci daha erken olabilir.:
Evet 2. Olduğu için süreç daha çabuk işlicek haklısın ondan telaş yaptım bi 38 haftayı görseydik

Kuzum doğurmamışsın
Biz de merak ettik seni maşallah Ayliz'e iyi beslenmişsin
Bekleyecek bu kızçe galiba son güne kadar...iÇerisi rahat
geldiBen sana birşey sormak isityorum hamile takviminin
altındaki cetvel,i nerden yapıyoruz çok hoşuma gitti de:26::26::44::44:

kesinlikle çok istiyorumm... vee çook heyecanlıyımmm

çok güzel canim , güle güle kullanin.

teşkkürler teyzeleri

Allahımm doğuranlar bekleyenlerrr forum kaynıyor
ben hala eksik tamamlama peşindeyim

gece çatı kemiklerim fena ağrıdı,sabah kasıklarım arada belimmm dalga geçiyorum evdekilerle bak doğuruyorum diyee

37 haftamız bitti hamdolsun,bundan sonra erken doğmuş olmayacak miniğim inş..
bugünü de gördük şükür...
haftaya gelir mi acepp Allahım ben daha hazır değilim sankimmmm =)

hem daha kızımın karar verilmiş ismi bile yok

zeynep erva ve tuğçe var ama anası sindiremedi içine bir türlü

zeynep erva güzelmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…