Var canım bende de oldu 3-4 kez hatta dışarıya rahatça duyuluyor. Eşim bu ne gaz mı çıkartıyor diyordu
Canım gözün aydın. Allahım analı babalı sağlıklı buyütmeye nasip etsininşallah
Valla kız hep bakıyorum bu kız ne zaman 37 haftalık olucak da izine çıkacak diye, sanki ben çalışıyorum gibi sana acıyorum bu haliyle kızcaz git gel bide gece yarısına kadar çalışıyor diye. Sonunda izine ayırılacaksınnedense çok mutlu oldum senin adına
Kız suzan maşallah sana var ya. İnsan doğuracam diye evde oturur sen hep harekette gezmelerdesin maşallah. Bu nasıl bir güç nasıl bir iradeyseAma var ya sen bir doğur valla burda herkes OH çekecek inan bana çünkü her sabah geçmişi okumaya başladığımda acaba suzan doğurdu mu diye okumaya başlıyorum
Kızlar
prmbe bi kan geliyo 2 dir
dualarınızda bizi de uunutmayın
galiba az kaldı
günaydınn canlar biz geldik doktordan haberlerimş verewyim de geçmişi öyle okuyacasğımmm
çok şükür boynunda olan kordonu gözükmedi bu sefer çözülmüş galibba doğum pozisyonun da yine ama yine suyumuz sınırda yine bide erken dooğum bkliyor benden ondan ciğer geliştirici iğne verdi ikisini gelirken vurulduk ikisi de 12 saat sonra gece 11 de vurulacağız
kilomuzda 3060 gr olmuş boyuna yine uzun olacask annesi dedi söylemedi:)
yaa bu iğneyi vurunan var mı hiç okumadım burda bide iğneyi vurulduktan sonra özellikle 2 gün hiç kalkmadan yat dedi bu ne alaka anlamadım
hıı hııı nerde bu kız aylız le dun gece gıtmıstı dr sımdı uyuyormukı ıcaba yoksam sancımı tuttuu ole olsa haber verrıdı gercıı dun gece annesıgıl gelecektı belkı musaıt zamn bulamamıstırrr
Evet gece çalışan benim ben 12 lere kadar... hemde yasal olmadığı halde ama napcan ekmek parasıcanim admen gecelerin kadini , ben sabah 8.30 aksam 6 :))))
admenle izin günlerimiz ayniii ama ikimizde illlallah dedik artıkkkkkkkkkkkkkkkk bitsinnnn
yarimcim bu sefer ayliz geliyor mu ne???hadi hayılısı inşallah....alttan muayene acıttımı canını??o benden de geliyo dün geceden beri ama dün gece alttan muayene oldum aradım gece dr ondan olabilir devam ederse gel dedi... şimdilerde de bi adet sancısı çekiyorum hayır olsun
çok güzelmiş maviş maviş iyi günlerde kullan canım...Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş
Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
Hiç korkma benim ilk bebeğim göbek önde bacak geride kafa degeri o biçimdi.. Valla fıstık gibi su an..poposunu yicem..günaydın arkadaşım benim bebeğimin karın bölgeside geriden geliyormuş son ultrasonda öyle dedi kafayı bayağı takmıştım doktora dedim ben bayağı takıldım bu konuya takılacak bişey yok genetiksel bişey belli olmayacak gözle görüncek bişey değil diyor bilmiyorum belkide o anki duruş pozisyonundan öyle ölçüm oldu hiç takmıyorum sende takma rabbim büyüktür allahın izniyle sağ sağlim alacaz yavrularımızı kucağımıza bu arada benim kızım da 10 gün önce 2700 felandı doktor banada zayıf dedi ne yapalım iyi bakar büyütürüz
Hadi yawwwww :18:canim benim de sali kontrol vardi pazartesi sabah pembe geldi nisanim suyum azar azar geldi kii cis sanmistim hic sancim da yoktu ama hastaneye gidince acilmam vardi benden soylemesiii yarina birakma derimm
cumartesi gitcem canım kasılmalar yok ağrı yok sadece pembe noktalar var iç çamaşırında bekliyoruzhadi ne dicek bakalım
Valla aynen senin dediğin gibi durum bendehee birde bizim kiz kanala girmis nst cekiliyor hala hareketliydii
Yok sulu pembe nokta canımolabilir cnm. bide nişan illaki kanlı olcak diye bişey yok.peki kıvamı nasıl dı yogunmuydu..
Evet 2. Olduğu için süreç daha çabuk işlicek haklısın ondan telaş yaptım bi 38 haftayı görseydiksuyun ve sancın yoksa gel demezz bence .. çünki nişan geldikten sonra 1 hafta içerisinde de olabiliyormuş.ama bizim ikinci daha erken olabilir.:
Kızım uyurken bende size bı bakayım dedim.Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın.O kadar muhteşem bişey ki.
Yarimmmmm mutlaka normal doğum yapmalısın canım.hemen 2 saat içinde ayaktasın kimseye muhtaç olmuyorsun.fırsat buldukça yazarım
Zeynep e katılıyorum..kesinlikle çok istiyorumm... vee çook heyecanlıyımmm
çok güzel canim , güle güle kullanin.
Evet gece çalışan benim ben 12 lere kadar... hemde yasal olmadığı halde ama napcan ekmek parasıazdaha dayan canım az daha
yarimcim bu sefer ayliz geliyor mu ne???hadi hayılısı inşallah....alttan muayene acıttımı canını??
çok güzelmiş maviş maviş iyi günlerde kullan canım...
oyyy çok tatlı olmuş bu yaa.ellerine sağlık
Allahımm doğuranlar bekleyenlerrr forum kaynıyor
ben hala eksik tamamlama peşindeyim
gece çatı kemiklerim fena ağrıdı,sabah kasıklarım arada belimmm dalga geçiyorum evdekilerle bak doğuruyorum diyee
37 haftamız bitti hamdolsun,bundan sonra erken doğmuş olmayacak miniğim inş..
bugünü de gördük şükür...
haftaya gelir mi acepp Allahım ben daha hazır değilim sankimmmm =)
hem daha kızımın karar verilmiş ismi bile yok
zeynep erva ve tuğçe var ama anası sindiremedi içine bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?