2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayyy valla başlıcam bu ultrason ölçülerine heeee....çok bilmek de insanı daha çok strese sokuyor...yok onun kafası önde diğerinin bacağı geride bilmem ne....çok ayrıntı kafa yoruyor...eskiden ne güzelmiş annelerimiz stressiz doğum yapıyormuş....tamam o zamand a kötüymüş hiçbir şey bilmemek ama....
ya ben 22.haftadayken kendi doktoruma gittim 22 cm demişti bebeğim için
3 gün sonra perinataloga gittim 25 cm dedi...doktora dedim ki 3 gün içinde 3 cm mi uzadı bu çocuk dedim...yok dedi o anki duruşu pozisyonu çok önemli dedi..ultrason net bilgi vermez dedi yanılmaya payı büyük dedi....1 saat sonra yine bakalım başka değer çıkar dedi....ben de gittiğimde mesela doktoruma bana bir rakam veriyor düşük çıkıyor eşime diyorum bu kesin yanlış bence daha uzun daha kilolu diyorum...tmm bir daha doktora gitmeyelim sen elinle bakara kontrol et diye dalga geçiyor :):)ama bence öyle..çünkü mesela benim bebeğim oturur durumda makat gelişten dlayı..bacakları bağdaş şekilde sanırım..onun boyunu makine nasıl net ölçebilir ki....

kızlar ben dun den berı bel agrısı kasık agrısı cekıorum hele dun gece belımın agrısından oluyodum yha resmen banyo yaptım gecmedı masaj yaptım yok halada agrım var karnmda ıyıce dustu 4 parmak fılan asagıda bombos karnmn ustu vajınamda ıgne batması flnda hıssedıorum

dr mda yok ıznde napıcam bn yhaaa (((( ayaklarım şiş hıc ınmedı dunden berı

dus alırkende korktum suyum gelırse nası anlıcam dıe tuvalte gdıorum ama takıpdeyım sureklı acaba sancılar bolemı oluyokıııı nası anlıcam yhaaa

nşanm fln geleden acılmm olursa dgm baslarsa zaten bacak arasındakı kemıklerıme agrılar grıo sureklı bırbırıne gırıomus gbı hıssedıorum kemıklerımı (

sen eksiklerden bahsediyon bende çanta hazırlama konusunda sıkıntılıyım bir heycan sardı beni çantaya ne koysam diye teleş yapmaya başladım sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi geliyor bana

canim erva unisex bi isim , her nekadar kız ismi gibi görünsede erkek ismi aslinda ,
benim kizim olsaydı zeynep berru yada zeynep berre olcakti ,
zeynep olan her isim güzel geliyo bana nedense

Allah yardimcin olsun canim

kuzum illaki o dr mı gitmen lazım öyle görünmek için başka dr gitsen canım bak ben birisinden duydum belden giren ağrılar kasıklara doğru olanlar erkek annelerinki olurmuşmuş bi git dr bide mayıs anneleriydi heralde nişanı gelmemişti ama doğum olmuş herkestede gelmeye bilir sancıların çoksa bi git derim

Allah yardimcin olsun canim

saol cnmm

ondan korkuyorum yha dgm baslarsa dıe ( suan ble agrıo sabahta agrı saplandı kaldım olece oğlmn hareketlerını saymaya calısıorum ama oda hareket etmıo tatlı bseler mı yesem acaba yha offffffff ne yapsamkı

Nişan gelcek diye bi şey yok dogum için gelmeyebilir de..

oyyy çok tatlı olmuş bu yaa.ellerine sağlık

teşekkür ederim canım benim kapı süsü de almıştım keşke almasaydım benim ki daha güzel oldu :)

çok sevimli olmuş bu canim yaaa

teşekkürler canım o sizin tatlılığınız :)

ellerine sağlık güzel olmuş

teşekkürler canım benim

Maşallah maşallah temmuz annecikleri çok hamaratttt

izne ayrıldıktan sonra insan evde ne yapacağını şaşırıyor ortaya bunlar çıkıyor işte teşekkür ederim canım

cnm şikayetlerimiz birebir aynı korkma sancılar sık değil benim su kan yok e bebek hareketli.yani doğuma hazırlanıyor bence vücut.gevşet kendini.derin nefes al ver kasma vücudunu.olumlu düşün bebeğinle konuş.olacak artık bunlar
sen eksiklerden bahsediyon bende çanta hazırlama konusunda sıkıntılıyım bir heycan sardı beni çantaya ne koysam diye teleş yapmaya başladım sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi geliyor bana

cnm bir başla gerisi gelirinş. önce bebeğinkileri ayarla sırayla

canim erva unisex bi isim , her nekadar kız ismi gibi görünsede erkek ismi aslinda ,
benim kizim olsaydı zeynep berru yada zeynep berre olcakti ,
zeynep olan her isim güzel geliyo bana nedense

off cnm bilmiyorum yaa.zeynep ismide çok var çevremde.ben berra istiyorum sadece onu d -a kociş istemiyor

tatlı birşey ye yat bakalım hareket edecekmi ama sancıların çoğaldıysa dr git canım daha fazla bekleme istersen

Berra güzrl de berru yü sevmedim.. Emine Zeynep , Ayşe Zeynep , ahu Zeynep cok asillllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…