Allahımm doğuranlar bekleyenlerrr forum kaynıyor
ben hala eksik tamamlama peşindeyim
gece çatı kemiklerim fena ağrıdı,sabah kasıklarım arada belimmm dalga geçiyorum evdekilerle bak doğuruyorum diyee
37 haftamız bitti hamdolsun,bundan sonra erken doğmuş olmayacak miniğim inş..
bugünü de gördük şükür...
haftaya gelir mi acepp Allahım ben daha hazır değilim sankimmmm =)
hem daha kızımın karar verilmiş ismi bile yok
zeynep erva ve tuğçe var ama anası sindiremedi içine bir türlü
Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
Allahımm doğuranlar bekleyenlerrr forum kaynıyor
ben hala eksik tamamlama peşindeyim
gece çatı kemiklerim fena ağrıdı,sabah kasıklarım arada belimmm dalga geçiyorum evdekilerle bak doğuruyorum diyee
37 haftamız bitti hamdolsun,bundan sonra erken doğmuş olmayacak miniğim inş..
bugünü de gördük şükür...
haftaya gelir mi acepp Allahım ben daha hazır değilim sankimmmm =)
hem daha kızımın karar verilmiş ismi bile yok
zeynep erva ve tuğçe var ama anası sindiremedi içine bir türlü
kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş
kızlar ben dun den berı bel agrısı kasık agrısı cekıorum hele dun gece belımın agrısından oluyodum yha resmen banyo yaptım gecmedı masaj yaptım yok halada agrım var karnmda ıyıce dustu 4 parmak fılan asagıda bombos karnmn ustu vajınamda ıgne batması flnda hıssedıorum
dr mda yok ıznde napıcam bn yhaaa(((( ayaklarım şiş hıc ınmedı dunden berı
dus alırkende korktum suyum gelırse nası anlıcam dıe tuvalte gdıorum ama takıpdeyım sureklı acaba sancılar bolemı oluyokıııı nası anlıcam yhaaa
nşanm fln geleden acılmm olursa dgm baslarsa zaten bacak arasındakı kemıklerıme agrılar grıo sureklı bırbırıne gırıomus gbı hıssedıorum kemıklerımı(
kızlar ben dun den berı bel agrısı kasık agrısı cekıorum hele dun gece belımın agrısından oluyodum yha resmen banyo yaptım gecmedı masaj yaptım yok halada agrım var karnmda ıyıce dustu 4 parmak fılan asagıda bombos karnmn ustu vajınamda ıgne batması flnda hıssedıorum
dus alırkende korktum suyum gelırse nası anlıcam dıe tuvalte gdıorum ama takıpdeyım sureklı acaba sancılar bolemı oluyokıııı nası anlıcam yhaaa
nşanm fln geleden acılmm olursa dgm baslarsa zaten bacak arasındakı kemıklerıme agrılar grıo sureklı bırbırıne gırıomus gbı hıssedıorum kemıklerımı(
Allah yardimcin olsun canim
kuzum illaki o dr mı gitmen lazım öyle görünmek için başka dr gitsen canım bak ben birisinden duydum belden giren ağrılar kasıklara doğru olanlar erkek annelerinki olurmuşmuş bi git dr bide mayıs anneleriydi heralde nişanı gelmemişti ama doğum olmuş herkestede gelmeye bilir sancıların çoksa bi git derim
Nişan gelcek diye bi şey yok dogum için gelmeyebilir de..saol cnmm
ondan korkuyorum yha dgm baslarsa dıe( suan ble agrıo sabahta agrı saplandı kaldım olece oğlmn hareketlerını saymaya calısıorum ama oda hareket etmıo tatlı bseler mı yesem acaba yha offffffff ne yapsamkı
oyyy çok tatlı olmuş bu yaa.ellerine sağlık
çok sevimli olmuş bu canim yaaa
ellerine sağlık güzel olmuş
Maşallah maşallah temmuz annecikleri çok hamaratttt
cnm şikayetlerimiz birebir aynı korkma sancılar sık değil benim su kan yok e bebek hareketli.yani doğuma hazırlanıyor bence vücut.gevşet kendini.derin nefes al ver kasma vücudunu.olumlu düşün bebeğinle konuş.olacak artık bunlarkızlar ben dun den berı bel agrısı kasık agrısı cekıorum hele dun gece belımın agrısından oluyodum yha resmen banyo yaptım gecmedı masaj yaptım yok halada agrım var karnmda ıyıce dustu 4 parmak fılan asagıda bombos karnmn ustu vajınamda ıgne batması flnda hıssedıorum
sen eksiklerden bahsediyon bende çanta hazırlama konusunda sıkıntılıyım bir heycan sardı beni çantaya ne koysam diye teleş yapmaya başladım sanki yarın doğuma gidecekmişim gibi geliyor bana
canim erva unisex bi isim , her nekadar kız ismi gibi görünsede erkek ismi aslinda ,
benim kizim olsaydı zeynep berru yada zeynep berre olcakti ,
zeynep olan her isim güzel geliyo bana nedense
saol cnmm
ondan korkuyorum yha dgm baslarsa dıe( suan ble agrıo sabahta agrı saplandı kaldım olece oğlmn hareketlerını saymaya calısıorum ama oda hareket etmıo tatlı bseler mı yesem acaba yha offffffff ne yapsamkı
Nişan gelcek diye bi şey yok dogum için gelmeyebilir de..
Berra güzrl de berru yü sevmedim.. Emine Zeynep , Ayşe Zeynep , ahu Zeynep cok asillllll
cnm şikayetlerimiz birebir aynı korkma sancılar sık değil benim su kan yok e bebek hareketli.yani doğuma hazırlanıyor bence vücut.gevşet kendini.derin nefes al ver kasma vücudunu.olumlu düşün bebeğinle konuş.olacak artık bunlar
cnm bir başla gerisi gelirinş. önce bebeğinkileri ayarla sırayla
off cnm bilmiyorum yaa.zeynep ismide çok var çevremde.ben berra istiyorum sadece onu d -a kociş istemiyor
tatlı birşey ye yat bakalım hareket edecekmi ama sancıların çoğaldıysa dr git canım daha fazla bekleme istersen
ilk dogum, süreç ya ad işliyor. Sakin ol takip et kendini mutlaka belli eder zaten nişan gelmeyebilir dedim ama o olmazsa su oluyo o olmazsa başka bi şey korkma(( nası anlarımkı. dgmn basladıgınıııı off yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?