2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

(( nası anlarımkı. dgmn basladıgınıııı off yha

sakın ol öncelikle canım yaaa ağrıların olması zaten normal şeyler sen hareketlerini kontrol et çikolata meyve suyu ye iç sol tarafına yt bekle eğer etmiyorsa vakit kaybetmeden doktora git daha sabah kontrolumde doktor söyledi ağrılardan değilde bebek hareketsizliğinde korkarız o zaman vakit kaybetme gel dedi

kızlar tünaydın
dr a gidiyorum bakalım minik panda nasılmış
lütfen dua edin bize oğluş vaktinden önce gelmesin :18:

kızlar henüz doğurmadım... öyle miskinlik yapıyorum evde...dün gece alttan muayene esnasında sanırım biraz tahriş olmuş olacakki minik minik lekeler geldi... admencim sormuşsun ama acımadı... gece de adet sancısı gibi sancılarla uyudum... çok şiddetli dayanılmıycak gibi değildi... sabah uyandığımdada pedimi değiştirdim, şimdi onu tkip ediyorum lekelenme olucakmı diye... yine sancılarım var ama hafif hafif... şiddet artmayan... kızımın hareketleri de yerinde çok şükür... e bugün bi de anneannemiz gelicek kısmet olursa... akşam 21.00 gibi burda olurlar allah izin verirse... kızım o zamana kadar beklese kâfi bizim için... rahatım yani... biraz fazla heyecanlanıyorum ama yaklaştığımızı hissediyorum...

Zeynep e katılıyorum..
Çbu arada bence sen sonuna kadar bekliceksin bana hep öyle geliyo.. Son gün gitcen dogurcan gelcen

al benden de o kadar... içime hep şöyle doğuyo...öyle şiddetli sancılarım olmycak... böyle hafif ağrılarla doktora gittiğimzde 3-4 cm açılmayla beni yatırıcaklar sancım gelmiycek ve suni sancıyla doğum yapıcakmışım gibi hissediyorum hep...hayırlısı olsun bakalım...

Ufff ya 19 aylık oğlumun her tarafı sıcaktan isilik.. Yeni doğan bebeğim nasıl olacak bilmiyorum bu izmir sıcağında. Günde 2 kere banyo yaptırılıyo ve tek atletle dolanıyo evde yani

evt biz haziran anneleri doğum yaptık darısı sizin başınıza hiç heyecanlanmayın korkmayın ehrşy oldu bittiye geliyor miniğinizi kucağınıza alacağınızı düşünün.ama uykusuz günler sizi beklyr leyla gibi geziyorum ben uykuya doyamıyr insan..olsun sağlık olsun oğlumun canı sağ olsun..SİZEDE HAYIRLI SAĞLIKLI KOLAY DOĞUMLAR İNŞ.AMİN..

hava biraz serinken gidip saçlarımı düzleştiriyim bari
belki kızımız gelir bugün
hem annemle babamı da güzel karşılayayım bariii

he bu arada dün akşam sahilden yürüyüşten dönerken dr gitmiştik, kocamın kıçında bermuda şort - üzerinde t-shirt - ayağında parmak arası terlikler... bütün akşam yalvardı resmen... kızım bu akşam gelme... seni daha güzel bi şekilde karşılamak istiyorum diye... anladım ki doğum esnasında veya sonrasında iyi görünmek sadece annenin değil babanın da kaygısıymış

37+0 itibariyle bebeğin küveze alınma ihtimali çok düşükmüş... sarılık olmadığı sürece...

cnm seninle aramızda 3 gün var.Allahın izniyle kilosu solunumu ya da farklı bir durumunda sıkıntı çıkmazsa bu saatten sonra küveze almazlar inş. aklına getirme
Cok saolun kızlar. Ağzınızdan baş dalmıyor .. Gidip dogurup gelelim hemen inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…