cnm şikayetlerimiz birebir aynı korkma sancılar sık değil benim su kan yok e bebek hareketli.yani doğuma hazırlanıyor bence vücut.gevşet kendini.derin nefes al ver kasma vücudunu.olumlu düşün bebeğinle konuş.olacak artık bunlar
bnm kı oynmıo sankıı oğlm( yada bn hısstmıorum ne bılım yha evde tekım bde eşim 5 dk evde olurda cagrdgmda offf dun geceden berı agrıyınca korktum arada gelıodu kemıklerım oynuyodu yerınden agrm oluyodu gdıodu ( korkum bn anlamadan dgmn baslaması
(( nası anlarımkı. dgmn basladıgınıııı off yha
Ayol vakti gelmiş işte 16 gün kalmış maşallah ...kızlar tünaydın
dr a gidiyorum bakalım minik panda nasılmış
lütfen dua edin bize oğluş vaktinden önce gelmesin :18:
Kuzum doğurmamışsın
Biz de merak ettik seni maşallah Ayliz'e iyi beslenmişsin
Bekleyecek bu kızçe galiba son güne kadar...iÇerisi rahat
geldiBen sana birşey sormak isityorum hamile takviminin
altındaki cetvel,i nerden yapıyoruz çok hoşuma gitti de:26::26::44::44:
Zeynep e katılıyorum..
Çbu arada bence sen sonuna kadar bekliceksin bana hep öyle geliyo.. Son gün gitcen dogurcan gelcen
cnm şikayetlerimiz birebir aynı korkma sancılar sık değil benim su kan yok e bebek hareketli.yani doğuma hazırlanıyor bence vücut.gevşet kendini.derin nefes al ver kasma vücudunu.olumlu düşün bebeğinle konuş.olacak artık bunlar
bnm kı oynmıo sankıı oğlm( yada bn hısstmıorum ne bılım yha evde tekım bde eşim 5 dk evde olurda cagrdgmda offf dun geceden berı agrıyınca korktum arada gelıodu kemıklerım oynuyodu yerınden agrm oluyodu gdıodu ( korkum bn anlamadan dgmn baslaması
cnm uzan sessiz yere dinle bakalım karnını,bize haber ver.sen hissetmiyorsundur büyük ihtimal ya da uyuyor sıpacık =)
Kaç gün kala Erken dogum olmuyo bileniniz var mı bacılar
Daha tam 7 günüm var. İnşallah erken gelmez bu fingirdek ya38+0 dan sonrası normal süreç olarak kabul ediliyomuş...
37+6 ya kadar erken doğum diyolar...
38+0 dan sonrası normal süreç olarak kabul ediliyomuş...
37+6 ya kadar erken doğum diyolar...
Ay inşallah canım. Küveze koyma kriterleri ne acaba
Bu evrede doğan bebekler tam gelişmiş kabul edilir.cnm bak benim takvimde böyle yazıyor.bugün 37+0 ız
Bu evrede doğan bebekler tam gelişmiş kabul edilir.cnm bak benim takvimde böyle yazıyor.bugün 37+0 ız
37+0 itibariyle bebeğin küveze alınma ihtimali çok düşükmüş... sarılık olmadığı sürece...Ay inşallah canım. Küveze koyma kriterleri ne acaba
Ay inşallah canım. Küveze koyma kriterleri ne acaba
37+0 itibariyle bebeğin küveze alınma ihtimali çok düşükmüş... sarılık olmadığı sürece...
Cok saolun kızlar. Ağzınızdan baş dalmıyor .. Gidip dogurup gelelim hemen inşallah ..
cnm seninle aramızda 3 gün var.Allahın izniyle kilosu solunumu ya da farklı bir durumunda sıkıntı çıkmazsa bu saatten sonra küveze almazlar inş. aklına getirme
cnm iyi gelmedimi yogurt ?
bana dr demişti bide troysd die bi krem vermişti kaşindi ve yanma içn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?