2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Az önce çaycı bayan geldi odama , kızıda hamileymiş bi hastanenin telefon ve adresıne baktık ınternetten , yanımda dıkılıyodu ben yazdım verdım kagıda tam o anca gaz cıkardı kadınnnnnnnnnnnnnnn koptum yaaaaaaaaaa

Gelin gelin hepiniz doğurunca alın kızçelerinizi,,paşalarınızı bize gelin
Tanışalım kaynaşalımmmm ne güzel olur bol bol da yerizzzz
,

ohh sefamız olsun dün alışveriş yaptım biraz oğlum için o kadar güzel kız kıyafetleri vardıkı pijamalar bile süslü süslü heleki elbiselere bittim aklıma siz geldiniz o kadar almakta cok haklı kendini tutamıyordur dedim

inanmıyoum yuuuh....
koca kadnnn

Ufff ya 19 aylık oğlumun her tarafı sıcaktan isilik.. Yeni doğan bebeğim nasıl olacak bilmiyorum bu izmir sıcağında. Günde 2 kere banyo yaptırılıyo ve tek atletle dolanıyo evde yani
uzucum
Aynen ya kızım da isilik oldu bezin lastik kısmına denk gelen yerler ve beli, çok terliyo yavrum, daha önce poposi pişik olunca doktor bi merhem vermişti trosyd diye, onun prospektüsünü okudum özellikle bebek bezi isiliklerinde diye yazıyodu, ondan sürdüm iyi geldi kurutuyo, ben de sadece atletle bırakıyorum. bez bile bağlamadım ilk gün 3 saat filan, yerlere çiş yaptı hep :) ama yine tamamen geçmedi püff yazık heralde bazen batıyo kaşıyarak ağlıyo kuzum

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Ayy yazık tam kopamamışsındır da içinde patlamıştır
Kadına da yazık kız mancup olmuştur,,:)

cok haklısın canım benimde oğlumun kafası büyük en güzeli çok bilmemek benim doktorum cok girmiyo boy kilo işerine gelişimi iyi diyor kilosunu bazen soyluyor cok kurcalamıyor cok sukur

2 hafta önce hastanede yattığımda yapmışlardı banada sancım çımıştı tedbir amaçlı yaptılar. cuma günüydü haftasonu yat dinlen dedi sonrasında
Kaç gün kala Erken dogum olmuyo bileniniz var mı bacılar
dünki kontrolümde yani 36+0 da doğsada artık erken doğum sayılmaz dedi doktorum:18::18:
frenler tutmadı herhalde. dünki kurufasulyemidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…