ne zaman verdi o ilacı sana canım hamilelikte mi
Ay inşallah canım. Küveze koyma kriterleri ne acaba
Cok saolun kızlar. Ağzınızdan baş dalmıyor .. Gidip dogurup gelelim hemen inşallah ..
,
Gelin gelin hepiniz doğurunca alın kızçelerinizi,,paşalarınızı bize gelin
Tanışalım kaynaşalımmmm ne güzel olur bol bol da yerizzzz
Az önce çaycı bayan geldi odama , kızıda hamileymiş bi hastanenin telefon ve adresıne baktık ınternetten , yanımda dıkılıyodu ben yazdım verdım kagıda tam o anca gaz cıkardı kadınnnnnnnnnnnnnnn koptum yaaaaaaaaaa
uzucumUfff ya 19 aylık oğlumun her tarafı sıcaktan isilik.. Yeni doğan bebeğim nasıl olacak bilmiyorum bu izmir sıcağında. Günde 2 kere banyo yaptırılıyo ve tek atletle dolanıyo evde yani
Kaç gün kala Erken dogum olmuyo bileniniz var mı bacılar
Az önce çaycı bayan geldi odama , kızıda hamileymiş bi hastanenin telefon ve adresıne baktık ınternetten , yanımda dıkılıyodu ben yazdım verdım kagıda tam o anca gaz cıkardı kadınnnnnnnnnnnnnnn koptum yaaaaaaaaaa
ayyy valla başlıcam bu ultrason ölçülerine heeee....çok bilmek de insanı daha çok strese sokuyor...yok onun kafası önde diğerinin bacağı geride bilmem ne....çok ayrıntı kafa yoruyor...eskiden ne güzelmiş annelerimiz stressiz doğum yapıyormuş....tamam o zamand a kötüymüş hiçbir şey bilmemek ama....
ya ben 22.haftadayken kendi doktoruma gittim 22 cm demişti bebeğim için
3 gün sonra perinataloga gittim 25 cm dedi...doktora dedim ki 3 gün içinde 3 cm mi uzadı bu çocuk dedim...yok dedi o anki duruşu pozisyonu çok önemli dedi..ultrason net bilgi vermez dedi yanılmaya payı büyük dedi....1 saat sonra yine bakalım başka değer çıkar dedi....ben de gittiğimde mesela doktoruma bana bir rakam veriyor düşük çıkıyor eşime diyorum bu kesin yanlış bence daha uzun daha kilolu diyorum...tmm bir daha doktora gitmeyelim sen elinle bakara kontrol et diye dalga geçiyor :):)ama bence öyle..çünkü mesela benim bebeğim oturur durumda makat gelişten dlayı..bacakları bağdaş şekilde sanırım..onun boyunu makine nasıl net ölçebilir ki....
ayy yazık tam kopamamışsındır da içinde patlamıştır
Kadına da yazık kız mancup olmuştur,,:)
Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
2 hafta önce hastanede yattığımda yapmışlardı banada sancım çımıştı tedbir amaçlı yaptılar. cuma günüydü haftasonu yat dinlen dedi sonrasındagünaydınn canlar biz geldik doktordan haberlerimş verewyim de geçmişi öyle okuyacasğımmm
çok şükür boynunda olan kordonu gözükmedi bu sefer çözülmüş galibba doğum pozisyonun da yine ama yine suyumuz sınırda yine bide erken dooğum bkliyor benden ondan ciğer geliştirici iğne verdi ikisini gelirken vurulduk ikisi de 12 saat sonra gece 11 de vurulacağız
kilomuzda 3060 gr olmuş boyuna yine uzun olacask annesi dedi söylemedi:)
yaa bu iğneyi vurunan var mı hiç okumadım burda bide iğneyi vurulduktan sonra özellikle 2 gün hiç kalkmadan yat dedi bu ne alaka anlamadım
dünki kontrolümde yani 36+0 da doğsada artık erken doğum sayılmaz dedi doktorum:18::18:Kaç gün kala Erken dogum olmuyo bileniniz var mı bacılar
frenler tutmadı herhalde. dünki kurufasulyemidir nedirAz önce çaycı bayan geldi odama , kızıda hamileymiş bi hastanenin telefon ve adresıne baktık ınternetten , yanımda dıkılıyodu ben yazdım verdım kagıda tam o anca gaz cıkardı kadınnnnnnnnnnnnnnn koptum yaaaaaaaaaa
Nişan gelcek diye bi şey yok dogum için gelmeyebilir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?