2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kız kurufasulyeyi unutmustum ben tamamennnnnn ondanda olabilir

Kıyamam ya biz de bepanthol kullanıyoruz kaşınıyo ya Rum ya

Yarın tam 37 oluyor inşallah 3 kilo da olmuşsa sorun yoktur yani

kızlar yaa benim oğlan ustten alttan fena ittiriyor sankı afedersiniz ama vajenim yerinden kopacak ,ayrıca yeni doğum yapan arkadasımın ne suyu gelmiş nede nişanı gelmiş sadece sancıları olmus,

Bebo
hayırlı uğurlu kısmeti bol mutlu bi evladın olsun. Vatana millete hayırlar işlesin.. Hep gülmekten gözyaşı döksün insallak

bebooo gözünaydın cnm bol emen bol uyuyan hayırlı bir evlat olsun inşşşşşşşş.

geçmişe bakamadım ofisteyim rica etsem bana tarifi gönderebilir misin canım

hımmm anladım canım demek iğneden sonra yatmak lazım neyse bizde yatarız zaten başka ne yapıyoruz ki :) doktorumda bana 2 hafta daha durursa sonrası sıkıntı olmaz dedi zaten 3 kilo olmuş oğluşum hayırlı zamanda gelsin inş.

kızlar yaa benim oğlan ustten alttan fena ittiriyor sankı afedersiniz ama vajenim yerinden kopacak ,ayrıca yeni doğum yapan arkadasımın ne suyu gelmiş nede nişanı gelmiş sadece sancıları olmus,

Benim de suyum da gelmemişti nişan da... sancım başladı 4 saat evde bekledim 8 dk ya filan düşünce aralıklar doktoru aradım, çünkü hastane 1 saat mesafedeydi. o da yavaş yavaş gelin demişti. hastaneye gittik sancım kesilmişti, hemşireler bana yalancı gözüyle bakmıştı sinir olmuştum. neyse sonra yine başladı sancılar ama inatçı kızım bi aşağıya inmedi hala da saolsun biraz inatçıdır kendileri :) hatta kesemi de doktor patlatmıştı diye hatırlıyorum. Bu arada suyun önceden gelmesi pek iyi değil zaten, doğumla beraber gelince doğumu da kolaylaştırırmış çünkü.

geçmişe bakamadım ofisteyim rica etsem bana tarifi gönderebilir misin canım

Bayatlamayan, pofuduk poğaça ! | Yemek ve Biz

bu linkte var canım tarif, şekeri istersen bi kaşık da koyabilirsin, bir tatlı kaşığı da tuz. Hafif tatlımsı seviyosan 2 kaşaık şeker koy.

RNA TASARIM

Son düzenleme:
Ayy bişiler yapsam yaa sabah kalktığımdan beri mal gibi oturuorum pc karşısında,,karşımda da vantilatör.sıkıldııımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…