2 hafta önce hastanede yattığımda yapmışlardı banada sancım çımıştı tedbir amaçlı yaptılar. Cuma günüydü haftasonu yat dinlen dedi sonrasında
dünki kontrolümde yani 36+0 da doğsada artık erken doğum sayılmaz dedi doktorum:18::18:
Frenler tutmadı herhalde. Dünki kurufasulyemidir nedir
Kıyamam ya biz de bepanthol kullanıyoruz kaşınıyo ya Rum yauzucum
Aynen ya kızım da isilik oldu bezin lastik kısmına denk gelen yerler ve beli, çok terliyo yavrum, daha önce poposi pişik olunca doktor bi merhem vermişti trosyd diye, onun prospektüsünü okudum özellikle bebek bezi isiliklerinde diye yazıyodu, ondan sürdüm iyi geldi kurutuyo, ben de sadece atletle bırakıyorum. bez bile bağlamadım ilk gün 3 saat filan, yerlere çiş yaptı hep :) ama yine tamamen geçmedi püff yazık heralde bazen batıyo kaşıyarak ağlıyo kuzum
Eki Görüntüle 744266 keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
Canım yarın gel dedi Cumartesi gitcem bebek cok güzel hareketli sancı da yok baya da yukarda cünkücanım pembe bi akıntın gelmişti aradın mı doktorunu acabe nasılsın
Yarın tam 37 oluyor inşallah 3 kilo da olmuşsa sorun yoktur yani2 hafta önce hastanede yattığımda yapmışlardı banada sancım çımıştı tedbir amaçlı yaptılar. cuma günüydü haftasonu yat dinlen dedi sonrasında
dünki kontrolümde yani 36+0 da doğsada artık erken doğum sayılmaz dedi doktorum:18::18:
frenler tutmadı herhalde. dünki kurufasulyemidir nedir
Canım yarın gel dedi Cumartesi gitcem bebek cok güzel hareketli sancı da yok baya da yukarda cünkü[/QUOTE
zamanında gelsin insallh kuzucunbenim karnımda iyiyce yukarda hic bosluk yok midemle
Kızlar tarifi denedim acayip güzel bişey oldu bu poçalar :))) aynı pastane poğcası gıbı :))ben bu sene pastacılık kursuna gıttım pastane pocası falan vs tum poçaları denedık bu tarıf de hem kolay hem lezzetli hemde pratık :))bol bol yapıp atacagım buzluga bende
2 hafta önce hastanede yattığımda yapmışlardı banada sancım çımıştı tedbir amaçlı yaptılar. cuma günüydü haftasonu yat dinlen dedi sonrasında
frenler tutmadı herhalde. dünki kurufasulyemidir nedir
kızlar yaa benim oğlan ustten alttan fena ittiriyor sankı afedersiniz ama vajenim yerinden kopacak,ayrıca yeni doğum yapan arkadasımın ne suyu gelmiş nede nişanı gelmiş sadece sancıları olmus,
geçmişe bakamadım ofisteyim rica etsem bana tarifi gönderebilir misin canım
kız kurufasulyeyi unutmustum ben tamamennnnnn ondanda olabilir
evet canımmnisayy kızının adını sare'mi koyucaksın :)
eveettYarın tam 37 oluyor inşallah 3 kilo da olmuşsa sorun yoktur yani
poğaça yap sende gelenek oldu baksanaAyy bişiler yapsam yaa sabah kalktığımdan beri mal gibi oturuorum pc karşısında,,karşımda da vantilatör.sıkıldııımmmmmmmmm
Ayy bişiler yapsam yaa sabah kalktığımdan beri mal gibi oturuorum pc karşısında,,karşımda da vantilatör.sıkıldııımmmmmmmmm
Ayy bişiler yapsam yaa sabah kalktığımdan beri mal gibi oturuorum pc karşısında,,karşımda da vantilatör.sıkıldııımmmmmmmmm
poğaça yap sende gelenek oldu baksana
poğaça yap sende gelenek oldu baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?