2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin

Sorma ya hiç aklımda olmayan şeyler yapıorum burdaki hatunlar yüzündenPoğaça da derinden derinden tırmalamaya başladı beynimi,,beni de yap benide yap dieTam karar vermedim ama

Aynen ömründe yufkaya dokunmamış insan börek sardı attı buzluğa Poğaça aşar beni heralde ama aklımdan geçmiyor değil

elektrik gitti , pc ler calisio sadece jenerator var ama klimam calismiyo hep senin nazarin degdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olleyy yuppii yabadabaduuuuuyaşasın kötülükk... al eline yelpaze salla dur ben gibi tabi kliman olunca yelpazende yoktur senin
Sorma ya hiç aklımda olmayan şeyler yapıorum burdaki hatunlar yüzündenPoğaça da derinden derinden tırmalamaya başladı beynimi,,beni de yap benide yap dieTam karar vermedim ama
yap bakalım vakit geçer en azından bende aldım tarifi izin başlayınca sıkılırsam edeceemmm

Son düzenleme:

yok canim ya arada gegirio :))) tarzı buu

Ay ben onun tarzını...yenidoğanken kalıcı kolik olmuş abla...Aklıma geldi bir toplantıda çok kokoş bir ingiliz abla karizmayı yerlebir etmişti.Sessizlik anında sunum dinlerken offf çok fenaydı

Kızlar merhaba, doğum tarihimiz bugün kararlaştırıldı. 3 Temmuz saat 16'da oğlumu inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alacağım kucağıma. Benim gibi ters bebeği olanlar vardı. Doktorum bugün bilgi verdi. Kalça çıkığı olan bebekleri araştırmışlar ve ters bebeklerin daha fazla kalça çıkığı ile doğduğu ortaya çıkmış. Bebek doğduktan sonra eğer doktorun kalça ultrasonunu atlarsa mutlaka yapılmasını iste dedi. Baştan fark edilirse sorunsuz atlatırsınız diye uyardı. Ben öyle bir durum olmayacakmış gibi düşünüyorum (iyi düşün iyi olsun) ama bu şekilde bebek bekleyenlerin de konudan haberi olsun istedim.

Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
aminn inşallah. gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda düzelir
Benim eşim gaz maskesi alacakmış bana karşı direniş e geçecekmiş.Anlıyorum kadıncağızı üşüttü mü ne
yaa sorma o dert bende de var eşim odaya girio öff pöff diyorum kızın yaptıdoğunca ne yapacaksın bakalım dio

Ümitsizim bu konudaKendi beğendiği isim olsun diye bekliorus ,çok demokratik bi aile olcass biz bi kere ,,hıh

Ya sen süpersin yaa Bu arada o poğaça harbi güzel denemeye değer :) isim konusunda da yardımcı olur mu bilmem ama biz bebişe isim düşünürken eşim yüksek sesle ve sinirli ses tonuyla ismi söylüyodu. sonra yok be bu olmaz çok ince çıkıyo ses doğru düzgün sinirlenilmiyo diye beğenmiyodu :) Neymiş kızcaa zaman çocuuna düzgün kızmak istiyomuş :) Mesela erkek olsaydı ismi TOLGA olcaktı, çok tok çıkıomuş ağızdan, güzel sinirlenebilirmiş , ''TOLGA yapma bakayaım hıııı'' gibi :) Bu da bi yöntem yani...

Merhaba uyarı için teşekkürler...Merak ettim ters gelen bebekler zaten sezeryanla alın mıyor mu? Bu durumda bu ultrasona gerek var mıymış?

ayyy... bende gittim sıkıntıdan banyoda takıldım biraz...
yüzüme maske yaptım... dişlerimi fırçaladım (belki 10 dk) sonra saçlarımı düzleştirdimmm

Merhaba uyarı için teşekkürler...Merak ettim ters gelen bebekler zaten sezeryanla alın mıyor mu? Bu durumda bu ultrasona gerek var mıymış?

Evet sezeryanla alınıyor. Ama anne karnında duruşları kalça çıkığına sebep olabiliyormuş. Benim ki 4 ayı geçti aynı pozisyonda poposunun üzerinde duruyor. Belki de ondan kaynaklı olabilir.

Evet sezeryanla alınıyor. Ama anne karnında duruşları kalça çıkığına sebep olabiliyormuş. Benim ki 4 ayı geçti aynı pozisyonda poposunun üzerinde duruyor. Belki de ondan kaynaklı olabilir.

O halde her halukarda uzun süre bu durumdaki bebekler için ultrason önlemi almak mantıklı .Saol tatlım sanada hayırlı doğumlar dilerim.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın innnşallah

Tuğçe
gözün aydın canımmm Mısır patlağı gibi dökülmeye başladık kızlar birer birer

muğlaaşığı seninde gözün aydın tarihin belli olmuş,kavuşmaya az kaldıı...

yelpazem yokta A4 'den yaptik

muglaasigi hadi hayirlisi ile kucagina alirsin ins. canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…