evde olsam mal gibi otursam pc ve tv karsisindaaaaaaaaaaaaaaaa
Oğluşuna isim bul annesi
kız kurufasulyeyi unutmustum ben tamamennnnnn ondanda olabilir
Benim eşim gaz maskesi alacakmış bana karşı direniş e geçecekmiş.Anlıyorum kadıncağızı üşüttü mü ne
Sorma ya hiç aklımda olmayan şeyler yapıorum burdaki hatunlar yüzündenPoğaça da derinden derinden tırmalamaya başladı beynimi,,beni de yap benide yap die Tam karar vermedim ama
olleyy yuppii yabadabaduuuuuelektrik gitti , pc ler calisio sadece jenerator var ama klimam calismiyo hep senin nazarin degdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yap bakalım vakit geçer en azından bende aldım tarifi izin başlayınca sıkılırsam edeceemmmSorma ya hiç aklımda olmayan şeyler yapıorum burdaki hatunlar yüzündenPoğaça da derinden derinden tırmalamaya başladı beynimi,,beni de yap benide yap die Tam karar vermedim ama
yok canim ya arada gegirio :))) tarzı buu
Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
aminn inşallah. gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda düzelirBiraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
yaa sorma o dert bende de var eşim odaya girio öff pöff diyorum kızın yaptıBenim eşim gaz maskesi alacakmış bana karşı direniş e geçecekmiş.Anlıyorum kadıncağızı üşüttü mü ne
Ümitsizim bu konuda Kendi beğendiği isim olsun diye bekliorus ,çok demokratik bi aile olcass biz bi kere ,,hıh
Kızlar merhaba, doğum tarihimiz bugün kararlaştırıldı. 3 Temmuz saat 16'da oğlumu inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alacağım kucağıma. Benim gibi ters bebeği olanlar vardı. Doktorum bugün bilgi verdi. Kalça çıkığı olan bebekleri araştırmışlar ve ters bebeklerin daha fazla kalça çıkığı ile doğduğu ortaya çıkmış. Bebek doğduktan sonra eğer doktorun kalça ultrasonunu atlarsa mutlaka yapılmasını iste dedi. Baştan fark edilirse sorunsuz atlatırsınız diye uyardı. Ben öyle bir durum olmayacakmış gibi düşünüyorum (iyi düşün iyi olsun) ama bu şekilde bebek bekleyenlerin de konudan haberi olsun istedim.
Merhaba uyarı için teşekkürler...Merak ettim ters gelen bebekler zaten sezeryanla alın mıyor mu? Bu durumda bu ultrasona gerek var mıymış?
Evet sezeryanla alınıyor. Ama anne karnında duruşları kalça çıkığına sebep olabiliyormuş. Benim ki 4 ayı geçti aynı pozisyonda poposunun üzerinde duruyor. Belki de ondan kaynaklı olabilir.
Ya sen süpersin yaaBu arada o poğaça harbi güzel denemeye değer :) isim konusunda da yardımcı olur mu bilmem ama biz bebişe isim düşünürken eşim yüksek sesle ve sinirli ses tonuyla ismi söylüyodu. sonra yok be bu olmaz çok ince çıkıyo ses doğru düzgün sinirlenilmiyo diye beğenmiyodu :) Neymiş kızcaa zaman çocuuna düzgün kızmak istiyomuş :) Mesela erkek olsaydı ismi TOLGA olcaktı, çok tok çıkıomuş ağızdan, güzel sinirlenebilirmiş , ''TOLGA yapma bakayaım hıııı'' gibi :) Bu da bi yöntem yani...[/QUO
HAhahaaaa,iiymiş
Benim eşiminde değişik beğenmeme yöntemleri var evet ,mesela eymen ismini söylemiştim,neymiş o öyle hey man der gibiymiş:):)Çağan dedimm onada o ne seslenirken çaaaannn der gibi dedi,,ve bunun gibi aklıma gelmeyen bisürü şey..Bakalım ya
Poğaça güsel de benim bi içimden gelip haydii bismillah demem lasım yoksa zoorrr
olleyy yuppii yabadabaduuuuuyaşasın kötülükk... al eline yelpaze salla dur ben gibi tabi kliman olunca yelpazende yoktur senin
yap bakalım vakit geçer en azından bende aldım tarifi izin başlayınca sıkılırsam edeceemmm
Kızlar merhaba, doğum tarihimiz bugün kararlaştırıldı. 3 Temmuz saat 16'da oğlumu inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alacağım kucağıma. Benim gibi ters bebeği olanlar vardı. Doktorum bugün bilgi verdi. Kalça çıkığı olan bebekleri araştırmışlar ve ters bebeklerin daha fazla kalça çıkığı ile doğduğu ortaya çıkmış. Bebek doğduktan sonra eğer doktorun kalça ultrasonunu atlarsa mutlaka yapılmasını iste dedi. Baştan fark edilirse sorunsuz atlatırsınız diye uyardı. Ben öyle bir durum olmayacakmış gibi düşünüyorum (iyi düşün iyi olsun) ama bu şekilde bebek bekleyenlerin de konudan haberi olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?