2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba hanımlaar:) Sanırım temmuzun ilk annesi ben olucam durum onu gösteriyor:) Bizim ufaklığın yarın 40ı bitiyor. Doktorum bebeği riske atmamak için doğumu suni sancıyla başlatmayı düşünüyor. Ben bikaç gün daha beklesem diyordum ama bebeği sıkıntıya sokmaktan kakasını yapmasından korkuyorum. Görümcelerim bikaç gün bekle gitme demişlerdi o a kafamı karıştırmıştı ama bugün tesadüfen görümcem doktorumla konuşmuş onu da kandırmış doktorum. Pazartesi bi gidelim bakalım diye aradı bende randevumu aldım. İnşallah sonu sezeryanla bitmek zorunda kalmaz ama hayırlısı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızzzz sus DURU'nun anası duymasın zaten zor duruyor uzun süredir
birşey almadı kızçesine
Tutamıyorum netteki bebiş kıyafetleri satan sitelere bakmıyorum
İçim kımıl kımılŞimdi evdeki dekorasyona sardımmm

ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18:
hadi hayırlısı olsun... ben ne annesi olucam acabaa

Ayyyy doğuranlar,doğum tarihi alanlar olmuş:18::18::18:
Hayyyy maşallah hepinize.Biz de iyiyiz bekliyoruz işte
Temizlendik ve geldik artık herşeyimizle hazırız...Yarın da Mega Medipole
kursa gitcem doğum uzmanları,çocuk doktorları gelecekmiş
Defterimi,kalemimi hazırlayayım çok heyecanlandım üniversiteden
kalan not tutma sevdası yarın da sürecek gibime benziyor
Beklemek ne kadar zor ALLAH'ım.Heşreyin bir zamanı vardır ama
ne bileyim işte bir an önce kavuşmak istememiz de normal diye düşünüyorum

allaa allaaa
sen burayı görmüşmüydün acabaaa
https://www.facebook.com/KokosTokalar?directed_target_id=0

Son düzenleme:
kzıçelerim
gittik geldik biz
geçen hafta 3750 kg olan oğluşum bu hafta 3500 küsür çıktı dr ult böyle işte sonuçlar değişir dedi
sancım yüzde 30 yani yok denicek kadar az suyum falan iyimiş
bizim oğluşun gelmesine var yani
şimdi çamaşır odasını toparlim oğluşun dolabını yerleştirip yemek işine bakmam lazım

hoşgeldin canim ,
gözün aydinnn tombik oglunnnn dogana kadar 4 kilo olmasin

maşallah suphanallah

haziran ortasından beri beklioz

içimden bi his temmuz 10 gibi dio

ayyy içindeki sesi yiyim senin
2 temmuzda 40+0 oluyoruz... e doktor zaten 1 hafta daha bekliycez diyo... bu da yapıyo 41+0 yani 9 temmuzz
yani normal şartlarda gelmezse seve seve 9 temmuzda suni sancıyla başlatılabilir doğummm

ben hesap yapmamiştim sadece öle geldi içimden yazdim

Yıkanmak büyük küçük hepimizin rahatlaması, temizlenmesi, vücut mikroplarından arınması, cildin nefes alması ve daha birçok hususta sağlığa ve bedene faydası bulunan bir durumdur. Ancak bebeklerin ciltleri hassas olduğundan, hastalıklara daha çabuk yakalandıklarından ve üşütme risklerinin yetişkinlere göre daha yüksek olduğundan pek çok anne adayı bebeğini yıkamaktan korkar. Peki uzmanların bu konudaki görüşleri nelerdir, bebekler kaç günde bir yıkanmalıdır?

Yeni Doğan Bebek Kaç Günde Yıkanmalı?

Uzmanlar ise bebeklerin gün aşırı yıkanmasında bir sorun olmayacağını, hatta yaz aylarında her gün yıkanmaları konusunda önerilerde bulunmaktalar. Yeni doğan bebeklerin 6 ay boyunca her gün yıkanmasını öneren uzmanlar, hassas ciltlere sahip olan bebeklerin ya da annenin yoğun iş temposu içinde olması durumunda iki güne bir yıkanmasının da sorun yaratmayacağının altını çizmekteler. Bebeklerin yıkanma sıklığı en fazla üç günde bir olmalıdır. Üç günden sonra mutlaka bebekler yıkanmalıdır.

Bebeklerin yıkanma süreleri kadar yıkanma zamanları da önemlidir. İlk altı ay boyunca bebekler beslemeden önce ya da besledikten 1-1,5 saat sonra yıkanmalıdır. Bebeğinizi yıkadıktan sonra ona masaj yapmalı ve mutlaka emzirmelisiniz. Böylece daha rahat bir uyku çekecek, kendini güvende ve huzurlu hissedecektir.

Sancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence

Son düzenleme:
ve bende nihayet börek yapıp attım dondurucuyaa :)))
hamarat hatunlar beni de gaza getirdi , taze taze yufkacıdan yufkaları alıp sarıp sarıp attım buzluğa :))) ama belimde ağrımadı değil:)))

buarada kızlar benim oğlan sabah 6da bi uyandırdı beni,yat yatabilirsen 9a kadar uyuyamadım çok hareket ediyo ,
böbreklerime mideme acayip dayanıp vuruyo ve resmen acıtıyoo :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…