güzel anne burdan yapabilirsin...
Lilypie - Maternity & Pregnancy Development Stage tickers
,
ohh sefamız olsundün alışveriş yaptım biraz oğlum için o kadar güzel kız kıyafetleri vardıkı pijamalar bile süslü süslü heleki elbiselere bittim aklıma siz geldiniz o kadar almakta cok haklı kendini tutamıyordur dedim
Merhaba hanımlaar:) Sanırım temmuzun ilk annesi ben olucam durum onu gösteriyor:) Bizim ufaklığın yarın 40ı bitiyor. Doktorum bebeği riske atmamak için doğumu suni sancıyla başlatmayı düşünüyor. Ben bikaç gün daha beklesem diyordum ama bebeği sıkıntıya sokmaktan kakasını yapmasından korkuyorum. Görümcelerim bikaç gün bekle gitme demişlerdi o a kafamı karıştırmıştı ama bugün tesadüfen görümcem doktorumla konuşmuş onu da kandırmış doktorum. Pazartesi bi gidelim bakalım diye aradı bende randevumu aldım. İnşallah sonu sezeryanla bitmek zorunda kalmaz ama hayırlısı artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18:
hadi hayırlısı olsun... ben ne annesi olucam acabaa
ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18:
hadi hayırlısı olsun... ben ne annesi olucam acabaa
Ayyyy doğuranlar,doğum tarihi alanlar olmuş:18::18::18:
Hayyyy maşallah hepinize.Biz de iyiyiz bekliyoruz işte
Temizlendik ve geldik artık herşeyimizle hazırız...Yarın da Mega Medipole
kursa gitcem doğum uzmanları,çocuk doktorları gelecekmiş
Defterimi,kalemimi hazırlayayım çok heyecanlandım üniversiteden
kalan not tutma sevdası yarın da sürecek gibime benziyor
Beklemek ne kadar zor ALLAH'ım.Heşreyin bir zamanı vardır ama
ne bileyim işte bir an önce kavuşmak istememiz de normal diye düşünüyorum
yok anasının gözü :18::18::18:
kzıçelerim
gittik geldik biz
geçen hafta 3750 kg olan oğluşum bu hafta 3500 küsür çıktı dr ult böyle işte sonuçlar değişir dedi
sancım yüzde 30 yani yok denicek kadar az suyum falan iyimiş
bizim oğluşun gelmesine var yani
şimdi çamaşır odasını toparlim oğluşun dolabını yerleştirip yemek işine bakmam lazım
haziran ortasından beri beklioz
içimden bi his temmuz 10 gibi dio
ayyy içindeki sesi yiyim senin
2 temmuzda 40+0 oluyoruz... e doktor zaten 1 hafta daha bekliycez diyo... bu da yapıyo 41+0 yani 9 temmuzz
yani normal şartlarda gelmezse seve seve 9 temmuzda suni sancıyla başlatılabilir doğummm
Ya sen süpersin yaaBu arada o poğaça harbi güzel denemeye değer :) isim konusunda da yardımcı olur mu bilmem ama biz bebişe isim düşünürken eşim yüksek sesle ve sinirli ses tonuyla ismi söylüyodu. sonra yok be bu olmaz çok ince çıkıyo ses doğru düzgün sinirlenilmiyo diye beğenmiyodu :) Neymiş kızcaa zaman çocuuna düzgün kızmak istiyomuş :) Mesela erkek olsaydı ismi TOLGA olcaktı, çok tok çıkıomuş ağızdan, güzel sinirlenebilirmiş , ''TOLGA yapma bakayaım hıııı'' gibi :) Bu da bi yöntem yani...[/QUO
HAhahaaaa,iiymiş
Benim eşiminde değişik beğenmeme yöntemleri var evet ,mesela eymen ismini söylemiştim,neymiş o öyle hey man der gibiymiş:):)Çağan dedimm onada o ne seslenirken çaaaannn der gibi dedi,,ve bunun gibi aklıma gelmeyen bisürü şey..Bakalım ya
Poğaça güsel de benim bi içimden gelip haydii bismillah demem lasım yoksa zoorrr
hahahahcbhsdbcj cjsfdhvbafvhj gülmekten işte böyle sesler çıkardımBu kocaların kafası hep aynı mı çalışıyo yawf :) bulunan isimleri beğenmezler kendileri de bi isim bulmazlar :)
Sancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence
Cok farklı yaGel Ahuuu Gelll Gelll Gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?