ve bende nihayet börek yapıp attım dondurucuyaa :)))
hamarat hatunlar beni de gaza getirdi , taze taze yufkacıdan yufkaları alıp sarıp sarıp attım buzluğa :))) ama belimde ağrımadı değil:)))
buarada kızlar benim oğlan sabah 6da bi uyandırdı beni,yat yatabilirsen 9a kadar uyuyamadım çok hareket ediyo ,
böbreklerime mideme acayip dayanıp vuruyo ve resmen acıtıyoo :S:S
Cok farklı ya
ilk doğumum hiç bi şeyim yokken tüm suyumun 38+2 de boşalması ile olmuştı
bu cok cok farklı
Kızlar merhaba, doğum tarihimiz bugün kararlaştırıldı. 3 Temmuz saat 16'da oğlumu inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alacağım kucağıma. Benim gibi ters bebeği olanlar vardı. Doktorum bugün bilgi verdi. Kalça çıkığı olan bebekleri araştırmışlar ve ters bebeklerin daha fazla kalça çıkığı ile doğduğu ortaya çıkmış. Bebek doğduktan sonra eğer doktorun kalça ultrasonunu atlarsa mutlaka yapılmasını iste dedi. Baştan fark edilirse sorunsuz atlatırsınız diye uyardı. Ben öyle bir durum olmayacakmış gibi düşünüyorum (iyi düşün iyi olsun) ama bu şekilde bebek bekleyenlerin de konudan haberi olsun istedim.
gelmesin yaa 22 si dio benimkide 25 :18::18::18:nayırr az daha dursun ben daha evin keyfini çıkaramadımSancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence
sigara böreği şeklindemi sarıyorsunuz hatunlar yufkanın içine peynirmi koyuyorsunuz sadece çıkarınca kızartacakmısınız fırındamı yapacaksınız cahillik zor zanaatve bende nihayet börek yapıp attım dondurucuyaa :)))
hamarat hatunlar beni de gaza getirdi , taze taze yufkacıdan yufkaları alıp sarıp sarıp attım buzluğa :))) ama belimde ağrımadı değil:)))
buarada kızlar benim oğlan sabah 6da bi uyandırdı beni,yat yatabilirsen 9a kadar uyuyamadım çok hareket ediyo ,
böbreklerime mideme acayip dayanıp vuruyo ve resmen acıtıyoo :S:S
Aynen ömründe yufkaya dokunmamış insan börek sardı attı buzluğaPoğaça aşar beni heralde ama aklımdan geçmiyor değil
Adet sancısı gibi tüm kasıklarını kaplıyor adetin ilk günü olur ya. Giderek artıya sonra sönüyo yavaş yavaş sancısancı dediğin nerenden vuruyo peki... nasıl bi ağrı?... bide derler ki kız bebekle erkek bebeğin belirtileri farklı olurmuş...
Adet sancısı gibi tüm kasıklarını kaplıyor adetin ilk günü olur ya. Giderek artıya sonra sönüyo yavaş yavaş sancı
işin kötü tarafı yarın eşim istanbul a gidiyo günü birlik
yapayalnız dogurmasam iyiydi
Sancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence
Maşallah ahu ismi çok güzel :)
bende dünya kadar börek attım... ki uğraşamam derken.... ama şimdilerde poğça yapma hayalim de var... malzemeler hazır ama gözüm kesmiyo onu yoğurmaya... annem gelsin hayırlısıyla bu akşam da... yarın falan yaparız artık birlikte...
gelmesin yaa 22 si dio benimkide 25 :18::18::18:nayırr az daha dursun ben daha evin keyfini çıkaramadım
sigara böreği şeklindemi sarıyorsunuz hatunlar yufkanın içine peynirmi koyuyorsunuz sadece çıkarınca kızartacakmısınız fırındamı yapacaksınız cahillik zor zanaat
Adet sancısı gibi tüm kasıklarını kaplıyor adetin ilk günü olur ya. Giderek artıya sonra sönüyo yavaş yavaş sancı
benimde niyetim var poğaçaya:)) kaçıncı sayfadaydı tarifi yaaa,yada bana poğacanın tarifini bi copy paste yapsanız :))))
akşama kız kardeşime yoğurtıyim bende :)))
benimde niyetim var poğaçaya:)) kaçıncı sayfadaydı tarifi yaaa,yada bana poğacanın tarifini bi copy paste yapsanız :))))
akşama kız kardeşime yoğurtıyim bende :)))
ben sigara böreği şeklinde sardım,10 lu 12 li şekilde buzdolabı poşetlerine doldurdum cnm :)))
bnmde elimden gelen budur,aslında hiç böyle bi niyetim yoktu ama kıskandım hatunlardan :)))
Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyoKarnımı sevmiyor. Offff..
aaa oldumu hiç sen neden gitmiyorsun gitmen lazımAdet sancısı gibi tüm kasıklarını kaplıyor adetin ilk günü olur ya. Giderek artıya sonra sönüyo yavaş yavaş sancı
babalar anneler gibi olamayabiliyo....
buna takılma... doğmasını bekle... gör bak kucağından indirmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?