2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm

nazar:

Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyo Karnımı sevmiyor. Offff..

Benim eşimde ayynı karnıma dokunmuyo bile korkuyor.. Dr.a bile benimle gelmiyor hiç merak heyecan yok.. zaten ilk kızımda da öyleydi o zamanlar üzülüyordum şimdi umursamıyorum kendi bilir.. daha doğsun 1 ay doğru düzgün kucağına bile almaz korkar.. öyle işte yalnız değilsin ham maddeleri belli erkek işte noolucak :))
bu arada oğluşum 3500 kilo olmuş 37+0 bugün 4 temmuz doğumumuz inşallah hayırlısı bakalım

aynen öyle... bende bundn sonra buzluğumda bu tip şeyler tutma taraftarıyım.. her dk bulunsun... yemek yapmaya üşenirsem çıkarır ısıtırım yanına bide çay ohh miss...

ayynen cnm; hatta köfte de yoğurup koymak lazım,ben biara yapmıştım hamileliğimin başında çıkarıp kızartıp yiyodum sonradan üşendim;
sonuçta önümüzde ramazan yaa,adamlar sahura kalkcak ve biz o saatte mutlaka emzirmek için ayakta olucaz :))) önce bebişleri doyurur sonrada bi çay koyarız ve kocişle sahur keyfi :))))

Sahurda poğaça yerse kocamın midesi yanar,,yok yok hiiiç gerek yookkHem annemde burda olcakya inşallah yemek derdim yok,,bebişle ilgilenirim bide işleri ben yaparım herhalde

ne kadar şanslı bi kocan var... benim kocam da şimdiden sahurları nasıl yapıcağının planını yapıyo... uyumazmış sahura kadar, sonra hazırlayıp - yiyip yatarmış....

Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm

Ben gelenlere ikram etmek için değil, şimdi yemek için yapıyorum, anlatılınca canım bi istedi, hepsini yicem oturup tabi olursa :) mayalanmasını bekliyorum da mayalanmayacak gibi duruyo

valla biz o işi kurbanda yapıyoruz... köfte ve kıymalarımızı tükettik... ondan köfte yapamam dışardan da almam sanırım kıyma... ama et de tüketmek hiç istemiyorum bu ara... ama normal zamanda bulundurmak faydalı... ben de annem gibi bi ev kadını olmak istiyorum... evi her an temiz derli toplu... mutfağında yarım saatte hazırlıycak bişileri olan... her an gelebilicek birileri için faydalı... bide bize çok giden gelen olmaz ama ben öyle yemek türü şeyleri pek sevmiyorum... kolay hazırlanması lazım.... yemek yapınca iştahım kaçıyo....

Ben gelenlere ikram etmek için değil, şimdi yemek için yapıyorum, anlatılınca canım bi istedi, hepsini yicem oturup tabi olursa :) mayalanmasını bekliyorum da mayalanmayacak gibi duruyo

ılık fırının içine koy hamuru anında mayalanır kesin çözüm

ben dondurucuya sulu köfte koydum annem yapmıştı dondurucudan çıkarıp suyunu hazırlıcam okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…