Ama bak sizin eşleriniz öyle değil
ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18:
hadi hayırlısı olsun... ben ne annesi olucam acabaa
Ama bak sizin eşleriniz öyle değil
kzıçelerim
gittik geldik biz
geçen hafta 3750 kg olan oğluşum bu hafta 3500 küsür çıktı dr ult böyle işte sonuçlar değişir dedi
sancım yüzde 30 yani yok denicek kadar az suyum falan iyimiş
bizim oğluşun gelmesine var yani
şimdi çamaşır odasını toparlim oğluşun dolabını yerleştirip yemek işine bakmam lazım
Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm
Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm
canım seninki anneanne sini bekliyor akşam anneannesi gelecek ona biraz naz yapıp gelecek canımmmm
bence yap cnm ;en olmadı sahurda kocana ısıtırsın :)))
Sahurda poğaça yerse kocamın midesi yanar,,yok yok hiiiç gerek yookkbence yap cnm ;en olmadı sahurda kocana ısıtırsın :)))
Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyoKarnımı sevmiyor. Offff..
aynen öyle... bende bundn sonra buzluğumda bu tip şeyler tutma taraftarıyım.. her dk bulunsun... yemek yapmaya üşenirsem çıkarır ısıtırım yanına bide çay ohh miss...
Sahurda poğaça yerse kocamın midesi yanar,,yok yok hiiiç gerek yookkHem annemde burda olcakya inşallah yemek derdim yok,,bebişle ilgilenirim bide işleri ben yaparım herhalde
ayynen cnm; hatta köfte de yoğurup koymak lazım,ben biara yapmıştım hamileliğimin başında çıkarıp kızartıp yiyodum sonradan üşendim;
sonuçta önümüzde ramazan yaa,adamlar sahura kalkcak ve biz o saatte mutlaka emzirmek için ayakta olucaz :))) önce bebişleri doyurur sonrada bi çay koyarız ve kocişle sahur keyfi :))))
Ben gelenlere ikram etmek için değil, şimdi yemek için yapıyorum, anlatılınca canım bi istedi, hepsini yicem oturup tabi olursa :) mayalanmasını bekliyorum da mayalanmayacak gibi duruyo
ayynen cnm; hatta köfte de yoğurup koymak lazım,ben biara yapmıştım hamileliğimin başında çıkarıp kızartıp yiyodum sonradan üşendim;
sonuçta önümüzde ramazan yaa,adamlar sahura kalkcak ve biz o saatte mutlaka emzirmek için ayakta olucaz :))) önce bebişleri doyurur sonrada bi çay koyarız ve kocişle sahur keyfi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?