ne kadar şanslı bi kocan var... benim kocam da şimdiden sahurları nasıl yapıcağının planını yapıyo... uyumazmış sahura kadar, sonra hazırlayıp - yiyip yatarmış....
Bebek gelene kadar bilmiorum nasıl yaparıs da sonra evet iyi olacak çok şükürr,,annemler gidince de eşimin annesigil gelir biraz da onlar kalır gider,,Sonra bebiişle,babamızla başbaşa kalırıs inşallah sağlıkla
Ben gelenlere ikram etmek için değil, şimdi yemek için yapıyorum, anlatılınca canım bi istedi, hepsini yicem oturup tabi olursa :) mayalanmasını bekliyorum da mayalanmayacak gibi duruyo
valla biz o işi kurbanda yapıyoruz... köfte ve kıymalarımızı tükettik... ondan köfte yapamam dışardan da almam sanırım kıyma... ama et de tüketmek hiç istemiyorum bu ara... ama normal zamanda bulundurmak faydalı... ben de annem gibi bi ev kadını olmak istiyorum... evi her an temiz derli toplu... mutfağında yarım saatte hazırlıycak bişileri olan... her an gelebilicek birileri için faydalı... bide bize çok giden gelen olmaz ama ben öyle yemek türü şeyleri pek sevmiyorum... kolay hazırlanması lazım.... yemek yapınca iştahım kaçıyo....
kızlar ya benim bebek 34+0da 2020 gr dı. nasıl kilo alcak bu çocuuuukkkkkkkkk((((( çok az di mi kilosu. boyu 46 cmdi
kızlar ya benim bebek 34+0da 2020 gr dı. nasıl kilo alcak bu çocuuuukkkkkkkkk((((( çok az di mi kilosu. boyu 46 cmdi
daya proteini...
geceleri wc molasında bile... at ağzına kaşar peyniri... beyaz peynir... yoğurt... süt... gör bak 2 haftada noluyo...
muz bal ceviz kavun süt kaşar peyniri bebişlere çok faydalımış
saol tatlı dua etcnm hakkınızda hayırlısı olsun
benim de içime sindim, söylerken Nazlı Nazlı güzel şeyler cagrıstırıyoMaşallah ahu ismi çok güzel :)
aynen.. Bende öyle oldun istiyorum biraz kokoş böyle tatlı güzelçok nazlı süslü olur ahu'lar kim gibi diyim emel sayın mesela bende çok severim ahu ismini
canım her erkeğin tepkisi farklı oluyo. Heyecan yapmıştır o şekilde yansıtamıyor içine atıyor olabilir. İnsan kendinden yaratılacak bi yavruya heyecan yapmaz mıKızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyoKarnımı sevmiyor. Offff..
sen zaten zaman tut artık senin gün geldi sancıların sıklığına bak mutlakaaaa... bende de var o ağrı işte...
hatta benim adet dönemlerim inanılmaz zor geçerdi... ilk iki gün kanamam olamazdı... ne zaman ki kanamam adam akıllı başlar... o zaman kesilirdi ağrı... bacaklarım bile çekilirdi... dün akşamdan beri ara ara oluyo o zaman ben saate bakıyım zaman tutuyım becerebilirsem...ama gerim gerim geriliyo kızım içerde...
mecbur gidecek uçakla gidip dönecek kardeşim geliyo yanıma nolur molmaz diye.. Hayırlısı bakalimDur olumsuz şeyler getirme hemen aklına,,çok mu mecbur gidicek,gerekirse gitmeski babasıı
Her gün yiyorum dediklerini hamileliğimin başından beri. Her gün süt pekmezli yogurt peynir ceviz üzüm((((
Her gün yiyorum dediklerini hamileliğimin başından beri. Her gün süt pekmezli yogurt peynir ceviz üzüm((((
Size iki şey sorucam karar veremediğim.
Ben aventin göğüs pompasını aldımm,,ama süt saklamak için hiçbişe almadım henüz.Yine aventin süt saklama kapları var hemde başlığını takınca ucuna da biberon başlığını takınca biberon da oluo,,ama ccleri küçüük bildiğim kadarıyla.Neyse bunları alırsam bana 80 85e mal olcak.bunun yerine diyorumki daha ucuz herhangi bi süt saklama kabı yada poşeti alimm,,ayrıca minik biberon aliim yine aventin anne akışı özellikli olanlardan..Ne diosunuz??
Bir de emzirme sütyeni istemiorum ben öle zaten göğüslerim küçük hala 80 ancak olmuştur yani.Onlar da penye olduğu için ve ben t shırt giyiceem için görüntüsü hoş olmuycak diye düşünüyorum.Yİne ince bi süngeri olsun istiyorum üzerinde alıcaam sütyenin.Onu da sadece pentide buldum ortadan açılmalı ,rahat aslında da 80 bedeninde göğsüm küçük kaldı yine bende alamadım cesaret edip.Başka bu tarz sütyen bulabilceem yer bilen varmı yaf??
canım pekmezi yoğurtla karıştırma.doğrudan veya sulandırarak iç.ikisini karıştırırsan birbirirnin etkilerini yok ederler.ve pekmezi yemekten 2 saat önce filan iç
Ya bu haftasonu çeşmeye gitcektik yüzmeye.. Benim yüzümden kaldı zaten bakaanaaaa oldumu hiç sen neden gitmiyorsun gitmen lazımgezerken doğuracaksın sen nasılsa
ayy yiyorm kiiiii ::::::::::::((( ama çok et yiyemedim bulantıdan dolayı. ondan mı acaba.
Ya bu haftasonu çeşmeye gitcektik yüzmeye.. Benim yüzümden kaldı zaten bakaana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?