2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ne kadar şanslı bi kocan var... benim kocam da şimdiden sahurları nasıl yapıcağının planını yapıyo... uyumazmış sahura kadar, sonra hazırlayıp - yiyip yatarmış....

Bebek gelene kadar bilmiorum nasıl yaparıs da sonra evet iyi olacak çok şükürr,,annemler gidince de eşimin annesigil gelir biraz da onlar kalır gider,,Sonra bebiişle,babamızla başbaşa kalırıs inşallah sağlıkla

o zamana kadar da ramazan geçer... zor zamanlar geçer... şanlısınız maşallahhh

ayh gelebıldım en sonnda bebegmı dınlemeye gttm nekadan konusmusunz yahu.doğuranlar bılem olmussss ohhh ne guzelllllll yavrucaklarına kavusmuslar

bız ıyıyz agrılarım hala dvm edıo ama takmıorum takınca daha coğalıo gbıme gelıo sankı...

yarımcım aynı bnde senn gıydım adet olucagımı 2 3 gun oncesınden anlıodum bel kasık agrısından suandada aynı seylerı hıssedıorum bacaklarıma kadar hıssedıorum agrıları ama takmıorum bde kalktım evı supurdum makınmı bosalttm yemek yedım derken unuttm bırazcık duzenlı deıl cunku onada dıkkat ettm

hayırlısı ıle bı dgurabılseydık

Ben gelenlere ikram etmek için değil, şimdi yemek için yapıyorum, anlatılınca canım bi istedi, hepsini yicem oturup tabi olursa :) mayalanmasını bekliyorum da mayalanmayacak gibi duruyo

illa yaptırcaksınız yani , bu kadar lafını edince benimde canım çok çekti nolcak Yapmaya karar verdim şimdi geri ama bugün değil,, yapıcam ve afiyetle yiycem bende Bir de şu pişi muhabbeti geçmiştiya benim de canım çok çekmişti ama yapmamıştım bi türlü sonra geçen kandilde komşular bahçede yapıp dağıttılar,bende afiyetle yedimm

bnde sulu yemek yemeden doymayanlardanm bnde evde oldgm ıcın msafr gelecıgı zmn elm cok boldur hıc az bse yapmm yaparken oyuzden buzlugmda hep bseler olur :))) ama hamılelgmde btttiiiiiiiiiiiiiiiii erndım yapmaya gelen mısafrlere ıns bugun cıkım de yufka alıp paçanga yapmak ıstıorum bnde buzlugaa tuzlu tatlı kurabıyeeee

bırazda bnm aılem hep burda annmler flan annem baklava acıcak teyzem su boreklerını acıcak bnde tuzlu kurabıye yaptıgm zmn tammdır zaten ramazana denk gelıoruz aksam gelen mısafılerede tatlı oldumu tammdırrrr 9:

bacılar nörürsünüz.....bende evin içinde geziniyorum.sıcakta o odadan bu odaya:))))annemleri denize gönderdim;herifi de dışarı gönderdim.bende kafa dinliyorum.ohhhhh kaç gündür kafam şişmiş iyi oldu valla :))))

Size iki şey sorucam karar veremediğim.

Ben aventin göğüs pompasını aldımm,,ama süt saklamak için hiçbişe almadım henüz.Yine aventin süt saklama kapları var hemde başlığını takınca ucuna da biberon başlığını takınca biberon da oluo,,ama ccleri küçüük bildiğim kadarıyla.Neyse bunları alırsam bana 80 85e mal olcak.bunun yerine diyorumki daha ucuz herhangi bi süt saklama kabı yada poşeti alimm,,ayrıca minik biberon aliim yine aventin anne akışı özellikli olanlardan..Ne diosunuz??

Bir de emzirme sütyeni istemiorum ben öle zaten göğüslerim küçük hala 80 ancak olmuştur yani.Onlar da penye olduğu için ve ben t shırt giyiceem için görüntüsü hoş olmuycak diye düşünüyorum.Yİne ince bi süngeri olsun istiyorum üzerinde alıcaam sütyenin.Onu da sadece pentide buldum ortadan açılmalı ,rahat aslında da 80 bedeninde göğsüm küçük kaldı yine bende alamadım cesaret edip.Başka bu tarz sütyen bulabilceem yer bilen varmı yaf??

kızlar ya benim bebek 34+0da 2020 gr dı. nasıl kilo alcak bu çocuuuukkkkkkkkk ((((( çok az di mi kilosu. boyu 46 cmdi

cnm hakkınızda hayırlısı olsun
saol tatlı dua et

Maşallah ahu ismi çok güzel :)
benim de içime sindim, söylerken Nazlı Nazlı güzel şeyler cagrıstırıyo

çok nazlı süslü olur ahu'lar kim gibi diyim emel sayın mesela bende çok severim ahu ismini
aynen.. Bende öyle oldun istiyorum biraz kokoş böyle tatlı güzel

Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyo Karnımı sevmiyor. Offff..
canım her erkeğin tepkisi farklı oluyo. Heyecan yapmıştır o şekilde yansıtamıyor içine atıyor olabilir. İnsan kendinden yaratılacak bi yavruya heyecan yapmaz mı

sen zaten zaman tut artık senin gün geldi sancıların sıklığına bak mutlaka

Dur olumsuz şeyler getirme hemen aklına,,çok mu mecbur gidicek,gerekirse gitmeski babasıı
mecbur gidecek uçakla gidip dönecek kardeşim geliyo yanıma nolur molmaz diye.. Hayırlısı bakalim

Her gün yiyorum dediklerini hamileliğimin başından beri. Her gün süt pekmezli yogurt peynir ceviz üzüm ((((

canım pekmezi yoğurtla karıştırma.doğrudan veya sulandırarak iç.ikisini karıştırırsan birbirirnin etkilerini yok ederler.ve pekmezi yemekten 2 saat önce filan iç

cnm aventın gaz sancısı ıcın olan bıberonu var onu herkez ıyı dıo ondan al poset al posetle koyarsın bde ısıtıcaksın sonucta ısıtıp bıberona koydumu mıssss

sutyen bılmıorum tatlım valla bnmde kucuk goguslerm var ama onların bde sut doldugunu dusun sısıcekler bn alıcam 2 tane emzırme sutyenı baktım olmuyo normal sutyenle devm edermyukarı kaldırdıgımızda ıs hallolur gbme gelıo

canım pekmezi yoğurtla karıştırma.doğrudan veya sulandırarak iç.ikisini karıştırırsan birbirirnin etkilerini yok ederler.ve pekmezi yemekten 2 saat önce filan iç

hadi yaaa. Bilmiyodum bak bunu. Ben de hep öyle yiyodum :S pekmezle karıştırıp Bak boşa gitti emekler

ayy yiyorm kiiiii ::::::::::::((( ama çok et yiyemedim bulantıdan dolayı. ondan mı acaba.

mınyon bı bebek olucaktır tatlım ozmn sennkı saglıklı olsundaa. bnde hıc balık yıyemedmm cok uzuluorm yıyemedıgım ıcın ama mıdemm cok kotu oluooooo

uzme kendını sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…