hadi yaaa. Bilmiyodum bak bunu. Ben de hep öyle yiyodum :S pekmezle karıştırıpBak boşa gitti emekler
Yıkanmak büyük küçük hepimizin rahatlaması, temizlenmesi, vücut mikroplarından arınması, cildin nefes alması ve daha birçok hususta sağlığa ve bedene faydası bulunan bir durumdur. Ancak bebeklerin ciltleri hassas olduğundan, hastalıklara daha çabuk yakalandıklarından ve üşütme risklerinin yetişkinlere göre daha yüksek olduğundan pek çok anne adayı bebeğini yıkamaktan korkar. Peki uzmanların bu konudaki görüşleri nelerdir, bebekler kaç günde bir yıkanmalıdır?
Yeni Doğan Bebek Kaç Günde Yıkanmalı?
Uzmanlar ise bebeklerin gün aşırı yıkanmasında bir sorun olmayacağını, hatta yaz aylarında her gün yıkanmaları konusunda önerilerde bulunmaktalar. Yeni doğan bebeklerin 6 ay boyunca her gün yıkanmasını öneren uzmanlar, hassas ciltlere sahip olan bebeklerin ya da annenin yoğun iş temposu içinde olması durumunda iki güne bir yıkanmasının da sorun yaratmayacağının altını çizmekteler. Bebeklerin yıkanma sıklığı en fazla üç günde bir olmalıdır. Üç günden sonra mutlaka bebekler yıkanmalıdır.
Bebeklerin yıkanma süreleri kadar yıkanma zamanları da önemlidir. İlk altı ay boyunca bebekler beslemeden önce ya da besledikten 1-1,5 saat sonra yıkanmalıdır. Bebeğinizi yıkadıktan sonra ona masaj yapmalı ve mutlaka emzirmelisiniz. Böylece daha rahat bir uyku çekecek, kendini güvende ve huzurlu hissedecektir.
sancı dediğin nerenden vuruyo peki... nasıl bi ağrı?... bide derler ki kız bebekle erkek bebeğin belirtileri farklı olurmuş...
Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm
cnm aventın gaz sancısı ıcın olan bıberonu var onu herkez ıyı dıo ondan al poset al posetle koyarsın bde ısıtıcaksın sonucta ısıtıp bıberona koydumu mıssss
sutyen bılmıorum tatlım valla bnmde kucuk goguslerm var ama onların bde sut doldugunu dusun sısıcekler bn alıcam 2 tane emzırme sutyenı baktım olmuyo normal sutyenle devm edermyukarı kaldırdıgımızda ıs hallolur gbme gelıo
ikiziz
cnm yedek bir biberon daha al süt saklama poşetleride al o kadar çok para vermemiş olursun
cnm mağza ismi bilmiyorum da iç çamaşırı mağzalarına bak istersen emzirme atletleride var ayrıca
Ya ne güsel miniik göğüsler, her giyilen asıl o zaman yakışıyo, büyük göğüs sevmiyom ben. Ne giysem sanki teyze gibi oluorum :)
Dimi ya o kadar masrafa gerek yok öyle yapiim,,sütyen de bir beden büyük mü alıcaksın peki??Bende öyle yapiim,,bi de dediğin gibi normal sütyen aliim şöyle rahat bulabilirsem en kötü alttan kaldırır emziririm
Asıl minik olunca ne giysen yakışmıo,,gece güsel gecelikler giyicem mecbur sütyen takıorum yane:):):)Tabi çok büyükte rahat olmas ama 80 85 ideal galiba:):)
anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş
Asıl minik olunca ne giysen yakışmıo,,gece güsel gecelikler giyicem mecbur sütyen takıorum yane:):):)Tabi çok büyükte rahat olmas ama 80 85 ideal galiba:):)
süpperrr canımm.Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
aynn ole yha gece kıyfetlerınde zor oluyo bzm ıcınde ama en azından sıcaklarda zor olmuyooo :)))
bu arada paradokstan haber varmı ki.bebeğinin ameliyatı nasıl geçti acaba
Canım benim gezmediğim magaza kalmadı öyle bir sütyen bulabilir miyim diye?Neyse en sonunda internette buldum.Hala satışta sanırım.
Yalnız dikkat et bu avrupa markası yani suan ve hamilellik öncesi kullandığın ölcüden al.Cünkü tr de 5 numara büyüge denk geliyor.Yani 80 alırsan 85 beden gibi gelecek..75 alırsan 80 gibi olacak.Ok sekerimmmm..
Yalnız unnadoda satıştaydı ben dün aldım baktım şimdi kampanya bitmiş.Sen bulabilirsen bir incele marka su:Chezmam by Chezelle
kızlar bizi babamız almaya geliyo... anneanneyle dedeyi almaya gidicez... sanırım onlar burdayken pek giremem internete... tabi belli de olmaz.. ama olası bir doğum durumunda hemen haberdar ediliceksiniz kocama talimat verdim... bizim içn dua edin kolaylıkla doğum yapabilelim... öptük sizi ve tosunlarınızı
gözünüzaydın canım.inşallah en kısa zamanda solunum sıkıntısıda geçer. oğlunla sevinçle gidersiniz evinizeBiraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?