2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
hadi yaaa. Bilmiyodum bak bunu. Ben de hep öyle yiyodum :S pekmezle karıştırıp Bak boşa gitti emekler

aynı kan ilaçları mantığı gibi.kan ilacı kullandığında da ardından hemen kalsiyum içeren besinler almıyorsun.dikkat edersin.1 aydan fazla süren var.karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı beslen.:)))

Valla benim kızım kışın göbeğinde doğdu hatta buraya 10 yılda bir kar yağar kızım doğduğu zaman kar bile yağdı :) ona rağmen kırkı çıktıktan sonra günaşırı yıkadık. Hiç hasta olmadı. Ev de kaloriferli zaten, derece almıştık, hem odanın nemini hem ısısını ölçen, ona göre 24 derecede tutuyoduk hep evi, ne çok sıcak ne soğuk. suyun da ısısını ölçüp yıkıyoduk. seviyodu da yıkanmayı maşallah. hala da sever :)

sancı dediğin nerenden vuruyo peki... nasıl bi ağrı?... bide derler ki kız bebekle erkek bebeğin belirtileri farklı olurmuş...

Valla doğuma kadar benim hiç ne ağrım ne sancım hiçbişeyim olmadı, doğum zamanı da adet sancısına benziyo ama tam öyle de değildi, kasıklarda daha yoğun olan ama böyle bütün karnımdaki iç organlarımı burkuyolar gibi bişeydi, arkadan önden sağdan soldan aynı anda :)

Ben de düzene uydum,yapmaya karar verdim bu poğaçayı ama benim doğumum ramazana denk gelicee için ikram yapamıycamki ben,boşuna yapmiim yani vazgeçtimm

Gerçi annenler sizde olcakmış ama doğum sonrasında kendin yemek için pratik bişeyler arıyo insan, böyle şeyler ayaküstü iyi oluyo, çünkü hem bebekle hem ev işiyle ilgilenirken yemeğe çok vakit kalmıyo, bi bakıma iyi oluyo kilolar çabuk gidiyo da :) Ama annenler gitmeden önce sana buzluğa bişeyler yapıp bırakırlarsa iyi olur, sana kolaylık olur yani.

Son düzenleme:
ikiziz

cnm yedek bir biberon daha al süt saklama poşetleride al o kadar çok para vermemiş olursun
cnm mağza ismi bilmiyorum da iç çamaşırı mağzalarına bak istersen emzirme atletleride var ayrıca

Dimi ya o kadar masrafa gerek yok öyle yapiim,,sütyen de bir beden büyük mü alıcaksın peki??Bende öyle yapiim,,bi de dediğin gibi normal sütyen aliim şöyle rahat bulabilirsem en kötü alttan kaldırır emziririm

ikiziz

cnm yedek bir biberon daha al süt saklama poşetleride al o kadar çok para vermemiş olursun
cnm mağza ismi bilmiyorum da iç çamaşırı mağzalarına bak istersen emzirme atletleride var ayrıca

Evet o saklama kablarını almıycam aynen öyle onu hallettim kafamda teşekkür ederimm
sütyen işine de bikaç mağazaya baksam belkide istediğim gibi bişe bulurum,,hiç olmadı normal sütyen takıcam,,atletlerin de göğüs kısmı sade penye,,ben incede olsa bi sünger olsun istiyorum

Ya ne güsel miniik göğüsler, her giyilen asıl o zaman yakışıyo, büyük göğüs sevmiyom ben. Ne giysem sanki teyze gibi oluorum :)

Ya ne güsel miniik göğüsler, her giyilen asıl o zaman yakışıyo, büyük göğüs sevmiyom ben. Ne giysem sanki teyze gibi oluorum :)

Asıl minik olunca ne giysen yakışmıo,,gece güsel gecelikler giyicem mecbur sütyen takıorum yane:):):)Tabi çok büyükte rahat olmas ama 80 85 ideal galiba:):)

valla cnm ılk hastne ıcın alımde 2 tane emzırme sutyenı alımde ne olur ne olmazzzz...normal sutyenıdeee dgurduktan sonra alırım dıe dusunuorum telsız olanlar var yha onlar rahat olur dıe dusunuorum evdekılerede bakarım ole alırım dıe dusndm tatlım bn

Asıl minik olunca ne giysen yakışmıo,,gece güsel gecelikler giyicem mecbur sütyen takıorum yane:):):)Tabi çok büyükte rahat olmas ama 80 85 ideal galiba:):)

aynn ole yha gece kıyfetlerınde zor oluyo bzm ıcınde ama en azından sıcaklarda zor olmuyooo :)))

Canım benim gezmediğim magaza kalmadı öyle bir sütyen bulabilir miyim diye?Neyse en sonunda internette buldum.Hala satışta sanırım.
Yalnız dikkat et bu avrupa markası yani suan ve hamilellik öncesi kullandığın ölcüden al.Cünkü tr de 5 numara büyüge denk geliyor.Yani 80 alırsan 85 beden gibi gelecek..75 alırsan 80 gibi olacak.Ok sekerimmmm..
Yalnız unnadoda satıştaydı ben dün aldım baktım şimdi kampanya bitmiş.Sen bulabilirsen bir incele marka su:Chezmam by Chezelle

nasılsınız kızlar?buraya da giremez oldum ama aklım sizde kalıyor.eşim de bugün geldi.o da baya heyecanlı pazartesi doğum olcak diye.şimdilik annemlerdeyiz pazar günü de kayınvaldelere geçicez.artık ordan gideriz hastaneye.doğum yapıp da duymadığım var mı acaba?

bu arada paradokstan haber varmı ki.bebeğinin ameliyatı nasıl geçti acaba

ameliyatı başarılı geçmişti çok şükür... paradoks eve çıkmış fakat ecemiz solunum desteği için kvezde inşallah bkaç güne kalmaz o da anacığının koynunda olur teyzesi...

Hmm buldum canım internet sitesi var evet ürünleri güsel istediğim gibi görünüo ama bikaç tane alcaam için biraz pahalı geldi ,,ama araştırcam çok saol gerçekten

kızlar bizi babamız almaya geliyo... anneanneyle dedeyi almaya gidicez... sanırım onlar burdayken pek giremem internete... tabi belli de olmaz.. ama olası bir doğum durumunda hemen haberdar ediliceksiniz kocama talimat verdim... bizim içn dua edin kolaylıkla doğum yapabilelim... öptük sizi ve tosunlarınızı

Tamamdır canım güle güle gidin güle güle gelin kavuşun ailenizee...yine onlar varkende arada yazarsın canım nadir de olsa,,çokta merakta bırakma bizi

Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
gözünüzaydın canım.inşallah en kısa zamanda solunum sıkıntısıda geçer. oğlunla sevinçle gidersiniz evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…