2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benim oğlanda geçen hafta salı 3000 gr dı bu salı 3050. 50 gr cık almış yani bir haftada
benim kuaförümde hamileydi. son haftasında bebiş 4 kg diyordu. doğduğunda 3700 müş. net belli olmuyor yani bu ölçüler:44::44:

poğaçayı benimde çok yapasım var ama çok üşeniyorum
bu üşengeçliğime kardeşim mantı yapalım diye tutturdu. o bişey isteyincede kıramıyorum. çokta hamaratım ya mantı yapıcam
pişiyide bende senin gibi kandilde halletim hevesimi aldım. kv yaptı saolsun

aayy siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum. hiç elim pratik değil. hiç anlamam böyle işlerden. gerçi birazda evlendiğimden beri evde yemek yapmamamdan da kaynaklanıyor. hep kv de yedik. ben şimdi şimdi yapmaya başladım. valla zor işmiş ev hanımlığı.
bugün işyerinden aradılar bikaç bişey sordular. pcden onları yaptım mail attım. çalışmayı özlemişim yahuu
hiç özlicekmişim gibi gelmezdi oysaki.

ay kızlar face te bir kız hamile grubuna soru sormaş cevap verilmiş diyolog şöyle;

-3800 ile 4000kg arası normal doğum yapan anneler doğumları kolay mı olmuş zor mu? merak edıyorum????

-Melike Ibrahim 4 tonluk bi bebek dinazorlar için kolay olsa gerek...

canım göğüslerin doğumdan sonra büyüyebilirmiş. benim kuzeniminde küçüktü. oda bedenine göre almış hamilelikte büyüdüğü kadarıyla. doğumdan sonra giyememiş hiç küçük gelmiş.
ben tersten gittim ama ilk soruna gelince burda biri söylemişti kim hatırlamıyorum süt saklama poşetleri daha kullanışlı oluyormuş. öyle bişey alıp bir tanede biberon al derim ben. hem buzlukta falanda saklayabilirsin rahtça o poşetlerle bence

hamılelıkte okunması gereken dualarrr

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuk dünyaya geldikten sonra ilk fırsatta dinî bilgisi olan kimse çağrılır, çocuk kucağına verilir. Sağ kulağına ezan, sol kulağına da kamet okunur. Sonra da şöyle dua etmesi sağlanır;

– "Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl."

Bu sıralarda çocuğuna bakan ana-baba, İbrahim Aleyhisselâm’ın oğulları İsmail ve İshak’a bakarken okuduğu şu duayı okurlar:

"Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ."

“Bana bu evladı ihsan eden Allah’a hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim...

çookk güldüm ben buna yaaaaa
nerde yazıyor ki bu

ben calışmadıgımdan olsa gerek butun gun evdesın nette yemek tarflerı poğca tarflerı aramaktan tarf defterım doldu bnm çalşmasaydın yapardın sende m.etme sıkıntıdan baklavayda acardımda belım cok agrıo yapamıcam oyuzden

ben vurundum canım 12 saat arayla 2 şer ciğer geliştirici iğne.. ama bana yat felan demediler.. iğnenin hiçbir yan etkisi yokmuş faydalıymış.. mutlaka vurdur

ben vurundum canım 12 saat arayla 2 şer ciğer geliştirici iğne.. ama bana yat felan demediler.. iğnenin hiçbir yan etkisi yokmuş faydalıymış.. mutlaka vurdur

sabah 11 de vuruldum ikisini canım bi de gece 11 de vurulacağız inş. bilmem ki bana iki gün özellikle sürekli yat dedi gerçi benim doktor artık hep yatmamdan yana ama burda diğer arkadaşa da öyle demiş galiba

ŞÖyle bi 80 beden olaydıda sıcaklarda zor olaydı be neslihanım

emzirme sutyenlerini bende sevmiyorum ama aldim , ve içine çamasırcılarda satılan sutyen desteklerinden aldim hem penye gibi şekilsiz durmuyo hemde balenli sutyen gibi oldu açılır kapanir

o zaman benim de çok canım pişi çekmişti ama yapamıştım sonra anneme söyledim o yaptı :)

Ben bundan aldım...

Chezmam / Elegant Emzirme Sütyeni - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

aventin elektrikli göğüs pompasıyla süt saklama kaplarını aldım 10lu. süt saklama kapları okdr da küçük değil merak etme normal byutta.. süt saklama poşetleri zamanla deforme olup süt sızdırabiliyormuş akıtabilyormuş oyüzden tavsiye etmiyorlar.. elektrikli pompayla beraber zaten biberon başlığı da gönderiyorlar içinde o setin. sağığ biberon başlığını takıyorsun biberon oluyor ben aldım çok beğendim tavsiye ederim mutlaka al:)

ben de butikbebenin bu kampanyasından aldım, ama hepsiburada da bedenlerin hepsi var galiba. Fiyat farkı da çok fazla değil sanki :)

Kizlar sabah 9.20 de kuzum dunyaya geldi cok sukur.spinal anestezi oldum rahatim biraz agrim var ama normal.minik bi bebis 3000 gr 50 cm minicik coook tatli.insallah herkes yavrusunu sag salim kolaylikla kucagina alir.eve gidince foto eklerim ve dogum hikayemi yazarim kuzularim

canim admen gecelerin kadini , ben sabah 8.30 aksam 6 :))))
admenle izin günlerimiz ayniii ama ikimizde illlallah dedik artıkkkkkkkkkkkkkkkk bitsinnnn

Anaaaam ne biliyim hep karıştırıyorum yaaa ikiniz de çalışan bayan olduğunuz ve nerdeyse gününüz aynı oldığu için karıştırmışım İkkiniz de izine çıkın artık yaaa Admencım senin iznine daha da çok sevinecem kadın başına gece gece bu halinde çalışıyorsun ya...

Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş

bayıldım

kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş

Eline sağlık annesi

Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Allahım analı babalı buyütsün

Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyo Karnımı sevmiyor. Offff..

Anaaam benim durum de nerdeyse aynı canım. Yanlız değilsin. Bu güne kadar bebişim için ne yaptıysam tek başıma yaptım. Bir şey alacaksam '' ne gerek var'', '' bak bebek kıpırdıyor'' desem ''şşşt kıpraşma'' diye başladı devam ediyor inan bebişim o kadar küstü ki ona elini zorla karnıma koyduğum zaman duruyor Ben de artık aldırmıyorum ama alıştırıyorum mesala - tel.nda oğluşun seni öpüyor, sana selam söyleyor vs. Doktora da nerdeyse zorla götürüyorum. Amaaaan bana ne bana ne oğluşum gelsin ona bakmam bile

Hadi kız şimdiden gözün aydın benim de 2 gün sonra annem ve ablam geliyorlar yurt dışından oleeeeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…