benim oğlanda geçen hafta salı 3000 gr dı bu salı 3050. 50 gr cık almış yani bir haftadakzıçelerim
gittik geldik biz
geçen hafta 3750 kg olan oğluşum bu hafta 3500 küsür çıktı dr ult böyle işte sonuçlar değişir dedi
sancım yüzde 30 yani yok denicek kadar az suyum falan iyimiş
bizim oğluşun gelmesine var yani
şimdi çamaşır odasını toparlim oğluşun dolabını yerleştirip yemek işine bakmam lazım
ŞÖyle bi 80 beden olaydıda sıcaklarda zor olaydı be neslihanım
poğaçayı benimde çok yapasım var ama çok üşeniyorumilla yaptırcaksınız yani , bu kadar lafını edince benimde canım çok çekti nolcakYapmaya karar verdim şimdi geri ama bugün değil,, yapıcam ve afiyetle yiycem bende Bir de şu pişi muhabbeti geçmiştiya benim de canım çok çekmişti ama yapmamıştım bi türlü sonra geçen kandilde komşular bahçede yapıp dağıttılar,bende afiyetle yedimm
bnde sulu yemek yemeden doymayanlardanmbnde evde oldgm ıcın msafr gelecıgı zmn elm cok boldur hıc az bse yapmm yaparken oyuzden buzlugmda hep bseler olur :))) ama hamılelgmde btttiiiiiiiiiiiiiiiii erndım yapmaya gelen mısafrlere ıns bugun cıkım de yufka alıp paçanga yapmak ıstıorum bnde buzlugaa tuzlu tatlı kurabıyeeee
bırazda bnm aılem hep burda annmler flan annem baklava acıcak teyzem su boreklerını acıcak bnde tuzlu kurabıye yaptıgm zmn tammdır zaten ramazana denk gelıoruz aksam gelen mısafılerede tatlı oldumu tammdırrrr9:
canım göğüslerin doğumdan sonra büyüyebilirmiş. benim kuzeniminde küçüktü. oda bedenine göre almış hamilelikte büyüdüğü kadarıyla. doğumdan sonra giyememiş hiç küçük gelmiş.Size iki şey sorucam karar veremediğim.
Ben aventin göğüs pompasını aldımm,,ama süt saklamak için hiçbişe almadım henüz.Yine aventin süt saklama kapları var hemde başlığını takınca ucuna da biberon başlığını takınca biberon da oluo,,ama ccleri küçüük bildiğim kadarıyla.Neyse bunları alırsam bana 80 85e mal olcak.bunun yerine diyorumki daha ucuz herhangi bi süt saklama kabı yada poşeti alimm,,ayrıca minik biberon aliim yine aventin anne akışı özellikli olanlardan..Ne diosunuz??
Bir de emzirme sütyeni istemiorum ben öle zaten göğüslerim küçük hala 80 ancak olmuştur yani.Onlar da penye olduğu için ve ben t shırt giyiceem için görüntüsü hoş olmuycak diye düşünüyorum.Yİne ince bi süngeri olsun istiyorum üzerinde alıcaam sütyenin.Onu da sadece pentide buldum ortadan açılmalı ,rahat aslında da 80 bedeninde göğsüm küçük kaldı yine bende alamadım cesaret edip.Başka bu tarz sütyen bulabilceem yer bilen varmı yaf??
ay kızlar face te bir kız hamile grubuna soru sormaş cevap verilmiş diyolog şöyle;
-3800 ile 4000kg arası normal doğum yapan anneler doğumları kolay mı olmuş zor mu? merak edıyorum????
-Melike Ibrahim 4 tonluk bi bebek dinazorlar için kolay olsa gerek...
poğaçayı benimde çok yapasım var ama çok üşeniyorum
bu üşengeçliğime kardeşim mantı yapalım diye tutturdu. o bişey isteyincede kıramıyorum. çokta hamaratım ya mantı yapıcam
pişiyide bende senin gibi kandilde halletim hevesimi aldım. kv yaptı saolsun
aayy siz böyle yazdıkça kendimden utanıyorum. hiç elim pratik değil. hiç anlamam böyle işlerden. gerçi birazda evlendiğimden beri evde yemek yapmamamdan da kaynaklanıyor. hep kv de yedik. ben şimdi şimdi yapmaya başladım. valla zor işmiş ev hanımlığı.
bugün işyerinden aradılar bikaç bişey sordular. pcden onları yaptım mail attım. çalışmayı özlemişim yahuu
hiç özlicekmişim gibi gelmezdi oysaki.
ayy yiyorm kiiiii ::::::::::::((( ama çok et yiyemedim bulantıdan dolayı. ondan mı acaba.
günaydınn canlar biz geldik doktordan haberlerimş verewyim de geçmişi öyle okuyacasğımmm
çok şükür boynunda olan kordonu gözükmedi bu sefer çözülmüş galibba doğum pozisyonun da yine ama yine suyumuz sınırda yine bide erken dooğum bkliyor benden ondan ciğer geliştirici iğne verdi ikisini gelirken vurulduk ikisi de 12 saat sonra gece 11 de vurulacağız
kilomuzda 3060 gr olmuş boyuna yine uzun olacask annesi dedi söylemedi:)
yaa bu iğneyi vurunan var mı hiç okumadım burda bide iğneyi vurulduktan sonra özellikle 2 gün hiç kalkmadan yat dedi bu ne alaka anlamadım
ben vurundum canım 12 saat arayla 2 şer ciğer geliştirici iğne.. ama bana yat felan demediler.. iğnenin hiçbir yan etkisi yokmuş faydalıymış.. mutlaka vurdur
ŞÖyle bi 80 beden olaydıda sıcaklarda zor olaydı be neslihanım
illa yaptırcaksınız yani , bu kadar lafını edince benimde canım çok çekti nolcakYapmaya karar verdim şimdi geri ama bugün değil,, yapıcam ve afiyetle yiycem bende Bir de şu pişi muhabbeti geçmiştiya benim de canım çok çekmişti ama yapmamıştım bi türlü sonra geçen kandilde komşular bahçede yapıp dağıttılar,bende afiyetle yedimm
Size iki şey sorucam karar veremediğim.
Ben aventin göğüs pompasını aldımm,,ama süt saklamak için hiçbişe almadım henüz.Yine aventin süt saklama kapları var hemde başlığını takınca ucuna da biberon başlığını takınca biberon da oluo,,ama ccleri küçüük bildiğim kadarıyla.Neyse bunları alırsam bana 80 85e mal olcak.bunun yerine diyorumki daha ucuz herhangi bi süt saklama kabı yada poşeti alimm,,ayrıca minik biberon aliim yine aventin anne akışı özellikli olanlardan..Ne diosunuz??
Bir de emzirme sütyeni istemiorum ben öle zaten göğüslerim küçük hala 80 ancak olmuştur yani.Onlar da penye olduğu için ve ben t shırt giyiceem için görüntüsü hoş olmuycak diye düşünüyorum.Yİne ince bi süngeri olsun istiyorum üzerinde alıcaam sütyenin.Onu da sadece pentide buldum ortadan açılmalı ,rahat aslında da 80 bedeninde göğsüm küçük kaldı yine bende alamadım cesaret edip.Başka bu tarz sütyen bulabilceem yer bilen varmı yaf??
Size iki şey sorucam karar veremediğim.
?
Canım benim gezmediğim magaza kalmadı öyle bir sütyen bulabilir miyim diye?Neyse en sonunda internette buldum.Hala satışta sanırım.
Yalnız dikkat et bu avrupa markası yani suan ve hamilellik öncesi kullandığın ölcüden al.Cünkü tr de 5 numara büyüge denk geliyor.Yani 80 alırsan 85 beden gibi gelecek..75 alırsan 80 gibi olacak.Ok sekerimmmm..
Yalnız unnadoda satıştaydı ben dün aldım baktım şimdi kampanya bitmiş.Sen bulabilirsen bir incele marka su:Chezmam by Chezelle
canim admen gecelerin kadini , ben sabah 8.30 aksam 6 :))))
admenle izin günlerimiz ayniii ama ikimizde illlallah dedik artıkkkkkkkkkkkkkkkk bitsinnnn
Eki Görüntüle 744196 anneannemiz almış bunu kızlar daha eve gelmedi babaannemiz salı günü getirecek sizce nasıl gelince kapıya asınca size foto eklerim orada can yazıyo bizim salih enes yaıcak inş
kızlarr oğluma yaptığım kapı süsü nasıl olmuş
Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyoKarnımı sevmiyor. Offff..
kızlar bizi babamız almaya geliyo... anneanneyle dedeyi almaya gidicez... sanırım onlar burdayken pek giremem internete... tabi belli de olmaz.. ama olası bir doğum durumunda hemen haberdar ediliceksiniz kocama talimat verdim... bizim içn dua edin kolaylıkla doğum yapabilelim... öptük sizi ve tosunlarınızı
allaa allaaa
sen burayı görmüşmüydün acabaaa
https://www.facebook.com/KokosTokalar?directed_target_id=0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?