2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
heyecanla hikayeni ve fotoları bekliyoruuzz

Bu sayfayı görmemiştim ama buna benzer sayfaları biliyorum
canım ve kopiş çekip kızçeme yaptım birçoğundan
Çok güzeller yaaaaa hep hayal kuruyorum kafasında

senn ıyıkıde kızcen olucak oğln olsaydı dusunemıorum şekılden şekıle grerdı heralde :)))))))

Biz geldikkk yineee e bebekten alt açma hediyemiz geldi
Bebek iğnemiz de geldi çok beğendik bir sürü de hediye koymuşlar
Babamız yemek yaptı biz salata ve sofraBabamız evi süpürdü biz sildik
Sonra duş alıp KURAN okuduk ALLAH'ım kabul eylesin(amin)
Geçmişi de okuduk.Benim kızçe içeride değişik birşeyler yapıyor şaşkınım
ama gelmez o
Babamız sporda biz de takılıyoruz böyle

bende bundan alıcam ama çocuğa isim bulamadığımız için ne kapı süsümü bitirebildik ne mevlüt süslerimizi sipariş verdik artık diyorum hiç bu saatten sonra aramayalım o büyünce özgür iradesi ile kendisi koysun ismini

alt açma hediyesi nasıl bizede gelicekte

Hahahaha hala isimsiz haaa
Olsun doğunca o güzel,kokulu yüzüne bakınca aklınıza birşeyler
gelirBABY ME lat açma 10 adet avr paket içerisinde.Ben almıştım
2 adet ama bir tane daha eklendi.Eşimin adına başvurmuştum

Kızlaaaar bi şey sorucam bebişi için karyola ve mobilya alanlar şu koku ne zaman gidecek yaa. Bi de beşiği yatak odasına kurdurmuştum 1 haftadır koku çıkmadı gitti kokuyoooo ya hala sizde de koku var mıydı? Ne kadar zamanda çıkıyor bu koku ya pencere açık kapı açık yatıyoruz bu kokudan (

hehehe bende almıştım ondan olsun fazla mal göz çıkarmaz
iyi günlerde kullan cnm

Hmm buldum canım internet sitesi var evet ürünleri güsel istediğim gibi görünüo ama bikaç tane alcaam için biraz pahalı geldi ,,ama araştırcam çok saol gerçekten

Tatlım internet sitesinde ne kadar bilmiyorum unnadodan daha dün aldım.Sütyen 32 tl idi.İndirimli haliyle..Biraz pahalı ama ben 2 tane aldım hosuma gitti modelleri.İnsallah umdugum gibi olur ama cok gezdim ilk kez gördüm böyle.

emzirme sutyenlerini bende sevmiyorum ama aldim , ve içine çamasırcılarda satılan sutyen desteklerinden aldim hem penye gibi şekilsiz durmuyo hemde balenli sutyen gibi oldu açılır kapanir
mantıklı
çok güzel olmuş güle güle taksın durucuk

Kızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar

2 ay oldu kuralı tam olarak ne zaman çıktı bilmiyorum ama çok aşırı bi koku olmadı sanki

O da hep öyle diyor, doğsun o zaman anlıycam diyor. Ama bana saçma geliyo, sevinenler heyecanlananlar baba değil mi?

ama herkes aynı olmazki...bzimkilrde bşından beri böyle değil zaten... kimileri ite kaka kimileri zamanla alıştı bu duruma...

Hamileliğimin başından beri hamileymişim gibi davranmadı hiç. Ben üzüldüğümü söyledim ama değişen bişi yok. Ben belli edemyorum dyor, geçiyor.

Doğduktan sonra muhakkak sevecek ilgilenecek eminim. Ama bende şımarmak, şımartılmak istiyorum.. Hamileyken olmayacaksa bu ne zaman olacak

canım her erkeğin tepkisi farklı oluyo. Heyecan yapmıştır o şekilde yansıtamıyor içine atıyor olabilir. İnsan kendinden yaratılacak bi yavruya heyecan yapmaz mı

O da arkadaşlarıyla konuşup konuşup kendini normal görüyo. Erkekler böyle olurmuş diyo. Sanki şart.

Tebrik ederim, Allah bağışlasın. Doğum hikayeni merakla bekliyorum

:) Geçen kızın gelince benim pabucumu dama atarsın sen diyor. Atarım tabi. Tek başıma beklemiş gibiyim 9 ay boyunca.

kızlar anlayacagınız uzere aradaki 400 yorumu okuyamadım, suzan dogurdu mu bilmiyorum ama sanırım yarim dogurmmaıs hala, arada bebo ve zeynepten baska doguran var mı bilmiyorum, dilerim herkes iyidir

ay benim kocam da tırnakların gorunmuyor artık sis ayaklarından diye dalga geciyor

canım benim dr epidural rahat ama bi dogumu geciktirip suni sancı vermek ya da epidurali kapamak gerekebiliyor bi de basagrısı yapıyor diye kendisi soyledi

sayfaları cok biriktirmeyin bakalım kızceler ben bebek odası için perde şiparısı vermeye gidiyom

sorma sorma bir gun girmedim kac sayfa olmuss (

canim acaip abur cubur yemek istiyooo benimmmmmmmmmmmmmm

benim de birsey yiyesim yok dun sabah aksam iki ogun yedim o da sadece peynir ekmek annem burada ama isi gucu kocama yemek hazırlamak ben ne yerim diye aklına bile gelmiyor

tatlım cok sukur enfeksiyon yokmus ama bence her ihtimale karsı onlem almalası iyi hastanenin, sen sıkma canını olabildigi kadarını sagarsın stres suumuzu de bebislerimizi de cok€tkiliyormus hatta buyukler cok yorgun olunca sutunu bosa sag cocuga verme cocuga agırlık yapar falan diyorlar, dinlen, ben inanıyorum ki hersey cok guzel olacak sizin icin, zor zamanlarınızı insaallah kolaylıkla atlatacaksınız..optugunde benim yerime de op annesi minnosu

of tatlım ya bu kvlerın her biri ayrı tip, ummugune sıkmada ben de sana yardım edebilirim bugun carladım zaten benimkine sonra icimde bir sıkıntı falan derken agladım az acıldım,

ben pek lafımı esirgememye calısıyorum artık, lak diye soyluyorum yuzlerine yarı saka yarı ciddi anca oyle rahatlıyorum, alınacaksa uyuzluk etmeden kendiis duusnsun, hem bildigini yapıp hem saygı bekleme hakları yok neyse sıkma canını ins. hersey istedigin gibi olur

26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.

ooo gozunuz aydııınnn

biri suyun gelir gelmez hastaneye git demisti bana

oo simdi kucagındadır minigin hosgelmisss

ay benimki de ayrı cins, temiz seylerimi kirli diye ortaya atıyor, ya da cope....bu arada afedersn de sen neden temizliyorsun onun evini?

acaba nedir nedir?

ben de bugun temizlik misafir annem kv bir cumbus bir cumbus, mutfak dolaplarının bir kısmını indirdik ama sanırım bu sayede gobisim de asagı indi :))

aa aradaki okuyamadıgım iletilerde var mı bilmiyorum ama zorla doguracaksın cocugu, allahtan senin minik de kararlı az bucuk da inat herhalde ki bilmislik yapıyor braz ha deyince gelmiyor :)) 7 kat merdiven ne demek ya?

hahahahaaa kesin senden birsey isteyecktir pp

bu arada bilmem isinize yarar mı komsulardan iki tarif aldım uzun sure dayanıyormus diye bir tatlı bir tuzlu yazsam mı kii

bak anneannesiyle dedesini bekliyor senin kız. şuan sinyallerini veriyor sanki
gercekten 4 parmak olunca ne oluyor ki

bende yapıcam bu poğaçalardan ama kendime yemek için

bu pogacalar sodalı bayatlamayan mı yeni tarif mi?

oh ya ne guzel ben de evde catlıyorum, kocam arkadasına gitti diye ona uyuzum zaten

benim gorumcem hep lansinoh poset kullandı alarca deepfreezelerde kaldı gayet de memnundu

muz bal ceviz kavun süt kaşar peyniri bebişlere çok faydalımış

bi de cheddar peyniri diye duydum gerci marketlerde cheddar yok bir karperin cheddarlı peyniri var

süt- yoğurt pekmezle birleştiğinde hiçbirr faydası olmuyo bilgin olsun... ayrıca geceleri yemek de çok önemli...

benim dr de gece degil gunduz bile mumkunse yeme diyordu bana :))

Ya ne güsel miniik göğüsler, her giyilen asıl o zaman yakışıyo, büyük göğüs sevmiyom ben. Ne giysem sanki teyze gibi oluorum :)

wuuuuuhh derledimmm haaaa

ya bu duaları nereye nasıl kaydetsem de unutmasam acaba? ilk sayfaya eklenebilseydi keske

gozun aydın canım maasallah

canım hep derler annelik icgudusel ama bablık erkek cocuk 2 yasındayken ogrenilen birsey diye.. dolayısyla eslerimiz bizim gibi hassas olmayabilirler ama miniklerini kucaklarına aldıklarında hele de yavruları babalrına gulup sirinlik yapınca asıl bag o zaman olusacak sabırla bekleyin.. bir de birisi roportajda anlatmıstı dogunca hemsireler ilk bana getirdi ama ben babasına verin ilk o koklasın ben 9 ay tasıdım tanıyorum yavrumu ama babasıyla tanıssın dasha onemli demisti, bilmem ise yarar mı

bir iki haftada gitti cnm merak etme gider

canım mobilyanın boyasına baglı biz boyasız ahsap ve teshir urunu aldık ona ragmen kokusu vardı havalandıra havalandıra gitti sayılır,

bir de ban akoku kalmasın diye toz soda+sirke+arap sabunulu suyla sık sık silin dediler bir diger nokta da kokulu mumlar var ya onlardan koy dediler, ben kokulu mum, sabun ne varsa koydum icine haftada mumkun oldukca 2-3 kez silmeye calistim evdeyken de penceresi hep acık kaldı oldukca azaldı koku ki ben iclerine esyalarını da yerlestirdiö

Kızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar

bana daha ilk deneme hediyelerinden bile gondermediler (

cnm o aynı sodalı poğaça tarifi pişi işine döndü
chedar peynirini migrosta satıyorlar
o duaların oldugu sayfayı ya sık kullananlara ekle ya da kopyalayıp word olmadı not defterine yapıştır masa üzerine kayıt et
tugce12 doğum yaptı bende burdan kendisini tbrk ediyorum hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…