Eline sağlık annesi
heyecanla hikayeni ve fotoları bekliyoruuzzKizlar sabah 9.20 de kuzum dunyaya geldi cok sukur.spinal anestezi oldum rahatim biraz agrim var ama normal.minik bi bebis 3000 gr 50 cm minicik coook tatli.insallah herkes yavrusunu sag salim kolaylikla kucagina alir.eve gidince foto eklerim ve dogum hikayemi yazarim kuzularim
Bu sayfayı görmemiştim ama buna benzer sayfaları biliyorum
canım ve kopiş çekip kızçeme yaptım birçoğundan
Çok güzeller yaaaaa hep hayal kuruyorum kafasında
senn ıyıkıde kızcen olucak oğln olsaydı dusunemıorum şekılden şekıle grerdı heralde :)))))))
çookk güldüm ben buna yaaaaa
nerde yazıyor ki bu
Eki Görüntüle 744413 Eki Görüntüle 744414
Biz geldikkk yineee e bebekten alt açma hediyemiz geldi
Bebek iğnemiz de geldi çok beğendik bir sürü de hediye koymuşlar
Babamız yemek yaptı biz salata ve sofraBabamız evi süpürdü biz sildik
Sonra duş alıp KURAN okuduk ALLAH'ım kabul eylesin(amin)
Geçmişi de okuduk.Benim kızçe içeride değişik birşeyler yapıyor şaşkınım
ama gelmez o
Babamız sporda biz de takılıyoruz böyle
bende bundan alıcam ama çocuğa isim bulamadığımız için ne kapı süsümü bitirebildik ne mevlüt süslerimizi sipariş verdik artık diyorum hiç bu saatten sonra aramayalım o büyünce özgür iradesi ile kendisi koysun ismini
alt açma hediyesi nasıl bizede gelicekte
Hahahaha hala isimsiz haaa
Olsun doğunca o güzel,kokulu yüzüne bakınca aklınıza birşeyler
gelirBABY ME lat açma 10 adet avr paket içerisinde.Ben almıştım
2 adet ama bir tane daha eklendi.Eşimin adına başvurmuştum
Hmm buldum canım internet sitesi var evet ürünleri güsel istediğim gibi görünüo ama bikaç tane alcaam için biraz pahalı geldi ,,ama araştırcam çok saol gerçekten
mantıklıemzirme sutyenlerini bende sevmiyorum ama aldim , ve içine çamasırcılarda satılan sutyen desteklerinden aldim hem penye gibi şekilsiz durmuyo hemde balenli sutyen gibi oldu açılır kapanir
çok güzel olmuş güle güle taksın durucukEki Görüntüle 744413 Eki Görüntüle 744414
Biz geldikkk yineee e bebekten alt açma hediyemiz geldi
Bebek iğnemiz de geldi çok beğendik bir sürü de hediye koymuşlar
Babamız yemek yaptı biz salata ve sofraBabamız evi süpürdü biz sildik
Sonra duş alıp KURAN okuduk ALLAH'ım kabul eylesin(amin)
Geçmişi de okuduk.Benim kızçe içeride değişik birşeyler yapıyor şaşkınım
ama gelmez o
Babamız sporda biz de takılıyoruz böyle
Kızlaaaar bi şey sorucam bebişi için karyola ve mobilya alanlar şu koku ne zaman gidecek yaa. Bi de beşiği yatak odasına kurdurmuştum 1 haftadır koku çıkmadı gitti kokuyoooo ya hala sizde de koku var mıydı? Ne kadar zamanda çıkıyor bu koku ya pencere açık kapı açık yatıyoruz bu kokudan(
Hımm benim aldığımda buna benzer bir ürün.Gelmedi daha ama..Neyse sonuçta beraberce bu meseleyide cözmüş olduk kızlarben de butikbebenin bu kampanyasından aldım, ama hepsiburada da bedenlerin hepsi var galiba. Fiyat farkı da çok fazla değil sanki :)
aaa canım üzme kendini her insan bir olamazki eminol seviyordur ama dışa vuramıyor demekki yapı meselesi bence. bebişinde üzülür bak annesi hep derlerya babalar bebişler doğunca anlarlarmış baba olduklarını
ama herkes aynı olmazki...bzimkilrde bşından beri böyle değil zaten... kimileri ite kaka kimileri zamanla alıştı bu duruma...
Benim eşimde ayynı karnıma dokunmuyo bile korkuyor.. Dr.a bile benimle gelmiyor hiç merak heyecan yok.. zaten ilk kızımda da öyleydi o zamanlar üzülüyordum şimdi umursamıyorum kendi bilir.. daha doğsun 1 ay doğru düzgün kucağına bile almaz korkar.. öyle işte yalnız değilsin ham maddeleri belli erkek işte noolucak :))
bu arada oğluşum 3500 kilo olmuş 37+0 bugün 4 temmuz doğumumuz inşallah hayırlısı bakalım
canım her erkeğin tepkisi farklı oluyo. Heyecan yapmıştır o şekilde yansıtamıyor içine atıyor olabilir. İnsan kendinden yaratılacak bi yavruya heyecan yapmaz mı
Kizlar sabah 9.20 de kuzum dunyaya geldi cok sukur.spinal anestezi oldum rahatim biraz agrim var ama normal.minik bi bebis 3000 gr 50 cm minicik coook tatli.insallah herkes yavrusunu sag salim kolaylikla kucagina alir.eve gidince foto eklerim ve dogum hikayemi yazarim kuzularim
Anaaam benim durum de nerdeyse aynı canım. Yanlız değilsin. Bu güne kadar bebişim için ne yaptıysam tek başıma yaptım. Bir şey alacaksam '' ne gerek var'', '' bak bebek kıpırdıyor'' desem ''şşşt kıpraşma'' diye başladı devam ediyor inan bebişim o kadar küstü ki ona elini zorla karnıma koyduğum zaman duruyorBen de artık aldırmıyorum ama alıştırıyorum mesala - tel.nda oğluşun seni öpüyor, sana selam söyleyor vs. Doktora da nerdeyse zorla götürüyorum. Amaaaan bana ne bana ne oğluşum gelsin ona bakmam bile
ayyy benım ayakalr a cok guluyorum ben yaaa cok kotulerr kocamanlar esıme dıyorum oglum gıbı bende sana bır tekme atarsam gorursun dıyeeeeeeeeeekocaman ayklarr spor larım olmuyr artık parmak arası terlık gıyıyorum ancakkk heeh şişme yoksa ırılestırler acayıp ya benım ayakalrım kucukdu zatenn 38 dıı 39 olmuyr sımdılerdeeeeeeeee
Eki Görüntüle 743596 baksanızaaaaaaaatopbiklerrrrrrrrrrrrrr heele parmaklarımm pöfffffffffffff
masallahhhhhbnde doktra gdnce ondan once soluyorum herseyı ona bse kalmıokıııııııı aynn kk olmasa cahıl kalıcaktık dr da sasırıo bu kadar seyı nerden bılıosun :))))) ıyı yha bas agrsı fılan olmıcaksa dahada rahatladım sımdıkkk
sayfaları cok biriktirmeyin bakalım kızceler ben bebek odası için perde şiparısı vermeye gidiyom
canim acaip abur cubur yemek istiyooo benimmmmmmmmmmmmmm
Kızlar herkese merhaba
Giremedim dünden beri
Bugüne kadar hep iyi haberler verdim size teyzoşları ama dün çok moralsizdim
Dün sabah vizitten sonra kızımın yanına indim Dr.anneme ufak ufak emmeye başlayabilir demiş anneme
Hemşire serumlarını kablolarını ayarladı kızımı ilk defa kucağıma aldım yumuk yumuk baktı bana ECE'm
Emzirme denemelerim sonuç verdi ama iki kere çekip bırakıyor nefes alırken hırıldamaya başladı böle kesik kesik soludu biraz biz emmeye alışık olmadığından olduğunu düşündük daha hala emmeye çalışıyor yavrucuğum ama iki çekiyor üçüncüye nefesi yetmiyor sonra birden tıkandı morarmaya başladı hemşire aldı hemen küvöze koydu tekrar oksijen verdiler Dr geldi oksijen kaskı taktı
Ben çok kötü oldum tabi sonra çocuk Dr.ugeldi serviste olmuyor böyle yoğunbakıma alalım dedi enfeksiyondan şüphelendiler
akciğer filmi çekecekler bide kan tahlili fln yapacaklardı eşyalarını verdiler kucağımıza burda kimseyi tutmuyoruz haber alma saatlerinizde öğlen 13.30. Siz gidebilirsiniz dediler benide taburcu ettiler Kv.ye geldik bizde. Eşim gitti bugün işte azönce aradı tahlilleri temiz çıkmış enfeksiyon yokmuş şükür ama koruyucu amaçlı antibiyotiğe başlamışlar solunum güçlüğü geçene kadar yoğunbakımda kalacak serumla beslemeye devam edeceklermiş bende sütümü sağıyorum ama tam beceremedim heraldeki dün göğüslerimde taş gibi oldu çok acı çektim geceden beri sağıyorum sütüm var ama çok hassas olduğundan canım çok yanıyor
Bende durumlar böle kızlar iyi olmaya çalışıyorum
Doğum yapan ark.lar varmı okuyamadım malum
merhaba kızlar kusura bakmayın biraz kafanızı şişiricem yoksa çatlıcam konuşmak için annemi aradım misafirleri varmış konuşamadık ve ben 3-4 saattir kendi kendimi yiyorum affedin.. kayınvalidesinin ümüğünü sıkan bir arkadaş vardı bu hararetimle ona bile yardımcı olabilirim.. bnde bi kv de var ben ona kendimce NE GEREK VAR HANIM diyorum.. evde son 1 odam kaldı temizlenmeyen camı perdesi oda boyanıcağı için bekletiyoruz sonunda boyacımızı ayarladık yarın sabah gelicek he bu boya işide kv nin kazığı o ayrı olay.. bizim bu bölgede genelde kışın soba kullanıldığı için pek yaygın değildir kalorifer olayı ama evimde o sistemde var evlenirken bnm oğlum çok üşür sobasız yapamaz çeyizinde sobada var dimi diye diye zorla aldırttı babamda böyle şeyleri sevmez lafı sözü sırf bnm canım sıkılıcak diye zaten herşeyimi aldılar ki burda adette öyledir evlenirken eşyayı kız tarafı yapar ev almak düğün yapmak takı olayı damat tarafına aittir.. a dan z ye bir sürü masraf etti babacığım bana.. herneyse efendim bu sobamız malum bu senede öyle bir tüttü ki odayı boşver eşyalarım mahfoluyo ve bu gün eşimle konup doldurmaya çalışıyo ne gerek var boyaya boş yere masraf daha idare eder bilmem ne bunun gibi birçok şey.. ayrıca çokta pazarlıkçıdır annemlerede 2-3 defa beşiği siz alın arabayı biz alalım demiş zaten annemler alıyo beşiğimizi illa alıcaz dediler caydıramadım yarında almaya gidicez.. ve geçen haftada ne gerek var kaynanam diyo ki arabanın acelesi yok sanki hemen kullanıcakmısın bi yere mi çıkacaksın en az 2-3 ay sonra lazım demeye başladı ki unutturmaya çalışıcak sonrada üstüne soğuk su iç.. ama inat ettim benim aileme almak zorundaymış gibi dır dır dır beşik aldırtmayı biliyo, onun marifet gibi arabayı biz aldık demesini çekmeye razıyım inadım inat unutturmıcam... gözünü bizde açıyo eltimlere yeminle hiç öyle değiller yaa.. ya bunun gibi o kadar çok şeyi var ki bunlar devede kulak kalır yanii.. şimdide sırf utansınlar diye boya parasını kendim verip annemler verdi diye lafımı sokucam belki utanırlar eşime zaten duyurmıcam anasıkılıklı şey oda sinir etti annem haksız sayılmaz diyo annesigili bilmemde eşimin yerin dibine giriceğini biliyorum.. ya kızlar çok uzattım da doğurmak üzereyim araba konusu dışında ne kaynanamlar nede görümcemler (2 tane var), eltimlerle konuşmuyoruz biride ne eksiğin var al şu kibrit çöpüde bizden olsun demediler ben daha ne diyim ki... bişey beklediğime değil herşeyini kendim yapmaya çalıştım ve annemleri enayi yerine koymalarına deli oluyorum..
26/06/2013 doğum yaptım.Bugün kızımla evimize geldik çok şükür ikimizde iyiyiz.normal doğum yaptım.
ne güzel yaaa iyice sona yaklaşıyoruz bebişlerimizi alıcaz artık kucağıma.gerçi ben bazen sanki doğmuycak hep böyle yaşıycam gibi hissediyorum
azda olsa bilgi vermiş canım doktorunbuna şükür
SEVGİNİN GÜCÜ
işte en önemlisi buuu. çok güzel anlatmışsın canım. hepimiz çok istedik bu bebişleri tabiki zorlukları olcauk ama o minnacık bedebleri bi tatlı gülüşleri mis kokuları herşeye değer benceeee
bana birtek annemle kv diyor çıkar gezersin ne olcak diye. diğer herkes tek tip bunlar iyi günlerin iyi değerlendir çok arıcaksın falan diyorlar
hadi çabuk git gel
bende aybaşı halledicem o işi
az kalmış o zamn seninde bebişine kavuşmana. benim oğlanda hiç gelme belirtisi yok. nstde de çıkmadı bişey zatenson gününe kadar beklicek benim sıpa galiba
24 saat miiii
Kızlar yarın büyük gün.Doğuma gidiyorum.Oğlumu kucağıma almama saatler kaldı.Çok heyecanlıyım.Sağlıklı sıhatli bir şekilde Allah hepimize nasip kısmet etsin güzel duyguyu yaşamayı :) :) :)
ya canım sorma bnm evimin temizliğine bile ne gerek var dedi ya düşüne biliyomusun evinde ne var ki senin diyo.. perdeler halılar temizmiş.. ya sanki herkes pis olduğu için mi temizlik yapıyo sonucta yeni bir bebek gelicek dezenfekte olması lazım bunu bilmiyorlar kendisi afedersiniz 2 hafta evi silip süpürmediği oluyo eşşek gibi ben yapıyodum daha 1 ay önceside yaptım dip tırnak ona gerek yok yapma demiyo bu halimle laf etmiyim diyorumda istiyolarda yüzüne bişey diyemem demedimde şimdiye kadar.. geleni gidenide çok önemsemez beğenmeyen gelmesin der işin içinden çıkar.. ama gerçekten millet laf etcek yer arıyor..
ooyyy... bir normal doğum hikayesi daha... hemen öğrenmek istiyorum detayları...
Gözünüz aydın... allah analı babalı büyütsün...
ahaaa aklıma ne geldi...
Happymother teyzeden sürpriz bi hediye kazandı minik kızınnnnnn
kızlar tevbe estağfirullah karnım bi acayip oldu... aşağıya indi de indi... bi de sol tarafım sanki boşluk ama sağ tarafım kabarık... tırsıyomuyum ne... aylizin hareketlerini de dinlemedim mutfakta buzluğa bişiler atmakla meşguldüm... şimdi uzattım ayaklarımı pek hareketli de değil... bakalım ne zaman kıpraşıcak mızmız prensesim...
kızlar cıktık ark.(son dk haberımız oldu).OTURMAISNA GITITIK KUR AN dınledıkk yemek yedık ordan markete gıttık ekmegımızı hurmamaızı aldıkk bollcaasonra eve geldıkve asansor kullanmadan cıktım tamm 7.katt 5.kattta takatım kalmadı ama ogluma dedım dayan eve cıkalım sana dondurma ısmarlıcam e cıktık komsum aanahtar bıraktım ne olur ne olmaz dıye ve dırek dusa gırdıkkkk ohhmısler gıbı dısarsıı 40 derecemsı az once esım aradı dedı pöff heel dıyorum ne ka sıcakk sımıde yedık sıze bakıyoruz zeynep dogurmsu ayyy bend e istyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende bendeeeeeeeeeama sımdı dondurma ısmarladım paşamaa gec kaldınızz sızede ısmarlardık ama
wuu ıyıymıs yaaa olurya öle burudm ama sızmalar harıc sızma seklınde olursa (1 cay bardagı gıbım)ve sonrasında bolca gelırse dırek gıtmek gerekkkkkk:18:
cok sukrukı enfeksıyon yokmus cnm benım ınsl kızında normale doner ve evınıze gecrsınızzzzz
anamm hıkayenı merak edıyorum hemde cok darısı bıse ınsl cnm benımdua ıle ALLAH bagıslasın ınsl
ınsl ı sancı ıle donenler bıle varmıs tatlım olurya kısmet ısı bunlarrrrrrrrr
abow mınnak bır beıs daha hayırlsı ıle cok sukrukurtuldun ya cnm benım bundna sonra sutun yara ınsl da hemen toparlanır bebegınn ınsl herseyde bır ayır vardır dıye bosuna denmıyor bak suyunuz bıtmek uzereymıs
pardon yanlıs hatrıladım demekkı cnm
genel ayakalr boleee heraldeeee
wuu ALLAH kolaylıkversın ınsl saglıcakal kucgaına almak naısp olsun cnm benımm
ne hedıyesı kıs kacırdım ben o rayıı
ahahhaha...
bu nedirr yaaa
bende dün kocama pazar listesi verdim, git dedim ananların ordaki pazardan ananla alışveriş yap (tek başın beceremez iyi sebzeler almayı) bizim akıllı da listeyle parayı vermiş kadına... herbişi almış sağolsun (bana da uyuz olurdu kv ama şaşırıyorum yani bu hallerine) neyse söylemesi ayıp benim herif taze yufka istemiş... ben istememiştim... biraz daha börek sarıp atarmışız dolaba... annesi demişki yormasın kendini kız bişey yapmasın, kızı gelip yardım edermiş bana... dedim yok yok kalsın... kimse gelmesin dedim bize.. ben yapabildiğim kadarını yaparım.. yapamadığım da hoş karşılansın artık... bide asıl bomba (dünyanın sonu geldi sanırım) verdiği pazar parasını aynen geri vermiş... bide demiş ki; sakın sıkıntıya girmeyin, yetişemediğiniz yer olursa biz yardımcı oluruz demiş (maddi anlamda)... amaaaaaaaaaannn dedim ölüyomuyuz neeekıyametmi kopucak yoksa
gercekten 4 parmak olunca ne oluyor kibak anneannesiyle dedesini bekliyor senin kız. şuan sinyallerini veriyor sanki
bende yapıcam bu poğaçalardan ama kendime yemek için
bacılar nörürsünüz.....bende evin içinde geziniyorum.sıcakta o odadan bu odaya:))))annemleri denize gönderdim;herifi de dışarı gönderdim.bende kafa dinliyorum.ohhhhh kaç gündür kafam şişmiş iyi oldu valla :))))
Size iki şey sorucam karar veremediğim.
Ben aventin göğüs pompasını aldımm,,ama süt saklamak için hiçbişe almadım henüz.Yine aventin süt saklama kapları var hemde başlığını takınca ucuna da biberon başlığını takınca biberon da oluo,,ama ccleri küçüük bildiğim kadarıyla.Neyse bunları alırsam bana 80 85e mal olcak.bunun yerine diyorumki daha ucuz herhangi bi süt saklama kabı yada poşeti alimm,,ayrıca minik biberon aliim yine aventin anne akışı özellikli olanlardan..Ne diosunuz??
Bir de emzirme sütyeni istemiorum ben öle zaten göğüslerim küçük hala 80 ancak olmuştur yani.Onlar da penye olduğu için ve ben t shırt giyiceem için görüntüsü hoş olmuycak diye düşünüyorum.Yİne ince bi süngeri olsun istiyorum üzerinde alıcaam sütyenin.Onu da sadece pentide buldum ortadan açılmalı ,rahat aslında da 80 bedeninde göğsüm küçük kaldı yine bende alamadım cesaret edip.Başka bu tarz sütyen bulabilceem yer bilen varmı yaf??
muz bal ceviz kavun süt kaşar peyniri bebişlere çok faydalımış
süt- yoğurt pekmezle birleştiğinde hiçbirr faydası olmuyo bilgin olsun... ayrıca geceleri yemek de çok önemli...
Ya ne güsel miniik göğüsler, her giyilen asıl o zaman yakışıyo, büyük göğüs sevmiyom ben. Ne giysem sanki teyze gibi oluorum :)
hamılelıkte okunması gereken dualarrr
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk dünyaya geldikten sonra ilk fırsatta dinî bilgisi olan kimse çağrılır, çocuk kucağına verilir. Sağ kulağına ezan, sol kulağına da kamet okunur. Sonra da şöyle dua etmesi sağlanır;
"Allahım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl."
Bu sıralarda çocuğuna bakan ana-baba, İbrahim Aleyhisselâmın oğulları İsmail ve İshaka bakarken okuduğu şu duayı okurlar:
"Elhamdülillahillezî vehebe lî alel-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîud-duâ."
Bana bu evladı ihsan eden Allaha hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim...
Kizlar sabah 9.20 de kuzum dunyaya geldi cok sukur.spinal anestezi oldum rahatim biraz agrim var ama normal.minik bi bebis 3000 gr 50 cm minicik coook tatli.insallah herkes yavrusunu sag salim kolaylikla kucagina alir.eve gidince foto eklerim ve dogum hikayemi yazarim kuzularim
Anaaaam ne biliyim hep karıştırıyorum yaaaikiniz de çalışan bayan olduğunuz ve nerdeyse gününüz aynı oldığu için karıştırmışım İkkiniz de izine çıkın artık yaaa Admencım senin iznine daha da çok sevinecem kadın başına gece gece bu halinde çalışıyorsun ya...
bayıldım
Eline sağlık annesi
Gözün aydın canım. Çok sevindim. Allahım analı babalı buyütsün
Anaaam benim durum de nerdeyse aynı canım. Yanlız değilsin. Bu güne kadar bebişim için ne yaptıysam tek başıma yaptım. Bir şey alacaksam '' ne gerek var'', '' bak bebek kıpırdıyor'' desem ''şşşt kıpraşma'' diye başladı devam ediyor inan bebişim o kadar küstü ki ona elini zorla karnıma koyduğum zaman duruyorBen de artık aldırmıyorum ama alıştırıyorum mesala - tel.nda oğluşun seni öpüyor, sana selam söyleyor vs. Doktora da nerdeyse zorla götürüyorum. Amaaaan bana ne bana ne oğluşum gelsin ona bakmam bile
Hadi kız şimdiden gözün aydın benim de 2 gün sonra annem ve ablam geliyorlar yurt dışındanoleeeeyyy
Kızlaaaar bi şey sorucam bebişi için karyola ve mobilya alanlar şu koku ne zaman gidecek yaa. Bi de beşiği yatak odasına kurdurmuştum 1 haftadır koku çıkmadı gitti kokuyoooo ya hala sizde de koku var mıydı? Ne kadar zamanda çıkıyor bu koku ya pencere açık kapı açık yatıyoruz bu kokudan(
Kızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar
kızlar anlayacagınız uzere aradaki 400 yorumu okuyamadım, suzan dogurdu mu bilmiyorum ama sanırım yarim dogurmmaıs hala, arada bebo ve zeynepten baska doguran var mı bilmiyorum, dilerim herkes iyidir
ay benim kocam da tırnakların gorunmuyor artık sis ayaklarından diye dalga geciyor
canım benim dr epidural rahat ama bi dogumu geciktirip suni sancı vermek ya da epidurali kapamak gerekebiliyor bi de basagrısı yapıyor diye kendisi soyledi
sorma sorma bir gun girmedim kac sayfa olmuss(
benim de birsey yiyesim yok dun sabah aksam iki ogun yedim o da sadece peynir ekmek annem burada ama isi gucu kocama yemek hazırlamak ben ne yerim diye aklına bile gelmiyor
tatlım cok sukur enfeksiyon yokmus ama bence her ihtimale karsı onlem almalası iyi hastanenin, sen sıkma canını olabildigi kadarını sagarsın stres suumuzu de bebislerimizi de coktkiliyormus hatta buyukler cok yorgun olunca sutunu bosa sag cocuga verme cocuga agırlık yapar falan diyorlar, dinlen, ben inanıyorum ki hersey cok guzel olacak sizin icin, zor zamanlarınızı insaallah kolaylıkla atlatacaksınız..optugunde benim yerime de op annesi minnosu
of tatlım ya bu kvlerın her biri ayrı tip, ummugune sıkmada ben de sana yardım edebilirim bugun carladım zaten benimkine sonra icimde bir sıkıntı falan derken agladım az acıldım,
ben pek lafımı esirgememye calısıyorum artık, lak diye soyluyorum yuzlerine yarı saka yarı ciddi anca oyle rahatlıyorum, alınacaksa uyuzluk etmeden kendiis duusnsun, hem bildigini yapıp hem saygı bekleme hakları yok neyse sıkma canını ins. hersey istedigin gibi olur
ooo gozunuz aydııınnn
biri suyun gelir gelmez hastaneye git demisti bana
oo simdi kucagındadır minigin hosgelmisss
ay benimki de ayrı cins, temiz seylerimi kirli diye ortaya atıyor, ya da cope....bu arada afedersn de sen neden temizliyorsun onun evini?
acaba nedir nedir?
ben de bugun temizlik misafir annem kv bir cumbus bir cumbus, mutfak dolaplarının bir kısmını indirdik ama sanırım bu sayede gobisim de asagı indi :))
aa aradaki okuyamadıgım iletilerde var mı bilmiyorum ama zorla doguracaksın cocugu, allahtan senin minik de kararlı az bucuk da inat herhalde ki bilmislik yapıyor braz ha deyince gelmiyor :)) 7 kat merdiven ne demek ya?
hahahahaaa kesin senden birsey isteyecktirpp
bu arada bilmem isinize yarar mı komsulardan iki tarif aldım uzun sure dayanıyormus diye bir tatlı bir tuzlu yazsam mı kii
gercekten 4 parmak olunca ne oluyor ki
bu pogacalar sodalı bayatlamayan mı yeni tarif mi?
oh ya ne guzel ben de evde catlıyorum, kocam arkadasına gitti diye ona uyuzum zaten
benim gorumcem hep lansinoh poset kullandı alarca deepfreezelerde kaldı gayet de memnundu
bi de cheddar peyniri diye duydum gerci marketlerde cheddar yok bir karperin cheddarlı peyniri var
benim dr de gece degil gunduz bile mumkunse yeme diyordu bana :))
wuuuuuhh derledimmm haaaa
ya bu duaları nereye nasıl kaydetsem de unutmasam acaba? ilk sayfaya eklenebilseydi keske
gozun aydın canım maasallah
canım hep derler annelik icgudusel ama bablık erkek cocuk 2 yasındayken ogrenilen birsey diye.. dolayısyla eslerimiz bizim gibi hassas olmayabilirler ama miniklerini kucaklarına aldıklarında hele de yavruları babalrına gulup sirinlik yapınca asıl bag o zaman olusacak sabırla bekleyin.. bir de birisi roportajda anlatmıstı dogunca hemsireler ilk bana getirdi ama ben babasına verin ilk o koklasın ben 9 ay tasıdım tanıyorum yavrumu ama babasıyla tanıssın dasha onemli demisti, bilmem ise yarar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?