2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
çok güzelmiş canım aldıkların. iğneye bayıldım. ,
benim oğlanda değişik bişiler yapıyor bazen anlamıyorum :44:çıkış yolunu şaşırdı galiba

facebookta bir grup var canım orda bebeğimiz yolda diye

https://www.facebook.com/Bebegimiz?ref=stream&hc_location=stream linki bu açılırmı bilmiyorum ama sayfayı beğen faydalı konuşmalar oluyor
açıldı bende bakayım buraya
Kızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar
hemmennn üye oluyorumm çok sağol teyzesii belki bize çıkar

2 ay oldu kuralı tam olarak ne zaman çıktı bilmiyorum ama çok aşırı bi koku olmadı sanki

aşırı değil de rahatsız edici

Ben de deniyim o zaman oda+sirke+arap sabunulu suyunu inşallah faydası olur canım

Cevapiniz için tşk edrm kızlar

:))) hamis olunca insan korkuyor iste tarif vyazmaya,
karperin cheddarlısı var ama saf cheddar goremiyorum (

sık kullanınlara eklemek mantıklı super:))
ben de tugceyi tebrik edeyim buradan bi ben kaldım guya temmuz 1 annesiyim ama herkesten sonra dogurcam galibaap,

neyse merci sekerim haber verdigin icin

aşırı değil de rahatsız edici

Ben de deniyim o zaman oda+sirke+arap sabunulu suyunu inşallah faydası olur canım

Cevapiniz için tşk edrm kızlar

ins isine yarar canım

biz geldik teyzeler...
annennemiz ve dedemizi aldık... geldik evimize yemeğimizi yedik... şimdi ayaklarımızı uzattık, ayliz hanımın hareketlerini sayıyoruz...
wc gittik çoookk hafif bi pembelik daha gördük... anneannemize gösterdik... e olucak bunlar korkma dedi... zaten yarın kısmet olursa dr gidicez... nst ve kontrol için... dualarınızda bizi unutmayın melek anneler

kızlar çok sıcak yaa,napıyosunuz sizler ; walla annemdeydik şimdi eve geldim duş aaldım banamaısın demedi hala çokk sıcakkk :S
klima taktırmak şart oldu bu gidişle dayanamıcam ben walla ...

yarında doktor kontrolümüz war,bakalım oğluşumu görcem kaç kg olmuş,boyu ne durumda çok heyecanlıyız :))
doktor teyzemiz doğumla ilgili bişey diycekmi acaba; her gittiğimizde boyu şu kilosu şu suyu şuu,bu sefer şu tarihte gelir falan desin bide ;sabırsızlanıyoruz daaa :)))

valla bende yanıyorum sıcaktan... insan oturduğu yerde su dökermi... çıldırıcam... annemler geldi... zayıflamışsın küçülmüşsün diyolar... babamda diyoki bu kızda doğumdan sonra kilo milo kalmaz... herhalde çok terlemekten oluyo... deliricem duşta yatsam anca... biz de klima alalım diyoruz ama elektrik faturası gözümüzü çok korkutuyo... malum bi tek babamız çalışıyo... zaten ite kaka gidiyo... sıkıntıya sokarsak onu çok üzülürüz... katlanıyoruz işte böyle...

ayy canım ne biliyim yaaa dayanılır gibi değil,aldığım duş boşa gidiyoo walla,all yine terledim.. vantilatörü açtık ters tarafa doğru çarpmasın diye bi nefeste bi nefes walla...
biz dün baktık klimalara ,artık kartla alıp ödicez taksit taksit napalım, eşim araştırıyo çok aşırı elektrik tüketmeyeninden falan... kısmetttttttttttt :))))

gözünüz aydın.Allah analı bablı büyütsün ve hayırlı evlat olur inş.DARISI BİZE :)))))))))

ayy yarim kız senin 2 günün kalmışyaaa :O aboo sen dogurursun valla bu gidişle..nişanda gelmiş sanırım ..Allah hayırlı dogumlar nasip etsin bize :)

hakkımızda herşyin hayırlısı inşallah...

Öyle bi rüya gördüm öyle bi ağladım ki rüyamda
öyle bi dayak yedim öğretmen gibi birinden
ömrümde bu kadar ağlamamıştım herhalde
bu nasıl bi eüyaydı
noluyo bana ya...

rüyada Dayak görmek
Dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe, Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kavga Etmek.)
Rüyasında dayak yediğini gören kimse, iyilik alır. İşinde ve gelirinde artış olur.
Rüyada dayak görmek yardima isarettir. Rüya sinda dayak yedigini görmek, bir isi için birisinden yardim görecegine; kendisinin bir baskasina dayak attigini görmek, o adama yardim edecegine; iki kisinin birbirlerini dövdügünü ve kendisi nin aralarina girerek onlari ayirdigini görmek, ev halki tarafindan sevildigine ve sayildigina; esinin kendisini dövdügünü gör mek, onun ailesi tarafindan bir menfaate kavusacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada dayak yemek, rüya sahibinin üzüntü ve sikintidan kurtulacagina. dayak atmak ise güçlenecegine isarettir.
Dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe, Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
rüyada Dayak görmek
:18:Enteresan
o kadar cok dayak yedim ki...
sevineyim bari..
darısı sizin basınıza

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr..yine kimseler yok ..zaten sevmezdim haftasonlarını ..buraya takıldığımdan beri hiç sevmemeye başladım
bizde işe geldik son sabahım ..artık oğlum erken uyandırmazsa bi 5 ay bu saatte uyanmam heralde..benim akıllı oğlum uyuyacak annesiyle birlikte 11 e kadar ayyyy inşallahhhhhhhhh..

Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
Hadi gözün aydın canım..allah bağışlasın darısıda bize olsun...
evde olsam mal gibi otursam pc ve tv karsisindaaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaaa ben çok korkmaya başladım..biz izin hayalleri kuruyoruz ama havalar çok sıcak gündüzleri dışarı çıkılmaz evde napcaz yaaa ben patlarım...tv desen saçma sapan programlar var eee nasıl geçecek zaman...akşam dışarı çıkarız ama akşama kadar nasıl vakit geçecek evde ..kara kara düşünüyorum şimdiden...acaba kışa hazırlık için örgü falanmı başlasam???
Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
canım gözünüz aydın...bir an önce kucağınada alırsın inşallah...
Aynen ömründe yufkaya dokunmamış insan börek sardı attı buzluğa Poğaça aşar beni heralde ama aklımdan geçmiyor değil
yaa kim bu poğaça börek konusunu açtı...kaç gündür benide dürtüyosunuz oysaki hamur işi yasak bana lyre yada evasude sizden şüpheleniyorum
yani eşinde bi alemmiş sinirlenmek için güzel bir isim aranırmıymış...insan derki severken kulağa hoş gelen bi isim olsa falan der...
ayyy... bende gittim sıkıntıdan banyoda takıldım biraz...
yüzüme maske yaptım... dişlerimi fırçaladım (belki 10 dk) sonra saçlarımı düzleştirdimmm
yaaa nasıl saçlarınızı açık bırakıyosunuz bu havada...ben yazın hep atkuyruğu yaparım yada topuz ...zaten fön çeksemde bozuluyor hemen...ama doğum zamanı saçlarım düz olsun istiyorum napsamki bilemedim..
ayyyyyyyyyyyyy :18::18::18::18:
hadi hayırlısı olsun... ben ne annesi olucam acabaa
valla artık bizde tahmin edemiyoruz yarimcim sen muallaktasın şuan
Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyo Karnımı sevmiyor. Offff..
canım herkes aynı olacak diye bişey yok...kimisi belli eder kimisi etmes sevgisini...sen boşuna bunları düşünüpte üzme kendini...benim eşim tamam çok ilgili ve heyecanlı dört gözle bekliyo oğlunu ama inan bu halide sıkıyo bazen yani özenilecek bişey değil...herşeyin ortası ii bence .
beboooo gözünaydın canım allah size bağışlasın yavrunuzu...hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruz

nasıl yaa doğacak nerdeyse ve ismi yok yazık yaa...bulun bi isimde bizde ismiyle sevelim ...

ablası kardeşinin kurabiyelerini yapıyor henüz bitmedi ama ben sabredemedim hemen koymak istedim))
ablamız 17 yaşında...

Eki Görüntüle 744451
amanin ne güzell bizimde ablamız olsun
Öyle bi rüya gördüm öyle bi ağladım ki rüyamda
öyle bi dayak yedim öğretmen gibi birinden
ömrümde bu kadar ağlamamıştım herhalde
bu nasıl bi eüyaydı
noluyo bana ya...
hayırdır inşallah diyelim.rüyalarda sınır yok zaten
günaydın canım. ohh son gününmüş ne güzel. ücretsiz izindemi alacaksın sonrasında

Herkese Günaydııııın, Allahım ya Rabbim bu burnum büyüyüp genişlemesi ne zaman duracak yAaasaa

amanin ne güzell bizimde ablamız olsun

hayırdır inşallah diyelim.rüyalarda sınır yok zaten

günaydın canım. ohh son gününmüş ne güzel. ücretsiz izindemi alacaksın sonrasında

tatlım sabahcılıkta son günüm...iki günde akşam gelicem sonra izinnnnnnnnnnnnnn maalesef ücretsiz izin kullanamıcam...bu başımızda olacak adamlar yasayıda çıkartmadılar napcam bilmiyorum..yinede hakkımızda hayırlısı....
sen nezman çıkıyosun canım izne varmı daha ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…