2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bir şey sorcam kızlar...ben bu haftadan sonra artık ped koymak istiyorum harhangi bir akıntıda rengini anlıyım diye...böyle yapan varmı???

hayırlı sabhalar bır bakınım dedım doguran varmı ben de daha tık yok :))
gelısı gusel dusensız sancı o kaaa
hayırlısı vaktı st var dır elbet sabah annem aradı gece uyuyamamıss ruyasında gormus aglarken benı demıs dogumdamı acaba aramayada cekınmıss annecım benım
sabah esımın ıse gıtme st aradılarr yok dedım gusel gusel yemek yıyoruz ıyıyım canım benım hayırlısı bır kurtulsaydım
ben yanarım yavruma annemm yanar yavrusunaaaaa

sımdı kahvaltı edecez beebgımle gercı hıckırık tututu gbegım 7,7 sıddetınde sarsılıyorrrkurban olurum onu YARADAN aa dünkı kınadada soran sorana sen daha dogurmadııı :44:dedım yooo halay abası cekersem anack ama cekmedıgım ıcın dogrumadım ordadaa

Kuzum benimmmmm kıyamam sana
Ben de çok abzürt rüyalar gördümmmmm
Ben de tam polislerden dayak yiyordum
Diyorum ki ben polis kızıyım göbeğime baksanıza diyorum
korkma diyorlar ama döveceklerrrrr nerdeyse
Ama onlar da kötü birşeyler yaparken ben gördüm
onları şikayet edecekmişim...Hayırlara çıksın diyelim

Herkese Günaydııııın, Allahım ya Rabbim bu burnum büyüyüp genişlemesi ne zaman duracak yAaasaa
bende doğurunca dicektim admen demiş. benim arkadaşında şişmişti bayaa
hmmss anladım canımcım. benim çarşamba son inşallahh.. 5 ay yokum deince 1 ayda ücretsizmi kullanacan dedim yıllık izinlerin falan var herhalde sağlık olsun canım bi dahaki bebişlere kadar çıkar inşallah
bir şey sorcam kızlar...ben bu haftadan sonra artık ped koymak istiyorum harhangi bir akıntıda rengini anlıyım diye...böyle yapan varmı???
benim iç çamaşırlarım hep beyaz olunca yapmak aklıma gelmedi hiç. farklı renklerde belli olmaz tabi. ama pedde sıcakda rahatsız eder günlük ped koy barik:44::44:

ALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...

Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaa doğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..

Son düzenleme:

Günaydınnn canımmmmmm
Doğuran filan yok ben de baktım
Alıştık iyice...Ben de bugün çok fazla uyumuşum kızçem
içeride bir sallandı dedim yine deprem oluyor
Sıçrattı beni yatakta zilli Aç,susuz kalmış garibim
güzelce yemek yedik.SOnra hazırlanıp hastanenin kursuna gideceğiz
Ayyyyyy bu insanları anlamak ne kadar da zor eskiden sorarlardı anneme hatta
babama bile utanmadan sizinki bebek almıyor mu?Bu bebekler nerden alınıyorsa
Şimdi gebe kaldık cinsiyet merakı sardı...Kız olunca aynen şu cümle ''olsun kız da iyidir''
Kız da iyidir derkennnnnEvlat ayrımı daha ana rahminde ortaya çıkıyor
vallahi 10 tane kızım 10 tane oğluşum olsun hiç farketmez.Rabbimin mucizesi onlar....
Gelelim şimdi de daha doğurmadı sorusuAyyyyyy sorular sorularrrrr
ömrümüzü bitircek bu sorularrrrNeyse kırmadan etmeden cevaplıyoruz
insanoğlu meraklıııı

Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651

Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaa doğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH'ım güne her sabah böyle bir resimle uyanalımmmmmmmm
Harikasınız,çok duygulandım çokkkkkkkkkkk maşallah size
ALLLAH'IM sizi nazarlardan korusunnnn
Resime dokunup sevesim varrrr hatta resmin içine giresim varrrrr
Ayyyyy delirdim ben galibaaaa gebeliğin bu son günlerinde aklımı mı yitiriyorum
beynimi yiyen,kalbimin cücüğü olan kızçem neler de yapıyor bana

teyzeler günaydiin nasilsiniz bakalim,biz iyiyiz bu arada doguran var mi acaba en son veryerginle zeynebi duymustum..hamileyken tuvalete gitmekten bikmistim simdi de sut olsun diye icmedigim sey kalmiyo 4 lt su iciyom cok sukur bol bol sut var ama birde tuvalete gitmek olmasa bir de normal dogum oldugu icin icim temizleniyor heralde habire akinti..tuvalette yatisa devam yani anlayacaginiz

kızlar gunaydın anca kalkabıldık bugun :) 2 hftaya yakındır gıremıyordum nette cok sey kacırmısım dogum yapnlar olmus Allah sağlıkla sıhatle buyutmek nasıp etsın tum yavrularımızı .bizde daha pek birsey yok pazartesı doktora gıdıcez ev tasıma telesınayız bır yandan yenı evın tadılatı bıtmedı su an oturdugumuz ev havada kutu ustune kutu ne yapcam bılmıyorum hergun dahada stress oluyorum bana dua edın kızlar stress cok yordu bu ara benı .. hepinizi ozlemısım:)

oyy maşallah canım yaa kızın ne kadar güzel aman Allahım

Teşekkür ederis teyzesiii o sizin ve miniğinizin güzelliği canım benim

Amin canım benim teşekkür ederis kızımla Allahım size de bu duyguları bir an evvel yaşatsın artıkım..

sen doğurmadıysan kimse doğurmamıştır suzancım günaydınnnnn
canım 1.5 aya yakın süt iznim olacak toplu kullanıcam ondan öle dedim...bakalım hesaplatıcam p.tesi net kaç gün bileyim bi...birde bizim kızlara sorayım maşallah herşeyi biliyolar...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651

oyyyy yaradana kurban olayım bu nasıl bişeydir yaaa...maşallah size...hariha bir resimm..bende böle bi resim istiyorum sezeryan olursa eğer ama fotoğrafçı istemiyoruz biz...hemşireler çekermi acaba rica etsek ????

oyyyy yaradana kurban olayım bu nasıl bişeydir yaaa...maşallah size...hariha bir resimm..bende böle bi resim istiyorum sezeryan olursa eğer ama fotoğrafçı istemiyoruz biz...hemşireler çekermi acaba rica etsek ????

Canımcım eşim çekti bu fotoları. o da girmişti doğuma. fotoğraf makinamız hastanede kalmıştı o yüzden geciktim paylaşmakta hemşireler çekiyor rica edince hayatım..

günaydın canla uykusuz gecenin sabahında görümcemin oğlunun sünnetine gidiyoruz kınası evde olacak kalabalık oturacak kalkacak yer yok off nasıl gececek bugün ve yarın ((

yaa bi de benim oğlum çok duruldu sabah 7 den beri hareket etsin diye bekliyorum acaba ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi olabiilir mi ben çok çabuk endişeeleniyorum eşimde kızıyor yersiz yere üzüyorsun bebeğimizi bi şey olmuş olsaydı doktor söylerdi daha dün yanındaydık diyor ama ne bileyim rahat olamıyorum

çookk tatlısınız yaaaa.
kızın maşallah çok sevimli gözüküyor. alııp sevesim geldi yumuk yumuk ellerinden tutup yanaklarından koklayasım geldi.
oğluşum gelsin artık istedimm.

Evesuade

dövülen dövülene desene .....

rm07

bu bebek cok cok cok tatlı cok masum...

Teşekkür ederiz canım benim..

çookk tatlısınız yaaaa.
kızın maşallah çok sevimli gözüküyor. alııp sevesim geldi yumuk yumuk ellerinden tutup yanaklarından koklayasım geldi.
oğluşum gelsin artık istedimm.

teşekkür ederiz canımcımm.. Ben sizin yerinize bol bol koklarım tatlım merak etme sen.. Gelsin tabi artık melekleriniz sıkıldı kızım yalnız yalnız burada..

Teşekkür ederiz canım benim..

teşekkür ederiz canımcımm.. Ben sizin yerinize bol bol koklarım tatlım merak etme sen.. Gelsin tabi artık melekleriniz sıkıldı kızım yalnız yalnız burada..
dur oğluma söylim ben bunu hemncecik gelsin
nasıl geçiyor günlerin uykusuzluk dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…