rüyada Dayak görmek
Dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe, Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Kavga Etmek.)
Rüyasında dayak yediğini gören kimse, iyilik alır. İşinde ve gelirinde artış olur.
Rüyada dayak görmek yardima isarettir. Rüya sinda dayak yedigini görmek, bir isi için birisinden yardim görecegine; kendisinin bir baskasina dayak attigini görmek, o adama yardim edecegine; iki kisinin birbirlerini dövdügünü ve kendisi nin aralarina girerek onlari ayirdigini görmek, ev halki tarafindan sevildigine ve sayildigina; esinin kendisini dövdügünü gör mek, onun ailesi tarafindan bir menfaate kavusacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada dayak yemek, rüya sahibinin üzüntü ve sikintidan kurtulacagina. dayak atmak ise güçlenecegine isarettir.
Dayak yemek sevince, bir vesileyle gelecek rızka yahut iyiliğe, Birine dayak atmak ona iyilikte bulunmaya delalet eder.
rüyada Dayak görmek
:18:Enteresan
o kadar cok dayak yedim ki...
sevineyim bari..
darısı sizin basınıza
bende doğurunca dicektim admen demiş. benim arkadaşında şişmişti bayaaHerkese Günaydııııın, Allahım ya Rabbim bu burnum büyüyüp genişlemesi ne zaman duracak yAaasaa
hmmss anladım canımcım. benim çarşamba son inşallahh.. 5 ay yokum deince 1 ayda ücretsizmi kullanacan dedim yıllık izinlerin falan var herhalde sağlık olsun canım bi dahaki bebişlere kadar çıkar inşallahtatlım sabahcılıkta son günüm...iki günde akşam gelicem sonra izinnnnnnnnnnnnnnmaalesef ücretsiz izin kullanamıcam...bu başımızda olacak adamlar yasayıda çıkartmadılar napcam bilmiyorum..yinede hakkımızda hayırlısı....
sen nezman çıkıyosun canım izne varmı daha ???
benim iç çamaşırlarım hep beyaz olunca yapmak aklıma gelmedi hiç. farklı renklerde belli olmaz tabi. ama pedde sıcakda rahatsız eder günlük ped koy barik:44::44:bir şey sorcam kızlar...ben bu haftadan sonra artık ped koymak istiyorum harhangi bir akıntıda rengini anlıyım diye...böyle yapan varmı???
hayırlı sabhalar bır bakınım dedım doguran varmı ben de daha tık yok :))
gelısı gusel dusensız sancı o kaaa
hayırlısı vaktı st var dır elbet sabah annem aradı gece uyuyamamıss ruyasında gormus aglarken benı demıs dogumdamı acaba aramayada cekınmıss annecım benım
sabah esımın ıse gıtme st aradılarr yok dedım gusel gusel yemek yıyoruz ıyıyım canım benımhayırlısı bır kurtulsaydım
ben yanarım yavruma annemm yanar yavrusunaaaaa
sımdı kahvaltı edecez beebgımle gercı hıckırık tututu gbegım 7,7 sıddetınde sarsılıyorrrkurban olurum onu YARADAN aa dünkı kınadada soran sorana sen daha dogurmadııı :44:dedım yooo halay abası cekersem anack ama cekmedıgım ıcın dogrumadım ordadaa
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaadoğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaadoğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..
oyy maşallah canım yaakızın ne kadar güzel aman Allahım
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
ALLAH'ım güne her sabah böyle bir resimle uyanalımmmmmmmm
Harikasınız,çok duygulandım çokkkkkkkkkkk maşallah size
ALLLAH'IM sizi nazarlardan korusunnnn
Resime dokunup sevesim varrrr hatta resmin içine giresim varrrrr
Ayyyyy delirdim ben galibaaaa gebeliğin bu son günlerinde aklımı mı yitiriyorum
beynimi yiyen,kalbimin cücüğü olan kızçem neler de yapıyor bana
sen doğurmadıysan kimse doğurmamıştır suzancımhayırlı sabhalar bır bakınım dedım doguran varmı ben de daha tık yok :))
gelısı gusel dusensız sancı o kaaa
hayırlısı vaktı st var dır elbet sabah annem aradı gece uyuyamamıss ruyasında gormus aglarken benı demıs dogumdamı acaba aramayada cekınmıss annecım benım
sabah esımın ıse gıtme st aradılarr yok dedım gusel gusel yemek yıyoruz ıyıyım canım benımhayırlısı bır kurtulsaydım
ben yanarım yavruma annemm yanar yavrusunaaaaa
sımdı kahvaltı edecez beebgımle gercı hıckırık tututu gbegım 7,7 sıddetınde sarsılıyorrrkurban olurum onu YARADAN aa dünkı kınadada soran sorana sen daha dogurmadııı :44:dedım yooo halay abası cekersem anack ama cekmedıgım ıcın dogrumadım ordadaa
canım 1.5 aya yakın süt iznim olacak toplu kullanıcam ondan öle dedim...bakalım hesaplatıcam p.tesi net kaç gün bileyim bi...birde bizim kızlara sorayım maşallah herşeyi biliyolar...bende doğurunca dicektim admen demiş. benim arkadaşında şişmişti bayaa
hmmss anladım canımcım. benim çarşamba son inşallahh.. 5 ay yokum deince 1 ayda ücretsizmi kullanacan dedim yıllık izinlerin falan var herhalde sağlık olsun canım bi dahaki bebişlere kadar çıkar inşallah
benim iç çamaşırlarım hep beyaz olunca yapmak aklıma gelmedi hiç. farklı renklerde belli olmaz tabi. ama pedde sıcakda rahatsız eder günlük ped koy barik:44::44:
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
oyyyy yaradana kurban olayım bu nasıl bişeydir yaaa...maşallah size...hariha bir resimm..bende böle bi resim istiyorum sezeryan olursa eğer ama fotoğrafçı istemiyoruz biz...hemşireler çekermi acaba rica etsek ????
ALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
çookk tatlısınız yaaaa.ALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Evesuade
dövülen dövülene desene .....
rm07
bu bebek cok cok cok tatlı cok masum...
çookk tatlısınız yaaaa.
kızın maşallah çok sevimli gözüküyor. alııp sevesim geldi yumuk yumuk ellerinden tutup yanaklarından koklayasım geldi.
oğluşum gelsin artık istedimm.
dur oğluma söylim ben bunu hemncecik gelsinTeşekkür ederiz canım benim..
teşekkür ederiz canımcımm..Ben sizin yerinize bol bol koklarım tatlım merak etme sen.. Gelsin tabi artık melekleriniz sıkıldı kızım yalnız yalnız burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?