2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

yaaa bende dogurmak ıstıyommm ama yok sancım fılan arkadaşşşşşşşşşşşşş
hmm annesi geldiyse onlarla vakit geçiriyordur kız bu akşam kına varmış beni de alsana yawww bi göbecik atıvereydim
gel nacımda oynamamkı ben herkes ıcınde hıhh :26:
bugnde salonda dugunu var gel ona gıdek kısss
bir şey sorcam kızlar...ben bu haftadan sonra artık ped koymak istiyorum harhangi bir akıntıda rengini anlıyım diye...böyle yapan varmı???
ben gunluk koyuyorum ama ped degı(mantar olmayı arttırıyormus dedıydı hemsıre ark..)pamuklu bez koyuyorumm daha hem fıkır oluyor ıcım rahat

hadi bi git bakalım ne diycek bizede sölersin belki başımıza gelir...

kadına bak yaa karın kaşıntısı için gidiyo doktora biz doğursun diye beklerken oooooooo
yok gıtmedık esım bos ver dedı yogurttan sonra hafıfledı oncelerı daha cok costu ama sonra suskunlastı sımdıde ara ara soguk su ıle yıkıyorummm oh mıs geec her wc nobetınde gene yıkadımmmm ama el degdırmıyorgbosı acık gezıyorumm

sağolasın canım beniim çok şükür kordon beni korkutuyordu kurtulmuş binlerce şükür bi gelse hayırlısı ile çok merak ediyorum ben artık bebeğimi :)))
aynenn hayırlısı ıl egelselerdiii

o benden de geliyo dün geceden beri ama dün gece alttan muayene oldum aradım gece dr ondan olabilir devam ederse gel dedi... şimdilerde de bi adet sancısı çekiyorum hayır olsun
hayırlsı regl dacısı eslıgınde bel agrısı ve dk dusup sancıalrın artmasıı ve dogummm hehe
gozun aydın annenler gelmıs canım hayırlısıı ınslll
ALLAH koakrtuguna ugratmaısn ınsll kırman donkmen olmaz ınsl cunku en cok bundan korkuyorsun
cnm annesi bu aksam gelio ,
yarimde birazdan gelir uyyodur kızıyla :)
hmmm
lilype sıtesınden cnm bende cvp layım:)

dusenlı mı cnm yoksa alıstırmalaramı basladınızz st tut ona goree
Bu kız doğdu doğacak hala hıçkırık derdinde... Hay yarabbim ya hık hık hık
oyy yerım onların hıckırık duduslarını
kızlar tünaydın
dr a gidiyorum bakalım minik panda nasılmış
lütfen dua edin bize oğluş vaktinden önce gelmesin :18:
hayrısı ıle ınsl
acımadıkiiiiiiiii
ınsl dua ıle kolay dogumla kucagımıza almak naısp olur yarımcımm

Kizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
allah hayırlı evlat etsın ınsl cnm benım dua ılee
Biraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
ALLAH SIFA VERSIN INSL CIKAR DA KUCAGINA ALIRSIN VE OPP EVINIZE INSLLL
gozun aydın ccnm ultrason lar yanılabıyr zatııı
benımde dr 3100 demıstı baktı 3700 wuu dedım 600 gr mı almıs bır haftada hmm bakım dedı 3500 dedı heh tmm dedımyanılıyorlar yanı suanda bızımkı 3600 lardadrı ınsll ama ben kg sını 3500 olarak aklımda tutuyorum sıslıgı flan cunkumm

Sancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence
hayırlsıı ıle gelsın cnm kolayındannnnnnnnn
aklımdaydın zaten gece gecee ne yaptı bu kıs dıyee:44:
dogum hazırlıgı bunlar ınsl yarım cım annen de geldı no problem ınsll
Ama bak sizin eşleriniz öyle değil
her es farklı oluyor aıleden gordugu sevgıde fakkı dır cnm benım aılem ve sımın aılesı 7-70 se hepicii cokduskun bebelere kı sorma gıtsın kocaman adam arıyr dogmadımı dıyee kı esımde bende cok sevyrz esım abısının bebelerını bır gorsen sevdıgını kendı bebemısı nasıl sevecek merak dayıımm yanıı huy la alakalı tatalım ama dogunca hepsıde degısıyırmussssssssssss

hayırlısı haberlerın gelsın ınsl canım benımm

Kızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar
cok tatlı ıgnenız erkege altın harma oldugu ıcın ı dusunemıyrm ben yaa bır dusurursek fılannn agızlara sakız vermeyelımm pöffffff ama haram olmasa genede dusunurdumm
ben bnormalde uyyeyım az oncede gırdım sıteye ya artı bır yere kayıt gerekıyormsu tatlımm

ınat degıl teyzesii cık emrını beklıyor paşam
ınsl geldııgnde cıkıcakk tırr
7 kat sorun dıll benımıcın dıettede cok cıktımm
aykalrım sıslıgı cok yok ama ayakkabılarımolmuyr o kaa
hyırlsı vaktı gelsınde kucgaımza onsunzlarr dr dıyormus 5 cmolmus hadyı doguma az da sunı hopp aylızınız kucagınızda ınsll ben öle hayal edıyrm onumuzdekı hafta ıcındee

Öyle bi rüya gördüm öyle bi ağladım ki rüyamda
öyle bi dayak yedim öğretmen gibi birinden
ömrümde bu kadar ağlamamıştım herhalde
bu nasıl bi eüyaydı
noluyo bana ya...
ınsl guleceksın cnm benım
Herkese Günaydııııın, Allahım ya Rabbim bu burnum büyüyüp genişlemesi ne zaman duracak yAaasaa
aynen en cok onu merak edıym dogurunca gecek mıss hehehe

sabah sbaha agladım yaa bende ıstıyorum cennet kokulumu koklamayııııı

aynen sorularr sorularr gusel bılgılerle donun canım benımmm gıdısata gore sorular hehehe

o cılgından bendede varrr hhehe

ayy ne gusel bebegın ıcn uyanmanda kolayoluyordur cnm benım bosa kalmıyorsunyaa sonucda
allah kolaylıgını verıyor ınsll
dua ıle cnm

suzancım bende kına gecelrinde bayan bayana oynarım erkeklerin yanında olmaz diye ama baya döktürürüm bayanlar arsında ama şimdi oğluş müsade etmez heralde ağustosta kv yakın ark oğl düğünü var kınası bayanlıymış baya döktürücem oğluşu babasına veririm ben göbecik atarımmmm ohhh

ay masallah bu nasıl guzel bı bebek ya:) tebrik ederim cok guzel bı kızın olmus. darısı basımza ınsallah bızedee nasip olur bolyle bı footo koymak

merhaba annişler doğuma az kaldı zaman geçmek bilmiyor değil mi hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.

bebek şekerlerinizi henüz almadıysanız ve değişik şeyler hediye etmek istiyorsanız size butik sabunlarımı alternatif sunacağım.fiyatlarda çok uygun.bebek şekerleride yapıyorum.
sayfama davetlisiniz
https://www.facebook.com/pages/Süslü-Düşler-Atölyesi/383851725056763

Eki Görüntüle 744694 Eki Görüntüle 744695

o kadar çok bebek sabunlarım var ki :)

bız oglan evınydık cnm o yusdne karısıkk olirr

oynamakda yokk o vakıt ohh doktur o zman ıstee

bıze musadee
namazımızı kılalım yemek yapalım aksama,KUR AN ımızı okuyalım eltıme gıdrım bgn gene kv salona gıdelerr dügüne bende eltımle takılırımm kısmetseee
hakkımızda hayırlsı ıle ınsl dua ılee hayırlı gunlerr

iyi günler canım benimde yemek yapmam lazım ama canım istemiyo yapmak dün dışRDAN İSTEDİK BUGÜNDE ÖYLEE OLUR HERALDE
aLLAH KABUL ETSİN İNŞ CANIMMM

Son düzenleme:

canımm iğneniz nereden hediye mi aldiniz mi ??çook begendim

maşallah yaa kocaman kız çıkmış resmne
allah kolaylık versin ev taşımak zor
iğne bende ölee bi eetki yapmamıştı doktoruna sor istrsen

Ndd,acenu,keyfimbilir,sarışın,bangbang .. verdiğiniz fikirler ve düşünceleriniz için çookk teşekkür ederim valla çok yardımcı oldunuzz

ohh evimizi süpürdük sildik toz aldık çamaşırlarımız serdik balkonumuzu temizledikbanyo tuvalet var ama onlara pil kalmadı az dinlenelim daha yemek yapacauk off evde daha çok iş oluyor sankim işyerinde bu kadar yorulmuyorum

dur oğluma söylim ben bunu hemncecik gelsin
nasıl geçiyor günlerin uykusuzluk dışında

Dün banyomuzu yaptık canımcım nasıl rahatladı anlatamam İlk zamanlar dışardaki hayata pek alışamamıştı şimdi gayet iyiyiz emip emip uyuyor maşallah.

ay masallah bu nasıl guzel bı bebek ya:) tebrik ederim cok guzel bı kızın olmus. darısı basımza ınsallah bızedee nasip olur bolyle bı footo koymak

Teşekkür ederim canım amin. çok yakında hepinize de nasip olacak canımcım. Sağlıkla gelsin melekleriniz dua ile inş.

Herkese iyi hafta sonları....

Kızlar doğum çantasına neler koydunuz.benimde hazırda eksik filan var mı diye bakayım dedim

yemeğimi yapıp geldim ohh rahatım şimdi yaww çok sıcak bugünde akşam üzeri sahile ineceğiz kocişle çekirdek çitletmeyi çok seviyorum kayalıklara oturup

cnm
sen ve yavrun melek gibisiniz
allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…