- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
sen doğurmadıysan kimse doğurmamıştır suzancımgünaydınnnnn
canım 1.5 aya yakın süt iznim olacak toplu kullanıcam ondan öle dedim...bakalım hesaplatıcam p.tesi net kaç gün bileyim bi...birde bizim kızlara sorayım maşallah herşeyi biliyolar...
oyyyy yaradana kurban olayım bu nasıl bişeydir yaaa...maşallah size...hariha bir resimm..bende böle bi resim istiyorum sezeryan olursa eğer ama fotoğrafçı istemiyoruz biz...hemşireler çekermi acaba rica etsek ????
yaaa bende dogurmak ıstıyommm ama yok sancım fılan arkadaşşşşşşşşşşşşş
gel nacımda oynamamkı ben herkes ıcınde hıhh :26:hmm annesi geldiyse onlarla vakit geçiriyordur kız bu akşam kına varmış beni de alsana yawww bi göbecik atıvereydim
bugnde salonda dugunu var gel ona gıdek kısss
ben gunluk koyuyorum ama ped degı(mantar olmayı arttırıyormus dedıydı hemsıre ark..)pamuklu bez koyuyorummbir şey sorcam kızlar...ben bu haftadan sonra artık ped koymak istiyorum harhangi bir akıntıda rengini anlıyım diye...böyle yapan varmı???
yok gıtmedık esım bos ver dedı yogurttan sonra hafıfledı oncelerı daha cok costu ama sonra suskunlastı sımdıde ara ara soguk su ıle yıkıyorummm oh mıs geec her wc nobetınde gene yıkadımmmm ama el degdırmıyorgbosı acık gezıyorummhadi bi git bakalım ne diycek bizede sölersin belki başımıza gelir...
kadına bak yaa karın kaşıntısı için gidiyo doktora biz doğursun diye beklerken oooooooo
aynenn hayırlısı ıl egelselerdiiisağolasın canım beniim çok şükür kordon beni korkutuyordu kurtulmuş binlerce şükür bi gelse hayırlısı ile çok merak ediyorum ben artık bebeğimi :)))
hayırlsı regl dacısı eslıgınde bel agrısı ve dk dusup sancıalrın artmasıı ve dogummm heheo benden de geliyo dün geceden beri ama dün gece alttan muayene oldum aradım gece dr ondan olabilir devam ederse gel dedi... şimdilerde de bi adet sancısı çekiyorum hayır olsun
gozun aydın annenler gelmıs canım hayırlısıı ınslll
ALLAH koakrtuguna ugratmaısn ınsll kırman donkmen olmaz ınsl cunku en cok bundan korkuyorsun
hmmmcnm annesi bu aksam gelio ,
yarimde birazdan gelir uyyodur kızıyla :)
lilype sıtesınden cnm bende cvp layım:)Kuzum doğurmamışsın
Biz de merak ettik seni maşallah Ayliz'e iyi beslenmişsin
Bekleyecek bu kızçe galiba son güne kadar...iÇerisi rahat
geldiBen sana birşey sormak isityorum hamile takviminin
altındaki cetvel,i nerden yapıyoruz çok hoşuma gitti de:26::26::44::44:
kızlar ben dun den berı bel agrısı kasık agrısı cekıorum hele dun gece belımın agrısından oluyodum yha resmen banyo yaptım gecmedı masaj yaptım yok halada agrım var karnmda ıyıce dustu 4 parmak fılan asagıda bombos karnmn ustu vajınamda ıgne batması flnda hıssedıorum
dr mda yok ıznde napıcam bn yhaaa(((( ayaklarım şiş hıc ınmedı dunden berı
dus alırkende korktum suyum gelırse nası anlıcam dıe tuvalte gdıorum ama takıpdeyım sureklı acaba sancılar bolemı oluyokıııı nası anlıcam yhaaa
nşanm fln geleden acılmm olursa dgm baslarsa zaten bacak arasındakı kemıklerıme agrılar grıo sureklı bırbırıne gırıomus gbı hıssedıorum kemıklerımı(
dusenlı mı cnm yoksa alıstırmalaramı basladınızz st tut ona goree
oyy yerım onların hıckırık duduslarınıBu kız doğdu doğacak hala hıçkırık derdinde... Hay yarabbim ya hık hık hık
hayrısı ıle ınslkızlar tünaydın
dr a gidiyorum bakalım minik panda nasılmış
lütfen dua edin bize oğluş vaktinden önce gelmesin :18:
acımadıkiiiiiiiiikızlar henüz doğurmadım... öyle miskinlik yapıyorum evde...dün gece alttan muayene esnasında sanırım biraz tahriş olmuş olacakki minik minik lekeler geldi... admencim sormuşsun ama acımadı... gece de adet sancısı gibi sancılarla uyudum... çok şiddetli dayanılmıycak gibi değildi... sabah uyandığımdada pedimi değiştirdim, şimdi onu tkip ediyorum lekelenme olucakmı diye... yine sancılarım var ama hafif hafif... şiddet artmayan... kızımın hareketleri de yerinde çok şükür... e bugün bi de anneannemiz gelicek kısmet olursa... akşam 21.00 gibi burda olurlar allah izin verirse... kızım o zamana kadar beklese kâfi bizim için... rahatım yani... biraz fazla heyecanlanıyorum ama yaklaştığımızı hissediyorum...
ınsl dua ıle kolay dogumla kucagımıza almak naısp olur yarımcımm
allah hayırlı evlat etsın ınsl cnm benım dua ıleeKizlaar oglumu.kucagima aldim.ikimiz de iyiyuz cok.sukur detaylari anlatirim canlarim
ALLAH SIFA VERSIN INSL CIKAR DA KUCAGINA ALIRSIN VE OPP EVINIZE INSLLLBiraz solunum sikintisi var su an kuvezde bebegim 3kilo 100gram 50cm dogdu Allah hepinize hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin
gozun aydın ccnm ultrason lar yanılabıyr zatıııkzıçelerim
gittik geldik biz
geçen hafta 3750 kg olan oğluşum bu hafta 3500 küsür çıktı dr ult böyle işte sonuçlar değişir dedi
sancım yüzde 30 yani yok denicek kadar az suyum falan iyimiş
bizim oğluşun gelmesine var yani
şimdi çamaşır odasını toparlim oğluşun dolabını yerleştirip yemek işine bakmam lazım
benımde dr 3100 demıstı baktı 3700 wuu dedım 600 gr mı almıs bır haftada hmm bakım dedı 3500 dedı heh tmm dedım
hayırlsıı ıle gelsın cnm kolayındannnnnnnnnSancı geliyo ara aara
cok tatlı yya haftaya doğar bu AHU bence
aklımdaydın zaten gece gecee ne yaptı bu kıs dıyee:44:
dogum hazırlıgı bunlar ınsl yarım cım annen de geldı no problem ınsllaaa... bende de var o ağrı işte...
hatta benim adet dönemlerim inanılmaz zor geçerdi... ilk iki gün kanamam olamazdı... ne zaman ki kanamam adam akıllı başlar... o zaman kesilirdi ağrı... bacaklarım bile çekilirdi... dün akşamdan beri ara ara oluyo o zaman ben saate bakıyım zaman tutuyım becerebilirsem...ama gerim gerim geriliyo kızım içerde...
her es farklı oluyor aıleden gordugu sevgıde fakkı dır cnm benım aılem ve sımın aılesı 7-70 se hepicii cokduskun bebelere kı sorma gıtsın kocaman adam arıyr dogmadımı dıyee kı esımde bende cok sevyrz esım abısının bebelerını bır gorsen sevdıgını kendı bebemısı nasıl sevecek merak dayıımm yanıı huy la alakalı tatalım ama dogunca hepsıde degısıyırmussssssssssssAma bak sizin eşleriniz öyle değil
hayırlısı haberlerın gelsın ınsl canım benımmkızlar bizi babamız almaya geliyo... anneanneyle dedeyi almaya gidicez... sanırım onlar burdayken pek giremem internete... tabi belli de olmaz.. ama olası bir doğum durumunda hemen haberdar ediliceksiniz kocama talimat verdim... bizim içn dua edin kolaylıkla doğum yapabilelim... öptük sizi ve tosunlarınızı
Eki Görüntüle 744413 Eki Görüntüle 744414
Biz geldikkk yineee e bebekten alt açma hediyemiz geldi
Bebek iğnemiz de geldi çok beğendik bir sürü de hediye koymuşlar
Babamız yemek yaptı biz salata ve sofraBabamız evi süpürdü biz sildik
Sonra duş alıp KURAN okuduk ALLAH'ım kabul eylesin(amin)
Geçmişi de okuduk.Benim kızçe içeride değişik birşeyler yapıyor şaşkınım
ama gelmez o
Babamız sporda biz de takılıyoruz böyle
cok tatlı ıgnenız erkege altın harma oldugu ıcın ı dusunemıyrm ben yaa bır dusurursek fılannnKızçeler 20 temmuz 2013 e kadar primaya üye olun ya da
üyeliğiniz varsa bilgilerinizi güncelleyin.1 yıllık bedava bebek bezi kazanma
şansını yakalayın...Belli mi olur aramızdan birine çıkar
ben bnormalde uyyeyım az oncede gırdım sıteye ya artı bır yere kayıt gerekıyormsu tatlımm
ınat degıl teyzesii cık emrını beklıyor paşamkızlar anlayacagınız uzere aradaki 400 yorumu okuyamadım, suzan dogurdu mu bilmiyorum ama sanırım yarim dogurmmaıs hala, arada bebo ve zeynepten baska doguran var mı bilmiyorum, dilerim herkes iyidir
ay benim kocam da tırnakların gorunmuyor artık sis ayaklarından diye dalga geciyor
canım benim dr epidural rahat ama bi dogumu geciktirip suni sancı vermek ya da epidurali kapamak gerekebiliyor bi de basagrısı yapıyor diye kendisi soyledi
sorma sorma bir gun girmedim kac sayfa olmuss(
benim de birsey yiyesim yok dun sabah aksam iki ogun yedim o da sadece peynir ekmek annem burada ama isi gucu kocama yemek hazırlamak ben ne yerim diye aklına bile gelmiyor
tatlım cok sukur enfeksiyon yokmus ama bence her ihtimale karsı onlem almalası iyi hastanenin, sen sıkma canını olabildigi kadarını sagarsın stres suumuzu de bebislerimizi de coktkiliyormus hatta buyukler cok yorgun olunca sutunu bosa sag cocuga verme cocuga agırlık yapar falan diyorlar, dinlen, ben inanıyorum ki hersey cok guzel olacak sizin icin, zor zamanlarınızı insaallah kolaylıkla atlatacaksınız..optugunde benim yerime de op annesi minnosu
of tatlım ya bu kvlerın her biri ayrı tip, ummugune sıkmada ben de sana yardım edebilirim bugun carladım zaten benimkine sonra icimde bir sıkıntı falan derken agladım az acıldım,
ben pek lafımı esirgememye calısıyorum artık, lak diye soyluyorum yuzlerine yarı saka yarı ciddi anca oyle rahatlıyorum, alınacaksa uyuzluk etmeden kendiis duusnsun, hem bildigini yapıp hem saygı bekleme hakları yok neyse sıkma canını ins. hersey istedigin gibi olur
ooo gozunuz aydııınnn
biri suyun gelir gelmez hastaneye git demisti bana
oo simdi kucagındadır minigin hosgelmisss
ay benimki de ayrı cins, temiz seylerimi kirli diye ortaya atıyor, ya da cope....bu arada afedersn de sen neden temizliyorsun onun evini?
acaba nedir nedir?
ben de bugun temizlik misafir annem kv bir cumbus bir cumbus, mutfak dolaplarının bir kısmını indirdik ama sanırım bu sayede gobisim de asagı indi :))
aa aradaki okuyamadıgım iletilerde var mı bilmiyorum ama zorla doguracaksın cocugu, allahtan senin minik de kararlı az bucuk da inat herhalde ki bilmislik yapıyor braz ha deyince gelmiyor :)) 7 kat merdiven ne demek ya?
hahahahaaa kesin senden birsey isteyecktirpp
bu arada bilmem isinize yarar mı komsulardan iki tarif aldım uzun sure dayanıyormus diye bir tatlı bir tuzlu yazsam mı kii
gercekten 4 parmak olunca ne oluyor ki
bu pogacalar sodalı bayatlamayan mı yeni tarif mi?
oh ya ne guzel ben de evde catlıyorum, kocam arkadasına gitti diye ona uyuzum zaten
benim gorumcem hep lansinoh poset kullandı alarca deepfreezelerde kaldı gayet de memnundu
bi de cheddar peyniri diye duydum gerci marketlerde cheddar yok bir karperin cheddarlı peyniri var
benim dr de gece degil gunduz bile mumkunse yeme diyordu bana :))
wuuuuuhh derledimmm haaaa
ya bu duaları nereye nasıl kaydetsem de unutmasam acaba? ilk sayfaya eklenebilseydi keske
gozun aydın canım maasallah
canım hep derler annelik icgudusel ama bablık erkek cocuk 2 yasındayken ogrenilen birsey diye.. dolayısyla eslerimiz bizim gibi hassas olmayabilirler ama miniklerini kucaklarına aldıklarında hele de yavruları babalrına gulup sirinlik yapınca asıl bag o zaman olusacak sabırla bekleyin.. bir de birisi roportajda anlatmıstı dogunca hemsireler ilk bana getirdi ama ben babasına verin ilk o koklasın ben 9 ay tasıdım tanıyorum yavrumu ama babasıyla tanıssın dasha onemli demisti, bilmem ise yarar mı
ınsl geldııgnde cıkıcakk tırr
7 kat sorun dıll benımıcın dıettede cok cıktımm
aykalrım sıslıgı cok yok ama ayakkabılarımolmuyr o kaa
hyırlsı vaktı gelsınde kucgaımza onsunzlarr
dr dıyormus 5 cmolmus hadyı doguma az da sunı hopp aylızınız kucagınızda ınsll ben öle hayal edıyrm onumuzdekı hafta ıcındeebiz geldik teyzeler...
annennemiz ve dedemizi aldık... geldik evimize yemeğimizi yedik... şimdi ayaklarımızı uzattık, ayliz hanımın hareketlerini sayıyoruz...
wc gittik çoookk hafif bi pembelik daha gördük... anneannemize gösterdik... e olucak bunlar korkma dedi... zaten yarın kısmet olursa dr gidicez... nst ve kontrol için... dualarınızda bizi unutmayın melek anneler
ınsl guleceksın cnm benımÖyle bi rüya gördüm öyle bi ağladım ki rüyamda
öyle bi dayak yedim öğretmen gibi birinden
ömrümde bu kadar ağlamamıştım herhalde
bu nasıl bi eüyaydı
noluyo bana ya...
aynen en cok onu merak edıym dogurunca gecek mıss heheheHerkese Günaydııııın, Allahım ya Rabbim bu burnum büyüyüp genişlemesi ne zaman duracak yAaasaa
sabah sbaha agladım yaa bende ıstıyorum cennet kokulumu koklamayıııııALLAHIM BANA ANNELİK, EŞİME BABALIK DUYGUSUNU TATTIRDIĞIN İÇİN SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...
Eki Görüntüle 744650
Eki Görüntüle 744651
Teyzeleri günaydınnn biz geldik kızımlaaadoğum fotolarımız geldiii.. paylaşmak istedik sizlerle..
aynen sorularr sorularr gusel bılgılerle donun canım benımmm gıdısata gore sorular hehehe
Günaydınnn canımmmmmm
Doğuran filan yok ben de baktım
Alıştık iyice...Ben de bugün çok fazla uyumuşum kızçem
içeride bir sallandı dedim yine deprem oluyor
Sıçrattı beni yatakta zilliAç,susuz kalmış garibim
güzelce yemek yedik.SOnra hazırlanıp hastanenin kursuna gideceğiz
Ayyyyyy bu insanları anlamak ne kadar da zor eskiden sorarlardı anneme hatta
babama bile utanmadan sizinki bebek almıyor mu?Bu bebekler nerden alınıyorsa
Şimdi gebe kaldık cinsiyet merakı sardı...Kız olunca aynen şu cümle ''olsun kız da iyidir''
Kız da iyidir derkennnnnEvlat ayrımı daha ana rahminde ortaya çıkıyor
vallahi 10 tane kızım 10 tane oğluşum olsun hiç farketmez.Rabbimin mucizesi onlar....
Gelelim şimdi de daha doğurmadı sorusuAyyyyyy sorular sorularrrrr
ömrümüzü bitircek bu sorularrrrNeyse kırmadan etmeden cevaplıyoruz
insanoğlu meraklıııı