bugünlük sadece
Herkese iyi hafta sonları....
Kızlar doğum çantasına neler koydunuz.benimde hazırda eksik filan var mı diye bakayım dedim
öle ımkan olsa pöff corba + salata kafii bizim ıcın hehehiyi günler canım benimde yemek yapmam lazım ama canım istemiyo yapmak dün dışRDAN İSTEDİK BUGÜNDE ÖYLEE OLUR HERALDE
aLLAH KABUL ETSİN İNŞ CANIMMM
bebegım ıcınHerkese iyi hafta sonları....
Kızlar doğum çantasına neler koydunuz.benimde hazırda eksik filan var mı diye bakayım dedim
benıde gotur sahılı o ka cok ozledımkı ama kayserıde yokkııı ıstanbulun en cok o halını sevıyorum zatı yoksam cekılmezzzzzzzyemeğimi yapıp geldim ohh rahatım şimdi yaww çok sıcak bugünde akşam üzeri sahile ineceğiz kocişle çekirdek çitletmeyi çok seviyorum kayalıklara oturup
ye gıtsın bosverrrçekirdek=kilo
ben de soracaktım hazırladım ama acaba aklıma gelmeyen bişey var mı.
terlik havlu diş fırçası diş macunu, gecelikler pijamalar, iç çamaşırları, süt pompası, bir paket gece pedi ve hasta bezi(daha almadım), tarak, şampuan,bir paket rezene çayı, hurma ve zemzem.
bebek için hastane çıkışları, bebek bezleri, ağız bezleri, biberon, emzik ve şırınga(daha almadım)..
aklıma başka bişey gelmiyor
Biz geldik
nst de sancı yyok
brbek dogum kanalına girmemiş
peöbe lekelenmeyi hiiiiççççç önemsemedi brnim yardımcı doçent ddoktorum
kan istedi son kez dogum için
10 gün sonra gel dedi
yallahhhh
hayırlısı tatlım normal olsunda takma kafana cok sukur her halımızeee muhım degıl dedıysee dr degıl demekkıı:44:ama kanma neden nıcınnn DR ANLAMAK GÜÇ DOGRUSU:26:Bebek 17 günde 100 gram almış gözüküyor sadece
onu da boşveeeeerrrr dedi
çbu saatten sonra net ölçüm yapılmaz, takma kafana dedi..
ay hangimiz hamile hangimiz doktor bilemedim
Su aşağıda 2850 yaZıyo ya benim bebek 2480 çıktı..
Bi de kafa 35 hafta bacak 36 karın bilmem kaç...
Kadın hiç telaş yapmıyo, herşey normal herşey güzel deyip deyip sırıtıyor karşımda
Napalım ben de öyle diyim bari
Bebek 17 günde 100 gram almış gözüküyor sadece
onu da boşveeeeerrrr dedi
çbu saatten sonra net ölçüm yapılmaz, takma kafana dedi..
ay hangimiz hamile hangimiz doktor bilemedim
Su aşağıda 2850 yaZıyo ya benim bebek 2480 çıktı..
Bi de kafa 35 hafta bacak 36 karın bilmem kaç...
Kadın hiç telaş yapmıyo, herşey normal herşey güzel deyip deyip sırıtıyor karşımda
Napalım ben de öyle diyim bari
Yani ben üzüleyim mi simdi anlamadım başka doktora mı git diyosunbenimde doktorda öyledi gayet relax bir insandı.34.haftada doktorumu değiştirdim.şimdi çok memnunum
Yani ben üzüleyim mi simdi anlamadım başka doktora mı git diyosun
Başka belirti varmıydı idrarla ilgili tek kan mıydı ne kadardı peki kanama ne renktiultrason kağıdındaki ölçüm değerlerine internetten bak.aşağı yukarı haftayla uyuşuyorsa korkma.ben öyle yapıyordum.doktordan gelince internetten bakıyordum ölçüm değerlerine....eğer içine sinmeyen bişey olursa değiştir.ben 34.haftada değiştirdim.senin doktoruna güvenin ve onunla iletişimin çok önemli.eğer bişey sorupta net cevap alamıyorsan değiştir
kanaman belki idrar yollarından kaynaklı olabilir.benim öyle olmuştu.
sıkıldık gerı geldık kocısın gelme st uzadıı namaz kıldık KUR AN okudk geldık meyve yıyoz ancakkk kasıklarımda az az agrı var ama boss devamı yokkiiiiiiiii
kısmet artık pöffffffff cok da sıcak eltıme gecım dedım kocıs ıızn vermedıı cok sıcak aksam ben sneı bırakırım dediii pöffffffff
öle ımkan olsa pöff corba + salata kafii bizim ıcın heheh
bebegım ıcın
-2 hastane cıkısı
-3 alt
-3 ust
-5 ıc atlet
-corap
-ellik
-emzık
-zem zem
-hurma
-1 penye battanıye
-2 kundak batanıye(erkekler cok cıs kacırıyormus:)
-tülbent
kendım ıcın
-2 gecelık takım alt ust
-3 atlet
-3 kılot
-8 hasta bezi(normal dogumda cok gıdıyormus)
-ped
-tülbent
-yelek(kan kaybından usunuyormus)
-2 corap
-fotograf makınesi
-kuru sogan(sancı anında surmek ıcın gogus ucuna(yara olmasını engelleyıp sutu getırıyormus)
işte bu kaaaaaaaaaaaa
benıde gotur sahılı o ka cok ozledımkı ama kayserıde yokkııı ıstanbulun en cok o halını sevıyorum zatı yoksam cekılmezzzzzzz
ye gıtsın bosverrrsımdı yemeyıp de ne vakıt yıcez cnm
Başka belirti varmıydı idrarla ilgili tek kan mıydı ne kadardı peki kanama ne renkti
Kızlar yaa eşlreinizle olan muhabbetlerinize bakıyorum, benim eşim hiç böyle heyecanlı değil.
Çok üzülüyorum
Kızımızla ilgili hiç konuşmuyoKarnımı sevmiyor. Offff..
selam güzel anneler; bizde oğluşum ve babasıyla bir doktor kontrolünden daha geldik;
maşallah diyelim 2700 gr 49 cm olmuşuz,bacak boyumuz uzunmuş,ama göbek çevremiz çok kilolu değilmiş :) yani babasına benzemicek heralde :)) nst ye girdik bugün ilk defa kalp atışlarımız,130-140 arası sancılarmızda 20 lerde;
yani henüz doğurma belirtilerimiz yok :)) haftaya tekrar kontrolümüz var,bundan sonra haftada bir gidicez;
ben belki doğuma yaklaştın haberleri alırım falan diyodum ama bi kaç hafta sabretmeliyim galibaa;
günü gelen hatunlarımız bi doğursun önce bakalım :)
bide nst odasında ki kıza,doğuma gelirken göğüs pompası getireyimmi yanımda diye sordum,bana hastanenin çok güzel profesyonel bi makinesini gösterdi,biz burda yardımcı oluyoruz dedi;bence sizlerde bi sorun boşuna taşımayın pompaları derim ben :))
buarada bide kan ve idrar tahlili verdim tekrar,idrarımda malesefki bakteri çıktı yine,antibiyotik kullanıcam,bu duruma birazcık moralim bozulduuuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?