4/7 persembe gunu sezaryan ile dogumum planlandi Ben ikiz Annesi Olucak hayirlisiyla doktorumuz 37. Hafta iyidir diyor Allahim isteyen herkese saglikli ve hayirli evlat nasip etsin tum dogum yapan arkadaslar gulegule buyutun yapicak olanlarada hayirli dogumlar dilerim
kızlar son 3 günüm. dua edin sancılarım gelsin yaaaaa yoksa çarşamba günü sunni sancıyla doğuracağım. oğluşum ya çok inatçı olacak ya da çok tembel. yerini çok sevdi galiba çıkmak bilmiyor.acaba ne yesemde sancıyı tetiklesin.
aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancıçarşamba sabah yatış
az klmıs cnm darısı basımıza ınsallahben hamile kalınca da sülalede ne kadar jinekolog varmış;onu öğrendim.teyzemle kuzenim 19 haziranda doğurttu.annem 5 temmuzda doğurtuyor(5 temmuz annemin doğum günü, o sebeple beni 5 temmuzda doğurtuyor).öbür kuzenim rüyasında görmüş beni.o da haftaya doğurtuyor....bu arada kesin olmamakla doktorun verdiği tarih 12 temmuz.bakalım hayırlısı:))))))
iyi akşamlar canlarımmm
biliyorum merak ettiniz beni ve kızımı ama 3 gündür o kadar yoğun geçiriyorumki nete girmeye hiç fırsat olmadı
hemen haberlerimi vereyim daha fazla bekletmeden
ECE'm hala yoğun bakımda, ama durumu iyi, antibiyotik tedavisine başlandı demiştim ya geçtiğimiz çarş. ilaçlar bitene kadar yoğun bakımda kalmasını dr.lar daha uygun gördü daha temiz bakıldığı içinde servise çıkarılmasını eşimde bende istemedik.
yoğun bakımda olduğu odada 6 bebek var küvözde, 2 hemşirede devamlı başında çünkü.feksiyon riski yok en azından.
dünden beride ilk defa emmeye başladı çok şükür, çıkana kadar her gün ben hast. gidip emziricem, dün ve bugün gittim sabah 9, 12, ve öğlen 3 te günde 3 defa emişiyoruz. kızım çok tatlııııııııııııı teyzoşlarııı. mavi mavi gözlerii bana benziyor ECE kızım
geceleride sağıp sütünü hemşiresine bırakıyorum ben yokken vermeleri için. kakasının rengi baktım bugün normale dönmüştü artık serumda vermiyorlar. bu solunum sıkıntısının sebebi hem ameliyat esnasında hemde daha sonra servise çıkardıklarında aşırı sıvı yüklemesi yapmışlar. serviste dikkat etmemişler buna, kalbindeki delikten dolayıda bünyesi kaldırmamış
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum eminim doğum yapan ark.lar olmuştur. kimler yavrusunu aldı kucağına çokta merak ediyorum.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olun inş.
ben biraz burukum evede geldik kv.demden ama yanlızız. en azından kızımın iyi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi. eşim daha hiç kucağına bile almadı ben en azından dünden beri gidip emziriyorum.
dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize sonsuz teşk. ediyorum çok çok öpüyorum vakit bulunca yeniden girerim inş.bol bol yazışırız
allahtan annem geldi de biraz daha rahatladım bu anlama konusunda...
yardımcı oluyo sağolsun...
slmmm kızlar biz bugün hep buralardaydık ama yazamadık bi türlü...kötü bir gün geçiriyorum çünkü...iş yerindeyim son 1 gün kala bütün aksilikler beni buldu ama sabırlı olmaya ve sakin kalmaya çalışıyorum..uçaklarda gecikmeler var en az 2 saat yolcular delirmiş bense delirmek üzereyim ...çıkış saatim belli değil 1-2 belki 3 bilmiyorum yani.....sadece SABIR diyorum....
birde makatıma 3 saattir bir ağrı girdi inanılmaz canımı yakıyo...bu sancı falan değildir dimi kızlar :18:
paradoks canım sizin adınıza çok sevindim...allahın izniyle hergeçen gün daha ii olacak..
vsn gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza
cnm allah yardımcın olsun sabır versin
saol bitanem...yaa ağrım olmasa ben başa çıkarım bunlarla ama ağrım var işte tahammül edemiyorum
yaa bi fikrin varmı bu makat ağrısına lyrecimmm..acaba üşüttümmü ondanmı???yoksa doğuruyomuyum :18:
saol bitanem...yaa ağrım olmasa ben başa çıkarım bunlarla ama ağrım var işte tahammül edemiyorum
yaa bi fikrin varmı bu makat ağrısına lyrecimmm..acaba üşüttümmü ondanmı???yoksa doğuruyomuyum :18:
allah kolaylık versin... insanlarla uğraşmak zaten zor hele ki bu zamanda hiç çekilmiyolar...
bide bu makat ağrısı bende de oluyo arada... çünkü ciddi kabızlık ve gaz sıkıntısı çekiyorum... öyle zamanlarda sancı giriyo makatımdan ve uzun süre bişi saplanmış gibi ağrım oluyo ama doğum sancısına bağlamadım ben bunu...
cnm bakındım biraz doğum kanalına indiği için bebek baskı ağrı hissedilirmiş yürüyüş faydalıymış
evet canım olabilir bende kabızlık yok çok şükür ama gaz problemi yaşıyorum özellikle üşüttüğümde...zaten yarimcim senden önce doğurursam gerçekten üzülürüm....ben sıramı beklerim canım
bebek kanala girmiş demişti doktor...o makatada ağrı yaparmış öylemi??bende gazdandır diyip duruyorum hamile olduğumu unutuyorum herzmanki gibibirde saatlerdir oturuyorum ne yürüyüşü....neyse biraz kalkıp ofiste yürüyeyim bari...
çok saol canım uğraştırdım seni de ...
admen daha eve gitmedin mi sen
gitmedim canım nezaman giderim oda belli değil
ya izne çıkmama 1 gün kala olacak şeymiydi bu yaaaaaa.......
yaw sen hamilesin bıraksınlar senii
tam bende sorucaktım sena sormuş hadi çık artık canım yaagitmedim canım nezaman giderim oda belli değil
ya izne çıkmama 1 gün kala olacak şeymiydi bu yaaaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?