2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

saol cnm sanada hayırlı dogumlar ikizler de ne tatlı olurlar smdi

ınsallah cnm normal bı sekılde gelişirde hersey gerek kalmaz smdden hayırlı dogumlar cnm

aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancı çarşamba sabah yatış

cnm ınsallah normal olur hersey gelir beebgın

az klmıs cnm darısı basımıza ınsallah

cnm hersey cok guzel mavıs gozlu bebısnı opuyorum. en kısa zamanda evde bırlkde olcaksnz buda geccek dunyann en guzel duygusu bu emınım

allahtan annem geldi de biraz daha rahatladım bu anlama konusunda...
yardımcı oluyo sağolsun...

anneler cnm benım ya
bnde dun annmle konsdm normalde cok konusmazdık dogum mevzusunu kendısı kaptyordu ben acdıkca sanırım zor bı surec gecrımıs.
sezeryan yapmamı ıstyor zaten bu yuzden acı cekmym dıye sanırım

dun konusduk suyum geldı snra sancı fılan anlatyor ama dogum annı anlatmyor ee dyorm bosver dyor cnm annem korkutmak ıstmyor benı

slmmm kızlar biz bugün hep buralardaydık ama yazamadık bi türlü...kötü bir gün geçiriyorum çünkü...iş yerindeyim son 1 gün kala bütün aksilikler beni buldu ama sabırlı olmaya ve sakin kalmaya çalışıyorum..uçaklarda gecikmeler var en az 2 saat yolcular delirmiş bense delirmek üzereyim ...çıkış saatim belli değil 1-2 belki 3 bilmiyorum yani.....sadece SABIR diyorum....
birde makatıma 3 saattir bir ağrı girdi inanılmaz canımı yakıyo...bu sancı falan değildir dimi kızlar :18:

paradoks canım sizin adınıza çok sevindim...allahın izniyle hergeçen gün daha ii olacak..
vsn gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza

cnm allah yardımcın olsun sabır versin

cnm allah yardımcın olsun sabır versin

saol bitanem...yaa ağrım olmasa ben başa çıkarım bunlarla ama ağrım var işte tahammül edemiyorum

yaa bi fikrin varmı bu makat ağrısına lyrecimmm..acaba üşüttümmü ondanmı???yoksa doğuruyomuyum :18:

cnm arada bir bende de oluyor ama bu kadar uzun süreli değil ben bir araştırim int te senin için

allah kolaylık versin... insanlarla uğraşmak zaten zor hele ki bu zamanda hiç çekilmiyolar...
bide bu makat ağrısı bende de oluyo arada... çünkü ciddi kabızlık ve gaz sıkıntısı çekiyorum... öyle zamanlarda sancı giriyo makatımdan ve uzun süre bişi saplanmış gibi ağrım oluyo ama doğum sancısına bağlamadım ben bunu...

cnm bakındım biraz doğum kanalına indiği için bebek baskı ağrı hissedilirmiş yürüyüş faydalıymış

evet canım olabilir bende kabızlık yok çok şükür ama gaz problemi yaşıyorum özellikle üşüttüğümde...zaten yarimcim senden önce doğurursam gerçekten üzülürüm....ben sıramı beklerim canım

cnm bakındım biraz doğum kanalına indiği için bebek baskı ağrı hissedilirmiş yürüyüş faydalıymış

bebek kanala girmiş demişti doktor...o makatada ağrı yaparmış öylemi??bende gazdandır diyip duruyorum hamile olduğumu unutuyorum herzmanki gibi birde saatlerdir oturuyorum ne yürüyüşü....neyse biraz kalkıp ofiste yürüyeyim bari...
çok saol canım uğraştırdım seni de ...

29.07 benden önce doğurursa bende tüüü derim kendime... ne beceriksizsin be kızımmm derim yanii

evt cnm aynn öyle yazıyor sitelerde ne uğraşması 2 tıktık işte bıldık

doğum yapmış arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı geride kalan şafak sayanların başına...
yarim canım sanırım herkesi doğurtup öyle çıkarcan Ayliz i kız bu kadar çok mu sevdiniz birbirinizi ayrılamıyosunuz...
biz de kısmetse yarın öğrenicez günümüzü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...

gitmedim canım nezaman giderim oda belli değil
ya izne çıkmama 1 gün kala olacak şeymiydi bu yaaaaaa.......
tam bende sorucaktım sena sormuş hadi çık artık canım yaa
hakkını ödeyemezler senin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…