dinleyen kim kuzum ???
dinleyen kim kuzum ???
tam bende sorucaktım sena sormuş hadi çık artık canım yaa
hakkını ödeyemezler senin canım[/QUOTE
ne hakkı canım ya umurlarındamı ...uçakta gecikme var yetkiliyle görüşmek istiyolarmış ..bu saatte müdür burda ne arasın bana geliyor tabi hepsi ama görmelisiniz burayı bağıran çağıranayaa teknik arıza var oyüzzden gecikme oluyo ..aslında bırakacaklar öle uçsun uçak hepside......töbe töbe yaa ...
iyi akşamlar canlarımmm
biliyorum merak ettiniz beni ve kızımı ama 3 gündür o kadar yoğun geçiriyorumki nete girmeye hiç fırsat olmadı
hemen haberlerimi vereyim daha fazla bekletmeden
ECE'm hala yoğun bakımda, ama durumu iyi, antibiyotik tedavisine başlandı demiştim ya geçtiğimiz çarş. ilaçlar bitene kadar yoğun bakımda kalmasını dr.lar daha uygun gördü daha temiz bakıldığı içinde servise çıkarılmasını eşimde bende istemedik.
yoğun bakımda olduğu odada 6 bebek var küvözde, 2 hemşirede devamlı başında çünkü.feksiyon riski yok en azından.
dünden beride ilk defa emmeye başladı çok şükür, çıkana kadar her gün ben hast. gidip emziricem, dün ve bugün gittim sabah 9, 12, ve öğlen 3 te günde 3 defa emişiyoruz. kızım çok tatlııııııııııııı teyzoşlarııı. mavi mavi gözlerii bana benziyor ECE kızım
geceleride sağıp sütünü hemşiresine bırakıyorum ben yokken vermeleri için. kakasının rengi baktım bugün normale dönmüştü artık serumda vermiyorlar. bu solunum sıkıntısının sebebi hem ameliyat esnasında hemde daha sonra servise çıkardıklarında aşırı sıvı yüklemesi yapmışlar. serviste dikkat etmemişler buna, kalbindeki delikten dolayıda bünyesi kaldırmamış
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum eminim doğum yapan ark.lar olmuştur. kimler yavrusunu aldı kucağına çokta merak ediyorum.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olun inş.
ben biraz burukum evede geldik kv.demden ama yanlızız. en azından kızımın iyi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi. eşim daha hiç kucağına bile almadı ben en azından dünden beri gidip emziriyorum.
dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize sonsuz teşk. ediyorum çok çok öpüyorum vakit bulunca yeniden girerim inş.bol bol yazışırız
ne kadar anlayışsız bu insanlar yaa gıcık oluyorum çookkne hakkı canım ya umurlarındamı ...uçakta gecikme var yetkiliyle görüşmek istiyolarmış ..bu saatte müdür burda ne arasın bana geliyor tabi hepsi ama görmelisiniz burayı bağıran çağıranayaa teknik arıza var oyüzzden gecikme oluyo ..aslında bırakacaklar öle uçsun uçak hepside......töbe töbe yaa ...
iyi akşamlar canlarımmm
biliyorum merak ettiniz beni ve kızımı ama 3 gündür o kadar yoğun geçiriyorumki nete girmeye hiç fırsat olmadı
ECE'm hala yoğun bakımda, ama durumu iyi, antibiyotik tedavisine başlandı demiştim ya geçtiğimiz çarş. ilaçlar bitene kadar yoğun bakımda kalmasını dr.lar daha uygun gördü daha temiz bakıldığı içinde servise çıkarılmasını eşimde bende istemedik.
yoğun bakımda olduğu odada 6 bebek var küvözde, 2 hemşirede devamlı başında çünkü.feksiyon riski yok en azından.
dünden beride ilk defa emmeye başladı çok şükür, çıkana kadar her gün ben hast. gidip emziricem, dün ve bugün gittim sabah 9, 12, ve öğlen 3 te günde 3 defa emişiyoruz. kızım çok tatlııııııııııııı teyzoşlarııı. mavi mavi gözlerii bana benziyor ECE kızım
geceleride sağıp sütünü hemşiresine bırakıyorum ben yokken vermeleri için. kakasının rengi baktım bugün normale dönmüştü artık serumda vermiyorlar. bu solunum sıkıntısının sebebi hem ameliyat esnasında hemde daha sonra servise çıkardıklarında aşırı sıvı yüklemesi yapmışlar. serviste dikkat etmemişler buna, kalbindeki delikten dolayıda bünyesi kaldırmamış
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum eminim doğum yapan ark.lar olmuştur. kimler yavrusunu aldı kucağına çokta merak ediyorum.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olun inş.
ben biraz burukum evede geldik kv.demden ama yanlızız. en azından kızımın iyi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi. eşim daha hiç kucağına bile almadı ben en azından dünden beri gidip emziriyorum.
dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize sonsuz teşk. ediyorum çok çok öpüyorum vakit bulunca yeniden girerim inş.bol bol yazışırız
Biz Tinny love ev tipi anakucağını aldık, burada bu anakucağını alan varmı? Yıkadınız mı anakucağını merak ettim. Çıkabiliyomuş, çıkarılıp yıkanabiliyomuş...
Kızlaaaar bi şey sorucam bebişi için karyola ve mobilya alanlar şu koku ne zaman gidecek yaa. Bi de beşiği yatak odasına kurdurmuştum 1 haftadır koku çıkmadı gitti kokuyoooo ya hala sizde de koku var mıydı? Ne kadar zamanda çıkıyor bu koku ya pencere açık kapı açık yatıyoruz bu kokudan(
ablası kardeşinin kurabiyelerini yapıyor henüz bitmedi ama ben sabredemedim hemen koymak istedim))
ablamız 17 yaşında...
Eki Görüntüle 744451
Günaydın kızlarrr..yine kimseler yok ..zaten sevmezdim haftasonlarını ..buraya takıldığımdan beri hiç sevmemeye başladım
bizde işe geldik son sabahım ..artık oğlum erken uyandırmazsa bi 5 ay bu saatte uyanmam heralde..benim akıllı oğlum uyuyacak annesiyle birlikte 11 e kadarayyyy inşallahhhhhhhhh..
Hadi gözün aydın canım..allah bağışlasın darısıda bize olsun...
canım yaaa ben çok korkmaya başladım..biz izin hayalleri kuruyoruz ama havalar çok sıcak gündüzleri dışarı çıkılmaz evde napcaz yaaa ben patlarım...tv desen saçma sapan programlar var eee nasıl geçecek zaman...akşam dışarı çıkarız ama akşama kadar nasıl vakit geçecek evde ..kara kara düşünüyorum şimdiden...acaba kışa hazırlık için örgü falanmı başlasam???
canım gözünüz aydın...bir an önce kucağınada alırsın inşallah...
yaa kim bu poğaça börek konusunu açtı...kaç gündür benide dürtüyosunuz oysaki hamur işi yasak banalyre yada evasude sizden şüpheleniyorum
yani eşinde bi alemmiş sinirlenmek için güzel bir isim aranırmıymış...insan derki severken kulağa hoş gelen bi isim olsa falan der...
Bizlerrr geldikkkk kızçemleeeee
Çok güzel bir eğitim geçirdim 3 günlük eğitimi 6 saate sığdırmışlardı
AMa olsun ben bir daha ne zaman katılırım ki
Oldukça kalabalıktı eşleriyle gelenler çoğunluktaydı
Benimki çalıştığı için gelemedi ama olsun
İlk defa normal bir doğum izledim ve çok hoşuma gitti
Kadın 5 dakikada doğum yaptı ve bir kere bile olsun
gıkını çıkarmadı ayrıca totosunu bile kıpırdatmadı
Bayıldım kadına helal olsun dedimmmm ne cevherler var
Eğitim sonrası babamız sürpriz yapıp salonun önünde beklemiş bizi
Hemen bir başka sürprizle istedğim akıllı telefondan almaya
götürdü
Neyse eğitimden aklımda kalan önemli bilgiler:
1)Suni sancının o kadar da korkunç birşey olmadığını
Her suni sancı sonrası seeryan olacak diye bir kaide olmadığını
öğrendim
2)sUYUmuz yeşilse bebek kaka yapmıştır ve en acilinden hastaneye gitmemiz
gerektiğini
3)Rahim ortalama saatte 1 cm açılıyor özellikle ilk doğumlarda
4)göğüs ve karın solunumları yaparak doğumumuzu kolaylaştırıyoruz
5)34.haftadan sonra perine masajı yağlarla yapabiliriz
6)Bebeğimiz uyuyorsa bile 1.5 ile 2 saatte bir uyandırarak emzirmeliyiz
7)İlk 6 ay aynı odada uyuyun ama aynı yatakta yatmayın.
Aynı odada uyumak sizi hissetmenizi sağlayacak ve güvenli hissedecek
8)topuktan iğne ile test yapılmasına izin verin.İşitme testlerinden çoğu bebek
ilk testleri geçemeyecek.Bunun sebebi su dolu bir ortamda yaşadığı için
Daha sonra tekrar test uygulanacak
9)Göbek düşüne kadar yıkamayın.Bezin altında kalmasın yeterli
Alkollü birşeyler sürmeyin sadece kuru olmasını sağlayın
10)Bebeğinizi saf sabun ile yıkayın
11)Emzirirken mememizi makas şeklinde parmaklarımızla sıkmıyoruz
Elimizi C şekline alıp bas çek yöntemini uyguluyoruz
12)Göğsün ucunu vermeyeceğiz bütün kahverengiş bölümünü
ağzına vereceğiz.Yara oluşumunu engellemiş olacağız...
En güzel meme ucu merhemi kendi sütümüzmüş
13)Alt temizliğinde su ve pamuk öneriliyor.
14)Masaj çok önemli ama yağlamayı uygun görmedi
15)Bebek doğduğunda üzerindeki beyaz tabakayı
ellerinize krem olarak sürün dedi en çok buna şaşırdım
Daha çok notum var ıkınma,egzersizhormonlar ama en önemlileri bunlar kızçelerrrr
Günaydın kızçelerrrrrrrr
Ben endişeli,heyecanlı,panik durumda,ama sanki kırk kere
doğum yapmış gibi bilinçli(bu kadar tezatlık anca gebelikte olur zaten)
bir haldeyim.Akşam makattan başlayan sonra,karın ağrısına dönen
adet sancısı diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum ben hiç adet sancısı çekmedim
belki de adı buduronu çekiyorum garip sanki üşütme gibi bir ağrı
Ve sabah yataktan kaldıran çiş baskısı sonucunda pembe sümüksü nişan dedikleri
şey herhalde geldi azıcık sonra kan rengini aldı...Tuhaf oldum
ciddi ciddi gelecekler bunlarEşimi kaldırdım o da prof edasıyla evet nişanın
gelmiş dediYahuuuu ne de çok biliyoruz...Saat 10.00da randevumuz vardı onu bekliyorum
Ve kızçemin hareket etmesini yemek yedik yatıp sol tarafıma azıcık hareket etsin de içim rahatlasın:18::18:
Neyin ne zaman nasıl başlayacağını bilmediğimiz için çok zor durum.Aslında hayatımızın hiçbir dönemine
engel olamıyoruz ki buna da yol bulalım.ALLAH'ım büyük hepimizi bir avazda kurtarsın (amin)
Çok seviyorum sizleriiiiii veda etmiyorum kızçelerrrr sanki veda hutbesi gibi birşey oldu
ama karışık duygular içerisindeyimmmmmmm
Şu an ki duygularım tırsmak,kavuşmak,özlem duymak,ne yaptığını,ne yapacağını bilememek,
endişeli,mutlu,panik,sevinçli,meraklı:18::18::2::2: :124::123::119::119::118::118::122::122::131::131::126::126:
hepsi ben de mevcutttt
Günaydın kızçelerrrrrrrr
gelmiş dediYahuuuu ne de çok biliyoruz...Saat 10.00da randevumuz vardı onu bekliyorum
Ve kızçemin hareket etmesini yemek yedik yatıp sol tarafıma azıcık hareket etsin de içim rahatlasın:18::18:
Neyin ne zaman nasıl başlayacağını bilmediğimiz için çok zor durum.Aslında hayatımızın hiçbir dönemine
engel olamıyoruz ki buna da yol bulalım.ALLAH'ım büyük hepimizi bir avazda kurtarsın (amin)
Çok seviyorum sizleriiiiii veda etmiyorum kızçelerrrr sanki veda hutbesi gibi birşey oldu
Şu an ki duygularım tırsmak,kavuşmak,özlem duymak,ne yaptığını,ne yapacağını bilememek,
endişeli,mutlu,panik,sevinçli,meraklı:18::18::2::2: :124::123::119::119::118::118::122::122::131::131::126::126:
hepsi ben de mevcutttt
az kaldı inşallah annesiiyi akşamlar canlarımmm
Günaydın kızçelerrrrrrrr
hepsi ben de mevcutttt
Eki Görüntüle 745823 Eki Görüntüle 745824
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?