amaninn maşallah tosuncuk buu.. allahım analı babalı büyütsün.Eki Görüntüle 745823 Eki Görüntüle 745824
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
Eki Görüntüle 745823 Eki Görüntüle 745824
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
oyy ne güzel yaaa..oğluşumu emzirdim babası gazını çıkarırken anlatayım azıcıkfotolarda tosun çıkmış da öyle değil teyzeleri 3000 gr doğdu ama ödemi yoktu hiç. yani doğumdan sonra hiç kg vermedi. cuma sabah doğum yaptım. spinal sezeryan ile. onun detaylarını anlatıcam ama odaya geldim hemen emzirdim ilk 1-2 emzirme zor oluyor bebek zor tutuyor vs ama sonrasında düzeldi çok şükür. spinalin etkisi geçince daha rahat hareket edebildim dolayısıyla emzirmek de daha kolay oldu. çok gazlı bi bebek değil şimdilik, yediklerime biraz dikkat ediyorum. ilk günler de bebişin çenesi kuvvetli olmadığından zor emiyor, yoruluyor doymuyor. sütüm az diye düşünmeyin zor oluyor o durumda ama azmedin kızlar emzirmeye önem verin. çünkü havalar çok sıcak, bebekler emerken terliyor emdikleri sıvıyı da o sırada kaybediyorlar. ben yeterli emiyor diye düşünüyodum ama 5-6 saat çişini yapamadı pipisi şişti acile gittik yeterli sıvı alamamış daha çok emzirin dediler. aklınızda olsun. kusma sorunu da şmdilik yok ama emdikten sonra başında biri mutlaka oluyor , kusar da boğazına kaçırır diye. işte böyle kızlar bu arada eşimle yalnız bakıyoruz bebişe çok zor değil, hiç gözünüzde büyütmeyin uykusuzluk oluyor ama dayanılmıycak gibi değil. bebiş uyuduğunda yarım saat uzansanız yetiyor. ki ben daha 3 gün önce sezeryan oldum, bütün gün evin içinde dolanıyorum yatmıyorum. doğum şekli ne olursa olsn korkmayın kızlar,
ınsl canım dua ıle bende belkı gıderımm kontrolee
gozun aydın nasıl oldu merak dayım darısı normalındne bıse ınslll dua ıle ALlah hayırlı evlat etsın ınsl
ne yapimm elımdne gelen buaslında bu araalr o ka ıstahsız gucsuzumkı ama normal dogum ıcn bol hareketlı olamm ııdır dıye sureklı bır hallerdeyımmm ama hıc halım yokk
bebegımı bıle severken ıstahsız sevıyorum artıkk pöffffffffffffffQUOTE=denizim48;30999036]az önce kanalları gezerken fox tv'de "merhaba hayat"diye bir dizi yakaladım.komedi sandım.iki tane doğum sahnesi vardı.biri epidural sezeryan diğeri normal doğum.sezeryanla doğan bebeğin durumu ilk başta iyi değildi,sonra doktor hayata döndürdü.
normal doğum yapan kadın ise yolda doğum başladı.doktor yolda doğurttu.ıkına ıkına bağıra bağıra doğurdu.gözüme pek bir zor geldi.içimde mi kalsa ne :)))))
ay kızlar artık akrnım tas gıbı ve bebegımın hareketlerı azaldı. sizde de oyle olan varmı kpır kpır oglum gıttı yerıne sayılı ve nadır olmak sartıyla ufak ıttrme ve hreketler geldı. sizce endiselenmeilmym?
kızlar son 3 günüm. dua edin sancılarım gelsin yaaaaa yoksa çarşamba günü sunni sancıyla doğuracağım. oğluşum ya çok inatçı olacak ya da çok tembel. yerini çok sevdi galiba çıkmak bilmiyor.acaba ne yesemde sancıyı tetiklesin.
aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancıçarşamba sabah yatış
kızlar bildiğiniz bebek isimleri için güzel bi site var mı
iyi akşamlar canlarımmm
biliyorum merak ettiniz beni ve kızımı ama 3 gündür o kadar yoğun geçiriyorumki nete girmeye hiç fırsat olmadı
hemen haberlerimi vereyim daha fazla bekletmeden
ECE'm hala yoğun bakımda, ama durumu iyi, antibiyotik tedavisine başlandı demiştim ya geçtiğimiz çarş. ilaçlar bitene kadar yoğun bakımda kalmasını dr.lar daha uygun gördü daha temiz bakıldığı içinde servise çıkarılmasını eşimde bende istemedik.
yoğun bakımda olduğu odada 6 bebek var küvözde, 2 hemşirede devamlı başında çünkü.feksiyon riski yok en azından.
dünden beride ilk defa emmeye başladı çok şükür, çıkana kadar her gün ben hast. gidip emziricem, dün ve bugün gittim sabah 9, 12, ve öğlen 3 te günde 3 defa emişiyoruz. kızım çok tatlııııııııııııı teyzoşlarııı. mavi mavi gözlerii bana benziyor ECE kızım
geceleride sağıp sütünü hemşiresine bırakıyorum ben yokken vermeleri için. kakasının rengi baktım bugün normale dönmüştü artık serumda vermiyorlar. bu solunum sıkıntısının sebebi hem ameliyat esnasında hemde daha sonra servise çıkardıklarında aşırı sıvı yüklemesi yapmışlar. serviste dikkat etmemişler buna, kalbindeki delikten dolayıda bünyesi kaldırmamış
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum eminim doğum yapan ark.lar olmuştur. kimler yavrusunu aldı kucağına çokta merak ediyorum.
rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hep mutlu olun inş.
ben biraz burukum evede geldik kv.demden ama yanlızız. en azından kızımın iyi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi. eşim daha hiç kucağına bile almadı ben en azından dünden beri gidip emziriyorum.
dualarınızı eksik etmediğiniz için hepinize sonsuz teşk. ediyorum çok çok öpüyorum vakit bulunca yeniden girerim inş.bol bol yazışırız
sunni sancı çok berbat bişey. ilk doğumumda suyum geldiği için vermişlerdi. 8 saat çektim. sancı bir yana ikide birde alttan muayene etmişlerdi. ayyy yaşamak istemiyorum. Allahım inşallah normal sancımız gelirde evde sancımızı çekeriz sadece doğum için hastaneye gideriz..
hurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yahu benim sizden önce günüm doluyo ama ben bi sonraki haftaya kadar kontrollü beklemedeyim
slmmm kızlar biz bugün hep buralardaydık ama yazamadık bi türlü...kötü bir gün geçiriyorum çünkü...iş yerindeyim son 1 gün kala bütün aksilikler beni buldu ama sabırlı olmaya ve sakin kalmaya çalışıyorum..uçaklarda gecikmeler var en az 2 saat yolcular delirmiş bense delirmek üzereyim ...çıkış saatim belli değil 1-2 belki 3 bilmiyorum yani.....sadece SABIR diyorum....
birde makatıma 3 saattir bir ağrı girdi inanılmaz canımı yakıyo...bu sancı falan değildir dimi kızlar :18:
paradoks canım sizin adınıza çok sevindim...allahın izniyle hergeçen gün daha ii olacak..
vsn gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza
Biz Tinny love ev tipi anakucağını aldık, burada bu anakucağını alan varmı? Yıkadınız mı anakucağını merak ettim. Çıkabiliyomuş, çıkarılıp yıkanabiliyomuş...
Günaydın kızçelerrrrrrrr
Ben endişeli,heyecanlı,panik durumda,ama sanki kırk kere
doğum yapmış gibi bilinçli(bu kadar tezatlık anca gebelikte olur zaten)
bir haldeyim.Akşam makattan başlayan sonra,karın ağrısına dönen
adet sancısı diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum ben hiç adet sancısı çekmedim
belki de adı buduronu çekiyorum garip sanki üşütme gibi bir ağrı
Ve sabah yataktan kaldıran çiş baskısı sonucunda pembe sümüksü nişan dedikleri
şey herhalde geldi azıcık sonra kan rengini aldı...Tuhaf oldum
ciddi ciddi gelecekler bunlarEşimi kaldırdım o da prof edasıyla evet nişanın
gelmiş dediYahuuuu ne de çok biliyoruz...Saat 10.00da randevumuz vardı onu bekliyorum
Ve kızçemin hareket etmesini yemek yedik yatıp sol tarafıma azıcık hareket etsin de içim rahatlasın:18::18:
Neyin ne zaman nasıl başlayacağını bilmediğimiz için çok zor durum.Aslında hayatımızın hiçbir dönemine
engel olamıyoruz ki buna da yol bulalım.ALLAH'ım büyük hepimizi bir avazda kurtarsın (amin)
Çok seviyorum sizleriiiiii veda etmiyorum kızçelerrrr sanki veda hutbesi gibi birşey oldu
ama karışık duygular içerisindeyimmmmmmm
Şu an ki duygularım tırsmak,kavuşmak,özlem duymak,ne yaptığını,ne yapacağını bilememek,
endişeli,mutlu,panik,sevinçli,meraklı:18::18::2::2: :124::123::119::119::118::118::122::122::131::131::126::126:
hepsi ben de mevcutttt
nasılsınız hamişler.. biz işimize geldik bugünü saymazsak 2 günümüz var oh sonunda bizde evde olacağız. ama haftosonu kaygana gelecekmişskandal. artık doğum 40 ın çıkması derken nerdeyse 2 aya yakın aynı evdeyiz kafayı yemzsem iyi off offf doğurunca gelse iiyiydi zaten 2 saat aramız sancı başlayınca çıksa evden rahat rahat yetişir tabi bu benim iç sesim dışa veremiyorum
Günaydon kızlar herkes iyi sanırım daha okuadım geçmişi doğuran sancılanan kaynanası yüzünden sinirleri bozulan kimler bakalım bibu hafta son iş günününü verdiği mutlulukla yazıyorum sizlere cumartesi doktora gittim kızlar az kalsın doğuracaktım kontrole gittim.bebeğimin bu hafta suyu 5.5 ile 15 rası olmalıyken benimki tam sınır 5.5 sanırım ondan dolayıda ters duruyo bebişim.neyse baktık ettik siyah ultrason anlaşılmıyo ama doktor anlıyo yanakları tombul dedi.dudakları kalın dedi ama kalın dudaklı yok etrafımda neyse sonra dedimki 1 haftadır bende ıslaklık var kadın şok geçirdi suyunmu acaba geldi azar azar ondanmı azaldı dedi hemen altan muayene öyle bişeyse hmen doğuma dedi anaaaa hemen baktık ettik meğer su diilmiş üşüttüm herlde fazlalasmış diğeri :) neyse bugünlük kurtulduk dedik ama yarında gidicem doktora suyuna bakılcak.
nasılsınız hamişler.. biz işimize geldik bugünü saymazsak 2 günümüz var oh sonunda bizde evde olacağız. ama haftosonu kaygana gelecekmişskandal. artık doğum 40 ın çıkması derken nerdeyse 2 aya yakın aynı evdeyiz kafayı yemzsem iyi off offf doğurunca gelse iiyiydi zaten 2 saat aramız sancı başlayınca çıksa evden rahat rahat yetişir tabi bu benim iç sesim dışa veremiyorum
kızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?
of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?
kızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?
of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?
yaaa bana soranmı varkiiiigünaydın canım aynısı bendede var benim kv haziranın 15inden beri gelmek istiyo ben ereteleye erteleye salı günü gelecekler kv kp eşime daha var diyorum bizim 1,30 saat bakalım sıcakta nasıl olucak kp
kına olsaymış iimiş. güldürdün beni yaff.
doktorun bekleyelimmi diyor canım hamilellik takvimin bile kaybolmuşş.. :18::18::18:idari mali işlere sor bakalım vaya doktorunda biliyordur izin konusunu ayyy erkekler geç olurmuş 9 ay 10 gün derlerya...
yaaa bana soranmı varkiiiikafasına göre gelecek işte skandal..... zararı yok aslında laf falan sölemez ama bisürü yemek yapmaya kalkıyo bende onunla beraber mutfak bekliyorum yalnız olsam pişiririm 1 tane yemk 10 dakkada sonra yat pöffffffff az erken doğurmak bile istiyorum ya hayırlısı diyorum birde:18::18::18:birde senin kp varmış allah kolaylık versin ben şort askıl dlaşıyorum evde o olsa yanardım herhelde
aynen ya birşeyler yapıyo mecbur yanında duruyorsun pöfff geldikleri gibi doğum yapmak istiyorum yaaa inş şuanda hiç belirti yok ama bakalım hayırlısı artık Allah sabrını verir
allaha şükür sorunlu bi hamileliğim yok kendi işimi yapabiliyorum temizliğimide kardeşim yaptı gitti akşama kadar evin içinde ne gerek var. hayırlısı neyse o olsunda bende az erken doğurmak istemiyor değilimaynen ya birşeyler yapıyo mecbur yanında duruyorsun pöfff geldikleri gibi doğum yapmak istiyorum yaaa inş şuanda hiç belirti yok ama bakalım hayırlısı artık Allah sabrını verir
üzülmeyin canım inşallah doğumunuzda yanınızda olur babanız..gunaydın kızlar yazamıyodum kaç gundur.dogum ıcın ankaraya geldım aılemın yanına.kocişle ayrıldım bu yuzden bıraz buruguz ama kızımız ıcın hersey.ben artık cok daralıyorum kızlar.sıcak sıcak cok sıcak.bırde sısıyorum gercekten cok zormus.Allah yardımıcımz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?