2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
amaninn maşallah tosuncuk buu.. allahım analı babalı büyütsün.

ayhhhh maşallah maşallah maşallah tüüü tüüüü tüüüü...
ne güzel bişi bu böyle yaaaaaa........çok tatlı kilosuda çok iyi tosuncukmuş bu resmen annesi... darısı bize artık annemize geçmiş olsun...hoşgeldin tombiş bebek

Allahım nazarlardan korusun ...bebeğinle size sağlıklı, mutlu, başarılı ve neşeli bir ömür dilerim..Önü açık olsun...

oğluşumu emzirdim babası gazını çıkarırken anlatayım azıcık fotolarda tosun çıkmış da öyle değil teyzeleri 3000 gr doğdu ama ödemi yoktu hiç. yani doğumdan sonra hiç kg vermedi. cuma sabah doğum yaptım. spinal sezeryan ile. onun detaylarını anlatıcam ama odaya geldim hemen emzirdim ilk 1-2 emzirme zor oluyor bebek zor tutuyor vs ama sonrasında düzeldi çok şükür. spinalin etkisi geçince daha rahat hareket edebildim dolayısıyla emzirmek de daha kolay oldu. çok gazlı bi bebek değil şimdilik, yediklerime biraz dikkat ediyorum. ilk günler de bebişin çenesi kuvvetli olmadığından zor emiyor, yoruluyor doymuyor. sütüm az diye düşünmeyin zor oluyor o durumda ama azmedin kızlar emzirmeye önem verin. çünkü havalar çok sıcak, bebekler emerken terliyor emdikleri sıvıyı da o sırada kaybediyorlar. ben yeterli emiyor diye düşünüyodum ama 5-6 saat çişini yapamadı pipisi şişti acile gittik yeterli sıvı alamamış daha çok emzirin dediler. aklınızda olsun. kusma sorunu da şmdilik yok ama emdikten sonra başında biri mutlaka oluyor , kusar da boğazına kaçırır diye. işte böyle kızlar bu arada eşimle yalnız bakıyoruz bebişe çok zor değil, hiç gözünüzde büyütmeyin uykusuzluk oluyor ama dayanılmıycak gibi değil. bebiş uyuduğunda yarım saat uzansanız yetiyor. ki ben daha 3 gün önce sezeryan oldum, bütün gün evin içinde dolanıyorum yatmıyorum. doğum şekli ne olursa olsn korkmayın kızlar,

oyy ne güzel yaaa..

Kızlar bu magnet sizce nasıl ?

Eki Görüntüle 745461

sevimli gibi ama baska ne alternatifler var ki

bend eısledım ve agladımm paşma dedım sen ne zmn geleceksınn normal olan kadın bayagı bır bagırdı bagırmamak danda ıkınmak daha ıı ama hehehe sezercık dede 6 aylık ve sısle delmesı cok ceseret lı bırseyolsa gerek ALLAH korusunn bır yavru ve dıger yavru ıcın anne cabalamasıı o durumda olmak ıstemesdım :26:

cok sevımlı tatlımmm [/QUOTE]

of canım ya hayırlısıyla dogursaydık bir normalinden

canım dr ne sor sistersen ama bana benimki azalacak hareketleri korkma ama hic olmazsa ara mutlaka demisti

aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancı çarşamba sabah yatış

ya sormayın benim de son bir hafta ne olur normal normal dogursak??? (((

kızlar bildiğiniz bebek isimleri için güzel bi site var mı

canım googledan arastırmıstım ben sonra bir word belgesine kopyalamıstım begendiklerimiş falan ama oyle site ismi yok aklımda, hı tdk nın bile vardı isimler sozlugu hepsini bir de oradan sorgulatıyordum tun anlamları cıksın diye

canım daha da guzel haberlerle geleceksin insaallah, minik ecosa maasallah op mavis gozlerinden benim icin allah esirgesin

ya bir de suni sancısının sonu sez. demiyorlar mı aahhahh... normal dogum duasına mı cıksak ne etsek

hurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yahu benim sizden önce günüm doluyo ama ben bi sonraki haftaya kadar kontrollü beklemedeyim

tatlım benim de doldu gunum ama tık yok

tatlım sanırım artık tum yogunlugu bitirip izine cıkmmıssındır gozun aydın :))

Biz Tinny love ev tipi anakucağını aldık, burada bu anakucağını alan varmı? Yıkadınız mı anakucağını merak ettim. Çıkabiliyomuş, çıkarılıp yıkanabiliyomuş...

ya evet ben de onu dusunuyordum yıkanır mı acaba ya da havlu kılıflar var ondan mı alsak

canım gozun aydın bizden once dogurursan dua et bari de biz de saglıkla normal normal doguralımm :))

kv goo hommeeeeeeeeeee

gozun aydın canım son is gunu superdir :))

oyyy maasallahhh

kızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?

of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?

günaydın canım aynısı bendede var benim kv haziranın 15inden beri gelmek istiyo ben ereteleye erteleye salı günü gelecekler kv kp eşime daha var diyorum bizim 1,30 saat bakalım sıcakta nasıl olucak kp

oyy maşallah canım

kızzz hamileleik takvimin bitmişş belki 41. haftada doğum yapacan canım

kına olsaymış iimiş. güldürdün beni yaff.
doktorun bekleyelimmi diyor canım hamilellik takvimin bile kaybolmuşş.. :18::18::18:idari mali işlere sor bakalım vaya doktorunda biliyordur izin konusunu ayyy erkekler geç olurmuş 9 ay 10 gün derlerya...
günaydın canım aynısı bendede var benim kv haziranın 15inden beri gelmek istiyo ben ereteleye erteleye salı günü gelecekler kv kp eşime daha var diyorum bizim 1,30 saat bakalım sıcakta nasıl olucak kp
yaaa bana soranmı varkiiii kafasına göre gelecek işte skandal..... zararı yok aslında laf falan sölemez ama bisürü yemek yapmaya kalkıyo bende onunla beraber mutfak bekliyorum yalnız olsam pişiririm 1 tane yemk 10 dakkada sonra yat pöffffffff az erken doğurmak bile istiyorum ya hayırlısı diyorum birde:18::18::18:birde senin kp varmış allah kolaylık versin ben şort askıl dlaşıyorum evde o olsa yanardım herhelde

Son düzenleme:
Kızlar birkaç gündür giremedim.Herkes iyidir umarım.Yarim nerde doğuma mı gitti acaba :44:.Öğleden sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek drumuz.Herkese keyifli bir hafta diliyorummm

aynen ya birşeyler yapıyo mecbur yanında duruyorsun pöfff geldikleri gibi doğum yapmak istiyorum yaaa inş şuanda hiç belirti yok ama bakalım hayırlısı artık Allah sabrını verir

aynen ya birşeyler yapıyo mecbur yanında duruyorsun pöfff geldikleri gibi doğum yapmak istiyorum yaaa inş şuanda hiç belirti yok ama bakalım hayırlısı artık Allah sabrını verir

gunaydın kızlar yazamıyodum kaç gundur.dogum ıcın ankaraya geldım aılemın yanına.kocişle ayrıldım bu yuzden bıraz buruguz ama kızımız ıcın hersey.ben artık cok daralıyorum kızlar.sıcak sıcak cok sıcak.bırde sısıyorum gercekten cok zormus.Allah yardımıcımz olsun

allaha şükür sorunlu bi hamileliğim yok kendi işimi yapabiliyorum temizliğimide kardeşim yaptı gitti akşama kadar evin içinde ne gerek var. hayırlısı neyse o olsunda bende az erken doğurmak istemiyor değilim

üzülmeyin canım inşallah doğumunuzda yanınızda olur babanız..

allahım nasıl bişey bunlar çok tatlı çok duygulandım rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin darısı bizim başımıza

Ben o ağzı yerimmmmmm maşallahh maşallahh

Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…