2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayyyyy canım yaa ne güzelll.. allahım bir avazda kurtarsın inşallahh.. habersiz bırakma bizi
bu arada yarim ve suzan daha uyanamadılar herhalde yoksa ikiside aynı gündemi doğuruyor ne:18::18:

Ayyy çok heyecanlıı,,hadi canım hakkınızda hayrlısı olsun,,inşallah bi çırpıda doğuruverirsin,,aceleci duruSakın bizi habersiz bırakma,,yani şimdi kesin doğuma mı gidiosun sen yaa

Hadi bakalım kollau gelsin ... Herşey gönlünce olsun inşallah

Gunaydın herkese
Yeni bebişler aramıza katılmaya devam ediyor :) Ne güzel
Benimde 10 lu rakamlara indi hamilelik takvimim.Heyecan korku hepsi var.allahtan forumdaki doğum yapanlar pozitifte biraz cesaretleniyorum doğum konusunda.Yoksa korkuyorum ya.Yıllardır ınsanlar hep oyle anlatmışlarkı doğumu içimize işlemiş valla. Neyse başa gelen çekilir diyerek cesaretlendiriyorum kendimi :):):)
Bugun kayınvalidem çarşambada annemler geliyor. Seviniyorum aslında gelmelerine ama üzülüyorumda.Rahatım bozulacak sonuçta.İyiydi böyle sabahtan aksama oğlumla ınternet basında.Keyfımıze gore takılıyorduk.Yatıyorduk kalkıyorduk geziyorduk.Neyse bakalım ınsallah bu gunlerımı aramam.
Bu arada teyzeleri bebek şekerlerimizde geldi.Sizlerede gösterelim.Sanırım bır eksıgımız yok gibi:):)

Kızlar 20 günüm kalmış
sizve ne zaman hurma yemeye başlıyım
bi de günde kaç tane

nasılsınız hanımlarr cok sukur bız gobıs kasınması ve acısı dısında süpperizzzzzzzzzz
öglen 13:00 gibii dr gidecegizz
Hayırlı haberler almak dilegimle...
bir gecmişe bakimm

Sorma yaf hem gelsinler istiyorus hemde rahatımız bozulcak diorus biz de bi garibiz,,her güzel şeyin bi bedeli var işte

Şekerlerinizde güsel ,,eksiğinin kalmaması da güzell,,darısı bizeee

Hepinize selam olsun annişler.bu sabah doktora gittim.beklenen doğum tarihim 2temmuz yani yarın.ayrıca benim de doğum günüm.bugün baktı dr yumuşama ve 2cm açıklık varmış.ama benim çok az bel ağrım dışında nst de bile hiç sancım yok.dr yarın da bişey olmazsa çarşamba günü yatışını yapıp suni sancı verelim dedi.en korktuğum şey:18:.dua edin ne olur suni sancıya gerek kalmadan kendi isteğiyle gelir kızıcığım da annesine en güzel doğum günü hediyesini verir.hepinize hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar nasip olsun inşallah...

günaydın canlar yeni doğumlar olmuş maşaAllah Allah analı babalı büyütsün inş. darısı başımıza :)

iki gündür daha aşağı indi sanki oğlum bi de göğüslerimde akıntı çok durup dururkan akıyor kıyafetlerim hep battı sizde de oldu mu bu

günaydın sabırsız güzel hamiş anneler nasılsınız.oğlumla iyiyiz vücudumdaki ödemleri attım biraz çok şükür ama karnım hep taş gibi ve evde sıcaktan hararetten terliyorum.temmuz annelerinden birçok doğum yapanlar olmuş.ne güzel bebeklerine kavuşmuşlar.doğum yapan kızçeleri tebrik ediyorum hayırlı olsun.darısı bekleyenlerin başına.bizimde doğuma daha var.çok sıkıldım beklemeden rahat oturup yatamıyorum.evde yalnızım.yanında kaynana kp falan olanlara Allah sabır ve kolaylık versin.gerçekten geçimsizler ise kv ve kp çekilecek gibi degildirler eminim.bende yalnızlıktan bunalıyorum.görümcem zonguldaktan anasının yanına gelmiş eşime istiyorsa geleyim 10 gün kalırım demiş ya yalnız değilki birde yanında 2 tane çocuk var onlarda gelir yani bende kararsızım çocuk sesi kaldıramam herhalde gelmemesi daha makul galiba.eltim haftada bir beni görmeye geliyor inanın bana yardım edeceğine ben ona ve çocuklarına hizmet ediyorum.arada sırada kk kulübüne giriyorum ama cvp yazamıyorum internettede sıkılıyorum.bazen kasıklarımda ağrım oluyor ama hep degil.oğluşum hala annesini tekmeleye devam ediyor hareketleri daha sert bazen.Rabbim bekleyen herkese kolay doğum versin.yeni doğan bebeklere baktıkça mis kokulu yavrumu bende özleyip onu merak ediyorum.bende devlet hastanesinde doğum yapıcam.hep muayane olduğum drmuz izinli 1 hafta başka drdan randevu aldım bu hafta çarşamba ona gidicem.bol bol dua edip ,hurma yiyorum.bu gidişle birkaç kilo hurma yerim.buğünlerde iştahım olsada pek yemek yemiyorum bebek çok kilo alır diye korkuyorum.sonra onu doğurmakta zor olucak.bol su içiyorum su içmekten küçük bir fil oldum.geceleri çok sık tuvalete çıkıyorum vücudumun suya gece daha çok ihtiyacı oluyor.kızlar ben çıkıyorum yine karnım gerilmeye başladı..kendinize dikkat edin.doğumdan önce hiçbişeye üzülüp canınızı sıkmayın.bebişlerinize ve size kocaman öpücüükler.kendinize iyi bakın.

evasudee ılk san yazmak ıstedım bune hızz duru durmuyor yerındeeeeee huh uuuu sıranı bekle kıs dıcemama noamındne kolayından gelsınınsll

duamdasın cnm ınslll
sanı geldıkce dolanda dolannn hehe bol hurma ye ınslll
gusel haberını beklıyommmmmmm

hakkımızda hayrlsı ınsll cnm dua ılee kolayndn ınsl
aynen ben gibi son üç gün yoksa suni sancı çarşamba sabah yatış
hayırlısı ıle ınsl cnm
hayırlı gunlerde dogurmak umıdı ıleee

canım benım ecen den gusel haberler ınsl alıyoruz darısı dahda gusellerınee dua ılee
yahu benim sizden önce günüm doluyo ama ben bi sonraki haftaya kadar kontrollü beklemedeyim
yanii bendeeeeeeee:26::26:

ınsl cok gec gıtmemıssındır cnm benım ıce dınlen artıkınnnnnn
ay sorma 1 gun wc bır gun kabızlık sımdı 1 gun wc 2 gun kabıslık cıktı dengem ıcee bozuldu yaffffffffff
dua ıle cnm

bu ne gusellık yahuu masaalah subhanallahhh tatlımm

of canım ya hayırlısıyla dogursaydık bir normalinden

canım dr ne sor sistersen ama bana benimki azalacak hareketleri korkma ama hic olmazsa ara mutlaka demisti

ya sormayın benim de son bir hafta ne olur normal normal dogursak??? (((

canım googledan arastırmıstım ben sonra bir word belgesine kopyalamıstım begendiklerimiş falan ama oyle site ismi yok aklımda, hı tdk nın bile vardı isimler sozlugu hepsini bir de oradan sorgulatıyordum tun anlamları cıksın diye

canım daha da guzel haberlerle geleceksin insaallah, minik ecosa maasallah op mavis gozlerinden benim icin allah esirgesin

ya bir de suni sancısının sonu sez. demiyorlar mı aahhahh... normal dogum duasına mı cıksak ne etsek

tatlım benim de doldu gunum ama tık yok

tatlım sanırım artık tum yogunlugu bitirip izine cıkmmıssındır gozun aydın :))

ya evet ben de onu dusunuyordum yıkanır mı acaba ya da havlu kılıflar var ondan mı alsak

canım gozun aydın bizden once dogurursan dua et bari de biz de saglıkla normal normal doguralımm :))

kv goo hommeeeeeeeeeee

gozun aydın canım son is gunu superdir :))

oyyy maasallahhh[/QUOTE] amınnnnnnnn

wu hızınız son dk cıktı oratay kolayından gusel haberlleırnı alırız ınsl
Kızlar 20 günüm kalmış
sizve ne zaman hurma yemeye başlıyım
bi de günde kaç tane
ben cokdan baslamıstım gunde 1 yıyodum son 10 gundur 4-5 cıkardımm

haydı hayırlısı ınsllll

ayy canım gozun aydın.benımde nısanım geldı ama ne agrı ne acıklık var bende beklıyorum heyecanla.haberdar et bızı :)

canım güzel haberlerle bekliyoruz gelsinn gelsinn dedin geliyo heralde

oyyy maşallah canımm Allah nazarlardan saklasın
çok inanılmaz bir görüntü bu yaa.
biraz önce karnında sonra kucağında muhteşem

benım dr daha bekler bence gunum bıtsede benımde gecen hafta cuma dan berı 2 cm acılma var bgn ne der bılmem ama sunı vermek ıstemyrm sana dedı bebegımın suyu durumu ınsl ıyı gıder se bekler bende 41.haftayı fılann ama sızın dr hemen sunı verı baslatım dıyorlarr hayırlısı hakkımızda ama sorunyoksa beklenebılırr ınsl da yoktur hepımız ıcn dua ıle

sımdı namaz kılıp k.baba ve k.valıde ıle hast.gıdecegımm dua ıle ınsl gusel haberlerle donerızz kısmet ımız hangı gnse meleklerımıze o gun kavusmak dılegımleeeeeeee

gelınce evasude cım ınsl duru nu kucagına aldıgın haberını alırımmm ınsl kolaylık lar dılıyrum sana ve duru naaaaaaa canım benım

hay maşallah Rabbim bağışlasın :)

ALLAH a emanet olmanız dilegimle saglıcakla kalınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…