- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
ayy canım bir sonraki gelişin kızçeni kucağına alıp olur belkideGünaydın kızçelerrrrrrrr
Ben endişeli,heyecanlı,panik durumda,ama sanki kırk kere
doğum yapmış gibi bilinçli(bu kadar tezatlık anca gebelikte olur zaten)
bir haldeyim.Akşam makattan başlayan sonra,karın ağrısına dönen
adet sancısı diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum ben hiç adet sancısı çekmedim
belki de adı buduronu çekiyorum garip sanki üşütme gibi bir ağrı
Ve sabah yataktan kaldıran çiş baskısı sonucunda pembe sümüksü nişan dedikleri
şey herhalde geldi azıcık sonra kan rengini aldı...Tuhaf oldum
ciddi ciddi gelecekler bunlarEşimi kaldırdım o da prof edasıyla evet nişanın
gelmiş dediYahuuuu ne de çok biliyoruz...Saat 10.00da randevumuz vardı onu bekliyorum
Ve kızçemin hareket etmesini yemek yedik yatıp sol tarafıma azıcık hareket etsin de içim rahatlasın:18::18:
Neyin ne zaman nasıl başlayacağını bilmediğimiz için çok zor durum.Aslında hayatımızın hiçbir dönemine
engel olamıyoruz ki buna da yol bulalım.ALLAH'ım büyük hepimizi bir avazda kurtarsın (amin)
Çok seviyorum sizleriiiiii veda etmiyorum kızçelerrrr sanki veda hutbesi gibi birşey oldu
ama karışık duygular içerisindeyimmmmmmm
Şu an ki duygularım tırsmak,kavuşmak,özlem duymak,ne yaptığını,ne yapacağını bilememek,
endişeli,mutlu,panik,sevinçli,meraklı:18::18::2::2: :124::123::119::119::118::118::122::122::131::131::126::126:
hepsi ben de mevcutttt
inşallah yani
heyecanla haberini bekliyoruzz
belki bir faydası dokunur diycemde ben bile pek inanamadım söylerkennasılsınız hamişler.. biz işimize geldik bugünü saymazsak 2 günümüz var oh sonunda bizde evde olacağız. ama haftosonu kaygana gelecekmişskandal. artık doğum 40 ın çıkması derken nerdeyse 2 aya yakın aynı evdeyiz kafayı yemzsem iyi off offf doğurunca gelse iiyiydi zaten 2 saat aramız sancı başlayınca çıksa evden rahat rahat yetişir tabi bu benim iç sesim dışa veremiyorum
aaa niye kurtuldum diyorsun canım. ben gelsin artık oğlum istiyorum. beklemek çok sıkıcıGünaydon kızlar herkes iyi sanırım daha okuadım geçmişi doğuran sancılanan kaynanası yüzünden sinirleri bozulan kimler bakalım bibu hafta son iş günününü verdiği mutlulukla yazıyorum sizlere cumartesi doktora gittim kızlar az kalsın doğuracaktım kontrole gittim.bebeğimin bu hafta suyu 5.5 ile 15 rası olmalıyken benimki tam sınır 5.5 sanırım ondan dolayıda ters duruyo bebişim.neyse baktık ettik siyah ultrason anlaşılmıyo ama doktor anlıyo yanakları tombul dedi.dudakları kalın dedi ama kalın dudaklı yok etrafımda neyse sonra dedimki 1 haftadır bende ıslaklık var kadın şok geçirdi suyunmu acaba geldi azar azar ondanmı azaldı dedi hemen altan muayene öyle bişeyse hmen doğuma dedi anaaaa hemen baktık ettik meğer su diilmiş üşüttüm herlde fazlalasmış diğeri :) neyse bugünlük kurtulduk dedik ama yarında gidicem doktora suyuna bakılcak.
sen çalıştığın için tabi biraz evde vakit geçirmek istiyorsun. ama 1 haftadan fazlası sıkıcı olmaya başlıyor.
hayır olsun canım. bende oğlumu gördüm rüyamda. artık sabırsızlık iyice arttı dimi. doğuranlar oldukça insan daha bir kavuşmak istiyor bebişine.gunaydınnn annıslerr
bugun yataktn hem sevınc hemde agrılarla uyandımmmmmm
sevıncımmm oğlumu ruyamda gordm ınanılmaz bseydı yha gercek gbı herseyııı yasadımmmm ama emmıyodu bnıııı( nıe emmıodu anlamdmmmm
agrılarım cok oldu sabahhh bel kasık derkennn baya bı uzun surdu yatamadmm gezınıorum
hayırlısıyla bı dgurabılseydıkkkk
evesudecımmm ınş. hayırlı haberlerını beklıoruzzz
paradoksss bebgnı en kısa zamnda alırsınnnn ıns cnmmmm kucagına evınıze gdersızzzz
İnşallah öyle bişey yaşamazsın canım. yarimin nişan gelmişti sanırım. kendiside pek emin değildi annesi öyle demiş. senin bugün yarın gelir bencekızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?
of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?