2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy canım bir sonraki gelişin kızçeni kucağına alıp olur belkide
inşallah yani
heyecanla haberini bekliyoruzz
belki bir faydası dokunur diycemde ben bile pek inanamadım söylerken
aaa niye kurtuldum diyorsun canım. ben gelsin artık oğlum istiyorum. beklemek çok sıkıcı
sen çalıştığın için tabi biraz evde vakit geçirmek istiyorsun. ama 1 haftadan fazlası sıkıcı olmaya başlıyor.
hayır olsun canım. bende oğlumu gördüm rüyamda. artık sabırsızlık iyice arttı dimi. doğuranlar oldukça insan daha bir kavuşmak istiyor bebişine.
İnşallah öyle bişey yaşamazsın canım. yarimin nişan gelmişti sanırım. kendiside pek emin değildi annesi öyle demiş. senin bugün yarın gelir bence

kızlar biraz önce nişanım geldi.evde tek başımayım bişey olurmu acaba.bu 3 günde annemi görmem yasak.bu gün radyoterapi için pet bt çekimi olucak radyasyon yayma durumu olduğu için çarşambaya kadar görmeyeceğim annemi ne kadar ters oldu annemde yok yanımda çok üzülüyorum ya böyle olmasını bu güzel heyecanlı günlerimin böyle geçmesini hiç istemezdim

öncelikle çok geçmiş olsun canım annene nişan gelince hemen doğum olmuyor muş zaten üzülme canım sancın ve suyun gelmedikten sonra

Birz kötü zamanlama olmuş evet ama eşin nerde canım????

ayy canım nasıl heyecanlandım şimdi. Benim yakışıklı oğlumun güzeller güzeli arkadaşı Duru geliyor demek.
heyecanla haberlerini bekliyoruz.
İnşallah kolay bir doğumun olur canım.
nasılsınız hanımlarr cok sukur bız gobıs kasınması ve acısı dısında süpperizzzzzzzzzz
öglen 13:00 gibii dr gidecegizz
Hayırlı haberler almak dilegimle...
bir gecmişe bakimm
suziii hadi al gel artık alpereni bak evsaude de alıyor kızçesini kucağına
inşallah sancıların artarda çok fazla suniye gerek kalmaz canım.
dualarımız bütün doğum yapan güzel annişlerle
ben 8. ayımda başladım yemeye günde 4 tane yiyorum dünde zemzem içmeye başladım bi kahve fincanı
bende hurma yemeye başlasam iyi olucak sanırım

ay bunun agzını burnunu yrım ben masallah cnm

oh canım sanada masallah toparlamıssın ne guzel

guzel haberlernı beklıyoruz cnm benım

nasılsınız hanımlarr cok sukur bız gobıs kasınması ve acısı dısında süpperizzzzzzzzzz
öglen 13:00 gibii dr gidecegizz
Hayırlı haberler almak dilegimle...
bir gecmişe bakimm

ınsallah oglunu kucagna alır gelrsn cnm beklıyoruz

ay ne guzel annesıyle aynı gun.. hadı hayrlı haberler bklyorz cnm

tatlım doktora gtmednmı bı baksaydnz esın geldgnde ne durumda dıye?
annen sen ve torun en kısa zmanda bırlkde olursnz ınsallah

selam tatlı anneler ve melekleri;
oğlumla biz geldik.cumartesi günü randevumuz vardı doktora gittik bebeğim 3015 gr olmuş teyzeleri suyu filan da iyiymiş ama henüz yan yatıp keyfine bakıyor oğlum hala doğum şeklini almamış. 2 haftaya önce gittiğimizde sancı olduğu için nidilat vermişti bi de yatak istirahati vermişti iki haftadır nerdeyse doğru düzgün hiç hareket etmedim sanırım o yüzden diye düşünüyorum artık daha hareketli olmamız gerekiyor ilacı da bıraktık bakalım ne zaman keyfi gelecek de dönecek beyimiz.hareket olsun diye baya temizlik yaptık bugün hatta...normal doğum yapabilirmişim onu da öğrendik sevindik ama inşaallah bi sıkıntı olmaz da normal yapabiliriz.bugün annem ve babam gelecek beşiğimizi de getirecekler hemde.bu arada bende hiç bel ağrısı yok sadece alttan ağrı oluyor benden başka böyle olan da var mı ki? illa belden mi vurması gerekiyor ağrıların acaba. :44:

masalllh size ALLAH sağlık sıhhat hayırlı omür versin evladına ınsallh

canım sen 40 hafta oldu doğum gercekleşmediği için rapor alacaksın doktorundan kurumuna vercekmıssın benım kurum bu sekılde soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…