gunaydın kızlar yazamıyodum kaç gundur.dogum ıcın ankaraya geldım aılemın yanına.kocişle ayrıldım bu yuzden bıraz buruguz ama kızımız ıcın hersey.ben artık cok daralıyorum kızlar.sıcak sıcak cok sıcak.bırde sısıyorum gercekten cok zormus.Allah yardımıcımz olsun
ne zaman belli olucak canım sonuçların.
o şimdi iznin keyfini çıkarıyordur. oohh miss.hmm acenuda girmeyice doğum yaptı zannettim yoksam o bu saatlerde burda olurdu hafta içi
Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm
ya bende açıköğretim okuyorum pazar sabah olan sınavıma girmemiştim uyanmak zor gelmiştiValla tam belli olmazkii şimdi 3 temmuza kadar tercih yapılıo sonra ne zaman keyifleri yeterse o zaman açıklarlarr,,;nşallah bebişimin kısmetine şöyle güsel bi yerde güsel bi iş olur
kızlar biraz önce nişanım geldi.evde tek başımayım bişey olurmu acaba.bu 3 günde annemi görmem yasak.bu gün radyoterapi için pet bt çekimi olucak radyasyon yayma durumu olduğu için çarşambaya kadar görmeyeceğim annemi ne kadar ters oldu annemde yok yanımda çok üzülüyorum ya böyle olmasını bu güzel heyecanlı günlerimin böyle geçmesini hiç istemezdim
bende oyun halısını almıştım hem onun için hem otokoltuğu-anakucağı- için aynı şeyi düşünüyordum yıkasam mı silsem mi gerek yok mu:44::44:napsak kii
Eki Görüntüle 745823 Eki Görüntüle 745824
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
doğum yapmış arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun darısı geride kalan şafak sayanların başına...
yarim canım sanırım herkesi doğurtup öyle çıkarcan Ayliz ikız bu kadar çok mu sevdiniz birbirinizi ayrılamıyosunuz...
biz de kısmetse yarın öğrenicez günümüzü hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
ya bende açıköğretim okuyorum pazar sabah olan sınavıma girmemiştim uyanmak zor gelmişti
diğer bütün derlerimden geçmişim.bu girmediklerimede girseymişim ortalamayla geçip mezun olucaktım. çok kızdım kendime.
sen ne güzel peşini bırakmadın. inşallah güzel bir yer çıkar bebişin kısmetine[/QUOm
Mezun olsan bu alımlarda tercih yapabilcektin dimii,,bak şimdi kızdım
güle güle dağıtın pek cicişler
araara bendede oluyor bazen çok bazxen az 2 aydır falangünaydın canlar yeni doğumlar olmuş maşaAllah Allah analı babalı büyütsün inş. darısı başımıza :)
iki gündür daha aşağı indi sanki oğlum bi de göğüslerimde akıntı çok durup dururkan akıyor kıyafetlerim hep battı sizde de oldu mu bu
hayırlı haberlerle dön inşallahhALLAH a emanet olmanız dilegimle saglıcakla kalınnnnnnnnn
ayy canım bir sonraki gelişin kızçeni kucağına alıp olur belkide
inşallah yani
heyecanla haberini bekliyoruzz
belki bir faydası dokunur diycemde ben bile pek inanamadım söylerken
aaa niye kurtuldum diyorsun canım. ben gelsin artık oğlum istiyorum. beklemek çok sıkıcı
sen çalıştığın için tabi biraz evde vakit geçirmek istiyorsun. ama 1 haftadan fazlası sıkıcı olmaya başlıyor.
hayır olsun canım. bende oğlumu gördüm rüyamda. artık sabırsızlık iyice arttı dimi. doğuranlar oldukça insan daha bir kavuşmak istiyor bebişine.
İnşallah öyle bişey yaşamazsın canım. yarimin nişan gelmişti sanırım. kendiside pek emin değildi annesi öyle demiş. senin bugün yarın gelir bence
:18::18::18:hemen olmuyormuş sanırım doğum sancı su oluyormuş galibaakızlar biraz önce nişanım geldi.evde tek başımayım bişey olurmu acaba.bu 3 günde annemi görmem yasak.bu gün radyoterapi için pet bt çekimi olucak radyasyon yayma durumu olduğu için çarşambaya kadar görmeyeceğim annemi ne kadar ters oldu annemde yok yanımda çok üzülüyorum ya böyle olmasını bu güzel heyecanlı günlerimin böyle geçmesini hiç istemezdim
bi taneden bişi olmaz yaaYa canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa
acenunun kontrolü vardı işe gelmeyecekti bugün. çarşamba günü sonişgünüükızlar yarim , acune yok nerdeler
işte topiğimizin en heyecanlı en renkli annesinin minik DURU'su geleceğinin sinyallerini vermiş bile...Günaydın kızçelerrrrrrrr
Ben endişeli,heyecanlı,panik durumda,ama sanki kırk kere
doğum yapmış gibi bilinçli(bu kadar tezatlık anca gebelikte olur zaten)
bir haldeyim.Akşam makattan başlayan sonra,karın ağrısına dönen
adet sancısı diyemeyeceğim çünkü bilmiyorum ben hiç adet sancısı çekmedim
belki de adı buduronu çekiyorum garip sanki üşütme gibi bir ağrı
Ve sabah yataktan kaldıran çiş baskısı sonucunda pembe sümüksü nişan dedikleri
şey herhalde geldi azıcık sonra kan rengini aldı...Tuhaf oldum
ciddi ciddi gelecekler bunlarEşimi kaldırdım o da prof edasıyla evet nişanın
gelmiş dediYahuuuu ne de çok biliyoruz...Saat 10.00da randevumuz vardı onu bekliyorum
Ve kızçemin hareket etmesini yemek yedik yatıp sol tarafıma azıcık hareket etsin de içim rahatlasın:18::18:
Neyin ne zaman nasıl başlayacağını bilmediğimiz için çok zor durum.Aslında hayatımızın hiçbir dönemine
engel olamıyoruz ki buna da yol bulalım.ALLAH'ım büyük hepimizi bir avazda kurtarsın (amin)
Çok seviyorum sizleriiiiii veda etmiyorum kızçelerrrr sanki veda hutbesi gibi birşey oldu
ama karışık duygular içerisindeyimmmmmmm
Şu an ki duygularım tırsmak,kavuşmak,özlem duymak,ne yaptığını,ne yapacağını bilememek,
endişeli,mutlu,panik,sevinçli,meraklı:18::18::2::2: :124::123::119::119::118::118::122::122::131::131::126::126:
hepsi ben de mevcutttt
Günaydın canım, hayırlı haberlerle gel inşallah.
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin.
bu arada yarim'in de hamilelik takvimi bugün itibariyle görünmüyor. Ayliz hala doğmadı mı acep :)
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
kızzz hamileleik takvimin bitmişş belki 41. haftada doğum yapacan canım
kına olsaymış iimiş. güldürdün beni yaff.
doktorun bekleyelimmi diyor canım hamilellik takvimin bile kaybolmuşş.. :18::18::18:idari mali işlere sor bakalım vaya doktorunda biliyordur izin konusunu ayyy erkekler geç olurmuş 9 ay 10 gün derlerya...
yaaa bana soranmı varkiiiikafasına göre gelecek işte skandal..... zararı yok aslında laf falan sölemez ama bisürü yemek yapmaya kalkıyo bende onunla beraber mutfak bekliyorum yalnız olsam pişiririm 1 tane yemk 10 dakkada sonra yat pöffffffff az erken doğurmak bile istiyorum ya hayırlısı diyorum birde:18::18::18:birde senin kp varmış allah kolaylık versin ben şort askıl dlaşıyorum evde o olsa yanardım herhelde
Kızlar birkaç gündür giremedim.Herkes iyidir umarım.Yarim nerde doğuma mı gitti acaba :44:.Öğleden sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek drumuz.Herkese keyifli bir hafta diliyorummm
allaha şükür sorunlu bi hamileliğim yok kendi işimi yapabiliyorum temizliğimide kardeşim yaptı gitti akşama kadar evin içinde ne gerek var. hayırlısı neyse o olsunda bende az erken doğurmak istemiyor değilim
Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm
ara ara gelen düzensiz sancılarım var... ve akıntı gibi gelen bişiler... sümükümsü kıvamda...ama sarı... yarın dr çağırdı bakalım nedurumdayız...kızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?
of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?
kına olsaymış iimiş. güldürdün beni yaff.
doktorun bekleyelimmi diyor canım hamilellik takvimin bile kaybolmuşş.. :18::18::18:idari mali işlere sor bakalım vaya doktorunda biliyordur izin konusunu ayyy erkekler geç olurmuş 9 ay 10 gün derlerya...
Kızlar birkaç gündür giremedim.Herkes iyidir umarım.Yarim nerde doğuma mı gitti acaba :44:.Öğleden sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek drumuz.Herkese keyifli bir hafta diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?