2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

amın canım bende daralıyorum artık donmek oturmak kalkmak cok problem bende doğurmak istiyorum artık hayırlııs ıle tabıkıde

cok heyecanlandım senin için ALLAH bi avazda doğumu nasip etsin insallh

Valla tam belli olmazkii şimdi 3 temmuza kadar tercih yapılıo sonra ne zaman keyifleri yeterse o zaman açıklarlarr,,;nşallah bebişimin kısmetine şöyle güsel bi yerde güsel bi iş olur
ya bende açıköğretim okuyorum pazar sabah olan sınavıma girmemiştim uyanmak zor gelmişti
diğer bütün derlerimden geçmişim.bu girmediklerimede girseymişim ortalamayla geçip mezun olucaktım. çok kızdım kendime.
sen ne güzel peşini bırakmadın. inşallah güzel bir yer çıkar bebişin kısmetine

seninde hayrılı olsun canım ama nişan gelince hemen doğum olmayabiliyor ınsallh sağlıkla annenı bekler yavrun

bende oyun halısını almıştım hem onun için hem otokoltuğu-anakucağı- için aynı şeyi düşünüyordum yıkasam mı silsem mi gerek yok mu:44::44:napsak kii

cnm benim aldığım ana kucağının bi bölümünde demir çıbık var yıkamadım paslanır falan diye sildim sadece
oyun halısı içinde ilerleyen zamanlarda yıkarım hehalde kullanmak için biraz erken değilmi :26:

cnm maşallah subanallah hayırlı evlat olsun inş. ikinizide

kocam artık beklemek istemiyo... hem çok korkuyo hemde sabırsızlanıyo... bu haftasonunu geçirmek istemiyo... yarın kısmet olursa dr gidicez teklif edicekmiş bu hafta bi şekilde halledelim diye... sezeryana alsın diyo ama yemiyo yani benim toto :18::18::18:

güle güle dağıtın pek cicişler
araara bendede oluyor bazen çok bazxen az 2 aydır falan
ALLAH a emanet olmanız dilegimle saglıcakla kalınnnnnnnnn
hayırlı haberlerle dön inşallahh

:18::18::18:hemen olmuyormuş sanırım doğum sancı su oluyormuş galibaa
Ya canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa
bi taneden bişi olmaz yaa
kızlar yarim , acune yok nerdeler
acenunun kontrolü vardı işe gelmeyecekti bugün. çarşamba günü sonişgünüü

işte topiğimizin en heyecanlı en renkli annesinin minik DURU'su geleceğinin sinyallerini vermiş bile...
Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla bir avazda kurtarsın inşallah (amin)

Günaydın canım, hayırlı haberlerle gel inşallah.
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin.

bu arada yarim'in de hamilelik takvimi bugün itibariyle görünmüyor. Ayliz hala doğmadı mı acep :)

ahahahaha
bugün 40. haftamız doldu teyzeler ondan görünmüyo artık takvim... maskot etti bu kız bizi

41 kere maşallahhhh

Maşallah allah analı babakı büyütsün inşallah

kızlar mrb nasılsınız.bugün kontrolüm vardı gittim.yarın gel dediler.artık mhrs'den alınan randevulara bakacaklarmış.ben ahftalık gittiğim için randevu alamıyorum.onlarda mühürlü kağıt verdiler.yarın sıra alacağım hastaneden.

bizde annemle biraz alışveriş yaptık bebiş için.....

kızzz hamileleik takvimin bitmişş belki 41. haftada doğum yapacan canım

canım yani insaallah normalinden dogururum bu hafta sezeryana kalmak istemiyorum (

off valla takvimi bile bitirdik artık...m.s. ye gectik

tatlım dr haftaya ptresine kadar dogmazsa suni sancı diyor..ama denilen o ki suni sancı genelde sezeryana donuyormus o yuzden istemiyorum, idari isleri daha dogrusu mdr yrd. aradım onun izinle ilgili bilgisi yok, doktora gore de butun izinler bitisik dogum oncesi uzatılmazmıs ama dogum oncesini uzatan arkadasım vardı gecen sene.. du bakali nolcek...

Kızlar birkaç gündür giremedim.Herkes iyidir umarım.Yarim nerde doğuma mı gitti acaba :44:.Öğleden sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek drumuz.Herkese keyifli bir hafta diliyorummm

selam canım iyiyiz sen nasılsın

ne guzel ya bi kardesim bile yok temizlik yapacak :))) bırak onu annem burada o bile temizleyecegine tersine dagıtıp kirletiyor yemek yapıyor ocagı ben silmezsem gunlerce kalıyor makineye bulasıkları koymaya cekiniyor ay ben yoruldum deyip kenara geciyor.. kim hamile anlamadım ki hep bir afra tafra naz niyaz.. neyse bizim gibi gece kalma da dogururken :))

tatlım helal olsun sen de helal et hakkını... bana da dua et tez zamanda hayırlısıyla normal normal kazasız belasız dogurayım diye :)))

durusu cok op annesi yerimize, saglıkla donun hastaneden

ara ara gelen düzensiz sancılarım var... ve akıntı gibi gelen bişiler... sümükümsü kıvamda...ama sarı... yarın dr çağırdı bakalım nedurumdayız...

9 ay 10 gün hamilelik süresinin toplamı zaten... yani 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyo... erkekler için ekstra bi 10 günden bahsederler ama aslı olduğunu düşünmüyorum... yine eski hurafelerden biri işte... ben vaktinden önce doğan erkek bebekler de biliyorum vaktinden çok sonra doğan kız çocukları da... ona bakılırsa kızlar da erken doğar ama bak bizim kıza... gayet mutlu annesinin karnında

Kızlar birkaç gündür giremedim.Herkes iyidir umarım.Yarim nerde doğuma mı gitti acaba :44:.Öğleden sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek drumuz.Herkese keyifli bir hafta diliyorummm

heyt beeee...
herkesin gözü kulağı sende Ayliz prensesim... ama senin hala gelmeye niyetin yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…