biz bile sabırsızlandık tatlım. gelsin artık Aylizkocam artık beklemek istemiyo... hem çok korkuyo hemde sabırsızlanıyo... bu haftasonunu geçirmek istemiyo... yarın kısmet olursa dr gidicez teklif edicekmiş bu hafta bi şekilde halledelim diye... sezeryana alsın diyo ama yemiyo yani benim toto :18::18::18:
bende kendime çok kızgınımMezun olsan bu alımlarda tercih yapabilcektin dimii,,bak şimdi kızdım
darısı başımıza inşallahişte topiğimizin en heyecanlı en renkli annesinin minik DURU'su geleceğinin sinyallerini vermiş bile...
Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla bir avazda kurtarsın inşallah (amin)
bende pek inanmıyorum o olaya. tamamen çocuğun gelişimiyle alakalı bence doğum anı9 ay 10 gün hamilelik süresinin toplamı zaten... yani 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyo... erkekler için ekstra bi 10 günden bahsederler ama aslı olduğunu düşünmüyorum... yine eski hurafelerden biri işte... ben vaktinden önce doğan erkek bebekler de biliyorum vaktinden çok sonra doğan kız çocukları da... ona bakılırsa kızlar da erken doğar ama bak bizim kıza... gayet mutlu annesinin karnında
nedense en heyecanlı bi şekilde senin doğum hikayeni bekliyorum... her biri ayrı güzel ayrı özel ve heyecan verici ama DURU'nun geliceğini bilmek annesi babası kadar olmasa da beni de çok heyecanlandırdı... kolaylıkla kucağına alman nasip olsun inşallah...Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm
biri yazmıştı galiba doktordan doğum olmadı die rapor alınıo gibi bişi hatırlıyorum sankim. arkidişine sor bakalımcanım yani insaallah normalinden dogururum bu hafta sezeryana kalmak istemiyorum(
off valla takvimi bile bitirdik artık...m.s. ye gectik
tatlım dr haftaya ptresine kadar dogmazsa suni sancı diyor..ama denilen o ki suni sancı genelde sezeryana donuyormus o yuzden istemiyorum, idari isleri daha dogrusu mdr yrd. aradım onun izinle ilgili bilgisi yok, doktora gore de butun izinler bitisik dogum oncesi uzatılmazmıs ama dogum oncesini uzatan arkadasım vardı gecen sene.. du bakali nolcek...
selam canım iyiyiz sen nasılsın
ne guzel ya bi kardesim bile yok temizlik yapacak :))) bırak onu annem burada o bile temizleyecegine tersine dagıtıp kirletiyor yemek yapıyor ocagı ben silmezsem gunlerce kalıyor makineye bulasıkları koymaya cekiniyor ay ben yoruldum deyip kenara geciyor.. kim hamile anlamadım ki hep bir afra tafra naz niyaz.. neyse bizim gibi gece kalma da dogururken :))
tatlım helal olsun sen de helal et hakkını... bana da dua et tez zamanda hayırlısıyla normal normal kazasız belasız dogurayım diye :)))
durusu cok op annesi yerimize, saglıkla donun hastaneden
hmmmmssss senin kıza laf yok canımmm9 ay 10 gün hamilelik süresinin toplamı zaten... yani 40 hafta 9 ay 10 gün yapıyo... erkekler için ekstra bi 10 günden bahsederler ama aslı olduğunu düşünmüyorum... yine eski hurafelerden biri işte... ben vaktinden önce doğan erkek bebekler de biliyorum vaktinden çok sonra doğan kız çocukları da... ona bakılırsa kızlar da erken doğar ama bak bizim kıza... gayet mutlu annesinin karnında
gece sanki kasılmalarım oluyor ama başkada gelen bişey yokevet canım ya kovuşalım artık yeterrrrrr
Kızlar 20 günüm kalmış
sizve ne zaman hurma yemeye başlıyım
bi de günde kaç tane
Sorma yaf hem gelsinler istiyorus hemde rahatımız bozulcak diorus biz de bi garibiz,,her güzel şeyin bi bedeli var işte
Şekerlerinizde güsel ,,eksiğinin kalmaması da güzell,,darısı bizeee
canım sen 40 hafta oldu doğum gercekleşmediği için rapor alacaksın doktorundan kurumuna vercekmıssın benım kurum bu sekılde soyledı
Valla tam belli olmazkii şimdi 3 temmuza kadar tercih yapılıo sonra ne zaman keyifleri yeterse o zaman açıklarlarr,,;nşallah bebişimin kısmetine şöyle güsel bi yerde güsel bi iş olur
kocam artık beklemek istemiyo... hem çok korkuyo hemde sabırsızlanıyo... bu haftasonunu geçirmek istemiyo... yarın kısmet olursa dr gidicez teklif edicekmiş bu hafta bi şekilde halledelim diye... sezeryana alsın diyo ama yemiyo yani benim toto :18::18::18:
ALLAH a emanet olmanız dilegimle saglıcakla kalınnnnnnnnn
ayy canım bir sonraki gelişin kızçeni kucağına alıp olur belkide
inşallah yani
heyecanla haberini bekliyoruzz
belki bir faydası dokunur diycemde ben bile pek inanamadım söylerken
aaa niye kurtuldum diyorsun canım. ben gelsin artık oğlum istiyorum. beklemek çok sıkıcı
sen çalıştığın için tabi biraz evde vakit geçirmek istiyorsun. ama 1 haftadan fazlası sıkıcı olmaya başlıyor.
hayır olsun canım. bende oğlumu gördüm rüyamda. artık sabırsızlık iyice arttı dimi. doğuranlar oldukça insan daha bir kavuşmak istiyor bebişine.
İnşallah öyle bişey yaşamazsın canım. yarimin nişan gelmişti sanırım. kendiside pek emin değildi annesi öyle demiş. senin bugün yarın gelir bence
kızlar biraz önce nişanım geldi.evde tek başımayım bişey olurmu acaba.bu 3 günde annemi görmem yasak.bu gün radyoterapi için pet bt çekimi olucak radyasyon yayma durumu olduğu için çarşambaya kadar görmeyeceğim annemi ne kadar ters oldu annemde yok yanımda çok üzülüyorum ya böyle olmasını bu güzel heyecanlı günlerimin böyle geçmesini hiç istemezdim
Ya canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa
Eki Görüntüle 745984 Eki Görüntüle 745985 Eki Görüntüle 745986 Eki Görüntüle 745987 Eki Görüntüle 745988
Gunaydın herkese
Yeni bebişler aramıza katılmaya devam ediyor :) Ne güzel
Benimde 10 lu rakamlara indi hamilelik takvimim.Heyecan korku hepsi var.allahtan forumdaki doğum yapanlar pozitifte biraz cesaretleniyorum doğum konusunda.Yoksa korkuyorum ya.Yıllardır ınsanlar hep oyle anlatmışlarkı doğumu içimize işlemiş valla. Neyse başa gelen çekilir diyerek cesaretlendiriyorum kendimi :):):)
Bugun kayınvalidem çarşambada annemler geliyor. Seviniyorum aslında gelmelerine ama üzülüyorumda.Rahatım bozulacak sonuçta.İyiydi böyle sabahtan aksama oğlumla ınternet basında.Keyfımıze gore takılıyorduk.Yatıyorduk kalkıyorduk geziyorduk.Neyse bakalım ınsallah bu gunlerımı aramam.
Bu arada teyzeleri bebek şekerlerimizde geldi.Sizlerede gösterelim.Sanırım bır eksıgımız yok gibi:):)
Kızlar 20 günüm kalmış
sizve ne zaman hurma yemeye başlıyım
bi de günde kaç tane
Temmuz bebişleri aceleci diodukkk,,,kimisinin de gelesi yokkk
ara ara gelen düzensiz sancılarım var... ve akıntı gibi gelen bişiler... sümükümsü kıvamda...ama sarı... yarın dr çağırdı bakalım nedurumdayız...
valla kızlar biliyosunuz ben annemlerin gelmesini istemiyodum ama 3 gündür çok rahatım... allah razı olsun annemden herşeyimi yapıyo... bende biraz yardım ediyorum yoruluyorum ama olsun... en azından kendimi güvende hissediyorum... gelen her leke akıntı tipi şeyleri gösteriyorum o da beni aydınlatıyo... sonuçta tecrübeliler...
ana gibi yar olmaz canım. onlar kıyamıyorlar herşeyi yapmaya çalışıyorlar. bu zamanlarında annenin gelmesi senin için gerçekten çok iyi oldu.valla kızlar biliyosunuz ben annemlerin gelmesini istemiyodum ama 3 gündür çok rahatım... allah razı olsun annemden herşeyimi yapıyo... bende biraz yardım ediyorum yoruluyorum ama olsun... en azından kendimi güvende hissediyorum... gelen her leke akıntı tipi şeyleri gösteriyorum o da beni aydınlatıyo... sonuçta tecrübeliler...
Bizim bu temmuz bebişleri ne kadar nazlı çıktılar yahuvalla oyle komigim ki her wc de acaba su mu nisan mı diye hevesle gidiyorum ama tık yok daha komigi telefonum caldıgında acaba dr mu arıyor artık dogacak demek icin gibi sacma seyler geciyor aklımdan
biri yazmıştı galiba doktordan doğum olmadı die rapor alınıo gibi bişi hatırlıyorum sankim. arkidişine sor bakalım
valla hayırlısı artık kaynanayla az zaman geçirmek için herşeyi düşünür oldum
hmmmmssss senin kıza laf yok canımmmhayırlı zamanda gelsinler inşallah. bu kadar bekledin
valla kızlar biliyosunuz ben annemlerin gelmesini istemiyodum ama 3 gündür çok rahatım... allah razı olsun annemden herşeyimi yapıyo... bende biraz yardım ediyorum yoruluyorum ama olsun... en azından kendimi güvende hissediyorum... gelen her leke akıntı tipi şeyleri gösteriyorum o da beni aydınlatıyo... sonuçta tecrübeliler...
kızlar yarim , acune yok nerdeler
Bizim bu temmuz bebişleri ne kadar nazlı çıktılar yahu
dr arar mı kız bebiş geliyor diye
nerelerdesin kız sen bak herkes doğurdun sandıselam teyzeler ,
biz geldik , kontolumuz vardi , hersey yolunda bi sorun yok çok şükğür, evdeyiz bugun , salı çarş işe gidicez sonrasi gel keyfim gellll ohhhh , kaç gündürde çok yogunduk arada girdik baktik ama , ehrkes iyi umarim doguran yok sanirim :))
yemek yicez şimdilik görüşürsss
selam teyzeler ,
biz geldik , kontolumuz vardi , hersey yolunda bi sorun yok çok şükğür, evdeyiz bugun , salı çarş işe gidicez sonrasi gel keyfim gellll ohhhh , kaç gündürde çok yogunduk arada girdik baktik ama , ehrkes iyi umarim doguran yok sanirim :))
yemek yicez şimdilik görüşürsss
bende çok utanırım öyle ellenmesinden falan hatta bakılmasından bile rahatsız olurum ne annemin ne kız kardeşimin yanında giyinemem. eşimin bile giyinirken bakmasına izin vermem o derecce yani. annemde bebeği emzirirken napçakssın saklancak mısın sürekli diyor. bende evet göstermicem kimseye bi yerimi diyorum. ama nasıl olcak bu iş bilmiyorum. sırf bu sebeplerden dolayı bile bazen normal doğum istemiyorumsahi arkadaslar dogumda emzirme doneminde herkesin gogsumu ellemesi kabusum oldu, zaten annem degil de kv cok meraklıdır oyle ellemeye tutmaya, gorumceminki ortalık malı olmustu herkes bir elledi cocugu emdirsin diye.. ben oyle olmasını istemiyoum ne yapsam acaba? en basından soylesem oyle yaklasmayın sonra kavga etmeyelim diye benim kv dinlemez ki((
bir sorum daha var kusura bakmazsanız su sodalı pogacanın peynirini icine degil de boyle hamuruna katsak acaba kabarmasını engeller mi ki
aramaz tabii de beklemekten kafayı yeyince oyle olurmus gibi dusunuyor insanpp
bende çok utanırım öyle ellenmesinden falan hatta bakılmasından bile rahatsız olurum ne annemin ne kız kardeşimin yanında giyinemem. eşimin bile giyinirken bakmasına izin vermem o derecce yani. annemde bebeği emzirirken napçakssın saklancak mısın sürekli diyor. bende evet göstermicem kimseye bi yerimi diyorum. ama nasıl olcak bu iş bilmiyorum. sırf bu sebeplerden dolayı bile bazen normal doğum istemiyorum
gece sanki kasılmalarım oluyor ama başkada gelen bişey yokne bi su ne bi nişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?