2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz bile sabırsızlandık tatlım. gelsin artık Ayliz
Mezun olsan bu alımlarda tercih yapabilcektin dimii,,bak şimdi kızdım
bende kendime çok kızgınım ben zaten ne kaybetsem tembelliğmden kaybediyorum
işte topiğimizin en heyecanlı en renkli annesinin minik DURU'su geleceğinin sinyallerini vermiş bile...
Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla bir avazda kurtarsın inşallah (amin)
darısı başımıza inşallah
bende pek inanmıyorum o olaya. tamamen çocuğun gelişimiyle alakalı bence doğum anı

nedense en heyecanlı bi şekilde senin doğum hikayeni bekliyorum... her biri ayrı güzel ayrı özel ve heyecan verici ama DURU'nun geliceğini bilmek annesi babası kadar olmasa da beni de çok heyecanlandırdı... kolaylıkla kucağına alman nasip olsun inşallah... rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

biri yazmıştı galiba doktordan doğum olmadı die rapor alınıo gibi bişi hatırlıyorum sankim. arkidişine sor bakalım
valla hayırlısı artık kaynanayla az zaman geçirmek için herşeyi düşünür oldum
hmmmmssss senin kıza laf yok canımmmhayırlı zamanda gelsinler inşallah. bu kadar bekledin

Sorma yaf hem gelsinler istiyorus hemde rahatımız bozulcak diorus biz de bi garibiz,,her güzel şeyin bi bedeli var işte

Şekerlerinizde güsel ,,eksiğinin kalmaması da güzell,,darısı bizeee

valla kızlar biliyosunuz ben annemlerin gelmesini istemiyodum ama 3 gündür çok rahatım... allah razı olsun annemden herşeyimi yapıyo... bende biraz yardım ediyorum yoruluyorum ama olsun... en azından kendimi güvende hissediyorum... gelen her leke akıntı tipi şeyleri gösteriyorum o da beni aydınlatıyo... sonuçta tecrübeliler...

canım sen 40 hafta oldu doğum gercekleşmediği için rapor alacaksın doktorundan kurumuna vercekmıssın benım kurum bu sekılde soyledı

benim dr birseye gerekyok hepsi birlestiriliyor dogumdan sonra dedi kurumumun da haberi yok birseyden mudurumu aradım ulasamadım (

Valla tam belli olmazkii şimdi 3 temmuza kadar tercih yapılıo sonra ne zaman keyifleri yeterse o zaman açıklarlarr,,;nşallah bebişimin kısmetine şöyle güsel bi yerde güsel bi iş olur

aa seninki kendi gununu bekletme taraftarı degil mi

vaay babaya bak...of ben de dr sezeryan onerirse acaba baska bir dr ye ya da hastaneye mi gitsem diye dusundum

ALLAH a emanet olmanız dilegimle saglıcakla kalınnnnnnnnn

sen de canım

valla oyle komigim ki her wc de acaba su mu nisan mı diye hevesle gidiyorum ama tık yok daha komigi telefonum caldıgında acaba dr mu arıyor artık dogacak demek icin gibi sacma seyler geciyor aklımdan

canım kaygılanma, gozun aydın :)) annen dualarıyla yanındadır sen endişeleniyorsan guvendigin birini cagır yanına, benim dr nisan geldikten 3-5 gun sonra olur dogum dedi ama aynıgun dogan da vardır herhalde

Ya canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa

eger mumkunse sutle kendi kahveni kendin yap degilse yap ic birsey olmaz allahın izniyle neler yeyip iciyoruz

hayırlı olsun canım

Kızlar 20 günüm kalmış
sizve ne zaman hurma yemeye başlıyım
bi de günde kaç tane

valla ben son birkac gundur avuc avuc yiyrum ama tık yok

Temmuz bebişleri aceleci diodukkk,,,kimisinin de gelesi yokkk

aynen oyle ya sanırım ben ay sonu falan agustos gibi dogururum anca..kocamın duaları kabul mu oluyor nee aslan burcu olsun diye tutturmustu.. gerci ne diyorum ki ben ben beklesem dr beklemesz herhalde 22 gun daha

ara ara gelen düzensiz sancılarım var... ve akıntı gibi gelen bişiler... sümükümsü kıvamda...ama sarı... yarın dr çağırdı bakalım nedurumdayız...

ya o rutin akıntıdan farklı mı ki? benim rutin olarak sarı-beyaz jelimsi bir akıntım oluyordu zaten, minik agrılar bende de basladı ama surekli olanından degil oluyor bi iki dk sonra kesiliyor ki gunde 1-3 kez oluyor ama agrı varken karnımda kasılma yok... ne bileyim iste oyle canım beklemek zor.. neyse ki senin dogum surei baslamıs sayılır hayırlısıyla gelir aylizcik, maasallah sglıkla ins.

Tabi canım,,ben biraz da onları düşünüorum artık ramazan ramazan perişan olmazlar inşallah..

Senin bebişe hurma ters tepti galiba daha fazla yeme bence

ana gibi yar olmaz canım. onlar kıyamıyorlar herşeyi yapmaya çalışıyorlar. bu zamanlarında annenin gelmesi senin için gerçekten çok iyi oldu.
hem korktuğun gibi anneni kıracağınıda hiç sanmıyorum ben

valla oyle komigim ki her wc de acaba su mu nisan mı diye hevesle gidiyorum ama tık yok daha komigi telefonum caldıgında acaba dr mu arıyor artık dogacak demek icin gibi sacma seyler geciyor aklımdan
Bizim bu temmuz bebişleri ne kadar nazlı çıktılar yahu
dr arar mı kız bebiş geliyor diye

o da bolu yaptı dogumunu dr yazdı birseler halletti diyor ama benim dr de bilmiyor ki ((( ühüüühühühühühhhh

oh ne guzel ya ben anneme oyle donumu monumu birseyimi gostermem hatta cıplakken beni gormesini bile istemem,

selam teyzeler ,
biz geldik , kontolumuz vardi , hersey yolunda bi sorun yok çok şükğür, evdeyiz bugun , salı çarş işe gidicez sonrasi gel keyfim gellll ohhhh , kaç gündürde çok yogunduk arada girdik baktik ama , ehrkes iyi umarim doguran yok sanirim :))

yemek yicez şimdilik görüşürsss

sahi arkadaslar dogumda emzirme doneminde herkesin gogsumu ellemesi kabusum oldu, zaten annem degil de kv cok meraklıdır oyle ellemeye tutmaya, gorumceminki ortalık malı olmustu herkes bir elledi cocugu emdirsin diye.. ben oyle olmasını istemiyoum ne yapsam acaba? en basından soylesem oyle yaklasmayın sonra kavga etmeyelim diye benim kv dinlemez ki ((

bir sorum daha var kusura bakmazsanız su sodalı pogacanın peynirini icine degil de boyle hamuruna katsak acaba kabarmasını engeller mi ki

Bizim bu temmuz bebişleri ne kadar nazlı çıktılar yahu
dr arar mı kız bebiş geliyor diye

aramaz tabii de beklemekten kafayı yeyince oyle olurmus gibi dusunuyor insan pp

nerelerdesin kız sen bak herkes doğurdun sandı

slm tatlım hosgeldiniz afiyet olsunnn

bende çok utanırım öyle ellenmesinden falan hatta bakılmasından bile rahatsız olurum ne annemin ne kız kardeşimin yanında giyinemem. eşimin bile giyinirken bakmasına izin vermem o derecce yani. annemde bebeği emzirirken napçakssın saklancak mısın sürekli diyor. bende evet göstermicem kimseye bi yerimi diyorum. ama nasıl olcak bu iş bilmiyorum. sırf bu sebeplerden dolayı bile bazen normal doğum istemiyorum

burunlarını sokmasalar saklanmaya gerek yok neticede ya bir ortu orteriz uzerimze ya baska odada ya da arkamızı donup emziririrz..neticede olacak olan bu ama dogum ertesi hepsinin basımıza ususup elleriyle tutup bebegin agzına zorla tutturma cabası gozumun onune geldikce tuylerim dikendiken oluyor, sadece ve sadece hemsireden yardım isterim gerekirse ama kv yi tutmak gerekecek..gerci bi arkadasımız esimin yanında bu konuda onlem almak babalara dusuyor dedi, umarım mesaj gerekli yere ulasmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…