2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oh ne guzel ya ben anneme oyle donumu monumu birseyimi gostermem hatta cıplakken beni gormesini bile istemem,

bende gösteremem ama elin doktoruna açıyorum ya herşeyimi... beni doğurana da açarım dedim... kafamda kırk tilkiyle yatıp kalkmaktansa... hem allah razı olsun dün öyle bi yıkadı ki beni... ayaklarıma uzanamıyodum kocama da hiç söyleyememiştim ayaklarımı yıkarmısın diye... yetişebildğim kadarını yıkıyodum işte... becerebildiğim kadar... dün anacım kırkladı beni resmn
bide ben onun en küçüğüyüm hala büyümedim.. anne olucağıma bile inanamıyo... gelin olurken de inanmıyodu... kıyamıyo yani hala bebekmişim gibi ilgileniyo allah razı olsun...

ya benim annemle derdim yok aslında... beni yorup strese sokan babam... huysuzlukları... yoksa anacım kimseye zararı yok...

pöff bu işler sıkıntı yaa..
hoşgeldiniz özlettiniz kendiniz yaa gezentiler kaç kilo bebişin annesi azcık anlat bakalım

ayy güldürdünbeni kızz demek eşine de izin vermiyonnn

ulan töbe töbe... noluyo elleyince... benim kuzenimi emzirirken annesi bi kere bile görmemiştir.... keza kv de de öyle... ne münasebet be... anne emziriceği zaman çıkar herkes dışarı... hastanelerde hemşireler yardımcı oluyo zaten... sonra eve çıkınca da odanda müsade isster doyurursun bebeğini... höstt yani onlara da!!!!

bu arada senin dr arayabilir... acıbademdi diye hatırlıyorum... ama arayıp, günün doldu hadi naşşş suni sancya diyebilirrr

hayırlı olsun canım rabim hayırlı evat nasip etsin pek tatlı bebeiş

benim de öle canım çarşamba 40artı sıfır oluyoruz ve dpktora gidip boşa suni çekip sonu sezaryna dönenen bi doğum bekliyoruz

pöff bu işler sıkıntı yaa..

hoşgeldiniz özlettiniz kendiniz yaa gezentiler kaç kilo bebişin annesi azcık anlat bakalım

valla cumadan beri sokaklardayiz , evin yolunu gece ytmadan yatmaya bulduk ancak :))

haftasonu hastanede yangın cıkmıs sistemler calişmiyodu , sadece nst ye girdik , sancimiza vs baktilar , ultrasona giremedik o yuzden kilomuz hakkinda bi fikrimiz yok canim , c.tesi gticez tekrar o zaman inş. görüces tosuncugumu :)

Yaf herkesin karnının alt kısımları kaşınır benim üst tarafları kaşınıo,,kaşıyınca da acıoZaten alttan da kaburgam acıtıo oralarıı

Selam kızlar keyifli bol tepikli günlerBugün topik maşallah dolu dolu ne güzel ya hergün güzel haberler alıyoruz...Doğum zamanı geçenler duruyor geriden gelenler çatır çatır doğuruyorSağlık olsunda erkeni geçi önemli değil...Ben nidilat kullanmaya baslamıştım ya o günden beri baş ağrısı çekiyorum doktorum kullanma o zaman dedi kasılman ağrın yine başlarsa gel dedi.. aslında ağrı değilde kasılmalar oluyor bu durum beni rahatsız etmiyor bebeğede zararı olacağını düşünmüyorum.. suyum nişanım sancım olmadığı sürece gitmeyeceğim zaten ayın 15i kontrole çagırdı (tabi bebek erken gelmezse) fazla ayakta kalma dedi.. bende öyle takılıyorum işte puff yaa aslında bir an önce doğsun istiyorum bu halimden çokk sıkıldım...böyle karışık kuruşuk duygular içindeyim iştee Hep dua ediyorum hepimiz içinn önce sağlık diliyorumm sonra en acısız halinden doğumlar diliyorum.. normal isteyenler çatırrr çatırrr bir avazda doğursun inşallah...sezeryanlarda ağrısız acısız bir an önce doğurup ayağa kalkar inşallah(amin)

çok itici bir düşünce cidden. herkeste herşeyi biliyor zaten. inşallah böyle durumlar yaşamayız.gerçekten çok sinir bozucu.
bendede bi belirti yok hiçç bilmiyorum nasıl olucak çarşamba kontrol var bakalım dr ne diyecek
benimde cuma kontrolüm çatı muaynesi yapıcak dr. ondan sonrada normal mi sezeryen mi ona karar vericez çok heyecanlıyım.
ohh ne güzel yaa. ben annemle bu kadarını yapamam. biz biraz (aslında ben) mesafeliyiz sanırım. ben pek gösteremem öyle heryerimi biliyorsun daha önce de konuşmuştuk ağdayla ilgili onun içinde bugün kuaföre gidicem.çok utanıyorum çookk ama gidicem meccbuurrr
ya benim annemle derdim yok aslında... beni yorup strese sokan babam... huysuzlukları... yoksa anacım kimseye zararı yok...
aayy bak baba dedinde aklıma geldi. babam malatya ya gitti çalışmaya. iş ne zaman biticek belli değil.kardeşim zaten ay başından beri bizde kalıyor.annem yazık tek başına kaldı evde halada çalışıyor. bizim evden işe gitmesi çok uzun sürüyor.sabah çok erken gidiyor o yüzden de bizde kalmak istmiyor. kardeşimin gelmesinede izin vermiyor tek kalıcam diye ama ben çok üzülüyorum onun koca evde bir başına olmasına
vermiyorum valla çok acayip biliyorum farkındayım ama giyinirken ben çok rahatsız oluyorum herkesten

Yaf herkesin karnının alt kısımları kaşınır benim üst tarafları kaşınıo,,kaşıyınca da acıoZaten alttan da kaburgam acıtıo oralarıı
benim kaburgalarımı tutup ayırasım var o kadar rahatsızım yanii

Aminnn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…