2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba kızlar ayyyyyyy çok mtluym szlern mutlu haberini almakda çok güsel... doktorumdan geldik ve yarın 5 de amaliyat olcam yarın akşam bebeğim inşaallah saglıkla kucağmda olur ltfen dualarınızı bekliyorum artk 1_2 hafta giremem nete. hepinizi öpüyorum AEOLUN.........

kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
zırt pırt tişim geliyo söylemesi ayıp wc gittim damla damla anca yani
az önce de kalktım geçerken aynada farkettimki karnım yerlere inicek nerdeyse
bide çok afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi ama yapamıyorum... kasıklarımdan da birazcık ağrı vuruyo... karnım kaskatı kesildi...
annem de diyoki doğurmaya gidicez kızımm kızıımızı alıp gelicezz

ayyy ben çok heyecanlandım yaa... korku morku kalmadı bi acayip oldum heee

İnşallah kavuşursunuz sağlıkla güzellikle birbirinizee
Fırsatın olunca yazarsın canım bizeee,,biz doğurmayanları ihmal etmeyinn

Ayyyyy hadi bakalımmm inşallahh:18::18:

ayhhh hadı cnm bı avazda doğr gel hemnnnncıkkkk ınşşşşş :))

Hadi bakalım inşallahhh kavuşursun aylizineee

aayyy mirayccıımm çok heyecanlandım yaaa.
valla sevinçten heyecandan gözlerim doldu şuan. geliyor bu sefer minik Ayliz biraz dolaş merdiven in çık ne bilim böyle şeyler işte normal doğuma yardımcı olurmuş böyle hareketler. ayy hadi hayırlısı inşallah canımmm

Dualarımız seninle ve bütün doğuma giden tatlı hamişlerle canım. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına

amiinnn inşallahhh..
nidilat banada verdi aldım evde duruo kullanmadım
allahım hayırlı şekilde kucuna alırsın inşallahhh

amaniinn ayliz gelioo sonuna kadar kullandı hakkını gel artık hayırlısıyla

benim kaburgalarımı tutup ayırasım var o kadar rahatsızım yanii

aynn bacaklarımı ayırasım var bnmdeeee :)))

Bende bende sıramı bekliorumm hele bi sizler doğurunHiç acelem yokk

bızm aynı gun gozukuor cnm valla bnm acelem var dgrup sevelım yha sıkıldım bn ıyıce evdeee

kemıklerımdee yan yatmaktann bırbırıne gecıo valla sırt ustu hıc yatamıorum butun organlarım boynma gelıomus gbı nefes alamıorum ozmn daaa sen bekle ben dogurım

bende oyun halısını almıştım hem onun için hem otokoltuğu-anakucağı- için aynı şeyi düşünüyordum yıkasam mı silsem mi gerek yok mu:44::44:napsak kii

Ben de sanırım sadece içindeki minderi yıkacağım, başlarda bi örtü serip öyle kullanırım. sonrada çocuk alışmış olur mikroplara heralde, çok ta dikkat etmem sanki :)

Ben de aynen böyleyim.. Kimseye göstermicem, emzirirken filan, bi bakalım süt gelmiş mi derlerse emzirmem öyle yaparsanız dicem Hastane de filan da herkesi çıkaracağım, kimse görsün istemiyorum...

eheheh bencillik demekkk
daha bekleyenler var demi sıranızı bilin bakayım küçük sıpalar

Ben de aynen böyleyim.. Kimseye göstermicem, emzirirken filan, bi bakalım süt gelmiş mi derlerse emzirmem öyle yaparsanız dicem Hastane de filan da herkesi çıkaracağım, kimse görsün istemiyorum...

Bu emzirme meselesinden bende çok bunalıyorum... benim ilk bebeğimde mümkün oldukça kenar köşe bulup öyle emzirirdim..ayrıca ulu orta açıp emzirenlerde çok tuhafıma gitmiştir hala da öyle... baştan bu sıkıntınızı dile getirin anlayışla karşılayan karşılar karşılamayan da kendi bilir..

çok ayıp bişey zaten herkesin bakması görmesi bence. ben herkesin içinde emzirenlerden de hoşlanmıyorum açıkçası. ortamda herkes bayanda olsa. o kadar insanın içinde açıp göğsünü emzirmek bana itici geliyor

evet ya şakayla karışık dile getirmek lazım. doğru değil bencede herkesin içinde göğsünü açıp emzirmek falan. bide herkesin ellemesi ıyyy çok sinir bozucuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…