merhaba kızlar ayyyyyyy çok mtluym szlern mutlu haberini almakda çok güsel... doktorumdan geldik ve yarın 5 de amaliyat olcam yarın akşam bebeğim inşaallah saglıkla kucağmda olur ltfen dualarınızı bekliyorum artk 1_2 hafta giremem nete. hepinizi öpüyorum AEOLUN.........
kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
zırt pırt tişim geliyo söylemesi ayıpwc gittim damla damla anca yani
az önce de kalktım geçerken aynada farkettimki karnım yerlere inicek nerdeyse
bide çok afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi ama yapamıyorum... kasıklarımdan da birazcık ağrı vuruyo... karnım kaskatı kesildi...
annem de diyoki doğurmaya gidicez kızımmkızıımızı alıp gelicezz
ayyy ben çok heyecanlandım yaa... korku morku kalmadı bi acayip oldum heee
kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
bide çok afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi ama yapamıyorum... kasıklarımdan da birazcık ağrı vuruyo... karnım kaskatı kesildi...
kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
aayyy mirayccıımm çok heyecanlandım yaaa.kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
Dualarımız seninle ve bütün doğuma giden tatlı hamişlerle canım. inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınamerhaba kızlar ayyyyyyy çok mtluym szlern mutlu haberini almakda çok güsel... doktorumdan geldik ve yarın 5 de amaliyat olcam yarın akşam bebeğim inşaallah saglıkla kucağmda olur ltfen dualarınızı bekliyorum artk 1_2 hafta giremem nete. hepinizi öpüyorum AEOLUN.........
valla cumadan beri sokaklardayiz , evin yolunu gece ytmadan yatmaya bulduk ancak :))
haftasonu hastanede yangın cıkmıs sistemler calişmiyodu , sadece nst ye girdik , sancimiza vs baktilar , ultrasona giremedik o yuzden kilomuz hakkinda bi fikrimiz yok canim , c.tesi gticez tekrar o zaman inş. görüces tosuncugumu :)
amiinnn inşallahhh..Selam kızlar keyifli bol tepikli günlerBugün topik maşallah dolu dolu ne güzel ya hergün güzel haberler alıyoruz...Doğum zamanı geçenler duruyor geriden gelenler çatır çatır doğuruyor Sağlık olsunda erkeni geçi önemli değil...Ben nidilat kullanmaya baslamıştım ya o günden beri baş ağrısı çekiyorum doktorum kullanma o zaman dedi kasılman ağrın yine başlarsa gel dedi.. aslında ağrı değilde kasılmalar oluyor bu durum beni rahatsız etmiyor bebeğede zararı olacağını düşünmüyorum.. suyum nişanım sancım olmadığı sürece gitmeyeceğim zaten ayın 15i kontrole çagırdı (tabi bebek erken gelmezse) fazla ayakta kalma dedi.. bende öyle takılıyorum işte puff yaa aslında bir an önce doğsun istiyorum bu halimden çokk sıkıldım...böyle karışık kuruşuk duygular içindeyim iştee Hep dua ediyorum hepimiz içinn önce sağlık diliyorumm sonra en acısız halinden doğumlar diliyorum.. normal isteyenler çatırrr çatırrr bir avazda doğursun inşallah...sezeryanlarda ağrısız acısız bir an önce doğurup ayağa kalkar inşallah(amin)
allahım hayırlı şekilde kucuna alırsın inşallahhhmerhaba kızlar ayyyyyyy çok mtluym szlern mutlu haberini almakda çok güsel... doktorumdan geldik ve yarın 5 de amaliyat olcam yarın akşam bebeğim inşaallah saglıkla kucağmda olur ltfen dualarınızı bekliyorum artk 1_2 hafta giremem nete. hepinizi öpüyorum AEOLUN.........
kızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
benim kaburgalarımı tutup ayırasım var o kadar rahatsızım yanii
Bende bende sıramı bekliorumm hele bi sizler doğurunHiç acelem yokk
aynn bacaklarımı ayırasım var bnmdeeee :)))
İlahii yaa ne güldümm
cnm benim aldığım ana kucağının bi bölümünde demir çıbık var yıkamadım paslanır falan diyesildim sadece
oyun halısı içinde ilerleyen zamanlarda yıkarım hehalde kullanmak için biraz erken değilmi :26:
bende oyun halısını almıştım hem onun için hem otokoltuğu-anakucağı- için aynı şeyi düşünüyordum yıkasam mı silsem mi gerek yok mu:44::44:napsak kii
aynn bacaklarımı ayırasım var bnmdeeee :)))
bızm aynı gun gozukuor cnm valla bnm acelem vardgrup sevelım yha sıkıldım bn ıyıce evdeee
kemıklerımdee yan yatmaktann bırbırıne gecıo valla sırt ustu hıc yatamıorum butun organlarım boynma gelıomus gbı nefes alamıorum ozmn daaa sen bekle ben dogurım[/QUOT
Aynen canım bi taraftan şikayette ediyorum aynı şekilde ama olsun sıramı beklemekte fayda var ,,annesi biraz daha büyüsünler de ööle gelsinlerr,,bazen çabuk gelsin diorum sonra da diorum dur kızım bencillik yapmaaa
bende çok utanırım öyle ellenmesinden falan hatta bakılmasından bile rahatsız olurum ne annemin ne kız kardeşimin yanında giyinemem. eşimin bile giyinirken bakmasına izin vermem o derecce yani. annemde bebeği emzirirken napçakssın saklancak mısın sürekli diyor. bende evet göstermicem kimseye bi yerimi diyorum. ama nasıl olcak bu iş bilmiyorum. sırf bu sebeplerden dolayı bile bazen normal doğum istemiyorum
eheheh bencillik demekkkAynen canım bi taraftan şikayette ediyorum aynı şekilde ama olsun sıramı beklemekte fayda var ,,annesi biraz daha büyüsünler de ööle gelsinlerr,,bazen çabuk gelsin diorum sonra da diorum dur kızım bencillik yapmaaa
Ben de aynen böyleyim.. Kimseye göstermicem, emzirirken filan, bi bakalım süt gelmiş mi derlerse emzirmem öyle yaparsanız dicemHastane de filan da herkesi çıkaracağım, kimse görsün istemiyorum...
çok ayıp bişey zaten herkesin bakması görmesi bence. ben herkesin içinde emzirenlerden de hoşlanmıyorum açıkçası. ortamda herkes bayanda olsa. o kadar insanın içinde açıp göğsünü emzirmek bana itici geliyorBen de aynen böyleyim.. Kimseye göstermicem, emzirirken filan, bi bakalım süt gelmiş mi derlerse emzirmem öyle yaparsanız dicemHastane de filan da herkesi çıkaracağım, kimse görsün istemiyorum...
evet ya şakayla karışık dile getirmek lazım. doğru değil bencede herkesin içinde göğsünü açıp emzirmek falan. bide herkesin ellemesi ıyyy çok sinir bozucuuBu emzirme meselesinden bende çok bunalıyorum... benim ilk bebeğimde mümkün oldukça kenar köşe bulup öyle emzirirdim..ayrıca ulu orta açıp emzirenlerde çok tuhafıma gitmiştir hala da öyle... baştan bu sıkıntınızı dile getirin anlayışla karşılayan karşılar karşılamayan da kendi bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?