2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Zaten yanımda annem, babam kardeşlerim olacak, ben de evin en küçüğüyüm, her istediğimi söyletim hiç te alınmazlar :) Onun için çok şükür bi sıkıntım yok. Söyletim mecburen giderler yanımdan.. Bizim bebeğimiz dönmemiş hala, dönmeyede niyeti yok gibi, önce yan yatıyodu, sonra kafasını yukarı kaldırmış, öyle olunca mecburen sezeryan olacak, ayın 8inde olacak inş. Ben hiç hazır değilim gibi :S İnşallah hayırlısıyla doğar, sonra da alışırız bebeklerimize...

eheheh bencillik demekkk
daha bekleyenler var demi sıranızı bilin bakayım küçük sıpalar

Tabide bencillik yapıyorum bazen ,,bir an evvel gelse de sevsek diyorum ama yazık o gelmek istemiokiii ,,yiycem o karnımı şekilden şekile sokan totoyu,elleri ayaklarıı sabırsızlanıorumm

ayh o konuda rahatım yha bnm kv hıc sevmez ortalıkta emzırenlerıı pat dıe gogusunu acanları yada herkes oturrken arkasını donerek emzırenlerı anlayıslı o konuda. oyuzden annemlere solerım alınmazlar bnada kv deme ole bse desem alınırdı. amannn kızlar be bıtek derdımız bu olsun zaten bebklermz yaz bebgı her odada emzırebılırız sıcak annemız ablmz vb. olncada bızm oturma odasında olmamza gerek yok bebklerımızı alıp oadsına onu uyuturken kendımızde uyuruz uyandıgndada emzırıp alır gelırz hep bırlıkte oturuz dert etmeyın bu kadar hıccccc olmadı bı esarp alırsınz olmadı emzırıken onu ortersınz emzırme onluklerınde yazları bebkler cok bunalıo ememıolar

valla oturdum son ütüleri yapıyorum
midemde bi yanma var....

İşte bak doğum öncesi enerji yüklemesi yapılmış sana Allahım ya inşallah bugün kendi sancınla doğurursun...Dayanabildiğin kadar evde bekle hastanelerde suni sancıya pek bir meraklılar

ay canım benim inşalah gönünce olur biz de sabırsızız artık

gdeyım bıraz utu yapayım snrada yuruyuse cıkayım yoksa evde pıneklemekten dguramıcamm :))))

yarımcım ltfen gerı dndgmde dgrmus ol guzellll kolaycacık bı avazda olan dgmunu anlat bslereeeee

evesude de yok ıns en kolay dgmlarımız olrrrr hastaneden salmadılar heralde
hadı optum sızııı :)))

İşte bak doğum öncesi enerji yüklemesi yapılmış sana Allahım ya inşallah bugün kendi sancınla doğurursun...Dayanabildiğin kadar evde bekle hastanelerde suni sancıya pek bir meraklılar

rahmimden bişiler saplanıp duruyo bee... püüfff
bii acayip ruh halindeyim ben
benim dr hiç de meraklı değil suni sancıya eğer sezeryanla sonuçlanmıycağını bilsem 1 haftadır 40 kere demiştim ver suniyi hazır açılma başlamışken diye ama sezeryan olayı yusuf yusuf yani:18::18::18:

Yürümen ya da ayakta olman sana iyi gelecektir..Puff yaa en az senin kadar bizde heyecanlanıyoruz...Ayliz memleket meselesi oldu annesi

alınırlarsada yapıcak bişey yok. herkesin karakteri farklı kabul etçekler dimi ama.
ben çok hazır hissediyorum kendimi doğuma bakalım cuma günü dr da aynı şeyi söylicek mi
valla oturdum son ütüleri yapıyorum
midemde bi yanma var....
son anda bir hamaratlık mı tutmuş ne
Kim elliyo benim göğsümü
carparım haaaaa
sadece kocam
birde hemşire fazlası yookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…