Bu emzirme meselesinden bende çok bunalıyorum... benim ilk bebeğimde mümkün oldukça kenar köşe bulup öyle emzirirdim..ayrıca ulu orta açıp emzirenlerde çok tuhafıma gitmiştir hala da öyle... baştan bu sıkıntınızı dile getirin anlayışla karşılayan karşılar karşılamayan da kendi bilir..
YARİMM belirtiler devam ediyormu?
aynn bacaklarımı ayırasım var bnmdeeee :)))
İlahii yaa ne güldümm
cok sancı yapıo yha kemıklerım napımmmmm
aynn bacaklarımı ayırasım var bnmdeeee :)))
bızm aynı gun gozukuor cnm valla bnm acelem vardgrup sevelım yha sıkıldım bn ıyıce evdeee
kemıklerımdee yan yatmaktann bırbırıne gecıo valla sırt ustu hıc yatamıorum butun organlarım boynma gelıomus gbı nefes alamıorum ozmn daaa sen bekle ben dogurım[/QUOT
Aynen canım bi taraftan şikayette ediyorum aynı şekilde ama olsun sıramı beklemekte fayda var ,,annesi biraz daha büyüsünler de ööle gelsinlerr,,bazen çabuk gelsin diorum sonra da diorum dur kızım bencillik yapmaaa
bnde ole dıorum bazen ama kılosu boyu posu herseyı ıyı cığerlerıde gelısmıstır artkkk hazır ve nazır oğlusumu beklıorum
evet ya şakayla karışık dile getirmek lazım. doğru değil bencede herkesin içinde göğsünü açıp emzirmek falan. bide herkesin ellemesi ıyyy çok sinir bozucuu
Hemşireler öğretmek amaçlı elliyor tabi bu normal diğerleri için baştan tepkini koy yoksa elleyen elleyene olurıyyyyy
eheheh bencillik demekkk
daha bekleyenler var demi sıranızı bilin bakayım küçük sıpalar
Zaten yanımda annem, babam kardeşlerim olacak, ben de evin en küçüğüyüm, her istediğimi söyletim hiç te alınmazlar :) Onun için çok şükür bi sıkıntım yok. Söyletim mecburen giderler yanımdan.. Bizim bebeğimiz dönmemiş hala, dönmeyede niyeti yok gibi, önce yan yatıyodu, sonra kafasını yukarı kaldırmış, öyle olunca mecburen sezeryan olacak, ayın 8inde olacak inş. Ben hiç hazır değilim gibi :S İnşallah hayırlısıyla doğar, sonra da alışırız bebeklerimize...
valla oturdum son ütüleri yapıyorum
midemde bi yanma var....
kocam artık beklemek istemiyo... hem çok korkuyo hemde sabırsızlanıyo... bu haftasonunu geçirmek istemiyo... yarın kısmet olursa dr gidicez teklif edicekmiş bu hafta bi şekilde halledelim diye... sezeryana alsın diyo ama yemiyo yani benim toto :18::18::18:
evet ya şakayla karışık dile getirmek lazım. doğru değil bencede herkesin içinde göğsünü açıp emzirmek falan. bide herkesin ellemesi ıyyy çok sinir bozucuu
Hemşireler öğretmek amaçlı elliyor tabi bu normal diğerleri için baştan tepkini koy yoksa elleyen elleyene olurıyyyyy
Ayy hemşirede ellemesin ,,anlatsın detaylıca ben ellerimmm
İşte bak doğum öncesi enerji yüklemesi yapılmış sanaAllahım ya inşallah bugün kendi sancınla doğurursun...Dayanabildiğin kadar evde bekle hastanelerde suni sancıya pek bir meraklılar
Ellemesin tabiki... emzirmeyi az çok biliyorsundur internettende bak ben yaparım dersin ellemesine fırsat olmadan sen halledersin ..bu ne yaaa herşey bir stresssanırım hamiş olduğumuz için bu kadar herşeyi dert ediyoruz :44:
Uff evet yaa, bana doğum filan değil en zor emzirmek geliyoBabamın küçük kızıydım ben, şimdi bi de bebek mi emzireceğim diye düşününce çok garip geliyo :S
Uff evet yaa, bana doğum filan değil en zor emzirmek geliyoBabamın küçük kızıydım ben, şimdi bi de bebek mi emzireceğim diye düşününce çok garip geliyo :S
ahahahahahah
evlenirken hiç öyle "babamın küçük kızıydım ben" demedik ama
rahmimden bişiler saplanıp duruyo bee... püüfff
bii acayip ruh halindeyim ben
benim dr hiç de meraklı değil suni sancıya eğer sezeryanla sonuçlanmıycağını bilsem 1 haftadır 40 kere demiştim ver suniyi hazır açılma başlamışken diye ama sezeryan olayı yusuf yusuf yani:18::18::18:
alınırlarsada yapıcak bişey yok. herkesin karakteri farklı kabul etçekler dimi ama.Zaten yanımda annem, babam kardeşlerim olacak, ben de evin en küçüğüyüm, her istediğimi söyletim hiç te alınmazlar :) Onun için çok şükür bi sıkıntım yok. Söyletim mecburen giderler yanımdan.. Bizim bebeğimiz dönmemiş hala, dönmeyede niyeti yok gibi, önce yan yatıyodu, sonra kafasını yukarı kaldırmış, öyle olunca mecburen sezeryan olacak, ayın 8inde olacak inş. Ben hiç hazır değilim gibi :S İnşallah hayırlısıyla doğar, sonra da alışırız bebeklerimize...
son anda bir hamaratlık mı tutmuş nevalla oturdum son ütüleri yapıyorum
midemde bi yanma var....
birde hemşire fazlası yookkKim elliyo benim göğsümü
carparım haaaaa
sadece kocam
ahahahahahah
evlenirken hiç öyle "babamın küçük kızıydım ben" demedik ama
Evlenirken de dedim ben.. :) Evlendikten sonra da babamın küçük kızı olarak devam ettim, çocuk olunca da devam ederim heralde. Annemle babam hepimize birden baksınlar napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?