- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
biz geldikk tetelerii paşamın güsell kankişleriii
bu dr ablamızıda cok beyendıkk cumaya sbaah kdr dogum olmaz ıse cum asabahı gell dedı
suyumuz herseyımız normol sancıda yok
hakımızda hayırlısı gobsımede dogumdan dedı oglan hep gobıs aldı badem yagı basa bırsey dıyemem dedıı ama nts dekıs anejık dogum stresı fılandır dedı heheh kv paşa ırılestı ondan dıyoo öle dıyen dıyeneeeee ama canımın yanması gecmıyoooooo
hakkımızda hayırlısı dunden berı alt tarafım yanıyor kasılarım batıyor dr dedmyanma var sureklı wc hısı bebe kasıkda onadan dedı hayırlısı bakalım gelsın paşam artıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evasudeden haber yokkkk ınsl bır avazda kurtulur darısı bıse ınsl
kısmetseee
hakkımızda hayırlısıı
hayırlısı ıle ınsl sancın sıklassında heheh heh ıste o wc hıssı ıkınma ıle alakalı ınsll cok ıkınma ıkınma hıssı geldıkeee acılman artıyor buyuk ıhtımall hazıran topıgınden bılıyorumm
bu dr ablamızıda cok beyendıkk cumaya sbaah kdr dogum olmaz ıse cum asabahı gell dedı
suyumuz herseyımız normol sancıda yok
hakımızda hayırlısı gobsımede dogumdan dedı oglan hep gobıs aldı badem yagı basa bırsey dıyemem dedıı ama nts dekıs anejık dogum stresı fılandır dedı heheh kv paşa ırılestı ondan dıyoo öle dıyen dıyeneeeee ama canımın yanması gecmıyoooooo
hakkımızda hayırlısı dunden berı alt tarafım yanıyor kasılarım batıyor dr dedmyanma var sureklı wc hısı bebe kasıkda onadan dedı hayırlısı bakalım gelsın paşam artıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evasudeden haber yokkkk ınsl bır avazda kurtulur darısı bıse ınsl
haydı hayırlısı ınsl canım benımm dua ıle annende ınsl saglıgına kavusur nısan dan sonra bır hafta bıle suren dogumlar var yanı zamansız ınsl annenı bekler melegınnnnkızlar biraz önce nişanım geldi.evde tek başımayım bişey olurmu acaba.bu 3 günde annemi görmem yasak.bu gün radyoterapi için pet bt çekimi olucak radyasyon yayma durumu olduğu için çarşambaya kadar görmeyeceğim annemi ne kadar ters oldu annemde yok yanımda çok üzülüyorum ya böyle olmasını bu güzel heyecanlı günlerimin böyle geçmesini hiç istemezdim
kısmetseee
ınsll dua ıle cnm yaa kısmetmız ne vakıt se artıkkkayy canım nasıl heyecanlandım şimdi. Benim yakışıklı oğlumun güzeller güzeli arkadaşı Duru geliyor demek.
heyecanla haberlerini bekliyoruz.
İnşallah kolay bir doğumun olur canım.
suziii hadi al gel artık alpereni bak evsaude de alıyor kızçesini kucağına
inşallah sancıların artarda çok fazla suniye gerek kalmaz canım.
dualarımız bütün doğum yapan güzel annişlerle
bende hurma yemeye başlasam iyi olucak sanırım
ınsl da paşamın gelmeye nıyetı yokkiiiiiiiiiiiiiiiay bunun agzını burnunu yrım ben masallah cnm
oh canım sanada masallah toparlamıssın ne guzel
guzel haberlernı beklıyoruz cnm benım
ınsallah oglunu kucagna alır gelrsn cnm beklıyoruz
ay ne guzel annesıyle aynı gun.. hadı hayrlı haberler bklyorz cnm
tatlım doktora gtmednmı bı baksaydnz esın geldgnde ne durumda dıye?
annen sen ve torun en kısa zmanda bırlkde olursnz ınsallah
hakkımızda hayırlısıı
yok ya kocana sole beklesın o ka bekledı zatennn beklesın bır zahmet az daha yaffkocam artık beklemek istemiyo... hem çok korkuyo hemde sabırsızlanıyo... bu haftasonunu geçirmek istemiyo... yarın kısmet olursa dr gidicez teklif edicekmiş bu hafta bi şekilde halledelim diye... sezeryana alsın diyo ama yemiyo yani benim toto :18::18::18:
ınsl canımmmm sagolasınnngüle güle dağıtın pek cicişler
araara bendede oluyor bazen çok bazxen az 2 aydır falan
hayırlı haberlerle dön inşallahh
:18::18::18:hemen olmuyormuş sanırım doğum sancı su oluyormuş galibaa
bi taneden bişi olmaz yaa
acenunun kontrolü vardı işe gelmeyecekti bugün. çarşamba günü sonişgünüü
ohh misler gıbı olmuusndur canım darısı banabende gösteremem ama elin doktoruna açıyorum ya herşeyimi... beni doğurana da açarım dedim... kafamda kırk tilkiyle yatıp kalkmaktansa...hem allah razı olsun dün öyle bi yıkadı ki beni... ayaklarıma uzanamıyodum kocama da hiç söyleyememiştim ayaklarımı yıkarmısın diye... yetişebildğim kadarını yıkıyodum işte... becerebildiğim kadar... dün anacım kırkladı beni resmn
bide ben onun en küçüğüyüm hala büyümedim.. anne olucağıma bile inanamıyo... gelin olurken de inanmıyodu... kıyamıyo yani hala bebekmişim gibi ilgileniyo allah razı olsun...
benımde her yerım kasınıyor yaa bır gorsen korkarsınYaf herkesin karnının alt kısımları kaşınır benim üst tarafları kaşınıo,,kaşıyınca da acıoZaten alttan da kaburgam acıtıo oralarıı
ayyy mırayyyy dogur kıs benden hayır kalmadı sen dogurrrrrrrrrkızlarrrrr
doğuruyorum sanırım
zırt pırt tişim geliyo söylemesi ayıpwc gittim damla damla anca yani
az önce de kalktım geçerken aynada farkettimki karnım yerlere inicek nerdeyse
bide çok afedersiniz büyük tuvaletim gelmiş gibi ama yapamıyorum... kasıklarımdan da birazcık ağrı vuruyo... karnım kaskatı kesildi...
annem de diyoki doğurmaya gidicez kızımmkızıımızı alıp gelicezz
ayyy ben çok heyecanlandım yaa... korku morku kalmadı bi acayip oldum heee
Kim elliyo benim göğsümü
carparım haaaaa
sadece kocam