2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
biz geldikk tetelerii paşamın güsell kankişleriii
bu dr ablamızıda cok beyendıkk cumaya sbaah kdr dogum olmaz ıse cum asabahı gell dedı
suyumuz herseyımız normol sancıda yok
hakımızda hayırlısı gobsımede dogumdan dedı oglan hep gobıs aldı badem yagı basa bırsey dıyemem dedıı ama nts dekıs anejık dogum stresı fılandır dedı heheh kv paşa ırılestı ondan dıyoo öle dıyen dıyeneeeee ama canımın yanması gecmıyoooooo
hakkımızda hayırlısı dunden berı alt tarafım yanıyor kasılarım batıyor dr dedmyanma var sureklı wc hısı bebe kasıkda onadan dedı hayırlısı bakalım gelsın paşam artıkkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evasudeden haber yokkkk ınsl bır avazda kurtulur darısı bıse ınsl

haydı hayırlısı ınsl canım benımm dua ıle annende ınsl saglıgına kavusur nısan dan sonra bır hafta bıle suren dogumlar var yanı zamansız ınsl annenı bekler melegınnnn
kısmetseee

ınsll dua ıle cnm yaa kısmetmız ne vakıt se artıkkk
ınsl da paşamın gelmeye nıyetı yokkiiiiiiiiiiiiiii
hakkımızda hayırlısıı
yok ya kocana sole beklesın o ka bekledı zatennn beklesın bır zahmet az daha yaff

ınsl canımmmm sagolasınnn
ohh misler gıbı olmuusndur canım darısı bana
Yaf herkesin karnının alt kısımları kaşınır benim üst tarafları kaşınıo,,kaşıyınca da acıoZaten alttan da kaburgam acıtıo oralarıı
benımde her yerım kasınıyor yaa bır gorsen korkarsın
ayyy mırayyyy dogur kıs benden hayır kalmadı sen dogurrrrrrrrrhayırlısı ıle ınsl sancın sıklassında heheh heh ıste o wc hıssı ıkınma ıle alakalı ınsll cok ıkınma ıkınma hıssı geldıkeee acılman artıyor buyuk ıhtımall hazıran topıgınden bılıyorumm

Kim elliyo benim göğsümü
carparım haaaaa
sadece kocam

Hemşireler öğretmek amaçlı elliyor tabi bu normal diğerleri için baştan tepkini koy yoksa elleyen elleyene olur ıyyyyy
hemşire sıkıntı değilde sağdan soldan müdahale eden olursa kalp kırabilirim gibi geliyor bana
Tabide bencillik yapıyorum bazen ,,bir an evvel gelse de sevsek diyorum ama yazık o gelmek istemiokiii ,,yiycem o karnımı şekilden şekile sokan totoyu,elleri ayaklarıı sabırsızlanıorumm
oofff bende yemek istiyorum artıık. bazen itiyor poposuyla ayağıyla karnımı bende sen bi gel bak nasıl yicem o ayakları diyorum daha fazla itikliyor oğlum
Uff evet yaa, bana doğum filan değil en zor emzirmek geliyo Babamın küçük kızıydım ben, şimdi bi de bebek mi emzireceğim diye düşününce çok garip geliyo :S
heheehe şimdide o senin küçük meleğin olucak. zevkle emzirirsin merak etmeee
Ay yarim
surda online ken dogurcan sen galiba
canlı doğuma şahit olucaz sanırım

kuzum hadi hayırlısı inş

yarim

karnına kıcak saplanır gıbım agrı gırıyormu arada yaff dunden berı saplanıyor gıdıyorr hemencecık ve alt taraf yanıyooo sankı cıs yapacakmısım gıbımmm pöfffffffffff olsun artık dogular yaaaaaaaaaaaaaaaf

ben emzirme için mecburen hemşirelerden yardım isteyeceğim.çünkü göğüs uçlarım çöküktü.göğüs ucu çıkarıcı zımpırtıyla,masajla bayağı çıkarttım.eskisi gibi değil.içe de kaçmıyor ama üstüne basılmış gibi oluyor.bende silikon meme ucu ve göğüs kalkanı aldım kullanıyorum.elbisenin altından belli olmuyor.tabikide doğumdan sonra ne olur bilmiyorum.inşaallah sorun çıkmaz.sütüm de gelir;kızımda güzelce emer

bıze musade gıdıp uzanalım bıraz belkı uyuruss saglıcakla kalın ınslll

Merhabalar kıslar
Öncelikle hepinîzin durumu içidir inşallah rabbım bbir nefeste kurtulmayı nasip eder inşallah.
Kıslar benım sze bir sorum olacak
Hamileliğim 37+1 ikî gündür midem çok ağrıyor ve bulanıyor bu zamana kadar hîç böyle olmamıştı
Sabah doktora kontrol amaçlı gittik gelişimi suyu kilosu nst kalp atışlar hersey yolunsda
Eger erken gelmezse kuzımız 3 haftsmız var Doktor sabredicen Diyorbu ağrılar için hu durumla karsılsşan
Varmı kıslar ne yapmalıyım sizce hareketli olduğu için canım çok yanıyo
Yardımlarınız için şimdîden çok tşk ederim allaha emanet olun...

ay hadi inş canimm

hadi hayırlısı inşşş cnm

Merhabalar güzel anneler
Biz geldik kızımla
Bugün bebeğimin beşinci günü benim ağrılarım çok azaldı çok şükür
İnanılmaz güzel bir duygu:))
Emzirirken gözünün içine bakıyor ya işte o an tarifsiz bir duygu:))
Allah hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün hastaneye gittik kontrolümüz vardı topuktan kan aldılar kuzumun sarılık için. Ben çıktım odadan babası kaldı güya metanetli diye o kaldı. Bi çıktılar ki bebiş ağlamış susmuş ama babası fena olmuş gözler kıpkırmızı dayanamamış ağlamış çaktırmıyo:)
İyi ki de sen kalmadın dedi dayanamazmışım demek ki.
Size bazı tecrübelerimi yazayım kızlar bi işe yarayalım:))
Örneğin göbek bağı düşmeden banyo yapılmasına izin vermiyorlar
Ortalama yedi günde düşermiş
Benim bebiş küçük olduğu için 1 beden bez kocaman oldu gittik sıfır aldık bebişi küçük olan sıfır beden de bulundursun bence:)
Sezaryende kalkıp yürümek çok önemli bi kalkıp yürüdüğün zaman iyileşmek hızlanıyormuş
Sezaryeni sabah erken saatte olmak daha iyiymiş çünkü vücutta kortizol seviyesi en yüksek sabah erken oluyormuş. Kortizol yaraları iyileştiren hormonmuş. Sezaryen olacağınız kesinse erken yapılmasını isteyin
Kıyafet konusunda göbek bağı düşene kadar çıtçıtlı badi giydirilmiyo. iç zıbın üzerine dış zıbın giydiriyoruz ya, o dış zıbın çıtçıtlı olursa çok iyi olur. yoksa bezini tutacak bişe olmuyo.
Benim kız uyandı sonra devam ederim öpüyorummmmm

canım ben mide bulantısından bikaç gecedir uyuyamıyorum. ne yapsam geçmiyor. sıcaklarda etkiliyor bu mide bulantısı dünden beri hava yağmurlu çok sıcak değil gece mide bulantım azaldı. yapıcak pek bişey yok sanırım dayanıcaz kuzularımız için

yok karnımdan değil kasığımdan giriyo o ağrı...

bilemedik teyzesi , doktorumuz nst ye gore kalp atısının ve hareketlerinin normal oldugunu söyledi , sancimiz cıkmadi ,
artık bir dahaki wsefere öğrenicez minik paşanın boyunu kilosunu napalım

herkese iyi akşamlar kızlaar.
ben kuaföre gidiyorum nihayet ağda için. utangaçlığımı korkularımı bir yana bırakıp gidiyorum. e cuma çatı muayenesi var yenmem lazım bunu dimi

Kıııııızzzzzz
carsamba gideydin... Carsamba dolunay epilasyon .. Ben o gün gitcem , cok cok az çıkıyor öyle olunca

evet teyzesi , insallah :))

senden agda tecrüben hakkinda bilgi bekliyorum canim :26::26::26::26::26::26:

o süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))

pöff bu işler sıkıntı yaa..

hoşgeldiniz özlettiniz kendiniz yaa gezentiler kaç kilo bebişin annesi azcık anlat bakalım

ayy güldürdünbeni kızz demek eşine de izin vermiyonnn

aynen oyle, allah rahatlıkla kurtarsın bizi

:))) evet canım dogru hatırlıyorsun, valla simdilik 41+0ı bekleyelim dedi de sagı solu belli olmaz

benim de öle canım çarşamba 40artı sıfır oluyoruz ve dpktora gidip boşa suni çekip sonu sezaryna dönenen bi doğum bekliyoruz

benimki yine 41+0ı beklemeyi onerdi seninki neden beklemiyor acaba? bir arkadasım 42+0da dogurdu dr bekletti onu ve sapasaglam mis gibi bir oglusu oldu

amin canım hepimizin gonlune gore verir ins. allah

amin ins. canım, ben normalde kiloma ragmen bikini giymekten rahatsız olmayan bir tipim ama giyinirken vs annem dahil bir baskasının gormesine ben de uyuz oluyorum hele dokunulmasına, misal kv omuzumu bile ellese uyuz olurum ya da saclarımla kocam harici birisinin oynamasına falan

saglıkla cıkın canım

oo yuppiii sanki ben doguruyorum gibi sevindim, ama tabi once aylizcik sonra mustafa o yuzden sıramızı bekliyoruz teyzesii

valla oturdum son ütüleri yapıyorum
midemde bi yanma var....

sen de cocugu utucu yapacaksın, benimki de yemekci borekci birsey olur herhalde

Yürümen ya da ayakta olman sana iyi gelecektir..Puff yaa en az senin kadar bizde heyecanlanıyoruz...Ayliz memleket meselesi oldu annesi

ayliz kk de bir donum noktası...en azından gecikmis dogumlar icin bir umuttt :))) pp

amin saglıkla inss.

git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın

Kıııııızzzzzz
carsamba gideydin... Carsamba dolunay epilasyon .. Ben o gün gitcem , cok cok az çıkıyor öyle olunca

evet 2 ve 3 temmuzmus ama gecen ay ben koltuk altımı ona gore aldırdım ancak bana mısın demedi yine bir haftaya eski formlarına kavustular ((

kızlar bize musade, biraz yuruyelim markete gidelim belki bi ise yarar..bir yandan da marketin ortasında suyun geldigini dusunuyorum ben kafayı doguramamakla bozdum sanırım....neeyyseee simdiye kadar tık yokken su gelmez herhalde :))) optuk sizi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…