evet teyzesi , insallah :))
senden agda tecrüben hakkinda bilgi bekliyorum canim :26::26::26::26::26::26:
Bi kerede anlamazsın canım sabırla 3-4 ay tarihlere uy.. Biri bana dese ven de inanamazdım simdi 3-5 kılı aldırmaya gidiyorum her ayo süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))
aynen oyle, allah rahatlıkla kurtarsın bizi
:))) evet canım dogru hatırlıyorsun, valla simdilik 41+0ı bekleyelim dedi de sagı solu belli olmaz
benimki yine 41+0ı beklemeyi onerdi seninki neden beklemiyor acaba? bir arkadasım 42+0da dogurdu dr bekletti onu ve sapasaglam mis gibi bir oglusu oldu
amin canım hepimizin gonlune gore verir ins. allah
amin ins. canım, ben normalde kiloma ragmen bikini giymekten rahatsız olmayan bir tipim ama giyinirken vs annem dahil bir baskasının gormesine ben de uyuz oluyorum hele dokunulmasına, misal kv omuzumu bile ellese uyuz olurum ya da saclarımla kocam harici birisinin oynamasına falan
saglıkla cıkın canım
oo yuppiii sanki ben doguruyorum gibi sevindim, ama tabi once aylizcik sonra mustafa o yuzden sıramızı bekliyoruz teyzesii
sen de cocugu utucu yapacaksın, benimki de yemekci borekci birsey olur herhalde
ayliz kk de bir donum noktası...en azından gecikmis dogumlar icin bir umuttt :)))pp
amin saglıkla inss.
git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
evet 2 ve 3 temmuzmus ama gecen ay ben koltuk altımı ona gore aldırdım ancak bana mısın demedi yine bir haftaya eski formlarına kavustular((
o süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))
:))) evet canım dogru hatırlıyorsun, valla simdilik 41+0ı bekleyelim dedi de sagı solu belli olmaz
ayliz kk de bir donum noktası...en azından gecikmis dogumlar icin bir umuttt :)))pp
o süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))
aynen oyle, allah rahatlıkla kurtarsın bizi
benimki yine 41+0ı beklemeyi onerdi seninki neden beklemiyor acaba? bir arkadasım 42+0da dogurdu dr bekletti onu ve sapasaglam mis gibi bir oglusu oldu
amin canım hepimizin gonlune gore verir ins. allah
amin ins. canım, ben normalde kiloma ragmen bikini giymekten rahatsız olmayan bir tipim ama giyinirken vs annem dahil bir baskasının gormesine ben de uyuz oluyorum hele dokunulmasına, misal kv omuzumu bile ellese uyuz olurum ya da saclarımla kocam harici birisinin oynamasına falan
saglıkla cıkın canım
oo yuppiii sanki ben doguruyorum gibi sevindim, ama tabi once aylizcik sonra mustafa o yuzden sıramızı bekliyoruz teyzesii
amin saglıkla inss.
git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
evet 2 ve 3 temmuzmus ama gecen ay ben koltuk altımı ona gore aldırdım ancak bana mısın demedi yine bir haftaya eski formlarına kavustular((
Kız acenu nerelerdesin? Bebek şekerimiz geldi. Teyzesine gösterelim dedik ama yoktun bugun.geçmişte gördün mü bilmiyorum ama senin için tekrar koyuyorum resmini.
Eki Görüntüle 746579 Eki Görüntüle 746581
kızlar bize musade, biraz yuruyelim markete gidelim belki bi ise yarar..bir yandan da marketin ortasında suyun geldigini dusunuyorum ben kafayı doguramamakla bozdum sanırım....neeyyseee simdiye kadar tık yokken su gelmez herhalde :))) optuk sizi cok
artık bir dahaki wsefere öğrenicez minik paşanın boyunu kilosunu napalım
herkese iyi akşamlar kızlaar.
ben kuaföre gidiyorum nihayet ağda için. utangaçlığımı korkularımı bir yana bırakıp gidiyorum. e cuma çatı muayenesi var yenmem lazım bunu dimi
Kız acenu nerelerdesin? Bebek şekerimiz geldi. Teyzesine gösterelim dedik ama yoktun bugun.geçmişte gördün mü bilmiyorum ama senin için tekrar koyuyorum resmini.
Eki Görüntüle 746579 Eki Görüntüle 746581
öncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
doğurdum doğuracam diyenlerin allah yardımcısı olsun
bir sır vereyim onlar mutlaka çıkıyorlar orada kalmıyorlar))
bu gece rüyamda: bir uyanıyorum karnım yine şiş ama bir elliyorum içeri çöküyor doktor bebeği almış halen açıkmış karnım ama o bebeğin yattığı yer kabarık hala daha kapatmamış karnımı doktor ve elinde pembe pembe bir şeylere sarılı dr. kucağında ben de meğer sezeryandan uyanmışım... bebeğin yüzünü falan görmedim tabi.
bugün de kontrolümüz vardı, küçük hanım tersmiş zaten mecburen sezeryan durumundaymışım. spinal anestezi ile sezeryan olacağım 8 temmuz saat 10 da Allah izin verirse.
heyecan bastı))
amma bir yandan da çok yoruldum çok ağrılarım var çoookkk. pazartesi 38. haftamızı doldurmuş olacağız.
rabbim herkesin yardımcısı olsun... meleklerin koruyucusu...
öncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
bu gece rüyamda: bir uyanıyorum karnım yine şiş ama bir elliyorum içeri çöküyor doktor bebeği almış halen açıkmış karnım ama o bebeğin yattığı yer kabarık hala daha kapatmamış karnımı doktor ve elinde pembe pembe bir şeylere sarılı dr. kucağında ben de meğer sezeryandan uyanmışım... bebeğin yüzünü falan görmedim tabi.
bugün de kontrolümüz vardı, küçük hanım tersmiş zaten mecburen sezeryan durumundaymışım. spinal anestezi ile sezeryan olacağım 8 temmuz saat 10 da Allah izin verirse.
heyecan bastı))
amma bir yandan da çok yoruldum çok ağrılarım var çoookkk. pazartesi 38. haftamızı doldurmuş olacağız.
ayyyy benimde gelecek kaynanam...ben biletini ayırdım özellikle bu ayın 14 ne dedim biraz izine çıkıp kafa dinliyim sonra gelsin...eşime kalsa ay başına aldıracaktı biletini...nasılsınız hamişler.. biz işimize geldik bugünü saymazsak 2 günümüz var oh sonunda bizde evde olacağız. ama haftosonu kaygana gelecekmişskandal. artık doğum 40 ın çıkması derken nerdeyse 2 aya yakın aynı evdeyiz kafayı yemzsem iyi off offf doğurunca gelse iiyiydi zaten 2 saat aramız sancı başlayınca çıksa evden rahat rahat yetişir tabi bu benim iç sesim dışa veremiyorum
oyyy maşallah bu ne güzellik..allah bağışlasın camnım...bizede nasip etsin de böle fotolarımızı yükleyelimEki Görüntüle 745823 Eki Görüntüle 745824
güzel teyzeler biz geldik oğlumla ama bu sefer karnımda değil kucağımdaallahım herkese nasip etsin. işte oğluşum teyzeleri maşallah hepinizi çok özledik doğum hikayemizi de yazıcam. kimler doğurdu takip edemedim ama doğuranlara hayırlı olsun doğuramayanlar azıcık daha sabretsin inanın herşeye değiyo.
ayyy kuzum takvimin bile silinmiş...sıkma canını gelcek elbet bugün yarın hayırlısıkızlar selam, bizim bugun 40+0 gunumuz amma daha dogumdan tık yok, gece kac kez hevesle kalktım suyum mu geliyor diye ama bildiginiz wc ihtiyacıymıs artık bak bak ne nisan var ne kına..en buyuk korkum dogmazsa izni nasıl uzatacagım ve daha da onemlisi belki suni sancı sezeryana doner mi diye?
of neetcez boyle? yarim dunden beri var mı sende gelişme?
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bi avazda kurtarsın rabbimm...Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm
canım ben günde bir bardak içiyorum...allaha şükür bir sorunda olmadı şimdiye kadarYa canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa
artık bir dahaki wsefere öğrenicez minik paşanın boyunu kilosunu napalım
herkese iyi akşamlar kızlaar.
ben kuaföre gidiyorum nihayet ağda için. utangaçlığımı korkularımı bir yana bırakıp gidiyorum. e cuma çatı muayenesi var yenmem lazım bunu dimi
hadi hayırlısı olsun canım...sağlıcakla al kucağına...şimdi senden heyecanlısı yoktur tarihi saati belli ne de olsa...öncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
heyecan bastı))
nerelerdesinn canımmmmmmmm , napion sessiz sessiz ordaa
hadi hayırlısı olsun canım...sağlıcakla al kucağına...şimdi senden heyecanlısı yoktur tarihi saati belli ne de olsa...
okadar konuşmuşunuzki anca okudum napıym kuzum...doktora gittik teyzesi sabah raporumuzu aldık...bugün son darısı başına 2 günün kaldı seninde hayırlısıyla
Ben de sanırım sadece içindeki minderi yıkacağım, başlarda bi örtü serip öyle kullanırım. sonrada çocuk alışmış olur mikroplara heralde, çok ta dikkat etmem sanki :)
rahmimden bişiler saplanıp duruyo bee... püüfff
bii acayip ruh halindeyim ben
benim dr hiç de meraklı değil suni sancıya eğer sezeryanla sonuçlanmıycağını bilsem 1 haftadır 40 kere demiştim ver suniyi hazır açılma başlamışken diye ama sezeryan olayı yusuf yusuf yani:18::18::18:
benim de öle canım çarşamba 40artı sıfır oluyoruz ve dpktora gidip boşa suni çekip sonu sezaryna dönenen bi doğum bekliyoruz
hadi gözün aydin canim :)
dedigin gibi darisi bvaşima inşşş son 2 gun ,
kontrolunuzde iyi gecmiş sevindim , bizim tosuncuk icinde gecen hafta aynısı oldu her gittigimizde pipisini gösterio dr dayanamadi dedi artık işsim koymadiysaniz yigit koyun yigidin mali meydanda hesabi
sen giremican artık dimi ya bugunden sora, whatsup varsa en azindan orda görüşelim habersiz dogurma sakin
canım bak biz iyiki Yiğit koymuşuz şimdiden adıyla karakteri uydu galiba :)))
canım sana whatsApp tan davet gönderdim şimdi...
internetimde sorun vardı düzeldi şimdi ama telefondan girmek işgence sürekli kesiliyor o yüzden giremiyorum çünkü sinir oluyorum
bende yeden yok sizin What's Upp'larınız...
hadi gözün aydin canim :)
dedigin gibi darisi bvaşima inşşş son 2 gun ,
kontrolunuzde iyi gecmiş sevindim , bizim tosuncuk icinde gecen hafta aynısı oldu her gittigimizde pipisini gösterio dr dayanamadi dedi artık işsim koymadiysaniz yigit koyun yigidin mali meydanda hesabi
sen giremican artık dimi ya bugunden sora, whatsup varsa en azindan orda görüşelim habersiz dogurma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?