2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bi kerede anlamazsın canım sabırla 3-4 ay tarihlere uy.. Biri bana dese ven de inanamazdım simdi 3-5 kılı aldırmaya gidiyorum her ay

yahu ütücü olsun işte ne güzel... ben nefret ederim ütüden... bana yardımcı gelicek fenamı

ayy canımm ya ben kaç gündür düğün düğün geziyorum , bugunde kontrol vardi , görmedim o yuzden :))

çok datlu olmus bu patikler annesiii , yerim ben onun tombik ayaklariniiiiii güle güle dagit canim ,

bizim çocukklarda dogunca birbirine benzermiki acabaaa :)))))

benimde hep aklımda o var , dısardayken suyum gelirsee

görusuruz cnm

oyyyy hadi kolay gelsinn,,bende perşembeye gitmeyi düşünüyorumm ya da sezaryenden bikaç gün önce mi gitsem bilemedimm:18::18::18:

öncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
doğurdum doğuracam diyenlerin allah yardımcısı olsun
bir sır vereyim onlar mutlaka çıkıyorlar orada kalmıyorlar))

bu gece rüyamda: bir uyanıyorum karnım yine şiş ama bir elliyorum içeri çöküyor doktor bebeği almış halen açıkmış karnım ama o bebeğin yattığı yer kabarık hala daha kapatmamış karnımı doktor ve elinde pembe pembe bir şeylere sarılı dr. kucağında ben de meğer sezeryandan uyanmışım... bebeğin yüzünü falan görmedim tabi.

bugün de kontrolümüz vardı, küçük hanım tersmiş zaten mecburen sezeryan durumundaymışım. spinal anestezi ile sezeryan olacağım 8 temmuz saat 10 da Allah izin verirse.

heyecan bastı))
amma bir yandan da çok yoruldum çok ağrılarım var çoookkk. pazartesi 38. haftamızı doldurmuş olacağız.

rabbim herkesin yardımcısı olsun... meleklerin koruyucusu...

Ayy rüya dedin de kı bende bu gece rüyamda ameliyat olduğumu gördümm,,ama fotokopi makinesi gibi bişeydi,onda ameliyat oluodum

Tarihin belli olmuş gözün aydınn,,ama benimde sezaryen ben dedim durduğu kadar dursun içerde ,,cuma randevumuz var 39. hafta bitince yapalım diycem yada 40 doluncaBakalım ne diycekk

hadi gözün aydın canim , hayirli haberlerini bekliyoruz biran once :))

zaman belli oluncada gün geçmek bilmez şimdi yaaa

Slmmmm güzel anneler nasılsınız???biz iiz yakışıklı oğlumla ....işe geldik son günümüz...sabahda doktora uğradık raporumuzu aldık...hemde bi kontrol edelim dedik maşallah bebeğimin rahatı yerinde herşeyi çok ii şükür..birde ikidir oğlum açıyo bacaklarını ne var ne yok ortada doktor teyzesine gösteriyo pipisinibugün doktor dayanamadı maşallah nekadar büyük pipisi var deditöbe töbe bende oğlum kapat ayıp bak doktor teyzenin yanındayız dedim ama dinleyen kim..biz başladık gülmeye biz güldükçe benim sıpam anlamış gibi dönüp duyuyodu
bu arada kv geliyor ayın 14 nde şimdedn beni afakanlar basıyo...napcam ben yaaa

ayyyy benimde gelecek kaynanam...ben biletini ayırdım özellikle bu ayın 14 ne dedim biraz izine çıkıp kafa dinliyim sonra gelsin...eşime kalsa ay başına aldıracaktı biletini...

oyyy maşallah bu ne güzellik..allah bağışlasın camnım...bizede nasip etsin de böle fotolarımızı yükleyelim
ayyy kuzum takvimin bile silinmiş...sıkma canını gelcek elbet bugün yarın hayırlısı
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bi avazda kurtarsın rabbimm...
Ya canım çok neskafe 3 ü bi arada çekti içsem mi yaaaaaa
canım ben günde bir bardak içiyorum...allaha şükür bir sorunda olmadı şimdiye kadar

nihayet..........git artık nerdeyse doğurucan kuzum hallet şu işide kurtul...

hadi hayırlısı olsun canım...sağlıcakla al kucağına...şimdi senden heyecanlısı yoktur tarihi saati belli ne de olsa...
nerelerdesinn canımmmmmmmm , napion sessiz sessiz ordaa

okadar konuşmuşunuzki anca okudum napıym kuzum...doktora gittik teyzesi sabah raporumuzu aldık...bugün son darısı başına 2 günün kaldı seninde hayırlısıyla

hadi gözün aydin canim :)

dedigin gibi darisi bvaşima inşşş son 2 gun ,

kontrolunuzde iyi gecmiş sevindim , bizim tosuncuk icinde gecen hafta aynısı oldu her gittigimizde pipisini gösterio dr dayanamadi dedi artık işsim koymadiysaniz yigit koyun yigidin mali meydanda hesabi

sen giremican artık dimi ya bugunden sora , whatsup varsa en azindan orda görüşelim habersiz dogurma sakin

Ben de sanırım sadece içindeki minderi yıkacağım, başlarda bi örtü serip öyle kullanırım. sonrada çocuk alışmış olur mikroplara heralde, çok ta dikkat etmem sanki :)

örtü mantıklı olduu ince bi battaniye sereyim bende sonra ilerleyen zamanlarda da silerim

benim de öle canım çarşamba 40artı sıfır oluyoruz ve dpktora gidip boşa suni çekip sonu sezaryna dönenen bi doğum bekliyoruz

yaa niye öyle şartlanıyorsunuz düşünüyorsunuz?? benim annem kardeşimi suni sancıyla normal doğurmuş, etrafım da da sadece 2 kişi var suni sancıdan sezeryane dönen onlarda çok bekledikleri için -41. haftalarda- hatta normal doğurup da suni sancı almayan yok gibi pozitif düşünelim şartlamayalım hiç birşeye sezeryan bile olcaksam ben sancı çekmek istyrm sancım olmazsa dr mecbur sezeryan dese bile suni sancı istiyorum... süt için vs.. bi sürü faydası varmış sancının...
ben 40+3e kadar beklerim heralde hala tık yoksa suni....:26::44::44:

amaaaaa öyle olmycak annişleeeeeer;

sancımız geliceeeeeeek gelmese de suni sancı alıcaaaaazzzz sonra bi açılcak bi açılcakkkk 10 cm olacakkkk sonra ıkıncazzz ıkıncazzzz pırt diye gelicek bebişlerimiz snr onların mucizesi sayesinde bütün acı sancı geçivericek... hemenn kucaklıycazz emzircezzzzz

canım bak biz iyiki Yiğit koymuşuz şimdiden adıyla karakteri uydu galiba :)))
canım sana whatsApp tan davet gönderdim şimdi...
internetimde sorun vardı düzeldi şimdi ama telefondan girmek işgence sürekli kesiliyor o yüzden giremiyorum çünkü sinir oluyorum

bende yeden yok sizin What's Upp'larınız...

Allah allah bu kadın doğum doktorlarının bi YİĞİT merakı var herhalde,,,bizimkii de oğluna yiğit adını koymuşş siz de bulamadıysanız yiğit koyun dio
Şaşırdım şimdi sizinkide öle diince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…