Allah allah bu kadın doğum doktorlarının bi YİĞİT merakı var herhalde,,,bizimkii de oğluna yiğit adını koymuşş siz de bulamadıysanız yiğit koyun dio
Şaşırdım şimdi sizinkide öle diince
merhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
duygusala bağladım.. doktordan geliyoruz günümüz belli oldu..
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
o kadar garip birşey ki şuan telafuz edemiyorum..
allahım hakkımızda hayırlısını versin..
dr.u çatı muayenesi yapmayan var mı??????????
benim dr.m çatı muayenesi yapmıyor, doğum başlayınca bakıyorum, bana önceden bakıp karar vermek doğru gelmiyor son sancılarla çoğu dar çatı açılabiliyor çünkü dedi....
canım neden kötüsünki bak ne güzel kavuşucan yavruna hakkında hayırlısı böle duygu karmaşası yaşamamız gayet normal...iyi haberlerle gel canımmerhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
benim dr.m çatı muayenesi yapmıyor, doğum başlayınca bakıyorum, bana önceden bakıp karar vermek doğru gelmiyor son sancılarla çoğu dar çatı açılabiliyor çünkü dedi....
merhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
gözün aydın canim ,
hepimizde var bu tur duygu karmaşalari , zaman yaklaştikca insan bi tuhaf oluyor , hayirlisi ile kucagina alirsin inş. canim
canım neden kötüsünki bak ne güzel kavuşucan yavruna hakkında hayırlısı böle duygu karmaşası yaşamamız gayet normal...iyi haberlerle gel canım
benimki yapmadı çünkü daha zamanımız varmış ama doğumdan önce yapıp 37.haftada ona göre normalmi değilmi konuşuruz dedi..şimdi çatı dar derse sezeryana alacaklarya dediğin gibi doğum anındada açılabilir...ayyy napcaz yaaa
benimki pazar gelio yaaa pöff. raporunu erken almışın galiba demi canımSlmmmm güzel anneler nasılsınız???biz iiz yakışıklı oğlumla ....işe geldik son günümüz...sabahda doktora uğradık raporumuzu aldık...hemde bi kontrol edelim dedik maşallah bebeğimin rahatı yerinde herşeyi çok ii şükür..birde ikidir oğlum açıyo bacaklarını ne var ne yok ortada doktor teyzesine gösteriyo pipisinibugün doktor dayanamadı maşallah nekadar büyük pipisi var dedi töbe töbe bende oğlum kapat ayıp bak doktor teyzenin yanındayız dedim ama dinleyen kim..biz başladık gülmeye biz güldükçe benim sıpam anlamış gibi dönüp duyuyodu
bu arada kv geliyor ayın 14 nde şimdedn beni afakanlar basıyo...napcam ben yaaa
ayyyy benimde gelecek kaynanam...ben biletini ayırdım özellikle bu ayın 14 ne dedim biraz izine çıkıp kafa dinliyim sonra gelsin...eşime kalsa ay başına aldıracaktı biletini...
oyyy maşallah bu ne güzellik..allah bağışlasın camnım...bizede nasip etsin de böle fotolarımızı yükleyelim
ayyy kuzum takvimin bile silinmiş...sıkma canını gelcek elbet bugün yarın hayırlısı
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bi avazda kurtarsın rabbimm...
canım ben günde bir bardak içiyorum...allaha şükür bir sorunda olmadı şimdiye kadar
nihayet..........git artık nerdeyse doğurucan kuzum hallet şu işide kurtul...
benimki bahsetmedi bile 13 ünde gideceğiz bakalım:18::18::18:dr.u çatı muayenesi yapmayan var mı??????????
:18::18::18ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım
ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım
Babasını duydu senin kız inş. sabırsızlığını anladı ayrıca anneside sezeryan olsun istemedi minik ayliz
burunlarını sokmasalar saklanmaya gerek yok neticede ya bir ortu orteriz uzerimze ya baska odada ya da arkamızı donup emziririrz..neticede olacak olan bu ama dogum ertesi hepsinin basımıza ususup elleriyle tutup bebegin agzına zorla tutturma cabası gozumun onune geldikce tuylerim dikendiken oluyor, sadece ve sadece hemsireden yardım isterim gerekirse ama kv yi tutmak gerekecek..gerci bi arkadasımız esimin yanında bu konuda onlem almak babalara dusuyor dedi, umarım mesaj gerekli yere ulasmıstır
ayy canımm ya ben kaç gündür düğün düğün geziyorum , bugunde kontrol vardi , görmedim o yuzden :))
çok datlu olmus bu patikler annesiii , yerim ben onun tombik ayaklariniiiiiigüle güle dagit canim ,
bizim çocukklarda dogunca birbirine benzermiki acabaaa :)))))
ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?