2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
duygusala bağladım.. doktordan geliyoruz günümüz belli oldu..
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
o kadar garip birşey ki şuan telafuz edemiyorum..
allahım hakkımızda hayırlısını versin..

dr.u çatı muayenesi yapmayan var mı??????????
benim dr.m çatı muayenesi yapmıyor, doğum başlayınca bakıyorum, bana önceden bakıp karar vermek doğru gelmiyor son sancılarla çoğu dar çatı açılabiliyor çünkü dedi....

gözün aydın canim ,
hepimizde var bu tur duygu karmaşalari , zaman yaklaştikca insan bi tuhaf oluyor , hayirlisi ile kucagina alirsin inş. canim

merhabalar kızlar
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi yaaaa =)

evasude yarim suzan hadi kızlar bir avazda inşşşş.

bebo oğluşun çok tatlı cnmmm maşaallah

bizimde bugün kontrolümüz vardı.çatı muayenesi yapar dedim ama suyum-sancım-nişanım gelip acile gittiğimde o an bakılacakmış
çatı muayenesi yapmıyoruz dedi hanfendi =)

kilomuz 3ü geçmiş çok şükür.

nstde sancı yok.zaten kocam sen 40 ı geçersin diyor ama evasudeyi görünce heran herşey olabilir diyorumm

bundan sonra haftalık kontroller var,su sancı nişan bebek hareketlerinde azalma olursa acile gideceğim .

orada hangi doktor varsa o ilgilenecek benimle.

bir rahatlık var üzerimde,kızım gelsin istiyorum yavaş yavaş...

suyum gelirse çok sevinecekmişim gibi hissediyorum şaşırdım geliba

korku şuanlık yokta o an şoka girmem inşşşşşş =)

tek duam eğer sezeryan olacaksam sancı çekmeyeyim boş yere,normal doğuracaksam da bir çırpıda olsun bitsin istiyorummm

ana kucağımız geldi çooook beğendik bu arada.

bugün hastanede millet koymuş tosunlarını ana kucağına götürüyordu.
eve gelince kızımı onun içinde hayal ettim,Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşşşşş

Son düzenleme:
Kıııııızzzz
begenip begenip durmayın bakiiiiiii
what a up için özelime No verin gari

ben olmadim henuz 37-38 de yapiyorum dedi dr. bekliyoruz.

canım neden kötüsünki bak ne güzel kavuşucan yavruna hakkında hayırlısı böle duygu karmaşası yaşamamız gayet normal...iyi haberlerle gel canım

benimki yapmadı çünkü daha zamanımız varmış ama doğumdan önce yapıp 37.haftada ona göre normalmi değilmi konuşuruz dedi..şimdi çatı dar derse sezeryana alacaklarya dediğin gibi doğum anındada açılabilir...ayyy napcaz yaaa

Amiinn..Ne kadar karmaşık duygular yaşatıo bize bu hamilelik:):) Allah sağlıklı sıhhatli hiç acı çekmeden kavuşmayı nasip etsin sizee de:)
Son iki gününün tadını çıkart canımm sonra gelsin bebiş gelsin aşk
Bende cuma gidicem biz de artık tarih belirleris kaçışımız yok:)

Bu çatı dar muhabbeti bana hep saçma gelmiştir zatenn,,doğumda açılır bencede biçok insan yok yere sezaryen oluo,,hoş bende bunu bahane olarak söyliycem ama yapcak bişe yok

hmm dr.un haklı diyosun, sen bir dahaki kontrolunde sor canım, çatım darken sancılarla açılma ihtimali var mı diye:44: benim dr; bnm halam 1.40 kaç tane doğurmuş kadın ama 140dan kısalar normal yapamaz da diyorlar diyoo....

ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım

benimki pazar gelio yaaa pöff. raporunu erken almışın galiba demi canım
benimki bahsetmedi bile 13 ünde gideceğiz bakalım:18::18::18:
:18::18::18lacak inşallahhh az kaldı

Babasını duydu senin kız inş. sabırsızlığını anladı ayrıca anneside sezeryan olsun istemedi minik ayliz

ben de çok utanırım hayatta gösteremem.. emzirirken de söylerim müsaade edermisiniz emzircem derim kimsenin yanında açıp emziremem öyle annem bile olsa...

benimki de yapmıyor iyiki de yapmıyor ne gerek var ya son anda belli olur işte herşey

Teşekkurler canım. Valla birçok seyleri aynı.Belki kendileride benzer.Bakalım.DogsunlardA paylaşırız resimleri:):):)

Bebişko tam zamanında gelioo,,maşallah onaaa,inşallah kolaycacık bi doğum olur,en geç yarına gelir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…