2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kolaylıkla olur ins bebislerimizzz

27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.

doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.

Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum

Eklentiler

• $20130628_135759.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $20130629_211012.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $aa.webp
    13 KB · Görüntüleme: 23
ben geldımmm bıraz yuruyusssden snra agrılarım cok oldu ama yavas yavas geldık cıkmıssken annanemızde bze altınn aldı dgm hedıyesı olarakk gezdık dolastk geldıkk.....

yarımcımmm az kaldııı vallahı ıyı oluyo ama buraya herseyı yazman bızıde bılgılendırıosun

Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah güzelim.Sağlıklı sıhhatli büyüsün yeğenimiz inşallah.Darısı bizlere.

masallhhhhhhhhhh allahımmmm yerım bn onu en kısa zamnda beklıoruz cnmm dgm hıkayenıııı

oyy maşallah canım yaa ne güzeluyuyor yiyesim geldi sağlıkla büyütmeye nasip etsin inş

paradokss aşağıda ismini gördüm herşey yolundadır inş. canımmm...
minik meleğine teyzelerinden öpücükler götürrr...
forumun en güçlü bebeği ECEmizzz...

annelite gözünaydın cnm,çok masum görünüyor oğluşun

yarim az kaldı az sen bugün yarın alacaksın inş. aylizi kucağına

evasude ve suzandan ses yok doğuma mı gittiler ne yaptılar acaba

maşallah maşallah...allahım size bağışlasın canım...bizde nasip etsin kucağımıza almayı...

ohhh hadi iyisin kaptın altını :124::124::124:

annesii yemeden durabiliomusun bu bıdıgı :))))) çok tatli maşallahh Allah nazarlardan saklasinnn , darisi bizlere inş zamani gelince ,

annesii yemeden durabiliomusun bu bıdıgı :))))) çok tatli maşallahh Allah nazarlardan saklasinnn , darisi bizlere inş zamani gelince ,

canım sürekli zamanı gelince diyosun..galiba erken gelecek korkusu senide sardı benim bu gecede gelmesin sonra nezman isterse başımın tacıdır..buyursun gelsin :118:

canım sürekli zamanı gelince diyosun..galiba erken gelecek korkusu senide sardı benim bu gecede gelmesin sonra nezman isterse başımın tacıdır..buyursun gelsin :118:

yaa bizim görünürde erken durumu yok ama heran hersey olabilir :))))

erken gelmesin diyorum , şuan evi körsen taşınıyorum sanırsın , halılar yıkamadan geldi , alışveriş yapıldı temizlikçi için bi sürü detj vs hepsi bekliyo kaldirmadik , perş temizlikci gelcek , daha cantamizi kapatmadik halen bekliyor o yuzden yoksa gelsin benbim içinde sourn yokta ne gerek var şimdi bu kadar iş varkennn

canım bi kaç kere oldu bana ama gerisi gelmedi malesef

Hayy maşallahhhhh

tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsun
İnşallahh geliyordur gelsinde sıra bize gelsin artıkk

herkes yârimi bekliyo anlaşılansanki o doğurunca herkes teker teker dökülecek gibi geliyor zaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…