merhabalar kızlar
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi yaaaa =)
evasude yarim suzan hadi kızlar bir avazda inşşşş.
bebo oğluşun çok tatlı cnmmm maşaallah
bizimde bugün kontrolümüz vardı.çatı muayenesi yapar dedim ama suyum-sancım-nişanım gelip acile gittiğimde o an bakılacakmış
çatı muayenesi yapmıyoruz dedi hanfendi =)
kilomuz 3ü geçmiş çok şükür.
nstde sancı yok.zaten kocam sen 40 ı geçersin diyor ama evasudeyi görünce heran herşey olabilir diyorumm
bundan sonra haftalık kontroller var,su sancı nişan bebek hareketlerinde azalma olursa acile gideceğim .
orada hangi doktor varsa o ilgilenecek benimle.
bir rahatlık var üzerimde,kızım gelsin istiyorum yavaş yavaş...
suyum gelirse çok sevinecekmişim gibi hissediyorumşaşırdım geliba
korku şuanlık yokta o an şoka girmem inşşşşşş =)
tek duam eğer sezeryan olacaksam sancı çekmeyeyim boş yere,normal doğuracaksam da bir çırpıda olsun bitsin istiyorummm
ana kucağımız geldi çooook beğendik bu arada.
bugün hastanede millet koymuş tosunlarını ana kucağına götürüyordu.
eve gelince kızımı onun içinde hayal ettim,Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşşşşş
Teşekkurler canım. Valla birçok seyleri aynı.Belki kendileride benzer.Bakalım.DogsunlardA paylaşırız resimleri:):):)
yarim teyzesi bi git dogur yaaaa
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
maşallah maşallah...allahım size bağışlasın canım...bizde nasip etsin kucağımıza almayı...27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
ben geldımmm bıraz yuruyusssden snra agrılarım cok oldu ama yavas yavas geldık cıkmıssken annanemızde bze altınn aldı dgm hedıyesı olarakk gezdık dolastk geldıkk.....
yarımcımmm az kaldııı vallahı ıyı oluyo ama buraya herseyı yazman bızıde bılgılendırıosun
babamz bi gelsin bakalım... başebe o...
gerçi panikatak haliyle nasıl çözümler üretir merak ediyorum...
annesii yemeden durabiliomusun bu bıdıgı :))))) çok tatli maşallahhAllah nazarlardan saklasinnn , darisi bizlere inş zamani gelince ,
canım sürekli zamanı gelince diyosun..galiba erken gelecek korkusu senide sardıbenim bu gecede gelmesin sonra nezman isterse başımın tacıdır..buyursun gelsin :118:
ya annem iyi ki burdaymış hee... yoksa biz kırk kere hastaneye gitmiştik şimdiye
geliyo dimi teyzesi
yarim
karnına kıcak saplanır gıbım agrı gırıyormu arada yaff dunden berı saplanıyor gıdıyorr hemencecık ve alt taraf yanıyooo sankı cıs yapacakmısım gıbımmm pöfffffffffff olsun artık dogular yaaaaaaaaaaaaaaaf
tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsunyaa bizim görünürde erken durumu yok ama heran hersey olabilir :))))
erken gelmesin diyorum , şuan evi körsen taşınıyorum sanırsın , halılar yıkamadan geldi , alışveriş yapıldı temizlikçi için bi sürü detj vs hepsi bekliyo kaldirmadik , perş temizlikci gelcek , daha cantamizi kapatmadik halen bekliyoro yuzden yoksa gelsin benbim içinde sourn yokta ne gerek var şimdi bu kadar iş varkennn
İnşallahh geliyordurgelsinde sıra bize gelsin artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?