2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsun

herkes yârimi bekliyo anlaşılansanki o doğurunca herkes teker teker dökülecek gibi geliyor zaarrr

Ayliz doğunca önümüz açılacak diyeceğim de :44: aylizden sonraki bebişler merhaba hayat dedii bile ..

inşallah canım ben de bakım da suni sancı ile doğum yapanlar varmış çevremde hayırlısı bakalım ama inan iyi moral oldun

tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsun

herkes yârimi bekliyo anlaşılansanki o doğurunca herkes teker teker dökülecek gibi geliyor zaarrr

höyyttt , teyze anne yarisi sen nasil teyzesin ölee cık cık cıkkk

hadi canım inşallah gidin hayırlısıyla en erkeninden

Ayliz doğunca önümüz açılacak diyeceğim de :44: aylizden sonraki bebişler merhaba hayat dedii bile ..
oda gelecek teyzesi kızımız nazlı biraz ondan ...ama gelsin bi annesi ısıra ısıra alıcak bunun öcünü
höyyttt , teyze anne yarisi sen nasil teyzesin ölee cık cık cıkkk

ne varmış canım dost acı söler tamammııııııı????????????bitir işlerini artık...daha kavanozları bilem yapmadın naberrrrrrr

kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin

yazdıklarınızı okudum ve çok güldüm.ne tuhaf drlar mış öyle.bizimkisinin adı yiğit olucak ama kadın doğumcu demedi onu koyun diye.drnuz doğum hizmeti dışında isim bulma danışmanlığı yapıyorlar demek bak sen yaaa..isim bulamadık diyen anneler drnuza da danışın belki bir isim bulur.topikte bir sürü isim arayan anne var doktoruna niye sormuyormuş soralım.çok güldüm.

kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
aaaaaaaaaaa hadi bakalım canımallah bi nefeste kurtarsın...iyi haberlerle gel inşallah...
biz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...

güle güle canım...bi hastaneyede uğrarsın artık

aaaaaaaaaaa hadi bakalım canımallah bi nefeste kurtarsın...iyi haberlerle gel inşallah...

güle güle canım...bi hastaneyede uğrarsın artık

sagol cnm. sancım az oldugu için eve geldimm.
sancıların 10,dk bi gelince gitcem hastaneye

kızlar bu akşam yeni bir yemek tarifi denedim .herzamanki gibi taze fasulye pişirdim ama yanına semiz otlu bulgur pilavı yaptım.tarifi size vereyim.ben lezzetle yedim.

semizotlu bulgur pilavı
yarım kg semizotu
3 çorba k. bulgur
1 kırmızı biber
2 domates
1 soğan
1 çorba k. salça
1 diş sarımsak
tuz
zeytinyağı
yarım çay bardağı sıcak su

HAZIRLANIŞI: Semizotlarını doğruyoruz. Soğanı ve biberleri yemeklik doğruyoruz. Tencereye sıvıyağ döküyoruz ve soğanı koyup kavuruyoruz. Peşinden biberi ilave ediyoruz. Sarımsağı da doğrayıp tencereye ekliyoruz. Salçasını koyup karıştırdıktan sonra semizotlarını da ilave ediyoruz. Domateslerin kabuklarını soyarak doğruyoruz.

Semizotlarının üzerine doğranmış domatesi döküyoruz. Bulguru da serperek koyuyoruz. Tuzunu ve suyunu döküyoruz. Kapağını kapatarak kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.ben domatesleri birazcık hafif pişirdim öyle bulgur ve su ekledim.
afiyet olsun.semiz otu çok faydalı.ben her hafta pazardan 1 kg alıp salata yapıp yiyorum bu hafta pilav yaptım

biz mevlutte dagıtcaz teyzoş 40 'i ckinca o yüzden yapmiyoz yoksa yapardik nanikkk

biz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...
ayliz gelir ayak size bir sakinlik indi karı koca yoksa şimdi hastanede olmanız lazımdı

ayy ne güzel ağrısız sancısız 4 cm.darısı 8'e 10'a ve doğuma inş.

Kızlar iyi akşamlar halılarım hala gelmedi doğuracağım diye korkuyorum valla :)
ikinci bebeğine hamile olan ve ilkini sezeryan yapmış olan arkadaşlar bişey soracagım. Dikişimin olduğu yere karnım inmiyor, yani aynaya yan durup bakınca dikişin olduğu yere kadar bişey yok hamile değil gibiyim ama dikişin hemen üstünde yusyuvarlak bir göbek fırtıyor. İlk hamileliğimde öyle değildi benim dikişlerde mi bi anormallik var yoksa bütün sezeryanlılar mı böyle merak ettim lütfen bi bakın sizde :)

kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))

gözün aydın canım...allah analı babalı büyütmeyi nasşp etsin...hikayenide bekliyoruz..

gözünüz aydin ,Allah bagislasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…