tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsun
herkes yârimi bekliyo anlaşılansanki o doğurunca herkes teker teker dökülecek gibi geliyor zaarrr
örtü mantıklı olduuince bi battaniye sereyim bende sonra ilerleyen zamanlarda da silerim
yaa niye öyle şartlanıyorsunuz düşünüyorsunuz??benim annem kardeşimi suni sancıyla normal doğurmuş, etrafım da da sadece 2 kişi var suni sancıdan sezeryane dönen onlarda çok bekledikleri için -41. haftalarda- hatta normal doğurup da suni sancı almayan yok gibi pozitif düşünelim şartlamayalım hiç birşeye sezeryan bile olcaksam ben sancı çekmek istyrm sancım olmazsa dr mecbur sezeryan dese bile suni sancı istiyorum... süt için vs.. bi sürü faydası varmış sancının...
ben 40+3e kadar beklerim heralde hala tık yoksa suni....:26::44::44:
amaaaaa öyle olmycak annişleeeeeer;
sancımız geliceeeeeeek gelmese de suni sancı alıcaaaaazzzz sonra bi açılcak bi açılcakkkk 10 cm olacakkkk sonra ıkıncazzz ıkıncazzzz pırt diye gelicek bebişlerimiz snr onların mucizesi sayesinde bütün acı sancı geçivericek... hemenn kucaklıycazz emzircezzzzz
tabi oda senin işlerini bitirmeni bekleyecekti...annesi totosunu kaldırmasın olan bizim kuzeye olsun
herkes yârimi bekliyo anlaşılansanki o doğurunca herkes teker teker dökülecek gibi geliyor zaarrr
ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım
oda gelecek teyzesi kızımız nazlı biraz ondan ...ama gelsin bi annesi ısıra ısıra alıcak bunun öcünü
Ayliz doğunca önümüz açılacak diyeceğim de :44: aylizden sonraki bebişler merhaba hayat dedii bile ..
höyyttt , teyze anne yarisi sen nasil teyzesin ölee cık cık cıkkk
hadi gözün aydin canim :)
dedigin gibi darisi bvaşima inşşş son 2 gun ,
kontrolunuzde iyi gecmiş sevindim , bizim tosuncuk icinde gecen hafta aynısı oldu her gittigimizde pipisini gösterio dr dayanamadi dedi artık işsim koymadiysaniz yigit koyun yigidin mali meydanda hesabi
sen giremican artık dimi ya bugunden sora, whatsup varsa en azindan orda görüşelim habersiz dogurma sakin
Allah allah bu kadın doğum doktorlarının bi YİĞİT merakı var herhalde,,,bizimkii de oğluna yiğit adını koymuşş siz de bulamadıysanız yiğit koyun dio
Şaşırdım şimdi sizinkide öle diince
aaaaaaaaaaa hadi bakalım canımallah bi nefeste kurtarsın...iyi haberlerle gel inşallah...kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
biz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...
aaaaaaaaaaa hadi bakalım canımallah bi nefeste kurtarsın...iyi haberlerle gel inşallah...
güle güle canım...bi hastaneyede uğrarsın artık
kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
oda gelecek teyzesi kızımız nazlı biraz ondan ...ama gelsin bi annesi ısıra ısıra alıcak bunun öcünü
ne varmış canım dost acı söler tamammııııııı????????????bitir işlerini artık...daha kavanozları bilem yapmadın naberrrrrrr
ayliz gelir ayak size bir sakinlik indi karı koca yoksa şimdi hastanede olmanız lazımdıbiz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...
kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
biz mevlutte dagıtcaz teyzoş 40 'i ckinca o yüzden yapmiyoz yoksa yapardik nanikkk
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?