2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün inş.. Darısı bize

iyi dualrınız için de teşekkür ederim kızlarr ...Allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş.

Maşallah oğluşa çok huzurluuu
oh göbeği bile düşmüş yine yine maşallah
benimde spinal anestezi olcak demek hemen ayağa kalktın ,,çok sevindim böyle olmasına çünkü en çokta bikaç gün yatarsam die endişeleniorum hani kendi derdimden bebişle ilgilenemezsem die,,mutlu oldum böyle olmasınahikayenide bekliorss

yok kuzum ben göremedim

acenu sende 24 temmuzdamı evlendin???aklıma geldi evlilik tarihini görünce..

evet cnm 24 temmnuzda evlendim , bebişin dogum tarihide 24 temmuz cıkıo :)

canım kullanici kontrol paneline tıkla solda hesabim , seçenekleri düzenle var ona tıkla

orda ;

hepsini işaretle cnm o zaman cıkmasş lazim.

Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve

Benim de halim aynı böyleydi geçen cumaya kadar,,bu kadar kaldırmışsan hepsi bir anda halloluo canım,,allah kolaylıklar versinn,,Geçen hafta iş güç derken ayaklarım bi şişti,,ama çok ayakya durmaktanmış hakketn şimdi iiler normale döndüler,,çok yormamaya çalış kendini olurmuu güzel anne,,yoran anne adayından tavsiyee Bi çantamı hazırlamam kaldı benimde haa bi de ağda işi,poff

evasude aklımda hep ne yaptı acaba
bısde yurukduk 1,5 st kadarr kasıklarım agryr ama dusensız pöffff paşam kas katı yırtıklarım öle olunca dah cok can yakıyor hayrlısı ınsl bır dogursaydık o zaman yenı bır hayat bızım ıcın bekleyecek ınslll ıı akmaslar hepınıze saglıckala kalınnn

abow dogduda topuk kanıda alıntı bunun yaa allah bagıslasın tekrrdan cnm benımm dua ıle ınsl
saglıcakla buyut en buyuk hayalım emısırken bakısmak ınsl dua ıle kavusmak bısede nasıp olurr
yok karnımdan değil kasığımdan giriyo o ağrı...
wuu o daha da ıyı kıss

allah bagıslasın cnaım benım ınsl dua ıle darısı normalınden bıseeeeeeeeeee
kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
wuuuuuuuuuuuuo ne gusel bır haber yaaa dr bgn bakmadı bana gerekyok sancın olmadıgı ıcn dedııheveslendıydım ne gusel garii tebrıkler cnm cok beyklemedne gelrıınsl melegın normalındennnnn
biz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...
bısde yenı geldık kocısle aykalrım sızlıyor yurumekden yaaaaaaaaaaa
canım bi kaç kere oldu bana ama gerisi gelmedi malesef
ayy gelsın artık yaa gelsınde bebıslerı getrısınler bıse ınsll
maasllah sıze cnm cok sukru gobısınızde dusmus darısı saglıcakla bıse ınsll dua ıle hayırlı evlat lar olsunlar ınsll

yok ya ne gezerr agrım var sureklı ama dusensız pöffffffffffffffffff:26:
ınsl canım sagolasın ınsll sıra sı gelen gıdıyyyyyyyyyy e bıs paşamın gonlunu beklıyoruz pöff kısmet bakalımm
catı muayenesını nıe yapmaıss kı dr akkıllı bır bu demekkı[

QUOTE=yarim_;31012517]ya bugün kim demişti rahminde saat var gibi olucak sancılar diye... hakkatten de öyle... 17,20 ilk regl ağrısı gibi ağrı belime saplandı... 3-5 dk dolandı geçti... 17,50 ikincisi... yine aynı... sonra 18,20...sonra 18,50... 19,20... ve sonuncusu 19,50... hayır olsun bakalım... bu gece mi gideriz yarınmı bakalım [/QUOTE]
haydı bakalım gusel haberlerınız alalım yarımcımmm
hayırlı gunler olsun cnaım benım ınsll kolaylıkla kavus sakın ol melegıne kavusacaksın canımmmmmmm
hayırlısıı ıle ınsl cnaım kavusman dılegımlee
amınn ınsll yardımcımız olsun ınsll hepımızındeeeeeeeeee
gozunaydın canım kolay gelsın ıstete sanaa
senn bbe orta ya bırkamıs kendını heheh keserler pipisini bak heeeeeeeee

amınn
benımde aklıma gelyr ne yaparım bılem o andaaaaaaaaaaaaa

benim temizlikten yana bi sıkıntım yok canim , yardımcı gelcek , cantaminda yıkancak utulencekelr hepsi bitti sadece kontrol edilcek eksik varmi die terlikler vs koncak son kalanlar işte , sonrasi haziriz , benim kaç aydir ayaklarim davul gibi , işe git gel mahvedio , ister istemez ayakta kalıyoruz , umarim benimkilerde inerrrr izne cikinca

sende canta isini hallet artık canim

Son düzenleme:
SUZANCIM çatı darlığı ancak doğum belirtileri başlayınca belli olurmuş.yani darsa bile o an açılabilirmiş

maşallah subanallah hayırlı evlat olsun inş.

Kesinlikle ayakta kalmaktan ayak şişmesi, bir gün kaldım nasıl farkettii,, tamam canım çanta işini de halledicem bu hafta herşey hazır da bi tek çantaya konacak işte
Sütyen eksik sadece onu halledemedim istediğim gibi bişe bulamadım,,artık bi gün çıkıp ne bulursam alıcam bu hafta mecbur,,bide korse almaya karar verdim sadece karnım için.Bi de doğumdan sonra giymek için cici bici bikaç bluzz,,

Kızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...

Artık temmuza da girmişken bir selam veriyim istedim...
Ben de 2012 temmuz annelerindenim nedense sizleri okudukça aynı heyecanı tekrar tekrar yaşıyorum...
24 temmuzda normal doğum ile dünyaya geldi benim paşam da Fatih Medical Park'ta...
Normal sezeryan şekli nasıl olursa olsun sizlerin ve bebişlerinizin sağlığı yerinde olsun inşallah Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip eylesin...Rabbim yardımcınız olsun

iyi akşamlar kızlar;
hiç bakamadım bugün bizimde temizlikcimiz gelmişti son kez dip köşe yaptık,ama okadar yoruldum okadar yoruldumki anlatamam canlar yaa ( resmen belim kopuyoo...
doğum yapanlar olmuş yine allah analı babalı büyütsün inş..,mis gibi bebek resimleri ohh ne güzell;bizde koysak hayırlısıyla bebişlerimizi :))

Canım eltimin bebişi 2 300 doğdu ve 36.haftada,,maşallah sapasağlam doğduu hiç küveze falan da girmedi.Sen 38 haftadan bahsediosun,zaten sezaryende çoğu bebek bu haftada alınıo bence endişelenmene gerek yokk,dua et canım allah yardımcın olsun,,miniş bebişinle seni sağlıkla kavuştursunn

Canım tebrik ederim.. Ece ile dogum günüm aynı.. Ona ufak bi hediye alıcam demiştim.. Müsait olunca kırkınız çıkınca özelden alayım adresini ..
hayat bana hep güzellikler getirdi inşallah Ece ye de öyle olucak
inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…