acenu canım bişey sorcam bu simgeleri nerden buluyosunuz allah aşkına çok tatlı şeyler var....birazını ezberledim ama hepsine hakim değilim daha:118::118::124::124:
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
cevap yazdigin yerin altinda caniğm hepsi varrrr
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
yok kuzum ben göremedim
acenu sende 24 temmuzdamı evlendin???aklıma geldi evlilik tarihini görünce..
yaa bizim görünürde erken durumu yok ama heran hersey olabilir :))))
erken gelmesin diyorum , şuan evi körsen taşınıyorum sanırsın , halılar yıkamadan geldi , alışveriş yapıldı temizlikçi için bi sürü detj vs hepsi bekliyo kaldirmadik , perş temizlikci gelcek , daha cantamizi kapatmadik halen bekliyoro yuzden yoksa gelsin benbim içinde sourn yokta ne gerek var şimdi bu kadar iş varkennn
abow dogduda topuk kanıda alıntı bunun yaa allah bagıslasın tekrrdan cnm benımm dua ıle ınslMerhabalar güzel anneler
Biz geldik kızımla
Bugün bebeğimin beşinci günü benim ağrılarım çok azaldı çok şükür
İnanılmaz güzel bir duygu:))
Emzirirken gözünün içine bakıyor ya işte o an tarifsiz bir duygu:))
Allah hepinize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün hastaneye gittik kontrolümüz vardı topuktan kan aldılar kuzumun sarılık için. Ben çıktım odadan babası kaldı güya metanetli diye o kaldı. Bi çıktılar ki bebiş ağlamış susmuş ama babası fena olmuş gözler kıpkırmızı dayanamamış ağlamış çaktırmıyo:)
İyi ki de sen kalmadın dedi dayanamazmışım demek ki.
Size bazı tecrübelerimi yazayım kızlar bi işe yarayalım:))
Örneğin göbek bağı düşmeden banyo yapılmasına izin vermiyorlar
Ortalama yedi günde düşermiş
Benim bebiş küçük olduğu için 1 beden bez kocaman oldu gittik sıfır aldık bebişi küçük olan sıfır beden de bulundursun bence:)
Sezaryende kalkıp yürümek çok önemli bi kalkıp yürüdüğün zaman iyileşmek hızlanıyormuş
Sezaryeni sabah erken saatte olmak daha iyiymiş çünkü vücutta kortizol seviyesi en yüksek sabah erken oluyormuş. Kortizol yaraları iyileştiren hormonmuş. Sezaryen olacağınız kesinse erken yapılmasını isteyin
Kıyafet konusunda göbek bağı düşene kadar çıtçıtlı badi giydirilmiyo. iç zıbın üzerine dış zıbın giydiriyoruz ya, o dış zıbın çıtçıtlı olursa çok iyi olur. yoksa bezini tutacak bişe olmuyo.
Benim kız uyandı sonra devam ederim öpüyorummmmm
wuu o daha da ıyı kıssyok karnımdan değil kasığımdan giriyo o ağrı...
allah bagıslasın cnaım benım ınsl dua ıle darısı normalınden bıseeeeeeeeeeekızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
wuuuuuuuuuuuukızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
bısde yenı geldık kocısle aykalrım sızlıyor yurumekden yaaaaaaaaaaabiz babişkoyla yürüyüşe gidiyoruz teyzeler... çok öptük sizi...
ayy gelsın artık yaa gelsınde bebıslerı getrısınler bıse ınsllcanım bi kaç kere oldu bana ama gerisi gelmedi malesef
maasllah sıze cnm cok sukru gobısınızde dusmus darısı saglıcakla bıse ınsll dua ıle hayırlı evlat lar olsunlar ınsll27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
yok ya ne gezerr agrım var sureklı ama dusensız pöffffffffffffffffff:26:paradokss aşağıda ismini gördüm herşey yolundadır inş. canımmm...
minik meleğine teyzelerinden öpücükler götürrr...
forumun en güçlü bebeği ECEmizzz...
annelite gözünaydın cnm,çok masum görünüyor oğluşun
yarim az kaldı az sen bugün yarın alacaksın inş. aylizi kucağına
evasude ve suzandan ses yok doğuma mı gittiler ne yaptılar acaba
ınsl canım sagolasın ınsll sıra sı gelen gıdıyyyyyyyyyy e bıs paşamın gonlunu beklıyoruz pöff kısmet bakalımmmerhabalar kızlar
ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi yaaaa =)
evasude yarim suzan hadi kızlar bir avazda inşşşş.
bebo oğluşun çok tatlı cnmmm maşaallah
bizimde bugün kontrolümüz vardı.çatı muayenesi yapar dedim ama suyum-sancım-nişanım gelip acile gittiğimde o an bakılacakmış
çatı muayenesi yapmıyoruz dedi hanfendi =)
kilomuz 3ü geçmiş çok şükür.
nstde sancı yok.zaten kocam sen 40 ı geçersin diyor ama evasudeyi görünce heran herşey olabilir diyorumm
bundan sonra haftalık kontroller var,su sancı nişan bebek hareketlerinde azalma olursa acile gideceğim .
orada hangi doktor varsa o ilgilenecek benimle.
bir rahatlık var üzerimde,kızım gelsin istiyorum yavaş yavaş...
suyum gelirse çok sevinecekmişim gibi hissediyorumşaşırdım geliba
korku şuanlık yokta o an şoka girmem inşşşşşş =)
tek duam eğer sezeryan olacaksam sancı çekmeyeyim boş yere,normal doğuracaksam da bir çırpıda olsun bitsin istiyorummm
ana kucağımız geldi çooook beğendik bu arada.
bugün hastanede millet koymuş tosunlarını ana kucağına götürüyordu.
eve gelince kızımı onun içinde hayal ettim,Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşşşşş
hayırlı gunler olsun cnaım benım ınsll kolaylıkla kavus sakın ol melegıne kavusacaksın canımmmmmmmmerhaba kızlar.. nasılsınız..??
ben çok kötüyüm
duygusala bağladım.. doktordan geliyoruz günümüz belli oldu..
kısmetse inşallah çarşamba sabah saatlerinde bebeğim karnımda değil kucağımda olucak..
1 saattir yerde miyim gökte mi bilmiyorum gerçekten sanki hiç doğurmıcak gibiydim hep hamile kalıcam sanmışım..
o kadar garip birşey ki şuan telafuz edemiyorum..
allahım hakkımızda hayırlısını versin..
hayırlısıı ıle ınsl cnaım kavusman dılegımleeöncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
doğurdum doğuracam diyenlerin allah yardımcısı olsun
bir sır vereyim onlar mutlaka çıkıyorlar orada kalmıyorlar))
bu gece rüyamda: bir uyanıyorum karnım yine şiş ama bir elliyorum içeri çöküyor doktor bebeği almış halen açıkmış karnım ama o bebeğin yattığı yer kabarık hala daha kapatmamış karnımı doktor ve elinde pembe pembe bir şeylere sarılı dr. kucağında ben de meğer sezeryandan uyanmışım... bebeğin yüzünü falan görmedim tabi.
bugün de kontrolümüz vardı, küçük hanım tersmiş zaten mecburen sezeryan durumundaymışım. spinal anestezi ile sezeryan olacağım 8 temmuz saat 10 da Allah izin verirse.
heyecan bastı))
amma bir yandan da çok yoruldum çok ağrılarım var çoookkk. pazartesi 38. haftamızı doldurmuş olacağız.
rabbim herkesin yardımcısı olsun... meleklerin koruyucusu...
gozunaydın canım kolay gelsın ıstete sanaaSlmmmm güzel anneler nasılsınız???biz iiz yakışıklı oğlumla ....işe geldik son günümüz...sabahda doktora uğradık raporumuzu aldık...hemde bi kontrol edelim dedik maşallah bebeğimin rahatı yerinde herşeyi çok ii şükür..birde ikidir oğlum açıyo bacaklarını ne var ne yok ortada doktor teyzesine gösteriyo pipisinibugün doktor dayanamadı maşallah nekadar büyük pipisi var dedi töbe töbe bende oğlum kapat ayıp bak doktor teyzenin yanındayız dedim ama dinleyen kim..biz başladık gülmeye biz güldükçe benim sıpam anlamış gibi dönüp duyuyodu
bu arada kv geliyor ayın 14 nde şimdedn beni afakanlar basıyo...napcam ben yaaa
ayyyy benimde gelecek kaynanam...ben biletini ayırdım özellikle bu ayın 14 ne dedim biraz izine çıkıp kafa dinliyim sonra gelsin...eşime kalsa ay başına aldıracaktı biletini...
oyyy maşallah bu ne güzellik..allah bağışlasın camnım...bizede nasip etsin de böle fotolarımızı yükleyelim
ayyy kuzum takvimin bile silinmiş...sıkma canını gelcek elbet bugün yarın hayırlısı
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...bi avazda kurtarsın rabbimm...
canım ben günde bir bardak içiyorum...allaha şükür bir sorunda olmadı şimdiye kadar
nihayet..........git artık nerdeyse doğurucan kuzum hallet şu işide kurtul...
amınno süpermis ya o ayak yıkamak benim icin de enteresan tutunuyorum dusa ayagımı cekiyorum bir yandan bir yandan da egiliyorum flan neyse iyi ki varmıs annen :))
aynen oyle, allah rahatlıkla kurtarsın bizi
:))) evet canım dogru hatırlıyorsun, valla simdilik 41+0ı bekleyelim dedi de sagı solu belli olmaz
benimki yine 41+0ı beklemeyi onerdi seninki neden beklemiyor acaba? bir arkadasım 42+0da dogurdu dr bekletti onu ve sapasaglam mis gibi bir oglusu oldu
amin canım hepimizin gonlune gore verir ins. allah
amin ins. canım, ben normalde kiloma ragmen bikini giymekten rahatsız olmayan bir tipim ama giyinirken vs annem dahil bir baskasının gormesine ben de uyuz oluyorum hele dokunulmasına, misal kv omuzumu bile ellese uyuz olurum ya da saclarımla kocam harici birisinin oynamasına falan
saglıkla cıkın canım
oo yuppiii sanki ben doguruyorum gibi sevindim, ama tabi once aylizcik sonra mustafa o yuzden sıramızı bekliyoruz teyzesii
sen de cocugu utucu yapacaksın, benimki de yemekci borekci birsey olur herhalde
ayliz kk de bir donum noktası...en azından gecikmis dogumlar icin bir umuttt :)))pp
amin saglıkla inss.
git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
evet 2 ve 3 temmuzmus ama gecen ay ben koltuk altımı ona gore aldırdım ancak bana mısın demedi yine bir haftaya eski formlarına kavustular((
benımde aklıma gelyr ne yaparım bılem o andaaaaaaaaaaaaakızlar bize musade, biraz yuruyelim markete gidelim belki bi ise yarar..bir yandan da marketin ortasında suyun geldigini dusunuyorum ben kafayı doguramamakla bozdum sanırım....neeyyseee simdiye kadar tık yokken su gelmez herhalde :))) optuk sizi cok
Benim de halim aynı böyleydi geçen cumaya kadar,,bu kadar kaldırmışsan hepsi bir anda halloluo canım,,allah kolaylıklar versinn,,Geçen hafta iş güç derken ayaklarım bi şişti,,ama çok ayakya durmaktanmış hakketn şimdi iiler normale döndüler,,çok yormamaya çalış kendini olurmuu güzel anne,,yoran anne adayından tavsiyeeBi çantamı hazırlamam kaldı benimde haa bi de ağda işi,poff
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
evet cnm 24 temmnuzda evlendim , bebişin dogum tarihide 24 temmuz cıkıo :)
canım kullanici kontrol paneline tıkla solda hesabim , seçenekleri düzenle var ona tıkla
orda ;
hepsini işaretle cnm o zaman cıkmasş lazim.
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/QUOTE]
Canım bizimde 24 temmuz :1: bende oğlum ya 24 temmuzda gelsin yada 19 temmuz olsun istiyorum....19.07 (fenerbahçenin kuruluş yılı 1907 gibi oluyo ya ondan :118:
benim temizlikten yana bi sıkıntım yok canim , yardımcı gelcek , cantaminda yıkancak utulencekelr hepsi bitti sadece kontrol edilcek eksik varmi dieterlikler vs koncak son kalanlar işte , sonrasi haziriz , benim kaç aydir ayaklarim davul gibi , işe git gel mahvedio , ister istemez ayakta kalıyoruz , umarim benimkilerde inerrrr izne cikinca
sende canta isini hallet artık canim
Kızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
Canım tebrik ederim.. Ece ile dogum günüm aynı.. Ona ufak bi hediye alıcam demiştim.. Müsait olunca kırkınız çıkınca özelden alayım adresini ..kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
evet cnm 24 temmnuzda evlendim , bebişin dogum tarihide 24 temmuz cıkıo :)
canım kullanici kontrol paneline tıkla solda hesabim , seçenekleri düzenle var ona tıkla
orda ;
hepsini işaretle cnm o zaman cıkmasş lazim.
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/QUOTE]
Ben de nerde bu simgeler diyodum :1: çok güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?