öncelikle yeni doğum yapan herkesin gözü aydın...
doğurdum doğuracam diyenlerin allah yardımcısı olsun
bir sır vereyim onlar mutlaka çıkıyorlar orada kalmıyorlar))
bu gece rüyamda: bir uyanıyorum karnım yine şiş ama bir elliyorum içeri çöküyor doktor bebeği almış halen açıkmış karnım ama o bebeğin yattığı yer kabarık hala daha kapatmamış karnımı doktor ve elinde pembe pembe bir şeylere sarılı dr. kucağında ben de meğer sezeryandan uyanmışım... bebeğin yüzünü falan görmedim tabi.
bugün de kontrolümüz vardı, küçük hanım tersmiş zaten mecburen sezeryan durumundaymışım. spinal anestezi ile sezeryan olacağım 8 temmuz saat 10 da Allah izin verirse.
heyecan bastı))
amma bir yandan da çok yoruldum çok ağrılarım var çoookkk. pazartesi 38. haftamızı doldurmuş olacağız.
rabbim herkesin yardımcısı olsun... meleklerin koruyucusu...
Canım bizimde 24 temmuzbende oğlum ya 24 temmuzda gelsin yada 19 temmuz olsun istiyorum....19.07 (fenerbahçenin kuruluş yılı 1907 gibi oluyo ya ondan :118:
evet cnm 24 temmnuzda evlendim , bebişin dogum tarihide 24 temmuz cıkıo :)
canım kullanici kontrol paneline tıkla solda hesabim , seçenekleri düzenle var ona tıkla
orda ;
hepsini işaretle cnm o zaman cıkmasş lazim.
Konu Görünüm Seçenekleri
Mesaj Elementlerini Değiştir:
İmzaları Göster
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)[/QUOTE]
canım buarada baktım ayarlara ama hepsi tıklı yinede çıkmıyor :(((napalım kısmet değilmiş...
Kesinlikle ayakta kalmaktan ayak şişmesi, bir gün kaldım nasıl farkettii,, tamam canım çanta işini de halledicem bu hafta herşey hazır da bi tek çantaya konacak işte
Sütyen eksik sadece onu halledemedim istediğim gibi bişe bulamadım,,artık bi gün çıkıp ne bulursam alıcam bu hafta mecbur,,bide korse almaya karar verdim sadece karnım için.Bi de doğumdan sonra giymek için cici bici bikaç bluzz,,
Ben de nerde bu simgeler diyodumçok güzel oldu
Kızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
Artık temmuza da girmişken bir selam veriyim istedim...
Ben de 2012 temmuz annelerindenim nedense sizleri okudukça aynı heyecanı tekrar tekrar yaşıyorum...
24 temmuzda normal doğum ile dünyaya geldi benim paşam da Fatih Medical Park'ta...
Normal sezeryan şekli nasıl olursa olsun sizlerin ve bebişlerinizin sağlığı yerinde olsun inşallah Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip eylesin...Rabbim yardımcınız olsun
iyi akşamlar kızlar;
hiç bakamadım bugün bizimde temizlikcimiz gelmişti son kez dip köşe yaptık,ama okadar yoruldum okadar yoruldumki anlatamam canlar yaa( resmen belim kopuyoo...
doğum yapanlar olmuş yine allah analı babalı büyütsün inş..,mis gibi bebek resimleri ohh ne güzell;bizde koysak hayırlısıyla bebişlerimizi :))
evet dergıde okumustum rabbım ın oyle bır hıkmetı var kı dogum anında anneın son omuılıgını acıyormus sn ııcnde ve o acıklıkda bebek orda gecıyromus yoksam gecemes ve olum olurmus(ALLAH KARUSUN)kı o anda dogum gerceklersırmıs kv fılan hep dıyor dr bakakyın son dk donene bebekler oluyor son sok hersey degıseblyr sımıden kafanıza takmayın ıns l dıyee ınsl kı kolayından bolca acılırr o andaaaaaaaaSUZANCIM çatı darlığı ancak doğum belirtileri başlayınca belli olurmuş.yani darsa bile o an açılabilirmiş
hakkınızda haylısı ınsl canım benım dua ıle koalyındna olsundogumlarrrrrKızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
yaa ben niye bulamadımmmmmm...ne cahil ne beceriksiz ne işe yaramaz ne bakargözüm yaaaaaaaaaaaaa
yaa ben niye bulamadımmmmmm...ne cahil ne beceriksiz ne işe yaramaz ne bakargözüm yaaaaaaaaaaaaa
wawww bu çok iyi oldu işte bende istiyodum ;yaşasın :))))est olur mu öyle şey.. :) kullanıcı kontrol panelindeki hesabım seçenekleri düzenle kısmında en altlarda Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seçilince geliyo simgeler filan. Biz basit editör kullanıyomuşuz ondan simgeler görünmüyomuş
ahh acenu cum ahh o ka dua edıyorumk gelsın artık senlerdır yolunu gozluyorum hasretımın(5 senmıs bıtıcek 4,5 sendeır ıstıyoruzz) her gece dıyoruz esımle gel oglum bu sefer gel ama kısmetı ne zaman emırını ne zamna aldı bılınmes ve karnımdakı acılar kasıntılar yusunden oglumla konusasım gelmıyorr cok canım yanıyor sımdılerdede sancılar dusensızzz aykalrım sankı buzun ıcınde uyusupp canım cekılıyor ama bılmıyorum bugnde sancı cıkmadı ama acıklık ne durumda bılmıyorum hayırlıs ıle dua ıle ınsl gelsınler artık yaaaacanım ,
Allah yardimcin olsun , sabirla bekliyosun bebisini , ben senden cok sabirsizlaniyorum bi anonce dogur die dua ediyorummm ,
dogur artıkk yeter diyesim varrr
ahh acenu cum ahh o ka dua edıyorumk gelsın artık senlerdır yolunu gozluyorum hasretımın(5 senmıs bıtıcek 4,5 sendeır ıstıyoruzz) her gece dıyoruz esımle gel oglum bu sefer gel ama kısmetı ne zaman emırını ne zamna aldı bılınmes ve karnımdakı acılar kasıntılar yusunden oglumla konusasım gelmıyorr cok canım yanıyor sımdılerdede sancılar dusensızzz aykalrım sankı buzun ıcınde uyusupp canım cekılıyor ama bılmıyorum bugnde sancı cıkmadı ama acıklık ne durumda bılmıyorum hayırlıs ıle dua ıle ınsl gelsınler artık yaaaa
sabır-dua- hasret hepsi bır aradaa ki sorma gıtsınn
merhaba kızlar
doğum yapıcak arkadaşların allah yardımcısı olsun
bize de bu cuma temizlikçi gelicek beşiği kurarız sonra
oğluşu beklemeye başlayabilirim
kv gelmiş memeleketten evine bir heycan bir heycangöstercem ben ona heycanı
bilmiş bilmiş konuşsun anca
40 gün bizim eve yerleşmeyi düşünüyor
masalaaa masalaaa ben tutsam oğlu tutmaz
bilmişliğinden ötürü acayip gıcığım kendisine
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızlar
he bangbang msj kutun dolmuş cnm
aaa ben bilmiyordum ki onu bilsem öyle yapardımKıııııızzzzzz
carsamba gideydin... Carsamba dolunay epilasyon .. Ben o gün gitcem , cok cok az çıkıyor öyle olunca
canım şu kadarını söyliyim benim üstümü çıkarıp giyinmem ağda işinden daha uzun sürdüevet teyzesi , insallah :))
senden agda tecrüben hakkinda bilgi bekliyorum canim :26::26::26::26::26::26:
gerçekten çok rahatlıkmış bundan sonra giderim artık heraldegit ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
benimde cuma çatı muayenesi var gitme vaktim gelmişti. gittim kurtuldum ve rahatladımoyyyy hadi kolay gelsinn,,bende perşembeye gitmeyi düşünüyorumm ya da sezaryenden bikaç gün önce mi gitsem bilemedimm:18::18::18:
gittim rahatladım hakkaten tatlım kaç aydır konuşuyoduk demi. nerdeyse doğurcam nihayet gidebildimnihayet..........git artık nerdeyse doğurucan kuzum hallet şu işide kurtul...
bende bende istiyoruum ama ne olduğunu bilmiyorum kiiverelim yavrum senden kıymetlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?