2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bizimde sizinkiyle aynı tarihte, 8 temmuzda sezeryan olacak inş. Ben de çok heycanlıyım şimdiden nasıl olacak acaba pazartesiden sonra hayat bizim için..

canım ben emzirme sutyeni aldim , içinede desteklerden aldim , normal sutyen gibi duruyo hiç belli olmuyo
öyle dene bi normal balenli emzirme sutyenleri cok pahaliii , çok gereksiz
korsede hamile kilodu gibi aldim ben , dogum sonrasina elbiseler aldim

hayırlı olsun canim , inş hayırlısı ile alırsın bebişini kucagina ,

benim doktorum derkş bebek 4 kilo bile olsa kuveze alinabilir , kilolu bebek saglikli anlamina gelmez dedi , o yuzunden bunlari dusunme canim ,

tesekkulerrr ,

sizin bebeginizide Allah bagislasinn

o kadar yorma canim kendini , dikkat et amann

SUZANCIM çatı darlığı ancak doğum belirtileri başlayınca belli olurmuş.yani darsa bile o an açılabilirmiş
evet dergıde okumustum rabbım ın oyle bır hıkmetı var kı dogum anında anneın son omuılıgını acıyormus sn ııcnde ve o acıklıkda bebek orda gecıyromus yoksam gecemes ve olum olurmus(ALLAH KARUSUN)kı o anda dogum gerceklersırmıs kv fılan hep dıyor dr bakakyın son dk donene bebekler oluyor son sok hersey degıseblyr sımıden kafanıza takmayın ıns l dıyee ınsl kı kolayından bolca acılırr o andaaaaaaaa

hakkınızda haylısı ınsl canım benım dua ıle koalyındna olsundogumlarrrrr

canım ,

Allah yardimcin olsun , sabirla bekliyosun bebisini , ben senden cok sabirsizlaniyorum bi anonce dogur die dua ediyorummm ,

dogur artıkk yeter diyesim varrr

yaa ben niye bulamadımmmmmm...ne cahil ne beceriksiz ne işe yaramaz ne bakargözüm yaaaaaaaaaaaaa

est olur mu öyle şey.. :) kullanıcı kontrol panelindeki hesabım seçenekleri düzenle kısmında en altlarda Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seçilince geliyo simgeler filan. Biz basit editör kullanıyomuşuz ondan simgeler görünmüyomuş

wawww bu çok iyi oldu işte bende istiyodum ;yaşasın :)))) yihuuu :)))

canım ,

Allah yardimcin olsun , sabirla bekliyosun bebisini , ben senden cok sabirsizlaniyorum bi anonce dogur die dua ediyorummm ,

dogur artıkk yeter diyesim varrr
ahh acenu cum ahh o ka dua edıyorumk gelsın artık senlerdır yolunu gozluyorum hasretımın(5 senmıs bıtıcek 4,5 sendeır ıstıyoruzz) her gece dıyoruz esımle gel oglum bu sefer gel ama kısmetı ne zaman emırını ne zamna aldı bılınmes ve karnımdakı acılar kasıntılar yusunden oglumla konusasım gelmıyorr cok canım yanıyor sımdılerdede sancılar dusensızzz aykalrım sankı buzun ıcınde uyusupp canım cekılıyor ama bılmıyorum bugnde sancı cıkmadı ama acıklık ne durumda bılmıyorum hayırlıs ıle dua ıle ınsl gelsınler artık yaaaa

sabır-dua- hasret hepsi bır aradaa ki sorma gıtsınn

merhaba kızlar
doğum yapıcak arkadaşların allah yardımcısı olsun
bize de bu cuma temizlikçi gelicek beşiği kurarız sonra
oğluşu beklemeye başlayabilirim
kv gelmiş memeleketten evine bir heycan bir heycan göstercem ben ona heycanı
bilmiş bilmiş konuşsun anca
40 gün bizim eve yerleşmeyi düşünüyor
masalaaa masalaaa ben tutsam oğlu tutmaz
bilmişliğinden ötürü acayip gıcığım kendisine
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızlar

he bangbang msj kutun dolmuş cnm

Allah yardimcin olsun canim , bosuna annelik kutsal , annelik özel , denmiyor , bu daha baslangic , insallah normal dogum olur canim son dakika bişey cikmaz , dualarimiz seninle , Allah yar ve yardimcin olsun ....

aman dikkat , gerilmek yok

buldum buldum buldum öpüyoruz hepinizi ve izin başlasınnnnnnnn kv gelene kadar iyi bir 2 hafta geçiririm inşallah .iyi geceler hepinize allaha emanet olun.

Kıııııızzzzzz
carsamba gideydin... Carsamba dolunay epilasyon .. Ben o gün gitcem , cok cok az çıkıyor öyle olunca
aaa ben bilmiyordum ki onu bilsem öyle yapardım olsun neyse hallettim kurtuldum çok rahatladım artık doğurabilirim
evet teyzesi , insallah :))

senden agda tecrüben hakkinda bilgi bekliyorum canim :26::26::26::26::26::26:
canım şu kadarını söyliyim benim üstümü çıkarıp giyinmem ağda işinden daha uzun sürdü
çokta canım yanmadı. tam canım acıdı derken bitti zaten.
ağdayı yapan kızda çok tatlı bi kızdı gayet sıradan bişey yapıyormuş gibi davrandı bana o yüzden bende çok rahattım hiç gerilmedim.
git ve buyuk bir rahatlıkla don bence pisman olmayacaksın
gerçekten çok rahatlıkmış bundan sonra giderim artık heralde
oyyyy hadi kolay gelsinn,,bende perşembeye gitmeyi düşünüyorumm ya da sezaryenden bikaç gün önce mi gitsem bilemedimm:18::18::18:
benimde cuma çatı muayenesi var gitme vaktim gelmişti. gittim kurtuldum ve rahatladım
sende git ve rahatla bence canım
nihayet..........git artık nerdeyse doğurucan kuzum hallet şu işide kurtul...
gittim rahatladım hakkaten tatlım kaç aydır konuşuyoduk demi. nerdeyse doğurcam nihayet gidebildim
bu arada dr teyzesinin oğluşuna tepkisine çok güldüm yaaaa
nihayet iznede başladın. azcık keyfini çıkar tatlım hamişliğin. bugünler geri gelmiycek. bunlar son prenses günlerimiz. sonra bizim pabuçlar damaaa
verelim yavrum senden kıymetlimi
bende bende istiyoruum ama ne olduğunu bilmiyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…