2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
oyyy oyyy 41 kere maşallah
ne tatlı oğluşun canım Sağlıkla büyütürsün inşallah minik prensini.
senden tecrübelerini yaşadıklarını bekliyoruz canım. ama önce bir oğluşunla ilgilien biz bekleriz

canım bebeğinin kilosu çokta az değil. hem sağlığı iyiyse neden küveze girsin ki. sen içini ferah tut. inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

Evasude yarim suzan olursa doğumunuz dualarım sizinle..rumuzu.aklıma gelmeyen arkadaşlarda dahil...
kızım izin verirse ben yattım

Son düzenleme:
inşallah canım ben de bakım da suni sancı ile doğum yapanlar varmış çevremde hayırlısı bakalım ama inan iyi moral oldun

bebeklerimiz için de bizim için de hayırlısı ne ise öyle olsun

darısı başımıza inşallaaahhh

çok merak eettik seni... hala girmediğine göre geldi mi duru kız acaba :26::97: güzel haberlerini bekliyoruz canımmm:116:

Son düzenleme:
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))

bende 38+0 ile 39+4 arasında yani haftaya pzt ve sonraki 12 gün içerisinde doğum yapmak istiyorummmmmm

Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))

canımm çok sevindim duruna kavuşmana Allah Analı babalı büyütmekler nasip etsin inşaallah güzelim hikayeni en kısa zamanda bekliyorum ve durunun resmini :109::109:

Son düzenleme:
Ben de temmuz annesiyim evasude ile ayni hastanede dogum yapiyomusuz benim doktor sinem beden. Hayirlisiyla kurtulursun ins canım. Benim oglusta tik yok sadece geceleri cok hareketli oluyo ve agrilarim oluyo sabah geciyo ama artik gelsin istiyoruuummm

Kızlar yok mu hiç sezeryan yeri benim gibi olan beğenmeyin anam yorum yapın lütfen 2. çocuk anneleri sizden bekliyorum

Allah analı babalı buyutsun canım darısı başımıza ben de normal cok istiyorum biraz korku başladı:18: ama cesaretinden dolayi tebrik ediyorm

ayy cok sevındım canım Rabbım analı babalı mutluklukla saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın durunuzu :) darısı basıma ya benımde nısanım geldı ne sancı ne acılma beklıyorum ole :)

ayyyy gözünüz aydın ömürlü olsun maşallahhh size ailenle birlikte sağlıklı mutlu güzel bir hayatın olsun duru kızzz

Maşallah ne kadar güzel, hem normal doğum olmuş, hem günlerce uğraştırmamış, inş. bundan sonrası da hep güzel olur.. Darısı bizlerin de başına inş.

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inş. DArısı bize

iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....

kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
Hayırlısı olsun canım sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir inş.

Hayırlı olsun cnm.Allah analı babalı büyütsün inş.

Ay bugünmü doğurdun kızçene kavuştun hayırlı olsun cnm kızın nasıl sağlığı filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…