oyyy oyyy 41 kere maşallah27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
canım bebeğinin kilosu çokta az değil. hem sağlığı iyiyse neden küveze girsin ki. sen içini ferah tut. inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağınaKızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
inşallah canım ben de bakım da suni sancı ile doğum yapanlar varmış çevremde hayırlısı bakalım ama inan iyi moral oldun
kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
Biz geldikkkkk yineeeeeeeee
Çatı muayenimizi olduk veeee 2 cm açılmam varmış.:18:
Çatım müsait normal doğuma tabiki Rabbim bilir bunu
Doktorum nstye bağladı.O da ameliyata gitti.Nst sonucunu asistanına bırakıp
eve geldik.Kendisi nst sonucuna göre beni arayacak ve yatış yapıp yapmayacağımı
söyleyecek.:18::18::18:Öğleden sonra yatış gözüküyor gibi
Akşamı bulur dedi doğması....gARİp ağrılar var ama dayanılmayacak gibi değil...
Hem makat hem karın hem vajinada devam eden ağrılar...Sıklaşıyor zaman zaman
İlk başlarını evde geçir dedi Medipoldeki ebelerle sürekli telefonda olacak doktorum
ve doğumuma gelecek ALLAH'ın izniyleKızçeme kavuşacağım galiba
Bu arada çatı muayensi de hiç korkunç değil nefes alıp verrken geçti bile
Annemi aldık o evleri temzileyip siliyor...Ben de kahvaltı haızrlıyorum,bulaşık makinesini
boşaltacağım,son son çantama bakacağım....Ağrı gelince geziyorum ev işlerini yapıyorum geçiyor oturunca
daha rahatasız edici neyse kızçeler Hakkınızı helal edin.....Kimseyi umarım incitmemişimdir
Sizleri ve meleklerinizi inanılmaz seviyorummmmm ALLAH'a emanet olunnnnn
Ben canlı canlı hastaneden bağlanmaya çalışacağımmmmm
öpüyorummmmmm
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
Maşallah ne güzel, hayırlsııyla kucağınıza alırsınız inş. Bizimki sezeryan olmak zorunda kalmasaydı temmuz sonunu bekleyecekti heralde :)
Hayırlısı olsun canım sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir inş.kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
Hayırlı olsun cnm.Allah analı babalı büyütsün inş.kızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?