2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))

ayyyy çok sevindik.hayırlı olsun .durucuğunu güle güle büyüt.bizde seni seviyoruz.doğum hikayeni bekliyoruz iyileşince yazarsın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))

Maşallah, çok sevindim. Resimlerinizi bekliyoruz :)
Allah bize de nasip etsin

günaydin teyzeleriiii ,

biz geldik tosuncuk oglumlaaa ,

sabahtan beri ayaklarini ittirip ittirip duruyo , nefes aldirmiyo bana , eşimde çıkmak istiyo diyo , vuruyorum ayaklarina rahat dur die

herkesler iyidir inşallahh ,
çayimizi içelim kahvaltimizi yapalim

bu arada yarin son işgünümüzzz

ohh ne kolay olmus , bende gidicem ya bu hafta inş seninki gibi kolay ve hızlı olurr

ayyy ,
gözün aydin canimmm , Allah size bagislasin Duru'nu ,

resimlerini bekliyoruz , darisi basimiza ins.

cnm gözünaydın ohh bir çırpıda oldu bitti darısı bizlere inşşşş.

günaydın şekerim artık ark gelmeye başladı oda istiyo heralde çıkmak bizde iyiz de bugün 12.00 feribotuyla kv kp gelecek erkenciyiz bugün afiyet olsun canım

Aaaa Duru muz gelmişşş merakla seni bekliyorduk canım. Gözünaydın kavuştun kızına Sağlıkla büyütürsün inşallah.
heyecanla bekliyoruz fotolarınızı.
İnşallah herşey yolundadır. Sende iyisindir.
çok sevindim şuanda canım benim yaaa

günaydın canlarr evasude hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün

yarim inş. kolayca bebeğini kucağına al sende haberlerini bekliyoruzz

dün bahçeye vişne toplamaya gitmiştik bizde bel ağrısından gece duramadım yarın yine kontrol var bakalım bebeğim ne zaman gelecek artık çok sabırsızlanıyorum:)

günaydıınnn.
Bugün bizde erkenciyiz oğlumla.
Eşim hastaneye gitti kardeşiyle bizde uyumadık bir daha.
e bitmiş artık seninde çalışma günlerin çookk şükürrrr
Kuzey de hemen gelmesinde azcık hamişliğin tadını çıkar evde
ohh ne kolay olmus , bende gidicem ya bu hafta inş seninki gibi kolay ve hızlı olurr
evet canım ya çok kolay oldu hakkaten.git bencede temiz temiz oohh misss

GÜNAYDIN bende geldim işe sondan 3.iş günüm :) ya şöyle sayfaya bakim dedim nişanı gelen doğuran masamda oturup ağlıam nedense .çok heyean yaptım benim bebişimde dünden beri ayaklarını ittirip ittirip duruyo ya normal demekki bugün 11 de doktora gidicem yine bakalım ne dicek :)

günaydın canım vişne mi topladın sen bu halde

ohhh kompostoyu yap boll boll iç canımmm bebişe yarasın

günaydınn canım
normal tabiki gelmek istiyor kuzucuklarımız artık
çıkma hazırlıkları yapıyor bizim minikler

Kızlar günaydın aklıma gelmişken bir bilgi daha paylaşayım
Bebeğin ilk kakasını ilk 48saat içinde yapması gerekiyormuş
Bizimki ilk gün yapmayınca telaşlanmıştık boşuna
48 saat zamanı varmış aklınızda bulunsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…