hadi hayırlıs tatlım haberdar et bızıiyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
aaa ben bilmiyordum ki onu bilsem öyle yapardımolsun neyse hallettim kurtuldum çok rahatladım artık doğurabilirim
canım şu kadarını söyliyim benim üstümü çıkarıp giyinmem ağda işinden daha uzun sürdü
çokta canım yanmadı. tam canım acıdı derken bitti zaten.
ağdayı yapan kızda çok tatlı bi kızdı gayet sıradan bişey yapıyormuş gibi davrandı bana o yüzden bende çok rahattım hiç gerilmedim.
gerçekten çok rahatlıkmış bundan sonra giderim artık heralde
benimde cuma çatı muayenesi var gitme vaktim gelmişti. gittim kurtuldum ve rahatladım
sende git ve rahatla bence canım
gittim rahatladım hakkaten tatlım kaç aydır konuşuyoduk demi. nerdeyse doğurcam nihayet gidebildim
bu arada dr teyzesinin oğluşuna tepkisine çok güldüm yaaaa
nihayet iznede başladın. azcık keyfini çıkar tatlım hamişliğin. bugünler geri gelmiycek. bunlar son prenses günlerimiz. sonra bizim pabuçlar damaaa
bende bende istiyoruum ama ne olduğunu bilmiyorum kii
iyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
günaydin teyzeleriiii ,
biz geldik tosuncuk oglumlaaa ,
sabahtan beri ayaklarini ittirip ittirip duruyo , nefes aldirmiyo bana , eşimde çıkmak istiyo diyo , vuruyorum ayaklarina rahat dur die
herkesler iyidir inşallahh ,
çayimizi içelim kahvaltimizi yapalim
bu arada yarin son işgünümüzzz
Aaaa Duru muz gelmişşşKizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
hadi canım sende gel inşallah doğum haberinleiyi geceler..... kızlar nişanım da geldii .. artık sancıları bekliyoruzz. dua edin bana....
günaydıınnn.günaydin teyzeleriiii ,
biz geldik tosuncuk oglumlaaa ,
sabahtan beri ayaklarini ittirip ittirip duruyo , nefes aldirmiyo bana , eşimde çıkmak istiyo diyo , vuruyorum ayaklarina rahat dur die
herkesler iyidir inşallahh ,
çayimizi içelim kahvaltimizi yapalim
bu arada yarin son işgünümüzzz
evet canım ya çok kolay oldu hakkaten.git bencede temiz temiz oohh misssohh ne kolay olmus , bende gidicem ya bu hafta inş seninki gibi kolay ve hızlı olurr
günaydın canım vişne mi topladın sen bu haldegünaydın canlarr evasude hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
yarim inş. kolayca bebeğini kucağına al sende haberlerini bekliyoruzz
dün bahçeye vişne toplamaya gitmiştik bizde bel ağrısından gece duramadım yarın yine kontrol var bakalım bebeğim ne zaman gelecek artık çok sabırsızlanıyorum:)
günaydın canlarr evasude hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
yarim inş. kolayca bebeğini kucağına al sende haberlerini bekliyoruzz
dün bahçeye vişne toplamaya gitmiştik bizde bel ağrısından gece duramadım yarın yine kontrol var bakalım bebeğim ne zaman gelecek artık çok sabırsızlanıyorum:)
günaydınn canımGÜNAYDIN bende geldim işe sondan 3.iş günüm :) ya şöyle sayfaya bakim dedim nişanı gelen doğuran masamda oturup ağlıam nedense .çok heyean yaptım benim bebişimde dünden beri ayaklarını ittirip ittirip duruyo ya normal demekki bugün 11 de doktora gidicem yine bakalım ne dicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?