2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
günaydın şekerim artık ark gelmeye başladı oda istiyo heralde çıkmak bizde iyiz de bugün 12.00 feribotuyla kv kp gelecek erkenciyiz bugün afiyet olsun canım

senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile

gidicem canim bu hafta iştee ,

kuzey bey'i tembihliyorum teyzesi surekli sakin gelme annenin çoık işi var daha die

o tekmeledikce ben gıdıklıyorum vuruyorum ayaklarina çekio teyzesi , koca ayakli oglum

günaydın canım vişne mi topladın sen bu halde
ohhh kompostoyu yap boll boll iç canımmm bebişe yarasın

yok canım yaaa altta sallanan bi kaç daldan topladım da bahçe açık hava ayakta durmak onlar yordu zannımmca bu arada nddd benim göğüslerşm şarıl şarıl boşa gidiyor hepsi diyyoum eşime :) yarın doktora sorsam mı kii

sağolasın canım size de yollayım :))

ohh hadi hayırlısı ile şu iş olayindan kurtulalim

Günaydın canım.
Nasılsın Duru nasıl?
Alışabildiniz mi birbirinize ??

gidicem canim bu hafta iştee ,

kuzey bey'i tembihliyorum teyzesi surekli sakin gelme annenin çoık işi var daha die

o tekmeledikce ben gıdıklıyorum vuruyorum ayaklarina çekio teyzesi , koca ayakli oglum
bende bitek ben miyim karnındaki bebişin ayaklarıyla poposuyla oynaşan diyordum. eşim bana çok kızıyor rahatsız ediyordun çocuğu diye. halbuki oynaşıyoruz biz oğluşumuzla dimi ama
gelmesin daha tabi iyice büyüsün içerde

vişnemi , vişne çıktımı yaaa , ben baya geriden takip ediyorum dış dünyayi , hele bu haftasonu olan düğnlerden sonra psikolojim ve fizyolojim bozuldu

afiyet olsun canim , dikkat et , fazla yorma kendini

allahım analı babalı büyütsün inşallahh
kızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
anam ne güzel ya ağrısız 4 cm açılma bende isterem
allah bağışlasın
hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahh..
Kizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan ben hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
anaaaammmm gelmiş durumuz.. hiç nazlanmamış. 12 saatte herşey bitmiş. allahım analı babalı büyütmek nasip etsin yaaa bende istiyorum biranda olsunn bitsin hayırlısından
günaydın canımmm bizimde son işgünümüz yarın ohhh evden evden yazışıciizz artıkın
kızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:
dilara güzel bende
senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile
şükret kızıımm erkenden başında bitse dahamı iyi. hadi ağırlaşsak iş yapamasak isteriz belki ama allah şükür öle değiliz ve istemiyoruz

normal dicektir bence doktorun. bende o kadar çok akmıyor. minicik geliyor bazen. ama sen hiç elleme sıkma sakın. o zaman zarar vermiş olursun.
vişnelerde afiyet bal olsun bebişine yarasın löp löp et olsun

kızıyo bana benim eşimdeee , bişi olcak ogluma diooo ,

ama şimdi böle sag tarafimdan bi cıkarıo ayakalrini dışardan belli oluyo öle görünce eşim gelio kşa koşa hanimiş oglumun ayaklari gıdı gıdı die başlıyo , kıskanç bide benim eşim , herşeyi kıskanıyo :))) oglunuda , benide , annemide , babamida herseyi.

evet canim , kocişi kandirdim Allah'tan bi mani olmaz ise kurbana samsuna gidicez annemlerle bizdee ,

yaşaşın kıskançlık
git tabiki kv seni bu halde bırakıp gidiyorsa sen daha fazlasını hakediyosun kıskançlık değil bi kere bu

canim sen nasilsin bebiş nasil??

hersey yolunda umarim

aynen benimkide rahatsı etme diyor üstten üstten okşuyorum oysaki ama bazen boş bulunuyorum ayh uyh sesleri çıkıyor benden

biz burdayiz ama yarin , olmadi şimdiiiiiiiiiii

hı bide benim kv nin evi bana 7 km , 10 dk suruyo araba ile gidip gelmesi

ama saolsun hiç gelmez ( hep ben giderim , çağırmamda )

aynı yaaa benimkideee
ben elleyince kızıyor kendi görüncede aynı şeyi yapıyor
kıskançlıkta aynı.
benim burda ismimin altında aşkların en güzeli oğlum yazıyor ya. bana senin en büyük aşkın ben değğil miydim oğlum geldi beni unuttun zaten diyor

git tabiki kv seni bu halde bırakıp gidiyorsa sen daha fazlasını hakediyosun kıskançlık değil bi kere bu

bizim kv öle daha çorap almadi ogluma :)))

dünda hast marsflarini vs ogrendik , saf eşim dioki annem hast ödicek heralde ama ödetmiycek çok pahali deilmiş , daha pahali bişi alsin , saf kocamm dedim , daha bebeişin durumunu sormuyo , hiç bişile ilgilenmio o senin begenmedigin hastane marsfinimi ödicek

bizim böle karışık işler , gidicez tabi tatile ohh yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…