günaydın şekerim artık ark gelmeye başladı oda istiyo heralde çıkmakbizde iyiz de bugün 12.00 feribotuyla kv kp gelecek erkenciyiz bugün afiyet olsun canım
günaydıınnn.
Bugün bizde erkenciyiz oğlumla.
Eşim hastaneye gitti kardeşiyle bizde uyumadık bir daha.
e bitmiş artık seninde çalışma günlerin çookk şükürrrr
Kuzey de hemen gelmesinde azcık hamişliğin tadını çıkar evde
evet canım ya çok kolay oldu hakkaten.git bencede temiz temiz oohh misss
senin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile
kızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:
günaydın canım vişne mi topladın sen bu halde
ohhh kompostoyu yap boll boll iç canımmm bebişe yarasın
GÜNAYDIN bende geldim işe sondan 3.iş günüm :) ya şöyle sayfaya bakim dedim nişanı gelen doğuran masamda oturup ağlıam nedense .çok heyean yaptım benim bebişimde dünden beri ayaklarını ittirip ittirip duruyo ya normal demekki bugün 11 de doktora gidicem yine bakalım ne dicek :)
Günaydın canım.Kızlar günaydın aklıma gelmişken bir bilgi daha paylaşayım
Bebeğin ilk kakasını ilk 48saat içinde yapması gerekiyormuş
Bizimki ilk gün yapmayınca telaşlanmıştık boşuna
48 saat zamanı varmış aklınızda bulunsun:)
boşver daha iyi canım çocukk doğunca sende gidersin tatillere
bende bitek ben miyim karnındaki bebişin ayaklarıyla poposuyla oynaşan diyordum. eşim bana çok kızıyor rahatsız ediyordun çocuğu diye. halbuki oynaşıyoruz biz oğluşumuzla dimi amagidicem canim bu hafta iştee ,
kuzey bey'i tembihliyorum teyzesi surekli sakin gelme annenin çoık işi var daha die
o tekmeledikce ben gıdıklıyorum vuruyorum ayaklarina çekio teyzesi , koca ayakli oglum
günaydın canlarr evasude hayırlı olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
yarim inş. kolayca bebeğini kucağına al sende haberlerini bekliyoruzz
dün bahçeye vişne toplamaya gitmiştik bizde bel ağrısından gece duramadım yarın yine kontrol var bakalım bebeğim ne zaman gelecek artık çok sabırsızlanıyorum:)
burda benim stajerim var canim dilara isminde ,
uzun boylu beyaz tenli cok tatli bi fıstık :)) güzel benceee
27 haziranda spinal sezeryanla kavuştum kuzuma.. sağlıklı bir doğum ve iyileşme süreci geçirdik. Eğer böyle ameliyat olacak anneler varsa cok rahat olun derim ilk günden itibaren ayaklanıp bebişinize kendiniz bakabiliyorsunuz sıkıntısızca. Bizim bugün itibariyle göbek kordonuzmu da düştü. Hamilelikte çok şey öğrendik ama annelik başka birşeymiş gerçekten o kadar okuduğum makale ve kitaba rağmen tecrübe edilemeden öğrenilemeyecek çok şey var. Özellikle sizlerle vakit varken paylaşmak istediğim şey ilk emzirme konusunda. Bu konuda size gerçekten yardımcı olacak bilen birilerinin yanınızda olmasını ve sizi yönlendirmesine ihtiyacınız oluyor.
doğum hikayemi de uzunca anlatacağım topikte.
Allahtan herkese sağlıcakla doğumlarınızı yapmayı ve sonrasında evlatlarınızı büyütmeyi nasip etmesini diliyorum
anam ne güzel ya ağrısız 4 cm açılma bende isteremkızzlar saat 6,00 da hastaneye gittim muaneye.. çatı muanesi oldum.. açılmam 4 cm olmuş. doktor dedi dogum başlamış... tabi ben şoklardayım..bana dua edin
allah bağışlasınkızlar 26 haziranda epidural sezeryan ile doğumum gerçekleşti.şimdi evdeyiz. kızım ece ile birbirimizi tanıyoruz:) doğum hikayemi de yazacağım kısa zamanda. sorunuz olursa özelden cevaplayabilirim. müthiş bir his.:))
hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahh..Kızlar hepinize selam olsun.
Her zaman cevap yazamasam da cogunuzu tanıyorum.Dogum yapanlara tebrikler...
Gel gelelimm banaa...
Benim dogum tarihim bu perşembe..Cok heyacanlıyım epudural sezeryan olacak.Yalnız bebegim cok kücük 2800 gram.haftasına göre zayıf bir bebek olacak.persembe günü 38+1 olacak..
Zayıf bebek illa küveze gidermi?Ayyy nolursunuz bana dua edin arkadaşlar...
Allah hepimizin bebeklerimizin yar ve yardımcısı olsunnn...
anaaaammmm gelmiş durumuz.. hiç nazlanmamış. 12 saatte herşey bitmiş. allahım analı babalı büyütmek nasip etsin yaaa bende istiyorum biranda olsunn bitsin hayırlısındanKizcelerrrr biz geldik Durumla :) Zor ama guzel oldu Allah'ima sukurler olsun...Normal yaptim bagirdim utanan benhepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun.20.00 da dunyaya geldi ayni anasi gibi:)))
günaydın canımmm bizimde son işgünümüz yarın ohhh evden evden yazışıciizz artıkıngünaydin teyzeleriiii ,
biz geldik tosuncuk oglumlaaa ,
sabahtan beri ayaklarini ittirip ittirip duruyo , nefes aldirmiyo bana , eşimde çıkmak istiyo diyo , vuruyorum ayaklarina rahat dur die
herkesler iyidir inşallahh ,
çayimizi içelim kahvaltimizi yapalim
bu arada yarin son işgünümüzzz
dilara güzel bendekızlar DİLARA ismi nasıl sizce?? :26:
şükret kızıımm erkenden başında bitse dahamı iyi. hadi ağırlaşsak iş yapamasak isteriz belki ama allah şükür öle değiliz ve istemiyoruzsenin kvler senin yanina gelio benimkide nasil kaçsam diye bakıo didim'e yazliga gitti kv tatile
normal dicektir bence doktorun. bende o kadar çok akmıyor. minicik geliyor bazen. ama sen hiç elleme sıkma sakın. o zaman zarar vermiş olursun.yok canım yaaa altta sallanan bi kaç daldan topladım da bahçe açık hava ayakta durmak onlar yordu zannımmca bu arada nddd benim göğüslerşm şarıl şarıl boşa gidiyor hepsi diyyoum eşime :) yarın doktora sorsam mı kii
sağolasın canım size de yollayım :))
bende bitek ben miyim karnındaki bebişin ayaklarıyla poposuyla oynaşan diyordum. eşim bana çok kızıyor rahatsız ediyordun çocuğu diye. halbuki oynaşıyoruz biz oğluşumuzla dimi ama
gelmesin daha tabi iyice büyüsün içerde
git tabiki kv seni bu halde bırakıp gidiyorsa sen daha fazlasını hakediyosun kıskançlık değil bi kere buevet canim , kocişi kandirdim Allah'tan bi mani olmaz ise kurbana samsuna gidicez annemlerle bizdee ,
yaşaşın kıskançlık
Kızlar günaydın aklıma gelmişken bir bilgi daha paylaşayım
Bebeğin ilk kakasını ilk 48saat içinde yapması gerekiyormuş
Bizimki ilk gün yapmayınca telaşlanmıştık boşuna
48 saat zamanı varmış aklınızda bulunsun:)
bende bitek ben miyim karnındaki bebişin ayaklarıyla poposuyla oynaşan diyordum. eşim bana çok kızıyor rahatsız ediyordun çocuğu diye. halbuki oynaşıyoruz biz oğluşumuzla dimi ama
gelmesin daha tabi iyice büyüsün içerde
allahım analı babalı büyütsün inşallahh
anam ne güzel ya ağrısız 4 cm açılma bende isterem
allah bağışlasın
hayırlı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahh..
anaaaammmm gelmiş durumuz.. hiç nazlanmamış. 12 saatte herşey bitmiş. allahım analı babalı büyütmek nasip etsin yaaa bende istiyorum biranda olsunn bitsin hayırlısından
günaydın canımmm bizimde son işgünümüz yarın ohhh evden evden yazışıciizz artıkın
dilara güzel bende
şükret kızıımm erkenden başında bitse dahamı iyi. hadi ağırlaşsak iş yapamasak isteriz belki ama allah şükür öle değiliz ve istemiyoruz
aynı yaaa benimkideeekızıyo bana benim eşimdeee , bişi olcak ogluma diooo ,
ama şimdi böle sag tarafimdan bi cıkarıo ayakalrini dışardan belli oluyo öle görünce eşim gelio kşa koşa hanimiş oglumun ayaklari gıdı gıdı die başlıyo , kıskanç bide benim eşim , herşeyi kıskanıyo :))) oglunuda , benide , annemide , babamida herseyi.
git tabiki kv seni bu halde bırakıp gidiyorsa sen daha fazlasını hakediyosun kıskançlık değil bi kere bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?